bosver kafana takma ..mal iste..kafa o kadar basiyor..belkide seninkide hasta olsun istiyordur kimbilir..cocuga kastioldugundan degil ama sen uyuyama ugras sende hastalik rezilligiyle ugras diye istiyor olabilir...dengesiz insanlarla dengeli bir iliski kurulamiyor malesefha bir de bunun kızı hasta ama ben oğlumla oyun oynamalarına müsaade ediyorum.. kız telefonda oyun oynuyor ben de oğlana verdim telefonumu çünkü resmen yanak yanağa aynı telefona bakıyorlar ve kız devamlı öksürüyor. bu sefer ikisi birden benim telefonuma bakmaya başladılar. bende annesinden yardım istedim, mal mal bakıyor bana ne oldu ki der gibi. aynı şeyi ben yapsam kıyamet kopar yemin ederim ne yüzüme ne akrama söylemedikleri laf kalmaz..ne zaman memlekete gitsem psikolojim bozuluyo yaaa ((
kızlar muhabbet şahane ama benim çıkmam lazım,gözüm arkada çıkıyorum ayol :)) belli olmaz gelrim belki,hepinize iyi geceler,öpüldünüz
hosgeldin hayatin gerceklerine canim...ben senin yasadigin bu duygularu 7 senedir yasiorum..artik cok fazla degil..nasilsa taniyorum hepsini..hic sasirmam öyle seyler görsem..demekki senin oglaninhastaliginida kiskaniyormuymus nedir..maluk insanin fikri neyse zikride o dur...yok ama cok sacma bir sey söyledigi..dedigin gibi neresini kiskanacaksin ..cocuk hasta kendi gecenin bir vakti hastanelerde..ama sana birsey diyeyimmi gün gelecek kendine karsi cok mahcubiyet hissedeceksin..nedenmi..böyle aptalca harekaetleriniciddiye alipta kendini bos yiprattigin icin..anam bu aglanacak degil glünecek birsey..baksana beyin yasi 5 -6 yas ..acikca göstermis niyetini kalbindeki kiri..daha beter bir durumda görseydin ne olacaktidemekki senicok kiskanmiski seninde onu kiskanacagini düsünmüs kusbeyniyle... buna ancak kizilir..üzülüp aglanmaz acemi caylagim benim...ona göre tedbirini al bitsin..kötü olma..ama heran tedikte hazir ol..söylemesi zor ama oinsanlarin icinde hep olacagin icin yani o insanlar senin hayatinda hep olacagi icin siyasetci davranacaksin..onlarla karsikarsiya oldugun sürece onlarin maskesiyle onlar gibi davranavaksin..dost görüneceksin tipki onlar ibi..hatta yagli balli muhabbetlerin olacak ...sakin kendine karsi ikiyüzlülük gibi seyler hissetme..o iki yüzlülük degil.aksine tek yüzlülük...onlarla onlarin yüzüyle muhatap olmak bu..dedim ya bu lafa cok agladigin icin kendine cok kizacaksin coooooooooooooook...nerdenmi biliyorum..en emin kaynaktan.kendimden
sen istemiyosun ama baksana zayıflamış ve senden gizlmeye çalışmış, sonra telde kendiisini kıskandığını söylemiş ve duymuşsun, içten içe seni kıskanıp durmuş bu görümcen canım... amaaaaaaaaaaaaaaannn boşver böyle kazık yemeden öğrenilmiyo canım bazı şeyler,tecrübeyle sabittir :)) üzülme arkadaşım değmez hem
aynen katiliyorum saa..ben bizimkilerden neler gördüm neler..hatta birkeresinde okey oynarlen bunlarla ki o zamanlar cok acemiydim bu tür iliskilerd...resmen yanimda oturuo dürtüyorlardi birbirlerini o tasi at bunu atma gibisinden..dayanamadim dedimki sen her defasinda ayaginla dürtüyorsun ama olmazki...salagim i´ste..tut dilini bul baska yolunu..ay bu birden bir sahlandi..yok daha neler..sen yanlis anlamissin olurmu hic..cok ayip falan diye birde su yüzüne ciktilar..daha üstünede suclanmis oldum...birbirlernin yaninda konusurken biribirsey diyeceginde öteki kas göz ederdi sus bilmesin diye..bende görürdüm...ya gecmisi birak daha bu hafta ne odu biliyormusun...bu cakma duyum eve tavan lambasi almis..nasil dedi..ben eh iste dedim..gercektende öyleydi..ne kadara aldin dedim 60 euro dedi.3 gün önce benim herif dediki bu igrenc bir lamba..bird buna parami verdin dedi..o da evet 40 euro verdm dedi..
