2 aylık yazıldım ben spora haziran başı tatile gidicem,şu an 81 kg 4 er kilo versem 73 kg ya düşerim,peki bunların ektra ne yapayım kızlar,hocam birde l-karnitin önerdi yağ yakıcı bunuda al dedi pahalıydı alamadım aslında,onunda etkisi olur mu,ektra bişiyler istiyorum:18:
yağ yakıcıymış canım,sporda ki hoca tavsiye etti ister netten sipariş et al ,ister bizde nal dedi fiyatını sormadım,spor yapanların kullanması gerekyormuş falan,pek araştırmadım aslında nette batım 100 tl falan pahalı geldi bana bu ara sıkışığım..ama kullananalar çok memnun google amcama sorunca kadınlar kulubünde çıkıyo ..karnitil neki kiz
korkuyorum veremiycem diye ya :18:canim bence fazla birseylere ihtiyacin yok..sporu yeterince yapiyorsun yeneme icmenede dikkat et yeterli..ekstra arayislara girme..bir saman sonra nasilsa duraklayacak kilo vermem o zaman ekstralari denersin simdi hic sasma tempondan bence
ay niye veremeyesin kiz sende..korkularini yen..malum beyin bedene hükmediyor..bundan dolayidirki korktuklarimiz basimiza geliyor hep...korkma emin ol vereceginden..sporunu yapiyorsun dietinide..ee gerisi corap sökügü gibi gelir..ya bu na niye corak sökügü diyorlarki...kazakta sökülür..:44::44::44:
yağ yakıcıymış canım,sporda ki hoca tavsiye etti ister netten sipariş et al ,ister bizde nal dedi fiyatını sormadım,spor yapanların kullanması gerekyormuş falan,pek araştırmadım aslında nette batım 100 tl falan pahalı geldi bana bu ara sıkışığım..ama kullananalar çok memnun google amcama sorunca kadınlar kulubünde çıkıyo ..
korkuyorum veremiycem diye ya :18:
çok sağol canım allah kolaylık versin. merak etme bi sen değil hiç kimse uğramıyo artık buralara
ay niye veremeyesin kiz sende..korkularini yen..malum beyin bedene hükmediyor..bundan dolayidirki korktuklarimiz basimiza geliyor hep...korkma emin ol vereceginden..sporunu yapiyorsun dietinide..ee gerisi corap sökügü gibi gelir..ya bu na niye corak sökügü diyorlarki...kazakta sökülür..:44::44::44:
valla ben en cok yürüyüste ariyorum öyle bir arkadasi ama ne gezeeeeeeeer..millet hepten tembel..3 gün yürüyorlar 5 gün yatiyorlar..hep tek yürüyorum..takiyorum kulakligi aciyorum radyoyu..internetten dinleyebildigim icin her 30 aniyede bir donuyor yyin ama kör topal idare ediyorum iste
çorap daha hızlı sökülüyor demekkin :)
ben bide kaç gündür kulklığımı takıp tek yapıyordum sporumu kimseyle konuşmuyodum,bugün bi kadın başladı muhabbete girdi,birde üstüne oğluyla benim kız aynı sınıftaymış,yapıştı sülük gibi nefes nefese kaldım spor yaparken konuşmaktançenem düşük napıyım
mrb millet nasılsınız ben bugün ayran detoksu yapıyrm inş metabolizmayı azcık şaşırtırımda bana emeklerimin karşılığını verir bu arada çok mutsuz hissediyrm kendimi nedendir bilmiyrm aslında nedeninide biliyrmda bilmek istemyrm kimseyi görmek istemyrm sadece uyumak ve susmak istyrm ya
ama sanmayınki bu psikoloj,i beni diyetten vazgeçiriyo asla tam gaz devam mutlu mutsuz farketmez ben bunu başaracağım inş
hayirdir kamilecm nooldu sendemi herifle takistin..
