80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bosver kafana takma ..mal iste..kafa o kadar basiyor..belkide seninkide hasta olsun istiyordur kimbilir..cocuga kastioldugundan degil ama sen uyuyama ugras sende hastalik rezilligiyle ugras diye istiyor olabilir...dengesiz insanlarla dengeli bir iliski kurulamiyor malesef

kızlar muhabbet şahane ama benim çıkmam lazım,gözüm arkada çıkıyorum ayol :)) belli olmaz gelrim belki,hepinize iyi geceler,öpüldünüz

ooooooooooof duyum offf böyle diceğini biliyordum ama hem kv hem küçük görümce ilk günden gösterdiler ne mal olduklarını ama bu farklı sanmıştım gerçekten.. ben zaten insanlara kötü davranabilien bir insan değilim yolda düşmanımı görsem selam veresim gelir.. en fazla yarnım saat surat asarım ya da ağlarım daha fazlası gelmez elimden..
he buarada senin bişeyini kıskanıyor dedin ya ben sana söyliyim; benim oğlum doğduğundan beri 2 kere ateşlendi 1-2 kere burnu aktı ve allaha şükür 41 kere maşallah başka bir hastalığı olmadı.. ama onun kızı haftada bir hastaneye gider.. hiçbirşeyi yoksa ya öksürüyordur ya burnu akıyordur.. ayrıca onun kızı neredeyse hiç uyumuyor tüm gün tepesinde benim oğlumun o konuda da maşallahı var.. ama onun kızı da zehir gibi maşallah ingilizce felan öğrenmiş, ama ben onu böyle gördüğümde kıskanmıyorum sadece benim oğlum neden böyle değil diye üzülüyorum.. yemin ederim kızı orada öksürüyor benim içim parçalanıyordu çünkü ben onu kardeşim kızını da kardeşimin kızı gibi görüyordum..

doğru dedin canım.. artık ben de inanıyorum beni kıskandığına...

allahım yaa ittifaka bak.. beyinsizler ittifakı, bir yalanı yaşıyormuşuz meğer bir insan böyle nasıl yaşayabilir anlayamıyorum.. ben hiçkimsenin yanında farklı bir insan olamam ancak yeni tanıştığım insanların deli olduğumu anlamalarının mümkün olduğu kadar gecikmesini sağlamaya çalışırım o kadar ve genelde de 10 dk sonra herkes ne mal olduüumu anlar

neyse kızlar size duyum olmaz. herkese iyi geceler tatlı rüyalar..

[sıze=3]hayırlı sabahlaarrr hatunlar...
Baharın muştusuyla hepinize günaydıınn...
[/sıze]

DÜNKÜ MENÜM;

sabah
melemen
1 d.t.b.ekmek
peynir-zeytin
salatalık maydonoz

ara
c.flakes-elma-süt

öğle
bir parçacık poğaca
kısır

ara
yeşil çay

akşam
sebze yemeği
yoğurt
1 d.ekmek
yeşillik

ara
meyve

SPOR: 40 DK YÜRÜYÜŞ
bol suu

sabah dayanamayıp tartıldım 78.7 kg çıktım..daha çok vermeyi bekliyordum.
:44:.bugünde evdeyim ders çalışacam..sınava 3 gün kaldı ayıp olmasın bi bakayım..yarın sabah arkadaşa kahvaltıya gideceğim kendime biraz ödül veririm..tabi eksi çıkarsamm..hergün spor yapmanın faydasını görüyorum özellikle bacaklarım sıkılaştı..eşim baya bir zayıfladın diyor..halbuki daha 3 kilo gitti sporla..12 kg verince sarkmış olmayız artık..çıtır hatunlar

canım gözyaşlarına değer mi yaa??boşver..uygun bir zamanda yüzüne söylersin..mesafenide korursun

selamın aleyküm millet..
kızacağınızı biliyorum,kaçtım sizden çünkü ben diyete başladım ama normalden fazla yemeğe başladım,otarite sıfırdı yani..bende koptum biraz.
geçen hafta spora yazıldım,yarın 1 hafta olacak tartılacağım,diyet mükemmel gidiyor,sporda çok iyi gidiyor,rayına oturttum artık,gerçekten çikolata,kola,cips,hepsinden tiksinmeye başladım..hakkımda hayırlısı orada zayıf zayıf hatunları görünce dahada hırslanıyorum.bu işi halledicem inşallah kızlar...
inşallah tekrar kopma,gerçi parayı verince spordan kopmam,spordan kopmayınca diyettende kopmam..muaaahhhh

