80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bazen insanlar ne kadarda cahil olabiliyorlar...önce dönsünlerde kendi hallerine baksinlar..ayricda insan insandir..bunun alevisi sunnisi lazi cerkezi olmaz..inanislar cesit cesittir..saygi duymak gerek.ayricada dininde inancinda allah sevgisininde kim´de oldugunu kimse bilemez...kimse kimsenin kalbini göremezki...canlri SIKILMIS olacakki ugrasacak birseyler aramislar..bosver takma kafana..ünlü bir düsünüründe dedigi gibi:cahille tartismayin ben hic galip gelemedim diye..sende takma kafana..mantikli azicik bilincli olsalar böyle laflar ederlermiydi hic

isin kötü taraafi bu tipler her yerde herzaman varlar...sanane milletin vinden kocasindan köpeginden...otursan dertlessen belkide dünya kadar derdi vardir..acaba diyorum dertlerini unutmak icinmi böyle bir yol buluyorlar...

evinden kocandan onlara ne.bence seni çok kıskanıyorlar.onlara prim verme. eşin aleviyse ne olmuş beyinsiz bunlar.Allah bir değilmi.aleviliği bunlar ne sanıyor.cahil insanlarla uğraşmaya değmez.sen eşinle mutlu olmaya bak,huzurunu bozma canım.

Kaptanım Allah yardımcın olsun... Hem çalış hem ev zor is valla...
canini da sıkma ... Millete be oluyor ya baskasının evinin icine müdahale etme hakkı buluyor kendinde

bir kere bes parmaginbesi bir degildir..kötü kim olursa olsun kötüdür..pis hangi mezhepten olursa olsun pistir..sapik ister kominist olsun ister haci hoca istesede papa...sapik gene sapiktir...ayni sekilde insanin iyiside inanclisida hangi mezhepte olursa olsun inanci ne olursa olsun inanclidir dogrudur dürüsttür...kimse bunu genellestirmemeli...birak ayri mezhepleri akrabalikta bilecins cins cesit cesit insanlar var.onlara bir sormak lazin sülalelerinde hic pis yokmuymus..hepsi cok ahlakli cok dürüstmüymps..ha eger dürüstse ahlakliysa kendisi nasil böyle fesatliklari devreye sokabilecek kisilikteymis dedimya hayattta en zor seydir cahil insana laf anlatmak..cünkü ögrenmeye kabullenmeye yada saygi göstermeye acik degildirler..sadece bildiklerini okurlar..sen ne kadar dersen de anladiklari sadece islerine geldigi kadardir...

haydi sor sor..
cayla kahvaltida yenir
acaba nedir nedir
bisküvi deyince akla
tamam simdi buldum...
hemen kalori geliiir

sonuna kadar katılıyorum sözlerine.ama nedense kocan alevi ne demek ya.kocan sapık kocan pis kocan düzenbaz denmiyorki kocan alevi pehhh sanki bir yaratıktan bahsediyorlar.fesat insanlar,kalpleri kötü yoksa bu kadar ayrımcılık yapmazlardı.vintersun kocanla çok mutlu ol,onlarda çatlasınlar

Kunefenin hamur olmaması icin ne yapmak lazım ... Kitir olması icin... Sen ustasiydin da... Sana bi danışayım dedim

ee pes yani minikkelebekcim..bu kadar ciddi sinirbozucu konunun üzerine sorasorabunumu buldun ay hic beklemiyordum yemin ederim sen cok yasa emi

bak canim citir citir olmasiicin margarini az birsey erit..kadayifla iyice yedir..iyice yaglandiktan sonra tepsiye yada künefe tabagina koy..en yüksek isida mangal ayarinda önce üstünü pisir..cok cabuk kizariyor haberin olsun.dalipta yakma...sonrada ters cevir..onunda üstünü en yüksek isida kizart..az isida olursa peynir icinde sertlesiyor..tas gibi oluyor serbetiyiyince dikkatli ol..ha yüksek isida olacagi icin kenrlar hemen yanmaya basliyor..yagli kagidi tepsi boyunca kes..ortasini kes al..kenarlar yagli kagit sayesinde yanmiyor ozaman..süperoluyor süper

yok gi cok mutlu olurlarsa gözle yerler adami..arada yalandan kavga etsinlerki nazarlari degmesin

tam konuya uygun bir paylasim yaptim sana hitaben

KIMSE BIR BASKASINI YARGILAYABILECEK KADAR KUSURSUZ DEGILDIR AMA KENDINDE BU HAKKI GÖRECEK KADAR HADSIZDIR::
nasil süper ama degilmi

