80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

karnitil neki kiz

canim bence fazla birseylere ihtiyacin yok..sporu yeterince yapiyorsun yeneme icmenede dikkat et yeterli..ekstra arayislara girme..bir saman sonra nasilsa duraklayacak kilo vermem o zaman ekstralari denersin simdi hic sasma tempondan bence

karnitil neki kiz
yağ yakıcıymış canım,sporda ki hoca tavsiye etti ister netten sipariş et al ,ister bizde nal dedi fiyatını sormadım,spor yapanların kullanması gerekyormuş falan,pek araştırmadım aslında nette batım 100 tl falan pahalı geldi bana bu ara sıkışığım..ama kullananalar çok memnun google amcama sorunca kadınlar kulubünde çıkıyo ..

canim bence fazla birseylere ihtiyacin yok..sporu yeterince yapiyorsun yeneme icmenede dikkat et yeterli..ekstra arayislara girme..bir saman sonra nasilsa duraklayacak kilo vermem o zaman ekstralari denersin simdi hic sasma tempondan bence
korkuyorum veremiycem diye ya :18:

ay niye veremeyesin kiz sende..korkularini yen..malum beyin bedene hükmediyor..bundan dolayidirki korktuklarimiz basimiza geliyor hep...korkma emin ol vereceginden..sporunu yapiyorsun dietinide..ee gerisi corap sökügü gibi gelir..ya bu na niye corak sökügü diyorlarki...kazakta sökülür..:44::44::44:

çorap daha hızlı sökülüyor demekkin :)
ben bide kaç gündür kulklığımı takıp tek yapıyordum sporumu kimseyle konuşmuyodum,bugün bi kadın başladı muhabbete girdi,birde üstüne oğluyla benim kız aynı sınıftaymış,yapıştı sülük gibi nefes nefese kaldım spor yaparken konuşmaktan çenem düşük napıyım

valla ben en cok yürüyüste ariyorum öyle bir arkadasi ama ne gezeeeeeeeer..millet hepten tembel..3 gün yürüyorlar 5 gün yatiyorlar..hep tek yürüyorum..takiyorum kulakligi aciyorum radyoyu..internetten dinleyebildigim icin her 30 aniyede bir donuyor yyin ama kör topal idare ediyorum iste

mrb millet nasılsınız ben bugün ayran detoksu yapıyrm inş metabolizmayı azcık şaşırtırımda bana emeklerimin karşılığını verir bu arada çok mutsuz hissediyrm kendimi nedendir bilmiyrm aslında nedeninide biliyrmda bilmek istemyrm kimseyi görmek istemyrm sadece uyumak ve susmak istyrm ya
ama sanmayınki bu psikoloj,i beni diyetten vazgeçiriyo asla tam gaz devam mutlu mutsuz farketmez ben bunu başaracağım inş

hayirdir kamilecm nooldu sendemi herifle takistin..

hayirdir kamilecm nooldu sendemi herifle takistin..

yok canım ya aaslında tam takışma denecek bi durum yok ama onun perşembe öğleye kadar dersi var 1.5 gün boş üstüne hafta sonu bu kalkıp her hafta köye gidiyo benim canımda bu duruma fena sıkılıyo bişi de demiyrm desem zaten çok etkisi olmuyo anca tartışıyrz sonra bana surat asıyosun diyo sen gelde surat asma bu işe neymiş burda 3.5 gün evde sıkılıyomuş hava alıyomuş iyi oluyomuş ben kadın olunca evde yapcak herzaman bi işim olurmuş o çok sıkılıyomuş benide götürmek istiyo yalanm değil ama ben zaten çalışıyrm yoruluyrm hafta sonu iş güç o olmasa bile kız hasta oluyo yine gidemyrm benim sıkıldığımı bunaldığımı gören yok ben benimle biraz daha fazla ilgilensin istedikçe o tam tersini yapıyo neymiş hafta içi bi yere gitmiyomuş sürekli evdeymiş zaten berabermişiz valla bilmyrm cqanım ya bide hasta olcam heralde onun sıkıntısıyla galiba bugün okula gelirken yolda tam bi saat ağlaya ağlaya geldim benden mi kaçıyo annesinin yanında daha mı mutlu neden böyle yapıyo diye çokmu alınganım büyütüyorum bilmiyrm ama canım sıkılıyo işte

senden kactigina vede anasinin yaninda daha mutlu olduguna hic ihtimal vermem...belkisorumluluklardan kaciyordur..yada gercekten hava almak istiyordur..bence otur makul bir sekilde konus..her hafta her hafta hic uygun degil..siz bir ailesiniz..ama ayda bi iki kes gitmesinede mani olma..istemeyerek yaninda kalmasi seni daha cok yipratacaktir..keske bizimkide her haft biryerlere gitse..hatta ayda bir gün gelse..yok yok 3 ayda bir gelse....yok yok senede bir..hatta hic gelmesede olur dermisim bak görüyorsun senin agladigin durumlara can atanlar var aramizda oluruna birak..ama dedigim gii malum haftanda oldugun icin daha hassaslasiyorsun...kavgayla gürültüyle hicbiryere varilmiyor ayrica...erkek milleti iste..bazen hareketlerinin altinda anlam aramamak gerek

