bozulmuyor banucum bende aynı şekilde kavanozlayıp dolaba koyuyorum 3-4 gün içiyorum yani bitene kadarKızlar yaa kusura bakmayın çok yoğundum gelemedim
Baya koşturmacalı ve aksiliklerle bir gün geçirdim bugün ama bunada şükür Rabbim beterinden saklasınAminnnnnnnnn
Canım bende bu sabah hemen yaptım bu ödem sökücü çayımı
Kahvaltıdan sonra koca bir bardak içtimbir tanede akşam üzere içtim Şu en büyük ikeanın bardakları var ya hani portakal suyu falan onda verilir dışarda sıkma alanlara heh o koca bardakla işte
Yarın senin dediğin gibi içeceğimnormal bardaklarda
Birde şeyi soracaktım canım şimdi 3 litre yaptım ya ben onu iki koca cam şişeye koydum kalanını ( 1 litresini içmişim yani)
Buzdolabına koyacağımda birkaç gün birşey olmaz dimi ona zaten ancak biter 3 günde
bozulmuyor banucum bende aynı şekilde kavanozlayıp dolaba koyuyorum 3-4 gün içiyorum yani bitene kadar
bozulmuyor banucum bende aynı şekilde kavanozlayıp dolaba koyuyorum 3-4 gün içiyorum yani bitene kadar
tatlım hastalığın ve ilacın hakkında hiç bir bilgim olmadığından yorum da yapamıyorum:26:canım ya bende bu kürü denemek istiyorum ama düzenli şekilde içmem gereken ilaç(sedef hast.)var.sence zararı olurmu,bilgin varmı.gerçi benimde adet tarihim birkaçgün geçti.sanırım mevsimsel çünkü karın ağrım var.belki bu kür iyi gelir.
tatlım hastalığın ve ilacın hakkında hiç bir bilgim olmadığından yorum da yapamıyorum:26:
istersen doktoruna danış bi,bitkisel kürler uygulayabilrmiyim diye,içindekileride söylersin en iyi o yardımcı olur sana
tebrikleeerr...ammaaaaaa çantalar benden..nedemiştim veremezsen ilk çantan benden...
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD]
0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD]
1 [/TD] [TD] sedalis[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75.1 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 10.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] günlük (1 saat yürüyüş+leslie 3 mil+ ender saraç 10 hareket 20 şer kez) [/TD] [/TR]
[TR][TD]
1 [/TD] [TD] yediveren35[/TD] [TD] 90.4 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [TD] 88.3 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 2.1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD]
2 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 79.4 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 7.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD]
3 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 81.3 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 8.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 3 saat spor salonu 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD]
3 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 80.3 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 7saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD]
4 [/TD] [TD] dery.a[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 84.8 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 2.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 90 dak spor 1 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD]
5 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] bisiklet [/TD] [/TR]
[TR][TD]
6 [/TD] [TD] benben[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 10.1 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD]
6 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 87.9 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 3.6 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD]
6 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78.9 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 14 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 150 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD]
7 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 60 dakika [/TD] [/TR]
[/table]
kvur bacım vur haftasonu 2 günlük tatile gittik eşimle ve sonuç +600 gram ile geri döndüm yani şuan 73,9 değil 74,5 oldum yani neyse çok sıkmak lazım artık vur bacı vur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?