He valla sora sora bunu buldum
buraya kadar hersey superdi de.... Şerbeti dokunce yumusadi ve hamurlasti
sebebi ne ola ki

konuya hemen daldım ama kusuruma bakmayın valla

kizlar az önce koca geldi..buranin issizlik kurumundan mektup gelmis...kizin laktoz vede glukoz alrjisi cikti..yiyecek icecekleriniözel almak gerekiyor...bende buranin issizlik kurumuna basvurdum..doktor raporunu alip..mektuptada ödeme yapmayacagiz doktor normal beslenebilir demis diye..halbuki doktor bana döne döne dediki..laktofsuz ürünler yiyecek icecek..hepsid piyasada iki kati fiyat..üstelikte bir ömür sürcek diye...adam mektubu okudu..demezmi ben sana fazladan para vermem artik kiz icin..burad normal beslenebiliyor diye yazmis.birde mektubu önüme atar gibi koydu...deli oldum..dedim doktorun dediginemi bakicaz kurumun dediginemi..doktor demis zaten bunu diyor. dedim bir zahmet yarin arada doktorla durumu konus..bana döne döne dediki laktozsuz ürün yiyecek icecek...bir terslik var arastir hallet..senin almancann daha iyi..hic sesini cikarmadi ama yapmayacaginida biliyorum...evet küslügedevam icin yeni konumuzda baslamis oldu bu sayede..adam ekstra para vermem diyor ya cocuk icin..devlet vermiyormus..iyi icsin normal sütü..bagirsaklari patlasin ölsünbunumu istiyoracaba

He valla sora sora bunu buldum
buraya kadar hersey superdi de.... Şerbeti dokunce yumusadi ve hamurlasti
sebebi ne ola ki

konuya hemen daldım ama kusuruma bakmayın valla
yok kiz ne demek tabiki sorucan...kizarken güldüm iste sayende daha ne olsun canim serbeti hemen dökme..bir 30 saniye gecsin önce havsalansin ama cok sogutma..serbette cok soguk olacak ama...

isin kötü taraafi bu tipler her yerde herzaman varlar...sanane milletin vinden kocasindan köpeginden...otursan dertlessen belkide dünya kadar derdi vardir..acaba diyorum dertlerini unutmak icinmi böyle bir yol buluyorlar...

Kaptanım Allah yardımcın olsun... Hem çalış hem ev zor is valla...
canini da sıkma ... Millete be oluyor ya baskasının evinin icine müdahale etme hakkı buluyor kendinde

ya ben aslında onun derdini biliyorum kadın baya büyük bizden çocukları ile yaşıtım benden önce bi kiracı avrmış bunlar hemen hemen aynı yaşta sürekli girer çıkarmış bunlara ... e şimdi ben geldim okula gidiyorum geliyorum kocamla birlikte geliyorum benim kocam dışarı çıkmayı sevmez gelir nete takılır uyur kitap gazete okur muhabbet ederiz bu bana gelip gidemedi
ilk taşındığım zaman tutturdu o odayı neden misafir odası yapmışım oturma odası yapaymışım da özdileğe bakıyo ev özdileğe giren çıkanı görürmüşüz dedim teyzecim benim oraya giren çıkana bakacak vaktim yok napcam ki hem dedim ona bile karışmaya çalıştı yani düşünün
misafir varken gelmek istedi misafir var dedim bozuldu o gün bugündür haz etmiyo benden bende onun olduğu ortamlarea çok girmemeye çalışıyorum ama bazen pıt diye damlıyo arkamdan pişti oluyoruz o zmana hiç bi sorun yok normal konuşuyo ben ayrıldıktan sonra da konuşuyo arkamdan biliyorummmm
benm hakkımda ne düşünüyosa Allah ona bin katını versin işallllaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

amiiiiiiiiiin amiiin...desene ugrasacaksin baya bayaaaaaa bu senin pisirdigin yemeklerede karisir valla..kokuyu alir kapidan..zile basar..buna karabiber gidermi hic kuzum pul biber koysaydindiye

bunu dile getirmek bile aslında bu dindar geçinen kadının ağzına almaması gerektiği kadar günah bi durum
dindar mıdır değilmidir Allahla arasında ama bana fetva verme yetkisine asla sahip değil ve olamaz bana abzurt abzurt sorular sordu eşimle bile paylaşmadım söylesem boğazlar kadını benden önce...
ben bi seçim yaptım elbette en başta ailem mezhep ayrılığından sıkıntı yaşayabilirim diye itiraz etti ama sevgimiz bu durumu bile yendi.
ya biraz yüz versem ayrıl demeye kadar gider durum haaa manyak mıdır nedir yaaa...
tam konuya uygun bir paylasim yaptim sana hitaben

KIMSE BIR BASKASINI YARGILAYABILECEK KADAR KUSURSUZ DEGILDIR AMA KENDINDE BU HAKKI GÖRECEK KADAR HADSIZDIR::
nasil süper ama degilmi
tam bana göreee
hem hadsiz hem kusurlu karııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…