80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar bende spor salonuna giyiyorum . 20 dakka kosu bandi . ardindan 45 dak epileptik . 15 dakka bisiklet . 20 dakka kürek calisma . halim kalirsa vakit olunca bir daha epileptikk 30 dakk yapmaya calisiyorum . insallah ben de ayda dört kilo veririmm.iki gün once terli terli disari ciktim gaaliba üsütmüsümmm.cok kötüyüm yarina kadar biraz düzelir giderim insallah

amiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin isten geldi.kizi okuldan almam geekiyordu..arabayi bana birak diye tel actim..yada sen git al eve getir dedim..hic yaparmi benim gibi essek dururken cocuklarla kim ilgilenecekbende bir sarki dinledim..duygulandim.. gözlerim patlayana kadar agladim..aa yüzüm gözüm sis..arabaya binince ne o agladinmi dedi..cik dedim yüzüne bakmadan...beni ise ac gönderdigin icin üzüldün degilmi demezmi ac gitmeyi sen istedin ben degil dedim..vede son söz oldu..ondan sonra n o konustu nede ben....adam süzme öküz ya
canim öyle tavirlarla bir yere varamazsin..sakin konusma gerekti..hani izde bir laf var..bakacagin yüze tükürmeyeceksin diye..sen son söylenmesi gerekenleri en bastademissn..böyle seylerle evlilik dagilmaz ama yürümüzde..onukendine cekmenin yollariniarayacaksin..ha evde SIKILIYORMUSMU ver kizi...cocuksuz senle basbasa kalmak istemesi cok dogal..ama kizin firsat vermemesid senin sucun degilki...haa diyelimki allah korusun bosanma safhasina gediniz...hic düsünme..allah kimsenin yuvasini bozmasin..ama huzursuz mutsuz bir ortamda yetisen cocuk annesi babasi ayri yasayn cocuktan cokta sansli sayilmaz..is o noktaya varinca kizimin halleri nicolur deme..zaten haftanin belli günü görüyor..o zamanda ayni öyle olacakiste...ama onoktaya gelmemesi en büyük dilegim..kocan belli belliki evlilikk ne daha kavrayamamis..benim ö.z gibi...sabirli o..onla konusacagin zaman mümkün oldugu kadar hircin olma..cokta söylenme..kisa öz konus..anlayacagini okadarlada anlar zaten...kendine sitres yapma..ddim ya keske benimkide gitsede söyle 3-5 yil gelmese

yuh yani ayyüzlüm...kosmaman gerektigini sen bilmiyorsunda cocuklarmi uyariyor seni... hazir olmalrina sevindim..senin adinaseviniyorm ama yinede ben cocutan biktigim icin bebek düsüncesi beni hep korkutmustur..kendi adimada sevdiklerim adinada

kizlar ben cok hastayim kim bana corba pisirecekkkkk....

ben yapayim canim...cok güzel hasta corbasi yaparim..tas gibi olursun sabaha

sabah:
1,5 brotchen
2 haslanmis yumurta
2 kasik bal
bir paket mozeralla peyniri
bir kasik kadar yesil zeytin
4-5 tane anneminyaptigi koca koca siyah zeytin:))

ara:bir muz

ögle:ne yedim ben ya :44::44::44:

aksam: 4-5 kasik kar makarna
1 kase köfte corbasi

1saat 15 dakka yürüyüs
2 litre su

haklısın canım.yaşım 39 iki çocuk onların bakımı derken kendime zaman ayıramıyorum.üstüne sağlık sorunları.yeteri kadar hırs yapamıyorum sanırım.neyse sizleri okumak iyi geliyor bana.ilgilendiğin için sağol.

menü yazmaya başlıyorum.sanırım 2 hafta sonra listeye girebilirim.desteklerinizi bekliyorum...

