sabah:
1 bardak ılık su
domates,salatalık
beyaz peynir
şekersiz çay yada kahve
3 dilim kepek yada tam tahıl ekmek
yarım yumurta beyaz yada tavada 1 yumurta
kuşluk:
ufak ase yoğurt
yada
elma
öğlen:
az pilav yada makarna yada bulgur
200 gram tavuk göğüsü yada hindi füme,kırmızı et yada balık
salata
Akşam:
az çorba
2 dilim kepek ekmeği
az pilav yada makarna
mevsim yemeği sebze
yağsız balık yada tavuk
yatsı:
elma yada yoğurt
valla 25 dakka koşu bandı ,25 dakka bisiklet,20 dakka eliptik (mahfediy beni) biniyorum,ama sanki verem,ycek gibi hissediyorum kendimi ya ,ayda 4 kg diyo hoca bana çok az geliyo ama bu kadar açlığa ve yorulmaya
amiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin isten geldi.kizi okuldan almam geekiyordu..arabayi bana birak diye tel actim..yada sen git al eve getir dedim..hic yaparmi benim gibi essek dururken cocuklarla kim ilgilenecekaynı sen arkadaşım..
sen gelince sayfalar hızla ilerliyor..birikmişler çok olunca...bir dokun bin ah işit misali..şu kocanı dünya tanıdı beee...valla senin gibi arkadaşım var biraz önce aradı k.validesine tüm içindekileri kusmuş..kadın bembeyaz olmuş..bana da dertlendi..senin ve onun kocaları değişmeyen cinsten..değiştirmeye çalıştıkça siz yıpranıyorsunuz..üzülüyorum da..Rabbim herkesin yuvasına huzur ve muhabbet ve sağlık versin..
canim öyle tavirlarla bir yere varamazsin..sakin konusma gerekti..hani izde bir laf var..bakacagin yüze tükürmeyeceksin diye..sen son söylenmesi gerekenleri en bastademissn..böyle seylerle evlilik dagilmaz ama yürümüzde..onukendine cekmenin yollariniarayacaksin..ha evde SIKILIYORMUSMU ver kizi...cocuksuz senle basbasa kalmak istemesi cok dogal..ama kizin firsat vermemesid senin sucun degilki...haa diyelimki allah korusun bosanma safhasina gediniz...hic düsünme..allah kimsenin yuvasini bozmasin..ama huzursuz mutsuz bir ortamda yetisen cocuk annesi babasi ayri yasayn cocuktan cokta sansli sayilmaz..is o noktaya varinca kizimin halleri nicolur deme..zaten haftanin belli günü görüyor..o zamanda ayni öyle olacakiste...ama onoktaya gelmemesi en büyük dilegim..kocan belli belliki evlilikk ne daha kavrayamamis..benim ö.z gibi...sabirli o..onla konusacagin zaman mümkün oldugu kadar hircin olma..cokta söylenme..kisa öz konus..anlayacagini okadarlada anlar zaten...kendine sitres yapma..ddim ya keske benimkide gitsede söyle 3-5 yil gelmesebiraz önce telde dedim biz nasıl aileyiz sen na ypıyn eskiden başkalarını kınardın her hafta gidiyo diye şimdi kendin yapıyosun bu ne zamana kadar böyle devam edecek diye ağzıma ne geldiyse bütün yaptıklarını saydım tek gerekçesi var o sıkılıyomuş akşam kız beni bırakmıyomuş onunla yatıyomuşum kendisinin varlığıyla yokluğu belli değilmiş bende artık ne halin varsa gör Allah belanı versin dedim kapattım telefonu daha aramaz bakalım pazar nasıl gelcek gerekirse ara verelim bu hafta annenin yanında kal diycem ben bıktım bu halden bitersede biter artık acımıyorum ama tek içimi yakan kızım napcam bilmyrm doğursunu sorarsan ne demek ya varlığımla yokluğum bütün herşeyi benim üstüme yıkarsan tabi varlığın yokluğun belli olmaz bi boy tv karşısında manyak gibi çalışan ben amaaaaaaan neyse herşey olacağına varır kendimi daha fazla doldurup üzmüycem
yuh yani ayyüzlüm...kosmaman gerektigini sen bilmiyorsunda cocuklarmi uyariyor seni...bizim çocuklara dün akşam söyledik kardeşleri olacağını. bu gün kızıma bişeler alim dedim mağazaya gittik bunlar yapıştılar bebek kıyafetlerine biz kardeşimize hediye alacaz diye. etmeyin tutmayın zor ikna ettim. okulda da koridorda oğlumla biraz koşayım dedim ama oğlum durdurdu anne kardeşim ölür koşma dedi. benimsemeleri ve hazır olmaları hoşuma gitti. ama tek sorun bugün duydular yarın kucaklarında istiyolar
kizlar ben cok hastayim kim bana corba pisirecekkkkk....
