Allahım ya bu nee bazı insanlar hiç dikkatli değiller oturdukları yerden git eksik bu olmamış demek ne kadar kolay..
canım haftasonu gezmede olunca eee haliyle pazar günü akşamdan sonra hazırlığımı yaptım artık olduda bitti gerçi ama kaloriside oldu canım, avantajım kısırı bol yeşillikli yaptım ve 1 kase yedim iyi oldu birde börek sarma şeklinde, 2 de tatlı, bunları tabi 3,5 gibi yedim ve daha yemek yemeyi düşünmüyorum bu günlük:44:
bısey sorucam 6 aksam yemegı ıcın erken mı sızce?7 demı yesem dıye dusunuyorum...
kızlar bugün canım çok sıkıldı ya kadın doğum geçen ay benden tahlil istemişti hani şu reglin 3. günü yapılanından dosyama yazmış ama yarısını labaratuara yazmamış sonuç göstermeye gittim dedi bu tahlilleri yaptırmamışsın bunları da yaptır gel tamam dedim cuma günü kanı verdim bugün sonuçları gösterdim yine diyo eksik sinirim tepeme çıktı ama sesimi çıkarmadım allahtan kalanlar herhangi bigün yapılıyomuş çarşamba gidip yine kan vericem inşallah yine eksik demez sonunda doktor elimde kalıcak
Ben gecen hafta persembeye kadar yazabildim menumu cunku cuma günü memlekete gitmek zorunda kaldık 3günlük birtatil yaptık kızkardeşim gelmişti bana belcikadan bende kaldı sonrada onu götürdük memlekete annemlere bizim içinde iyi oldu valla ama ben dietimi fazla kaçamak yapmadan devam ettim biraz tatli kaçırdım sadecebirgünluk okul
kaçamağıyla bugün geri döndük
Bugünkü menüm yolda geçti ama ben yinede paylasacagim
Sabah:2parça peynirli pide
2.3çatal yoğurt
2bardak şekersiz çay
Ara :küçük paket çubukkraker
Öğle :Saat 3te oldu
Yarım kase mercimek çorbası
Ara:Yok
Akşam:3kaşık yoğurt 4grissini
Yatana kadar 2.5lt su
Bugunluk böyle oldu bu hafta tartilamadim kizlar ne yapsam karar veremedim tartilsammi tartilmasammi? Sizce ne yapsam
Umarım sonuçların temiz cıkar
Herşeyde bir hayır vardır diyeceğiz mecbur böyle ufak aksiliklerde
Akşam en azından bir salata ve yoğurt falan yeseydin keşkehem çok acıkmamış olurdun hemde metabolizman çalışmaya devam eder
Neyse en azından gündüz çok fazla kaçırmamışsınSonuçta ömrümüzün sonuna kadar sağlıklı besleneceğiz ve bu hiç misafirliğe gitmeyeceğiz yada ağırlamayacağız diye bir şey yok
inşallah canım ilaçlar karaciğerime zarar vermişmi diye bakcaklar 1 aydır beceremediler
maddi açıdan ii olsun diye istemiştik aslında ben oraya gidersem öğretmenlik hakkım yanmıyo ama maaşım olmayacağı için çok bi artısı olmayacak ama tedbiri mekanda da fayda vardır mı desem bilemiyorum
canım senin telefon modelin ne?
bende akşam 5 ten sonra bir şey yemezsem eğer çok mutlu oluyorum sabahları ,ve kiloda çok farkettiriryor bu durum :)) akşam yemeği 6 da gayet normal canım en geç 7 ye kadar diyo diyetisyenler genelde çünkü :))
ist87 canım sen bu onbeş kiloyu kaç ayda ve nasıl verdin acaba.biraz tüyo versene
Akşam en azından bir salata ve yoğurt falan yeseydin keşkehem çok acıkmamış olurdun hemde metabolizman çalışmaya devam eder
Neyse en azından gündüz çok fazla kaçırmamışsınSonuçta ömrümüzün sonuna kadar sağlıklı besleneceğiz ve bu hiç misafirliğe gitmeyeceğiz yada ağırlamayacağız diye bir şey yok
Eğer çok acıkmıyorsan bence tam zamanı
Ben eşimi beklediğim için 6 buçuğu buluyor ama 7yi geçmediği sürece bence sakıncası yokTabi diğer arkadaşlar da sana fikir verir bu konuda eminim
Yine sen bilirsin ama en azından bugünden kaç kilo olduğunu görürsen ona göre biraz daha dikkatli olup cumaya eksi bildirim yaparısın inşallahhem acabalar olmaz kafanda
canım ben ilk altı kiloyu biraz yediklerime dikkat ederek çok yavaş verdim nerdeyse 1 yıl sürdü çünkü tatlı kızartma ne olsa yiyodum sadece miktarı biraz azaltmıştım sonra gerçekten karar verdim zayıflamaya baktım olmuyo zayıflamadıkça sorunlar artmaya başlıyo yaşla birlikte hala şansım varken zayıflıycam dedim ocak başından beri sağlıklı besleniyorum elimden geldiğince ve doktorun diyetine uymaya çalışıyorum tabi kendime göre uyarlıyarak, spor da yapıyorum spor salonuna gidiyorum haftada 3-4 kere sabahları açık havada yürüyüş yapıyorum yarım saat evde olursam tabi bu ara hastaneye gitmekten fırsatım pek olmuyo ama evde olursam mutlaka yürüyorum
Eğer çok acıkmıyorsan bence tam zamanı
Ben eşimi beklediğim için 6 buçuğu buluyor ama 7yi geçmediği sürece bence sakıncası yokTabi diğer arkadaşlar da sana fikir verir bu konuda eminim
Yine sen bilirsin ama en azından bugünden kaç kilo olduğunu görürsen ona göre biraz daha dikkatli olup cumaya eksi bildirim yaparısın inşallahhem acabalar olmaz kafanda
valla güzel kilo vermişsinyaş faktörü çok önemli.39 yaşındayım,2.çocuktan sonra kilolar yapıştı.neyseki sizleri buldumda motive oluyorum.inşallah bende en az yetmiş kiloya inerim.ondan sonrada almamaya çalışacağım.spor salonunu tavsiye edermisin.acaba bende yazılsammı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?