sabah tam buğday ekmeğine tost
şekersiz çay
ara sütlü neskafe
öğle 6kaşık nohut,salata,3yk yoğurt
akşam 8yk pırasa,1 kase yoğurt,3yk yağsız makarna

ay ne güzel iki cocuk bende 4 tane..evin ici curcuna...15 inden tut 4 yasa kadar heryas mevcut secbegen al misali ama sen benim böyle yakindigima bakma..ben oldu bitti kalabalik aile meraklisiyimdir..yani huzurum olsa 2 tanedaha dogururdum yeminederim nasilsa bakicidan farkim yok...iki tane daha bakardim olurbiterdi

biliyormusun sen çok şeker birisin.eşin senin kıymetini bilmiyor.gerçi benimkide bilmiyor ama sen farklı bir insansın neşeli,pozitif.
ben 17 senelik evliyim 13 yaşında ve 3,5 yaşında iki oğlum var ve bizim evde curcuna.kardeş kavgaları,büyük oğlan ergenlik halleri küçüğünde yaramazlıkları ev dandini.eşim kendini düşünür yardım yok destek yok.genelde kadınların problemleri bunlar. en azından biraz zayıflayıp eski güvenim geri gelse sorunlarım biraz azalır diye düşünüyorum...

ay ne hos sözler bunlar böyle diyorumki benim su kazma arada bu laflari dese yeterde artar bile..ama tipik erkek iste..avrupanin göbeginde orman kanununu yasayan vede yastan bir cins iste... pozitif olmasam ayakta kalamazdim...bazen arsizliga vursamda esasinda cok yiprandigim kaderim sayesinde ve beni yipratmakta kaderdende basarili olan kocam sayesinde yeterince beyazsacsahibi oldum..acaba diyorum bu sarkik göbekte onlarin yüzündenmi..ee biri suclu olmak zorunda degilmi oda ben olamayacagima gör

bence en iyisini yapıyorsun,arsızlığa vurup içinde tutmuyorsun.eşine karşıda böylemisin yoksa suskunmu.ama susunca tepene biniyorlar ben bunu anladım 17 senede.O bir söylerse bende beş söyleniyorum çünkü susarak çok yıprandım.benim için önemli olan önce çocuklarım.bugün eşlerden dertliyiz ama çok takmamak lazım hastalık sahibi oluyoruz sonra.

kızlarrrr kızlarrr ben geldimmmmmm
hosgeldin canim ya nerelerdesin
valla eskiden cok söylenirdim ama artik yüzüne dik dik bakip terkediyorum mekani..barismak istedigi zamanda usul usul sokuyorum laflari gerci her zaman bu kadar sabirli olamiyorum ama o durumlardad bu susuyor..eskiden olsa agzimi gözümü yamulturduda artik yok öyle huylari...bugünle 4 gün oluyor küsüseli...mecburiyetin disinda bir tek kelime yok..dört gündür adamin yüzüne bir kere bile bakmadim..hatta insaatta benim cakma duyum(anlamissindir kiskanc görümcem) tras olduguna göre barismak isteyecekdemisti..tras oldugunun bile farkinda olmamisim o derece yani
muhtelemen bu aksam barismak isteyebilir..cünkü persembe haftanin son calisma günü onun icin..ise gitmedigi zamanlar pek küslük istemiyor..cani SIKILIYOR benle itismeyince yani itismek derken yalis anlasilmasin...laf cekismesinden bahsediyorum hic art niyetim yok yani

kizlar ya ugur isilagin bir sarkisi var..face deki arkadaslar dinlemistir bile..bir ikisaat oldu paylasali...hayallerin reenkleri soldu diye bir sarkisi...ay yüregimi parcaladi dinleyince ..ama diyorumki aci gercekler bu kadarda sert vurulmamali insanin yüzüne..sok etkisi yaratip saatlerce aglatabiliyor

hosgeldin canim ya nerelerdesin

canım debeleniyorum yaaaa okuldan geliyorum yarım saat köpüşle ilgileniyorum dışarı çıkıyorum tempolu yürüyüş eve gel yemek işini hallet pestilim çıkıyo sızıp kalıyorum resmen
bi de bi grup komşum canımı sıkıyo kapısını çalıp boğazlamamk için zor tutuyorum kendimi...

dur tahmin edeyim köpegi mesele yapiyorlar degilmi:26:

iyi bari..peki sorun ne?

biraz önce bi gönderi paylaştım beğendin yaaa aynen işte ondan
sizin en kötünüz insanları çekiştirerek dostlar arasında ayrılık düşüren ve temiz olan insanlara kusur bulan kimsedir.
yok evim pismiş yok eşim aleviymiş ayyy sıkıldım walla karıyı boğazlamak istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…