canım bende de hipotroid ve pko var..yani kilo nedeni iki hormon bozukluğu..ama biz kararlı olduktan sonra hiiiç birşey engel değil kilo vermeye...asıl engel insanın ta kendisi..
veriyoruz kilocuklara veda ediyoruz..mutlu elveda
haklısın canım.yaşım 39 iki çocuk onların bakımı derken kendime zaman ayıramıyorum.üstüne sağlık sorunları.yeteri kadar hırs yapamıyorum sanırım.neyse sizleri okumak iyi geliyor bana.ilgilendiğin için sağol.
ay ne güzel iki cocukbende 4 tane..evin ici curcuna...15 inden tut 4 yasa kadar heryas mevcut secbegen al misali ama sen benim böyle yakindigima bakma..ben oldu bitti kalabalik aile meraklisiyimdir..yani huzurum olsa 2 tanedaha dogururdum yeminederim nasilsa bakicidan farkim yok...iki tane daha bakardim olurbiterdi
biliyormusun sen çok şeker birisin.eşin senin kıymetini bilmiyor.gerçi benimkide bilmiyor ama sen farklı bir insansın neşeli,pozitif.
ben 17 senelik evliyim 13 yaşında ve 3,5 yaşında iki oğlum var ve bizim evde curcuna.kardeş kavgaları,büyük oğlan ergenlik halleri küçüğünde yaramazlıkları ev dandini.eşim kendini düşünür yardım yok destek yok.genelde kadınların problemleri bunlar. en azından biraz zayıflayıp eski güvenim geri gelse sorunlarım biraz azalır diye düşünüyorum...
ay ne hos sözler bunlar böylediyorumki benim su kazma arada bu laflari dese yeterde artar bile..ama tipik erkek iste..avrupanin göbeginde orman kanununu yasayan vede yastan bir cins iste... pozitif olmasam ayakta kalamazdim...bazen arsizliga vursamda esasinda cok yiprandigim kaderim sayesinde ve beni yipratmakta kaderdende basarili olan kocam sayesinde yeterince beyazsacsahibi oldum..acaba diyorum bu sarkik göbekte onlarin yüzündenmi..ee biri suclu olmak zorunda degilmi oda ben olamayacagima gör
hosgeldin canim ya nerelerdesinkızlarrrr kızlarrr ben geldimmmmmm
valla eskiden cok söylenirdim ama artik yüzüne dik dik bakip terkediyorum mekani..barismak istedigi zamanda usul usul sokuyorum laflaribence en iyisini yapıyorsun,arsızlığa vurup içinde tutmuyorsun.eşine karşıda böylemisin yoksa suskunmu.ama susunca tepene biniyorlar ben bunu anladım 17 senede.O bir söylerse bende beş söyleniyorum çünkü susarak çok yıprandım.benim için önemli olan önce çocuklarım.bugün eşlerden dertliyiz ama çok takmamak lazım hastalık sahibi oluyoruz sonra.
hosgeldin canim ya nerelerdesin
dur tahmin edeyim köpegi mesele yapiyorlar degilmi:26:canım debeleniyorum yaaaa okuldan geliyorum yarım saat köpüşle ilgileniyorum dışarı çıkıyorum tempolu yürüyüş eve gel yemek işini hallet pestilim çıkıyo sızıp kalıyorum resmen
bi de bi grup komşum canımı sıkıyo kapısını çalıp boğazlamamk için zor tutuyorum kendimi...
dur tahmin edeyim köpegi mesele yapiyorlar degilmi:26:
yok yok ilk başta bi mırın kırın ettilerde sorun yaratanlardan birine aman onlara ne ki evimde besliyorum sanki onların evinde mi besliycem dedim sesleri kesildi....
iyi bari..peki sorun ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?