80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar

menüm

sabah

1 bardak zencefilli kür
kahvaltı
2 kaşık yoğurta,
2 kuru kayısı,
1 hurma
1 tatlı kaşığı bal
ve 1 yemek kaşığı yulaf
karıştırıp yedim.

ara
yok

öğlen
ızgara et
salata
ayran

ara
1 elmalı yoğurt

1 bardak zencefilli kür
akşam
kıymalı karnıbahar yemeği
1 domates
çeyrek dilim kepekli ekmek minicik

ara
yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 110 dk

Herkese merhaba menümü paylaşayım kızlarr

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 sandviç ekmeğine tost, domates, peynir, salatalık, zeytin.
Ara: Türk kahvesi, 4-5 kuru üzüm, k-flakes bir avuç
Öğle: Taze fasulye, yarma buğday pilavı
Ara: Yok
Akşam: 1 kase pirinç çorbası, 2 kaşık bezelye, 2 dilim kepekli ekmek, 1 ızgara kanat
Ara: 2 lokma kurabiye (kaçamak çok canım tatlı çekti)

canım ya seninde mi adetin gecikti.ayaklarını sıcak tut belki ağrın azalır.

reglimin 5.günü bitti canım ama üşüttüğüm için sancım oldu..yaz kış çorapsız gezemem..gezdiğim an hemen kaparım..atalarımız demiş ya;
ayağını sıcak tut,başını serin,düşünme derin derin...

..
ya canım bende Ank.dayım ve birkaç gündür benim nette de sıkıntı var.ttnet mobille bağlanıyorum hatta cep telefonları bile tam çekmiyor..büyükşehir de ve tepede oturuyorum birdee

ben olsam dayanamaz tartılırdım valla..sen bilirsin canım

bugünkü menüm
sabah
azıcık gözleme
yumurtalı patates
reçel
ara yok
öğle-ikindi
sebze yemeği etli
bulgur pilavı
salata
ara
armut
akşam
çay
kek
ara
çilek

bol boool su tabiki
spor:40 dk

bende menümü yazayım
sabah: nesfit süt
ara: 3 diyet bisküvi
öğle:yarım tabak makarna
1 tabak köfteli patates
ara : 2 kayısı 15 badem
akşam: 1 kase çorba bi dilim ekmek 1 nuget
ara: 1 activia 1 elma

ne ilacı kullanıyordun canım?hastaneyi değiştir bence..1 ay...beklerken insan ölür ya Allah korusun

diane 35 adet düzensizliği için kullanıyorum 5 yıldır filan kullanıyorum uzun süredir kullandığım için bi kontrol etmek istedi doktor ben cerrahpaşaya gidiyorum hastane çok iyi herşeyi araştırıyo işte böyle aksilik olunca insan bunalıyo

iyi geceleeeeeeeeeeeer

menüm
sabah:2 dilim ekmek menmen zeytin peynir maydonoz

öğle:1 simit

ara:1 börek

ara:1 dilim elma

akşam:1 tabak patlıcan yemeği ve cacık

ara:1 avuç mısır ve 1b meyve suyu

30dk spor 2 l su 4 b yeşilçay
bugün biraz cozuttum ama yarın söz süppppeeeeer bir menüyle gelcem aranıza

Son düzenleme:
..
ya canım bende Ank.dayım ve birkaç gündür benim nette de sıkıntı var.ttnet mobille bağlanıyorum hatta cep telefonları bile tam çekmiyor..büyükşehir de ve tepede oturuyorum birdee

Ben kecıorende oturuyorum.mobıldede sıkıntı var anlamadım valla...nerde oturuyosunuz?

günaydın kızlar nasılsınız bakalım kaptanım ellerine sağlık çooook güzel olmuş liste. kızlar muhteşem iki gün geçirdim. pazar sabah diyarbakır daydım sınav bittikten sonra şehri biraz dolaştık sonra mardine geçtik allahım buram buram tarih kokuyo o ne muhteşem bi şehir. amaaaaaa pazar olmasından dolayı her yer kapalı çok az dükkan açıktı. kendime şu dış tarafı gümüş kaplamalı olan fincan takımlarından aldım. zaman çabuk geçti akşamüstü nusaybine geçtik. küçük bir yer tam suriye ile sınır dikenli teller falan. ama bir çok kişi dinlememiş olacakki mayınlı bölge olmasına rağmen teller açılmış. ürperticiydi. sabah midyata gittik. orayı da beğendim ama insan böyle programsız çıkınca nereyi gezeceğini bilmiyor.sıla dizisinin çekildiği bir yer vardı orayı gezdik. ama mimarisi müthişti. ordan da hasankeyf e geçtik sular altında kalacak olan şehir. çooook büyüktü orayı gezmeye kalkışamadık bile. eşim söz verdi bir gün sadece orayı gezmek için gelecez. sonra da batman ve muş yaptık. sadece iki gün dışardaydık ama sanki bir hafta gibi geldi. bu bile rahatlattı bizi. tabi sonrası biraz can sıkıcı. yolda bir yerde biraz sarsıldım ve korktum. hafif leke gördüm akşam ama şimdi iyi gibiyim. böyle bir gezmeye çıkmaya niyetliyseniz kesinlikle önceden araştırma yapmak lazım ve bol para almak lazım yanınıza.

iyi yapmışsınız..değişiklik olmuştur ama yorucu da..

Gune bır gunde -600 le baslamanın keyfı ıcındeyım kızlarr :))) o kadar da kacamak yaptım dun ay cok mutluyum :)

slm kızlarrrrrrrr nasılsınızzzzzzz ayyy ben bu sefer çok kötü bir regl dönemi geçirdim 4 gün boyunca sancı çektim ya yatakdan çıkamdım allahım neydi o çok şükür bugün iyiyim inceden inceden vuruyor ama önceki gibi değildi

canım inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ama kurulu düzenini bozmak çok zor olmalı bence kal gitme boşver tabi çok yüksek artıları yoksa.

Günaydın kızlar

Bugün büyük birmerakla Sabah erkenden tartildim inanın süper bir sonuç aldım çünkü hafta sonu tatlı kacamagim vardı
Geçen hafta 82.5 tum.
Buhafta yani bugün 81.7 yim
Giden.-800iyi
Hepimize bu hafta bol eksili günler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…