senden kactigina vede anasinin yaninda daha mutlu olduguna hic ihtimal vermem...belkisorumluluklardan kaciyordur..yada gercekten hava almak istiyordur..bence otur makul bir sekilde konus..her hafta her hafta hic uygun degil..siz bir ailesiniz..ama ayda bi iki kes gitmesinede mani olma..istemeyerek yaninda kalmasi seni daha cok yipratacaktir..keske bizimkide her haft biryerlere gitse..hatta ayda bir gün gelse..yok yok 3 ayda bir gelse....yok yok senede bir..hatta hic gelmesede olur dermisimyok canım ya aaslında tam takışma denecek bi durum yok ama onun perşembe öğleye kadar dersi var 1.5 gün boş üstüne hafta sonu bu kalkıp her hafta köye gidiyo benim canımda bu duruma fena sıkılıyo bişi de demiyrm desem zaten çok etkisi olmuyo anca tartışıyrz sonra bana surat asıyosun diyo sen gelde surat asma bu işe neymiş burda 3.5 gün evde sıkılıyomuş hava alıyomuş iyi oluyomuş ben kadın olunca evde yapcak herzaman bi işim olurmuş o çok sıkılıyomuş benide götürmek istiyo yalanm değil ama ben zaten çalışıyrm yoruluyrm hafta sonu iş güç o olmasa bile kız hasta oluyo yine gidemyrm benim sıkıldığımı bunaldığımı gören yok ben benimle biraz daha fazla ilgilensin istedikçe o tam tersini yapıyo neymiş hafta içi bi yere gitmiyomuş sürekli evdeymiş zaten berabermişiz valla bilmyrm cqanım ya bide hasta olcam heralde onun sıkıntısıyla galiba bugün okula gelirken yolda tam bi saat ağlaya ağlaya geldim benden mi kaçıyo annesinin yanında daha mı mutlu neden böyle yapıyo diye çokmu alınganım büyütüyorum bilmiyrm ama canım sıkılıyo işte
canım bende de hipotroid ve pko var..yani kilo nedeni iki hormon bozukluğu..ama biz kararlı olduktan sonra hiiiç birşey engel değil kilo vermeye...asıl engel insanın ta kendisi..merhabalar.sizleri devamlı okuyorum ama bir türlü rayına oturttamıyorum yeme işini.üç ay demir hapı kullandım üç aydırda sedef hast.için bir hap içiyorum(6 ay içmem lazımmış).moralim çok bozuk.tartı 89-90 arası.ve ben şaşırdım artık.belki düzenli yazarsam faydası olur.
Harpy senle yazışmıştık burdan çok güzel bilgiler vermiştin diyetle ilgili.bu arada görümcenin laflarına fazla takılma.herkes kendini birşey sanıyor.onlar yüzünden huzurunu bozma.
aynı sen arkadaşım..ay kizlar az önce face de bir karikatür okudum bayildim valla..su siralardaki hislerimle düsünüyor...
kadin camin kenarinda oturmus sevgilisini bekliyor..ay nerde kaldi acaba yoksa bir sürtüklemi geziyor .diger karede kadin kendi kendine konusmaya devam ediyor...kötü seylr düsünme hemen belkide bir arabanin altinda kalmistir diyor
arkadaşım akşam ekmek çok değil mi??pilav ve makarna varsa hiç yememelisin yoksa da bir dilim..çünkü akşam metabolizma çok yavaştır..akşam ne kadar az yersek o kadar çabuk veririz..
