biraz önce bi gönderi paylaştım beğendin yaaa aynen işte ondan
sizin en kötünüz insanları çekiştirerek dostlar arasında ayrılık düşüren ve temiz olan insanlara kusur bulan kimsedir.
yok evim pismiş yok eşim aleviymiş ayyy sıkıldım walla karıyı boğazlamak istiyorummm
biraz önce bi gönderi paylaştım beğendin yaaa aynen işte ondan
sizin en kötünüz insanları çekiştirerek dostlar arasında ayrılık düşüren ve temiz olan insanlara kusur bulan kimsedir.
yok evim pismiş yok eşim aleviymiş ayyy sıkıldım walla karıyı boğazlamak istiyorummm
Kaptanım Allah yardımcın olsun... Hem çalış hem ev zor is valla...canım debeleniyorum yaaaa okuldan geliyorum yarım saat köpüşle ilgileniyorum dışarı çıkıyorum tempolu yürüyüş eve gel yemek işini hallet pestilim çıkıyo sızıp kalıyorum resmen
bi de bi grup komşum canımı sıkıyo kapısını çalıp boğazlamamk için zor tutuyorum kendimi...
evinden kocandan onlara ne.bence seni çok kıskanıyorlar.onlara prim verme. eşin aleviyse ne olmuş beyinsiz bunlar.Allah bir değilmi.aleviliği bunlar ne sanıyor.cahil insanlarla uğraşmaya değmez.sen eşinle mutlu olmaya bak,huzurunu bozma canım.
Duyummmmm ablaaaaaa sana bi sorun olacaktı cevaplarsan
Kunefenin hamur olmaması icin ne yapmak lazım ... Kitir olması icin... Sen ustasiydin da... Sana bi danışayım dedimsor canim sor..insallah bildigim yerden gelir soru:18::18::18::18:
bir kere bes parmaginbesi bir degildir..kötü kim olursa olsun kötüdür..pis hangi mezhepten olursa olsun pistir..sapik ister kominist olsun ister haci hoca istesede papa...sapik gene sapiktir...ayni sekilde insanin iyiside inanclisida hangi mezhepte olursa olsun inanci ne olursa olsun inanclidir dogrudur dürüsttür...kimse bunu genellestirmemeli...birak ayri mezhepleri akrabalikta bilecins cins cesit cesit insanlar var.onlara bir sormak lazin sülalelerinde hic pis yokmuymus..hepsi cok ahlakli cok dürüstmüymps..ha eger dürüstse ahlakliysa kendisi nasil böyle fesatliklari devreye sokabilecek kisilikteymisdedimya hayattta en zor seydir cahil insana laf anlatmak..cünkü ögrenmeye kabullenmeye yada saygi göstermeye acik degildirler..sadece bildiklerini okurlar..sen ne kadar dersen de anladiklari sadece islerine geldigi kadardir...
Kunefenin hamur olmaması icin ne yapmak lazım ... Kitir olması icin... Sen ustasiydin da... Sana bi danışayım dedim
yok gi cok mutlu olurlarsa gözle yerler adami..arada yalandan kavga etsinlerki nazarlari degmesinsonuna kadar katılıyorum sözlerine.ama nedense kocan alevi ne demek ya.kocan sapık kocan pis kocan düzenbaz denmiyorki kocan alevi pehhh sanki bir yaratıktan bahsediyorlar.fesat insanlar,kalpleri kötü yoksa bu kadar ayrımcılık yapmazlardı.vintersun kocanla çok mutlu ol,onlarda çatlasınlar
He valla sora sora bunu buldumee pes yani minikkelebekcim..bu kadar ciddi sinirbozucu konunun üzerine sorasorabunumu buldunay hic beklemiyordum yemin ederim sen cok yasa emi
bak canim citir citir olmasiicin margarini az birsey erit..kadayifla iyice yedir..iyice yaglandiktan sonra tepsiye yada künefe tabagina koy..en yüksek isida mangal ayarinda önce üstünü pisir..cok cabuk kizariyor haberin olsun.dalipta yakma...sonrada ters cevir..onunda üstünü en yüksek isida kizart..az isida olursa peynir icinde sertlesiyor..tas gibi oluyor serbetiyiyince dikkatli ol..ha yüksek isida olacagi icin kenrlar hemen yanmaya basliyor..yagli kagidi tepsi boyunca kes..ortasini kes al..kenarlar yagli kagit sayesinde yanmiyor ozaman..süperoluyor süper