canım bende de hipotroid ve pko var..yani kilo nedeni iki hormon bozukluğu..ama biz kararlı olduktan sonra hiiiç birşey engel değil kilo vermeye...asıl engel insanın ta kendisi..
veriyoruz kilocuklara veda ediyoruz..mutlu elveda

aynı sen arkadaşım..
sen gelince sayfalar hızla ilerliyor..birikmişler çok olunca...bir dokun bin ah işit misali..şu kocanı dünya tanıdı beee...valla senin gibi arkadaşım var biraz önce aradı k.validesine tüm içindekileri kusmuş..kadın bembeyaz olmuş..bana da dertlendi..senin ve onun kocaları değişmeyen cinsten..değiştirmeye çalıştıkça siz yıpranıyorsunuz..üzülüyorum da..Rabbim herkesin yuvasına huzur ve muhabbet ve sağlık versin..

arkadaşım akşam ekmek çok değil mi??pilav ve makarna varsa hiç yememelisin yoksa da bir dilim..çünkü akşam metabolizma çok yavaştır..akşam ne kadar az yersek o kadar çabuk veririz..
ayda 4 kg mükemmel..hızlı verilen hızla gelir..biz yavaş yavaş uğurluyoruz kilocukları bir daha gelmemek üzere inş.

biraz önce telde dedim biz nasıl aileyiz sen na ypıyn eskiden başkalarını kınardın her hafta gidiyo diye şimdi kendin yapıyosun bu ne zamana kadar böyle devam edecek diye ağzıma ne geldiyse bütün yaptıklarını saydım tek gerekçesi var o sıkılıyomuş akşam kız beni bırakmıyomuş onunla yatıyomuşum kendisinin varlığıyla yokluğu belli değilmiş bende artık ne halin varsa gör Allah belanı versin dedim kapattım telefonu daha aramaz bakalım pazar nasıl gelcek gerekirse ara verelim bu hafta annenin yanında kal diycem ben bıktım bu halden bitersede biter artık acımıyorum ama tek içimi yakan kızım napcam bilmyrm doğursunu sorarsan ne demek ya varlığımla yokluğum bütün herşeyi benim üstüme yıkarsan tabi varlığın yokluğun belli olmaz bi boy tv karşısında manyak gibi çalışan ben amaaaaaaan neyse herşey olacağına varır kendimi daha fazla doldurup üzmüycem

hayırdır arkadaşım sorun ne??
ben mutsuz olunca yerim de yerim..duygusal açlık yani..ama 1 aydır hiç birşey engel olamıyor bana..
sen de mi kocişle nane limonsun yoksa??

tamda dediğin gibi her işi kadınların üzerine yıkıyolar sonra hatun benle ilgilenmiyo. heleki sende çalışıyosun yanlış değilsem. sonra gel ev işi çocuk oh ne ala memleket. erkekliklerini ispatlamak için çocuk düşünüyolar ama. bak benim eşimde babasından ayrılamıyo. gece gündüz onlarla olsa içi rahatlamıyo. çok kavga ettim ama bi sonuç alamadım en sonunda bana dokunma ne halin varsa gör diyorum. ben memlekette değilim. ama internet sayesinde fark yok. eşim akşam 7 de geliyo yemeği yiyo açıyo skeypı 11 e kadar. ben artık şöyle bi görünüyom sonra keyfime bakıyom. yani dicem kocalar az angut söyle söyle sana öylece sümsük kuşu gibi bakarlar. ama seninkide biraz fazla kaçıyomuş. kuş cinsinden değil büyük baş sınıfına girer bu hareket.

canım erkeklerde çocuklardan farksız...biz kadınlar öyle özneler yükleniyoruz ki..çocuklara anne,eşe de hem kadın hem anne..naz makamıyız..eşinle aranızda iletişim sorunu var sanırım..inan çocuktan farksızlar..o gözle bakmaya çalış..saygıyı zedelemeden konuşun çocuk yanınızda olmasın..sen de biliyorsundur tabi..inan yıkmak kolay..zor olan tamir etmek..kavga gürültü sadece yıpratır sonuç daha da elem..biraz sakinleş pazara kadar kendin için birşeyler yap..ben en tartıştığımızda akşam vakti çıktım kendime kazak aldım..önceden kendimi yer bitirirdim..inan faydası yok..kadınlar güçlü yaratıklardır..

bizim çocuklara dün akşam söyledik kardeşleri olacağını. bu gün kızıma bişeler alim dedim mağazaya gittik bunlar yapıştılar bebek kıyafetlerine biz kardeşimize hediye alacaz diye. etmeyin tutmayın zor ikna ettim. okulda da koridorda oğlumla biraz koşayım dedim ama oğlum durdurdu anne kardeşim ölür koşma dedi. benimsemeleri ve hazır olmaları hoşuma gitti. ama tek sorun bugün duydular yarın kucaklarında istiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…