canım ya seninde mi adetin gecikti.ayaklarını sıcak tut belki ağrın azalır.
..Oncelıkle netım yıne gıttı ankara yagmulu ondanmıdır anlamadım.o yuzden sıralı yazamıcam uzgunum mobılden gırıyorum. Sabah-ac karna maydanoz suyu 20 dk sonra kahvaltılık ne varsa yedım ekmek dısında.. Ara-elma. Oglen-bır kase corba yanında tuzsuz yagsız bır kase salata. Ara-ıkı avuc cagla bır parca cıkolata. Aksam-6 7 tane etsız cıgkofte ıkı bardak ayran bır kase salata. Az oncede sutlu kahve ıctım.erken kalkınca aksam yemegını cok erken yemıs oluyorum.her ne kadar yatana kadar mıdem kazınsada sabah eksılerı gorunce mutlu oluyor ınsan.bırde bısey sorucam 6 aksam yemegı ıcın erken mı sızce?7 demı yesem dıye dusunuyorum...
Ben gecen hafta persembeye kadar yazabildim menumu cunku cuma günü memlekete gitmek zorunda kaldık 3günlük birtatil yaptık kızkardeşim gelmişti bana belcikadan bende kaldı sonrada onu götürdük memlekete annemlere bizim içinde iyi oldu valla ama ben dietimi fazla kaçamak yapmadan devam ettim biraz tatli kaçırdım sadecebirgünluk okul
kaçamağıyla bugün geri döndük
Bugünkü menüm yolda geçti ama ben yinede paylasacagim
Sabah:2parça peynirli pide
2.3çatal yoğurt
2bardak şekersiz çay
Ara :küçük paket çubukkraker
Öğle :Saat 3te oldu
Yarım kase mercimek çorbası
Ara:Yok
Akşam:3kaşık yoğurt 4grissini
Yatana kadar 2.5lt su
Bugunluk böyle oldu bu hafta tartilamadim kizlar ne yapsam karar veremedim tartilsammi tartilmasammi? Sizce ne yapsam
ne ilacı kullanıyordun canım?hastaneyi değiştir bence..1 ay...beklerken insan ölür ya Allah korusuninşallah canım ilaçlar karaciğerime zarar vermişmi diye bakcaklar 1 aydır beceremediler
ne ilacı kullanıyordun canım?hastaneyi değiştir bence..1 ay...beklerken insan ölür ya Allah korusun
..
ya canım bende Ank.dayım ve birkaç gündür benim nette de sıkıntı var.ttnet mobille bağlanıyorum hatta cep telefonları bile tam çekmiyor..büyükşehir de ve tepede oturuyorum birdee
iyi yapmışsınız..değişiklik olmuştur ama yorucu da..günaydın kızlar nasılsınız bakalım kaptanım ellerine sağlık çooook güzel olmuş liste. kızlar muhteşem iki gün geçirdim. pazar sabah diyarbakır daydım sınav bittikten sonra şehri biraz dolaştık sonra mardine geçtik allahım buram buram tarih kokuyo o ne muhteşem bi şehir. amaaaaaa pazar olmasından dolayı her yer kapalı çok az dükkan açıktı. kendime şu dış tarafı gümüş kaplamalı olan fincan takımlarından aldım. zaman çabuk geçti akşamüstü nusaybine geçtik. küçük bir yer tam suriye ile sınır dikenli teller falan. ama bir çok kişi dinlememiş olacakki mayınlı bölge olmasına rağmen teller açılmış. ürperticiydi. sabah midyata gittik. orayı da beğendim ama insan böyle programsız çıkınca nereyi gezeceğini bilmiyor.sıla dizisinin çekildiği bir yer vardı orayı gezdik. ama mimarisi müthişti. ordan da hasankeyf e geçtik sular altında kalacak olan şehir. çooook büyüktü orayı gezmeye kalkışamadık bile. eşim söz verdi bir gün sadece orayı gezmek için gelecez. sonra da batman ve muş yaptık. sadece iki gün dışardaydık ama sanki bir hafta gibi geldi. bu bile rahatlattı bizi. tabi sonrası biraz can sıkıcı. yolda bir yerde biraz sarsıldım ve korktum. hafif leke gördüm akşam ama şimdi iyi gibiyim. böyle bir gezmeye çıkmaya niyetliyseniz kesinlikle önceden araştırma yapmak lazım ve bol para almak lazım yanınıza.
kızlar hafta sonu yurt dışı öğretmneliği için istanbula gittim neler neler yedim yemeyi çok güzel başardım ama sınavı yapamadım 100 sorudan 41 doğru çıktı Allahım ne gıcık sorulardı öyle yok istiklal marşı nerde yazıldı yok kyoto nedir yok halepa nedir duymadım bilmiyorum ki
eşimin tutuyo puanı göndersemmi kıbrısa göndermesemmi yada bende mi gitsem onunla yada hep birlikte kalsak mı bursadaaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?