80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bozulmuyor banucum bende aynı şekilde kavanozlayıp dolaba koyuyorum 3-4 gün içiyorum yani bitene kadar

iyi akşamlar
şu yeni listeme bir türlü başlayamadım
eşim sağolsun üşenmeden sabahın köründe gider börek alır

menüm

sabah

kahvaltı
1 porsiyon su böreği
3 küp şeker kadar kaşar peyniri
3 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
şekersiz çay

ara
liht sütlü tatlandırcılı kahve

öğlen
2 yemek kaşığı menemen
2 yemek kaşığı yoğurt
çeyrek dilimden az kepekli ekmek

ara
1 portakal
yarım kase yoğurt

akşam
yemek yemedim dışarı çıkmıştık

2 çilek,çeyrek muz ve yarım kivi li fondü

ara
yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 65 dk

bozulmuyor banucum bende aynı şekilde kavanozlayıp dolaba koyuyorum 3-4 gün içiyorum yani bitene kadar

Canım valla baya acı bir tadı var ama yinede besmele çekip içtim
Bol limon sıktım içine tabiki
İnşallah onunda faydasını görürüzde şu kilolar biraz daha hızlı gider

canım ya bende bu kürü denemek istiyorum ama düzenli şekilde içmem gereken ilaç(sedef hast.)var.sence zararı olurmu,bilgin varmı.gerçi benimde adet tarihim birkaçgün geçti.sanırım mevsimsel çünkü karın ağrım var.belki bu kür iyi gelir.

tatlım hastalığın ve ilacın hakkında hiç bir bilgim olmadığından yorum da yapamıyorum:26:
istersen doktoruna danış bi,bitkisel kürler uygulayabilrmiyim diye,içindekileride söylersin en iyi o yardımcı olur sana

haklısın doktora sormak en doğrusu,yanlış birşey yapmayalım yani.sağol cevabın için

tebrikleeerr...ammaaaaaa çantalar benden..nedemiştim veremezsen ilk çantan benden...

vur bacım vur haftasonu 2 günlük tatile gittik eşimle ve sonuç +600 gram ile geri döndüm yani şuan 73,9 değil 74,5 oldum yani neyse çok sıkmak lazım artık vur bacı vur :)

hedefi tutturamasamda birinci olmuşumya kızlar ooooo super bak şimdi motivasyonum çok çoğaldı veren herkesi tebrik ediyorum canı gönülden vermeyenlere bol bol çantalar ama haftaya kesin onlar üstlerde olcak eminim öpüldünüz

naber kizlar...cok yogun bir haftaonu gcirdim..ölüyorum yorgunluktan...artikinsaat isleri bizim icin bitti...yine haftasonu arada ugrarim ama gerisinide kendileri yapsin artik...koskoca ev ahibi oldular..sadece malzemeparasiyla kurtardilar valla durumu..bizde seve seve yaptik ama bundan sonrasi Kücük isler icinde beklentide olduklarini gördüm kafamin tasi atti...esimde bozulmus bu duruma..nihayet yeniden evimde Zaman gecirebilecegim..buda demektirki sizinle beraber sohpet diet süper bir yaza hazirlik

hoş geldin duyum
allah yardımcın olsun epey yoruldun inşaatda yaptığın iyiligi allah görüyor karşılıksız yaptıgın içim allah razı olur işallah

vur bacım vur haftasonu 2 günlük tatile gittik eşimle ve sonuç +600 gram ile geri döndüm yani şuan 73,9 değil 74,5 oldum yani neyse çok sıkmak lazım artık vur bacı vur :)
k
Tatil mi???ya bende tatil istiyorum..senin çocuk yok mu canım yaa??kaynımın düğünü 29 haziran..sonrasında hemen tatile çıkalım diyorum eşime..zaten 10 gün sonra da Ramazan...
600 gr la döndüğüne şükretmelisin..ben bir gün kaçamak yaptım 1.5 kg aldım..büyük başarı dimi??

bende kıyafet bakıyorum netten düğün için..ama kilo vermeden alamam..son zamana da bırakmak istemiyorum en fazla 2 ayım var ve vermem gereken 12 kg...
:44:seninde 1 ayın var canım ama bence kilo olarak iyisin 70 olursun düğüne...

Ikı gundur netım yoktu kaptancım uzgunum gelemedım.ama lısteye gırmısım gecmıse bakarken gordum cok sevındım tsk edrm :) verenlerı tebrık ederım.daha 10 gun oldu baslıyalı ama farkedılmeye basladı kılo verdıgım cok mutlu oluyorum duyunca.kalan 13 kıloyuda verınce yerden bı metre yukarda yurucem sanırım

kızlar 2-3 gündür yoğundum yazamadım menülerimi 20 martda başladım ben diyete
88.700 gr dım
hastalığımın bitmesini bekliyodum tartıldım şimdi
85.300 üm
heyoooo tavsiyelerinize çok teşekkürler gerçekten öğün atlamak insana kilo aldırıyomuş

Son düzenleme:
Kızlar yahu sohbetinizede doyum olmuyor

Biri kızmı doğuruyor yoksa
Bu arada bende bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi paylaşayım

Sabah;
Uyanır uyanmaz bir bardak ılık suya az limon

5 dakika sonrasında
1 bardak Ödem sökücü elmalı tarcınlı zencefilli kür

yarım saat sonra
Kahvaltı;

1 kaşarlı tost
1 yeşil çay

ara;
az şekerli kahve
3 kuru kayısı yada hurma

Öğlen;
Baharatlı mantar ( yağsız tavada ve baharatlı )
1 koca kase Salata ( yağsız, bol limonlu, biraz narekşili )
1 büyük bardak ayran

ara;
1 yeşil çay
1 portakal

akşam;
1 kase çorba
1 koca kase salata
1 kase yoğurt

gece;
1 fincan yeşil çay yada 9lu çay

Akşama kadar rahat 3 litre su içerim diye düşünüyorum
Öğle yemeğinden sonra işlerim bitince biraz spor yapmaya çalışacağım

menüm

SABAH
1dilim kazayağı otlu börek
1domates 1 salatalık
3siy. 3yeş. zeytin
azcık beyaz peynir
şekersiz çay

ARA
1portakal

ÖĞLEN
kabak yemeği
mercimek çorbası
salata

ARA
4adet yulaflı bisküvi

AKŞAM
Tavuk yahni
2kaşık pilav
Rokalı Yeşil salata

ARA
3kuru kayısı 7fındık

gün içinde bi fincan form çayı içiyorum 2.5 su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…