aradan 10 dakka gcti..gittik mutfak kismina cay aldik..o sirada bana ne dedi biliyormusun..40 a aldim ama ötekilere(ki kendisinin görümcesikaynanasi gil) 60 dedim...bak sen dedim icimden..benide onlarla ayni kazana koymus bu dangalak..ama farkinda degil..saniyorki banada 40 ddi..oysa bu gün gibi aklimda 60 dedigi..yani kusbeyinli cigerim benim ne farkeder 60 yada 40 banane kacpra verdinse...20 euro icin su düstügün komik duruma bak..
canım gözyaşlarına değer mi yaa??boşver..uygun bir zamanda yüzüne söylersin..mesafenide korursuniyi akşamlar kızlar? sizi çok özledim yaa ne zamandır giremiyorum.. sözde size söz vermiştim istanbula gidince daha sık görüşcez diye.. ama maalesef o kadar yoğunum ki bırak buraya uğramayı duş alacak mecal ve zaman bile bulamıyorum.. çok perişanım.. bu kadar iş yetmezmiş gibi hafta sonu bir de eşimin memleketine gittik.. ve orada beni çok üzdülerinsan düşmanından gelene hazırlıklı oluyor da dost bildiğinden gelen çok koyuyor gerçekten.. anlatayım kısaca dicem ama hiç kısa olmicak sölim
memlekete gittiğimizin akşamı görümcemin kızı fenalaştı bir öksürük ki boğulur gibi kusup duruyor öksürmekten gecenin bir yarısı eşim görümcem kv hastaneye gittiler benim oğlan da uyumamıştı hala ben de onlar gidince aldım yanıma yatırdım ama çocuk yatamıyor tıkanıp duruyor balgamdan (bir süredir balgamı var) neyse 1 saat felan cebelleştik yatakta en sonunda dayanamadım eşimi aradım hem kızın durumunu sorcam hem bi ilaç isticem, görümcem çıktı telefona işleri bitmiş eşim eczanedeymiş bunlarda arabada onu bekliyorlar dedim böyle böyle bizimki çok tıkanıyor söyle bize de şu ilacı alsın. tamam dedi ben de telefonu indirdim ve ne duydum biliyor musunuz? "kıskandı" ve beynimden vurulmuşa döndüm aldım oğlanı götürdüm yatağa ağlaya ağlaya uyuttum o da artık zaten saat olmuş 2 bayıldı uykusuzluktan öyle sabah ettim ben de.. allahıım yaa ben bir insanı kardeşim gibi ablam gibi görürken o kadar samimi bulurken nasıl olur da o beni bu kadar samimiyetsiz, bu kadar sığ görebilir inanamıyorum. resmen yalan söylediğimi düşündüler... bir hastalık nasıl kıskanılır yaa? ben gerçekten anlamıyorum kafam basmıyor tam olarak neresini kıskanmam gerekiyor?ertesi gün de durup durup ağladım çok üzüldüm yaa ve hala inanamıyorum. görümcemi kafamda yeniden şekillendirip yeni yerine koymak çok zor oldu ama bitti artık ona karşı da zırhlıyım yüzüme tükürse şaşırmam..