sabah:
1 bardak ılık su
domates,salatalık
beyaz peynir
şekersiz çay yada kahve
3 dilim kepek yada tam tahıl ekmek
yarım yumurta beyaz yada tavada 1 yumurta
kuşluk:
ufak ase yoğurt
yada
elma
öğlen:
az pilav yada makarna yada bulgur
200 gram tavuk göğüsü yada hindi füme,kırmızı et yada balık
salata
Akşam:
az çorba
2 dilim kepek ekmeği
az pilav yada makarna
mevsim yemeği sebze
yağsız balık yada tavuk
yatsı:
elma yada yoğurt
valla 25 dakka koşu bandı ,25 dakka bisiklet,20 dakka eliptik (mahfediy beni) biniyorum,ama sanki verem,ycek gibi hissediyorum kendimi ya ,ayda 4 kg diyo hoca bana çok az geliyo ama bu kadar açlığa ve yorulmaya
senden kactigina vede anasinin yaninda daha mutlu olduguna hic ihtimal vermem...belkisorumluluklardan kaciyordur..yada gercekten hava almak istiyordur..bence otur makul bir sekilde konus..her hafta her hafta hic uygun degil..siz bir ailesiniz..ama ayda bi iki kes gitmesinede mani olma..istemeyerek yaninda kalmasi seni daha cok yipratacaktir..keske bizimkide her haft biryerlere gitse..hatta ayda bir gün gelse..yok yok 3 ayda bir gelse....yok yok senede bir..hatta hic gelmesede olur dermisimbak görüyorsun senin agladigin durumlara can atanlar var aramizda oluruna birak..ama dedigim gii malum haftanda oldugun icin daha hassaslasiyorsun...kavgayla gürültüyle hicbiryere varilmiyor ayrica...erkek milleti iste..bazen hareketlerinin altinda anlam aramamak gerek
hayırdır arkadaşım sorun ne??mrb millet nasılsınız ben bugün ayran detoksu yapıyrm inş metabolizmayı azcık şaşırtırımda bana emeklerimin karşılığını verir bu arada çok mutsuz hissediyrm kendimi nedendir bilmiyrm aslında nedeninide biliyrmda bilmek istemyrm kimseyi görmek istemyrm sadece uyumak ve susmak istyrm ya
ama sanmayınki bu psikoloj,i beni diyetten vazgeçiriyo asla tam gaz devam mutlu mutsuz farketmez ben bunu başaracağım inş
biraz önce telde dedim biz nasıl aileyiz sen na ypıyn eskiden başkalarını kınardın her hafta gidiyo diye şimdi kendin yapıyosun bu ne zamana kadar böyle devam edecek diye ağzıma ne geldiyse bütün yaptıklarını saydım tek gerekçesi var o sıkılıyomuş akşam kız beni bırakmıyomuş onunla yatıyomuşum kendisinin varlığıyla yokluğu belli değilmiş bende artık ne halin varsa gör Allah belanı versin dedim kapattım telefonu daha aramaz bakalım pazar nasıl gelcek gerekirse ara verelim bu hafta annenin yanında kal diycem ben bıktım bu halden bitersede biter artık acımıyorum ama tek içimi yakan kızım napcam bilmyrm doğursunu sorarsan ne demek ya varlığımla yokluğum bütün herşeyi benim üstüme yıkarsan tabi varlığın yokluğun belli olmaz bi boy tv karşısında manyak gibi çalışan ben amaaaaaaan neyse herşey olacağına varır kendimi daha fazla doldurup üzmüycem
canım erkeklerde çocuklardan farksız...biz kadınlar öyle özneler yükleniyoruz ki..çocuklara anne,eşe de hem kadın hem anne..naz makamıyız..eşinle aranızda iletişim sorunu var sanırım..inan çocuktan farksızlar..o gözle bakmaya çalış..saygıyı zedelemeden konuşun çocuk yanınızda olmasın..sen de biliyorsundur tabi..inan yıkmak kolay..zor olan tamir etmek..kavga gürültü sadece yıpratır sonuç daha da elem..biraz sakinleş pazara kadar kendin için birşeyler yap..ben en tartıştığımızda akşam vakti çıktım kendime kazak aldım..önceden kendimi yer bitirirdim..inan faydası yok..kadınlar güçlü yaratıklardır..biraz önce telde dedim biz nasıl aileyiz sen na ypıyn eskiden başkalarını kınardın her hafta gidiyo diye şimdi kendin yapıyosun bu ne zamana kadar böyle devam edecek diye ağzıma ne geldiyse bütün yaptıklarını saydım tek gerekçesi var o sıkılıyomuş akşam kız beni bırakmıyomuş onunla yatıyomuşum kendisinin varlığıyla yokluğu belli değilmiş bende artık ne halin varsa gör Allah belanı versin dedim kapattım telefonu daha aramaz bakalım pazar nasıl gelcek gerekirse ara verelim bu hafta annenin yanında kal diycem ben bıktım bu halden bitersede biter artık acımıyorum ama tek içimi yakan kızım napcam bilmyrm doğursunu sorarsan ne demek ya varlığımla yokluğum bütün herşeyi benim üstüme yıkarsan tabi varlığın yokluğun belli olmaz bi boa 33i3
y tv karşısında manyak gibi çalışan ben amaaaaaaan neyse herşey olacağına varır kendimi daha fazla doldurup üzmüycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?