yok kiz ne demek tabiki sorucan...kizarken güldüm iste sayende daha ne olsunHe valla sora sora bunu buldum
buraya kadar hersey superdi de.... Şerbeti dokunce yumusadi ve hamurlasti
sebebi ne ola ki
konuya hemen daldım ama kusuruma bakmayın valla
ya bazen insanlar ne kadarda cahil olabiliyorlar...önce dönsünlerde kendi hallerine baksinlar..ayricda insan insandir..bunun alevisi sunnisi lazi cerkezi olmaz..inanislar cesit cesittir..saygi duymak gerek.ayricada dininde inancinda allah sevgisininde kim´de oldugunu kimse bilemez...kimse kimsenin kalbini göremezki...canlri SIKILMIS olacakki ugrasacak birseyler aramislar..bosver takma kafana..ünlü bir düsünüründe dedigi gibi:cahille tartismayin ben hic galip gelemedim diye..sende takma kafana..mantikli azicik bilincli olsalar böyle laflar ederlermiydi hic
isin kötü taraafi bu tipler her yerde herzaman varlar...sanane milletin vinden kocasindan köpeginden...otursan dertlessen belkide dünya kadar derdi vardir..acaba diyorum dertlerini unutmak icinmi böyle bir yol buluyorlar...
evinden kocandan onlara ne.bence seni çok kıskanıyorlar.onlara prim verme. eşin aleviyse ne olmuş beyinsiz bunlar.Allah bir değilmi.aleviliği bunlar ne sanıyor.cahil insanlarla uğraşmaya değmez.sen eşinle mutlu olmaya bak,huzurunu bozma canım.
Kaptanım Allah yardımcın olsun... Hem çalış hem ev zor is valla...
canini da sıkma ... Millete be oluyor ya baskasının evinin icine müdahale etme hakkı buluyor kendinde
amiiiiiiiiiin amiiin...desene ugrasacaksin baya bayaaaaaaya ben aslında onun derdini biliyorum kadın baya büyük bizden çocukları ile yaşıtım benden önce bi kiracı avrmış bunlar hemen hemen aynı yaşta sürekli girer çıkarmış bunlara ... e şimdi ben geldim okula gidiyorum geliyorum kocamla birlikte geliyorum benim kocam dışarı çıkmayı sevmez gelir nete takılır uyur kitap gazete okur muhabbet ederiz bu bana gelip gidemedi
ilk taşındığım zaman tutturdu o odayı neden misafir odası yapmışım oturma odası yapaymışım da özdileğe bakıyo ev özdileğe giren çıkanı görürmüşüz dedim teyzecim benim oraya giren çıkana bakacak vaktim yok napcam ki hem dedim ona bile karışmaya çalıştı yani düşünün
misafir varken gelmek istedi misafir var dedim bozuldu o gün bugündür haz etmiyo benden bende onun olduğu ortamlarea çok girmemeye çalışıyorum ama bazen pıt diye damlıyo arkamdan pişti oluyoruz o zmana hiç bi sorun yok normal konuşuyo ben ayrıldıktan sonra da konuşuyo arkamdan biliyorummmm
benm hakkımda ne düşünüyosa Allah ona bin katını versin işallllaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bunu dile getirmek bile aslında bu dindar geçinen kadının ağzına almaması gerektiği kadar günah bi durumsonuna kadar katılıyorum sözlerine.ama nedense kocan alevi ne demek ya.kocan sapık kocan pis kocan düzenbaz denmiyorki kocan alevi pehhh sanki bir yaratıktan bahsediyorlar.fesat insanlar,kalpleri kötü yoksa bu kadar ayrımcılık yapmazlardı.vintersun kocanla çok mutlu ol,onlarda çatlasınlar
tam bana göreeetam konuya uygun bir paylasim yaptim sana hitaben
KIMSE BIR BASKASINI YARGILAYABILECEK KADAR KUSURSUZ DEGILDIR AMA KENDINDE BU HAKKI GÖRECEK KADAR HADSIZDIR::
nasil süper ama degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?