bu arada eşime de anlattım olanları önce alaycı bir şekilde güldü " onlar hastaneye giderken beni zorla gönderen sendin" dedi. sonra baktı ağlıyorum değiştirdi yanlış duymuşsundur onlar başka bişi konuşuyordur felan demeye başladı.. ben de uzatmadım ama yazdım bir kenara bir dahaki sefer onlar için bu kadar kolay olmayacak.. konuşmayı da çok düşündüm ama zaten kız hasta üzerine gitmek de istemedim ne yalan söyliyim ben hala salağım
ha bu arada görümcem 62 kilo olmuş ama benden 10 cm kısa olduğu için hala benden kilolu görünüyor.. bu olay olmadan önce hep konuştuk nasıl zayıfladığımızı anlattık birbirimize hiç ilaçtan bahsetmedi ama olaydan 1 gün sonra çantasından zayıflama ilacı çıktı veen de diğerleri gibiymişsin görümceeeeeeeeeee :89:
yağ oranım 39 çıktı,boy 1.68-kilo 81
diyet listesini paylaşabilirim
en dogrusuda seninkisi...bende tipki senin gibiyim b konuda..bu yüzden hic kaygi yasamam ilerki günler icin..nasilsa konustugun gercek olandir..yalanim cikmaz ortaya..cünkü yalan demem...neyse o..cizgimin disinda göremez kimse beni..en dogrusuda bu degilmi zaten..neysen o olmalisin hayatta..icin neyse disinda o olmali...hem cok gereksiz bir yalan yüzünden neden komik aptal durumuna düseyimki..ben birseyi kaca almissam onu söylerim..ne geregi varki yalnin..bak gözümde kücüldükceküclüyor her gecen gün bu cakma duyum...oysa ona cok baska bir sevgim vardi..hem annemin adini tasidigi icin hemdeannepe cok cokbezedigi icin...ama allaha sükür annemde sinsilik olmaz..harala gürele konusur ama kalbi hep temizdir..canim annem benim...bak laf neden nereye geldi..elbette kendi kardesinin kizi gii göreceksin cocugu..cocuk o birkere ne gnahi vardi..ayrica her cocuk farkli gelisir...benim kizim veli toplantisi vardi anaokulunda bu sali..ögretmen anlattikca benim gözlerim doldu hem sevincten hem üzüntüden..bazi hareketleri yasinin cok cok üstündeymis...ilkokul seviyesinde cocuk zekasiyla harelet ediyormus...esinize gurur duyulacak bir cocugunuz oldugunu söylemelisiniz dedi ki o mallada oaksamdan küstügümüzden söyleyemedim tabi...ama bazi seyleride varmiski terapi almasi gerkebilirmis..yasitlarindan cok geriymis..al iste harpy cim...ayni cocuktan bahsediyoruz..hem sinir üstü hem sinir alti..benimde bir seyim normal olsaydi yaooooooooooof duyum offf böyle diceğini biliyordumama hem kv hem küçük görümce ilk günden gösterdiler ne mal olduklarını ama bu farklı sanmıştım gerçekten.. ben zaten insanlara kötü davranabilien bir insan değilim yolda düşmanımı görsem selam veresim gelir.. en fazla yarnım saat surat asarım ya da ağlarım daha fazlası gelmez elimden..
he buarada senin bişeyini kıskanıyor dedin ya ben sana söyliyim; benim oğlum doğduğundan beri 2 kere ateşlendi 1-2 kere burnu aktı ve allaha şükür 41 kere maşallahbaşka bir hastalığı olmadı.. ama onun kızı haftada bir hastaneye gider.. hiçbirşeyi yoksa ya öksürüyordur ya burnu akıyordur.. ayrıca onun kızı neredeyse hiç uyumuyor tüm gün tepesinde benim oğlumun o konuda da maşallahı var.. ama onun kızı da zehir gibi maşallah ingilizce felan öğrenmiş, ama ben onu böyle gördüğümde kıskanmıyorum sadece benim oğlum neden böyle değil diye üzülüyorum.. yemin ederim kızı orada öksürüyor benim içim parçalanıyordu çünkü ben onu kardeşim kızını da kardeşimin kızı gibi görüyordum..
doğru dedin canım.. artık ben de inanıyorum beni kıskandığına...
allahım yaa ittifaka bak.. beyinsizler ittifakı, bir yalanı yaşıyormuşuz meğerbir insan böyle nasıl yaşayabilir anlayamıyorum.. ben hiçkimsenin yanında farklı bir insan olamam ancak yeni tanıştığım insanların deli olduğumu anlamalarının mümkün olduğu kadar gecikmesini sağlamaya çalışırım o kadar ve genelde de 10 dk sonra herkes ne mal olduüumu anlar
ooooooooooof duyum offf böyle diceğini biliyordumama hem kv hem küçük görümce ilk günden gösterdiler ne mal olduklarını ama bu farklı sanmıştım gerçekten.. ben zaten insanlara kötü davranabilien bir insan değilim yolda düşmanımı görsem selam veresim gelir.. en fazla yarnım saat surat asarım ya da ağlarım daha fazlası gelmez elimden..
he buarada senin bişeyini kıskanıyor dedin ya ben sana söyliyim; benim oğlum doğduğundan beri 2 kere ateşlendi 1-2 kere burnu aktı ve allaha şükür 41 kere maşallahbaşka bir hastalığı olmadı.. ama onun kızı haftada bir hastaneye gider.. hiçbirşeyi yoksa ya öksürüyordur ya burnu akıyordur.. ayrıca onun kızı neredeyse hiç uyumuyor tüm gün tepesinde benim oğlumun o konuda da maşallahı var.. ama onun kızı da zehir gibi maşallah ingilizce felan öğrenmiş, ama ben onu böyle gördüğümde kıskanmıyorum sadece benim oğlum neden böyle değil diye üzülüyorum.. yemin ederim kızı orada öksürüyor benim içim parçalanıyordu çünkü ben onu kardeşim kızını da kardeşimin kızı gibi görüyordum..