merhabalar.sizleri devamlı okuyorum ama bir türlü rayına oturttamıyorum yeme işini.üç ay demir hapı kullandım üç aydırda sedef hast.için bir hap içiyorum(6 ay içmem lazımmış).moralim çok bozuk.tartı 89-90 arası.ve ben şaşırdım artık.belki düzenli yazarsam faydası olur.

Harpy senle yazışmıştık burdan çok güzel bilgiler vermiştin diyetle ilgili.bu arada görümcenin laflarına fazla takılma.herkes kendini birşey sanıyor.onlar yüzünden huzurunu bozma.

en dogrusuda seninkisi...bende tipki senin gibiyim b konuda..bu yüzden hic kaygi yasamam ilerki günler icin..nasilsa konustugun gercek olandir..yalanim cikmaz ortaya..cünkü yalan demem...neyse o..cizgimin disinda göremez kimse beni..en dogrusuda bu degilmi zaten..neysen o olmalisin hayatta..icin neyse disinda o olmali...hem cok gereksiz bir yalan yüzünden neden komik aptal durumuna düseyimki..ben birseyi kaca almissam onu söylerim..ne geregi varki yalnin..bak gözümde kücüldükceküclüyor her gecen gün bu cakma duyum...oysa ona cok baska bir sevgim vardi..hem annemin adini tasidigi icin hemdeannepe cok cokbezedigi icin...ama allaha sükür annemde sinsilik olmaz..harala gürele konusur ama kalbi hep temizdir..canim annem benim...bak laf neden nereye geldi..elbette kendi kardesinin kizi gii göreceksin cocugu..cocuk o birkere ne gnahi vardi..ayrica her cocuk farkli gelisir...benim kizim veli toplantisi vardi anaokulunda bu sali..ögretmen anlattikca benim gözlerim doldu hem sevincten hem üzüntüden..bazi hareketleri yasinin cok cok üstündeymis...ilkokul seviyesinde cocuk zekasiyla harelet ediyormus...esinize gurur duyulacak bir cocugunuz oldugunu söylemelisiniz dedi ki o mallada oaksamdan küstügümüzden söyleyemedim tabi...ama bazi seyleride varmiski terapi almasi gerkebilirmis..yasitlarindan cok geriymis..al iste harpy cim...ayni cocuktan bahsediyoruz..hem sinir üstü hem sinir alti..benimde bir seyim normal olsaydi ya ama insan bu sinsilerin yüzünden cocuklarinida sevemiyor..halbuki cocuk adi üstünde..melek onlar..bizlerden daha masum daha dürüst daha insan...ama iste anasinin hayinliklarini görüyorsun cocugundanda gicik aliyorsun..valla bende böyle ..allahin bildigini kuldanmi saklayayim simdi

neyse kızlar size duyum olmaz. herkese iyi geceler tatlı rüyalar..

he valla bize duyum olmaz bana duyum olabilir sadece..sizinde icinize duyum kacar arada bir o kadar..bu nasil laf oldu yav.:44::44::44: sapikca oldu biraz ama valla kötüniyet yok...sen diyordun ya arada icime duyum kacti diye..olafin esprisi olacakti sözde..tuh rezil oldum..rezil duyuuum

parayi verince spordan kopmamam spordan kopmayinca diettende kopmaman acayip bana benziyor..iki sene önce spor salonuna yazildim..6 aylik persin vermistim..sir para bosa gitmesin diye sürüne sürüne spora gidiyordum..altiayin bitmesini iple cekmistim simdide elime gecmiyor..kacma kiz birdaha..buldugum yerde kursuna dizerim seni kacarsan eger

ay kizlar az önce face de bir karikatür okudum bayildim valla..su siralardaki hislerimle düsünüyor...
kadin camin kenarinda oturmus sevgilisini bekliyor..ay nerde kaldi acaba yoksa bir sürtüklemi geziyor .diger karede kadin kendi kendine konusmaya devam ediyor...kötü seylr düsünme hemen belkide bir arabanin altinda kalmistir diyor

benimde boy 1.68 kilo 89.listeni paylaşırmısın

sabah:
1 bardak ılık su
domates,salatalık
beyaz peynir
şekersiz çay yada kahve
3 dilim kepek yada tam tahıl ekmek
yarım yumurta beyaz yada tavada 1 yumurta

kuşluk:
ufak ase yoğurt
yada
elma

öğlen:

az pilav yada makarna yada bulgur
200 gram tavuk göğüsü yada hindi füme,kırmızı et yada balık
salata