doğru dedin canım.. artık ben de inanıyorum beni kıskandığına...
allahım yaa ittifaka bak.. beyinsizler ittifakı, bir yalanı yaşıyormuşuz meğerbir insan böyle nasıl yaşayabilir anlayamıyorum.. ben hiçkimsenin yanında farklı bir insan olamam ancak yeni tanıştığım insanların deli olduğumu anlamalarının mümkün olduğu kadar gecikmesini sağlamaya çalışırım o kadar ve genelde de 10 dk sonra herkes ne mal olduüumu anlar
neyse kızlar size duyum olmaz. herkese iyi geceler tatlı rüyalar..
parayi verince spordan kopmamam spordan kopmayinca diettende kopmaman acayip bana benziyor..iki sene önce spor salonuna yazildim..6 aylik persin vermistim..sir para bosa gitmesin diye sürüne sürüne spora gidiyordum..altiayin bitmesini iple cekmistimselamın aleyküm millet..
kızacağınızı biliyorum,kaçtım sizden çünkü ben diyete başladım ama normalden fazla yemeğe başladım,otarite sıfırdı yani..bende koptum biraz.
geçen hafta spora yazıldım,yarın 1 hafta olacak tartılacağım,diyet mükemmel gidiyor,sporda çok iyi gidiyor,rayına oturttum artık,gerçekten çikolata,kola,cips,hepsinden tiksinmeye başladım..hakkımda hayırlısı orada zayıf zayıf hatunları görünce dahada hırslanıyorum.bu işi halledicem inşallah kızlar...
inşallah tekrar kopma,gerçi parayı verince spordan kopmam,spordan kopmayınca diyettende kopmam..muaaahhhh
benimde boy 1.68 kilo 89.listeni paylaşırmısın
valla 25 dakka koşu bandı ,25 dakka bisiklet,20 dakka eliptik (mahfediy beni) biniyorum,ama sanki verem,ycek gibi hissediyorum kendimi ya ,ayda 4 kg diyo hoca bana çok az geliyo ama bu kadar açlığa ve yorulmayaparayi verince spordan kopmamam spordan kopmayinca diettende kopmaman acayip bana benziyor..iki sene önce spor salonuna yazildim..6 aylik persin vermistim..sir para bosa gitmesin diye sürüne sürüne spora gidiyordum..altiayin bitmesini iple cekmistimsimdide elime gecmiyor..kacma kiz birdaha..buldugum yerde kursuna dizerim seni kacarsan eger
kiz o kadar harekete illede veriyorsndur..ama spor yaptigin icin kaslarin agirlasiyordur..yani verdigin kiloya göre kesin daha fazla incelmissindir..hem yag yakiyorsun hemde kas kütlen artiyor o yüzden tartida az geliyordur sana verilen..ayda 4 süper bir kilo bence..en ideali..keske bende ayda 4 kilo verebilsem..4 ayda 16 kilo eder..buda demekki 4 ay sonra yani yaz tatilinde 62 olucam..vay be hayali bile süper valla
sabah:
1 bardak ılık su
domates,salatalık
beyaz peynir
şekersiz çay yada kahve
3 dilim kepek yada tam tahıl ekmek
yarım yumurta beyaz yada tavada 1 yumurta
kuşluk:
ufak ase yoğurt
yada
elma
öğlen:
az pilav yada makarna yada bulgur
200 gram tavuk göğüsü yada hindi füme,kırmızı et yada balık
salata
Akşam:
az çorba
2 dilim kepek ekmeği
az pilav yada makarna
mevsim yemeği sebze
yağsız balık yada tavuk
yatsı:
elma yada yoğurt
valla 25 dakka koşu bandı ,25 dakka bisiklet,20 dakka eliptik (mahfediy beni) biniyorum,ama sanki verem,ycek gibi hissediyorum kendimi ya ,ayda 4 kg diyo hoca bana çok az geliyo ama bu kadar açlığa ve yorulmaya
kiz o kadar harekete illede veriyorsndur..ama spor yaptigin icin kaslarin agirlasiyordur..yani verdigin kiloya göre kesin daha fazla incelmissindir..hem yag yakiyorsun hemde kas kütlen artiyor o yüzden tartida az geliyordur sana verilen..ayda 4 süper bir kilo bence..en ideali..keske bende ayda 4 kilo verebilsem..4 ayda 16 kilo eder..buda demekki 4 ay sonra yani yaz tatilinde 62 olucam..vay be hayali bile süper valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?