Akşam:
az çorba
2 dilim kepek ekmeği
az pilav yada makarna
mevsim yemeği sebze
yağsız balık yada tavuk

yatsı:
elma yada yoğurt

valla 25 dakka koşu bandı ,25 dakka bisiklet,20 dakka eliptik (mahfediy beni) biniyorum,ama sanki verem,ycek gibi hissediyorum kendimi ya ,ayda 4 kg diyo hoca bana çok az geliyo ama bu kadar açlığa ve yorulmaya

kiz o kadar harekete illede veriyorsndur..ama spor yaptigin icin kaslarin agirlasiyordur..yani verdigin kiloya göre kesin daha fazla incelmissindir..hem yag yakiyorsun hemde kas kütlen artiyor o yüzden tartida az geliyordur sana verilen..ayda 4 süper bir kilo bence..en ideali..keske bende ayda 4 kilo verebilsem..4 ayda 16 kilo eder..buda demekki 4 ay sonra yani yaz tatilinde 62 olucam..vay be hayali bile süper valla

ben bu sabah mecburi sporumuda yapmis oldum.malum herfle küs oldugum icin araba onda kaldi..kalkmadim sabah protosto ettigimden..haliylede araba gitti..benimde doktora gidip ilac yazdirmam gerekiyordu...kizi anaokuluna biraktiktan sonra yürüyerek carsiya gittim geldim...1 saat 15 dakka sürdü..ama 50 dakikasini aktif yürüdüm yani...1,5 brotchen yedim..normalde 3-4 taneydi ama bu hafta hep böyle yedim..ama sanki 4-5 tane yemisim gibi tokluk hissediyorum..ekmek kara ekmekti ondanmi acaba..yok kepekli degil..resmen yanmis odun gibi kapkara ekmek..o ekmegin baati beni acayip tok tutyor...bakalim yarin güzel bir gelisme bekliyorum eger tarti giciklik yapmazsa..

2 aylık yazıldım ben spora haziran başı tatile gidicem,şu an 81 kg 4 er kilo versem 73 kg ya düşerim,peki bunların ektra ne yapayım kızlar,hocam birde l-karnitin önerdi yağ yakıcı bunuda al dedi pahalıydı alamadım aslında,onunda etkisi olur mu,ektra bişiyler istiyorum :18:

Son düzenleme:
aaaaa ben uzun zamandir menü yazmadim yaaaaaaaaaaaa..hemen yziyorum ..

18.03.2013

sabah:
3 dilim kizarmis ekmek
2 sahanda yumurta
beyaz peynir
siyah zeytin

ara:aralari hic hatirlamiyorum ama genel olarak meyve agirlikliydi

ögle:bir tost

aksam:3-4 kasik kiymali pilav
3-4 kasik taze fasulye yumurtali
3-4 kasik cin usulü tavuk dösü
(insaattaydik..görümcelerde birinin pisirip getirdigi menüydü bu)

19.03.2013

sabah:1,5 brotchen
sahanda yumurta
bir mozeralla peyniri
siyah zeytin

ögle:bir tabak patates sulusu
koca bir tabak salta

aksam:2 dilim pizza(bir pizzanin ceyregi yani)

ara:ayva

20.03.2013

sabah:
2 haslanmis yumurta
1 mozeralla peyniri
bir servis kasigi kdar yesil zeytin
2 tatli kasigi bal

ögle:bir tost

aksam:kocaman bir tabak salata
5-6 kasik p.pilavi
bir servis kasigi kadar döner

dikkatinzi cekerim aksamlari hic ekmek yemedim
spor:gün asiri 1 saat yürüyüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…