80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ödem söktürücü kür işe yarıyo mu

canım ödem söktürücü kür işe yarıyo mu

Canım valla ben iki gündür yapıyorum ve bence baya bir işe yarıyor gibime geliyor çünkü sık sık idrara çıkartıyor
Yediklerimizede dikkat edersek çok daha rahat olur bence.

bacım evet 600 gramla döndüm 2 gün kafa dinledik küçük bi kaçamak yani ama kilo konusunda düğünde 65 olmam lazım dı ama artık zor 68 falan belki ama 65 olamayacağım iddaya girmiştik eşimle istedim abiyeyi almam izin vercekti ama kaybedeceğim sanırım neyse 68 bari olsak bi umut belki yine izin verir. inş. veririz bu kiloları. ya bide inş. sende çıkabilirsin canım sonra sı ramazan evet

MRB KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM
benim net yoktu iki gündür giremed,im evden daha a önce 10 gün sonrasında regl oldum çok mutluyum bu hafta atılım yaparım artık iki haftadır listenin en sonundaydım bu arda bu sabah 72 çıktım yani 500 g gitmiş cumaya inş 71 .3 falan olur spora aynen devam inş birazda boğazı tuttukmu bu hafta zirveye adayım hadi bakalım varmı yarışan benle hehehe

hadi gözün aydın,10 günden sonra rahatlamışsın.darısı başıma benimde gecikti hep bikaç gün erken olurdum,umarım korktuğum başıma gelmez:18:bunun stresi insanı kötü yapıyor.Allahım isteyene bekleyene bebek versin inşallah..amin

regl olur olmaz 500 gr gitmiş..tebrikler valla..cuma ya ne olurum bilmiyorum..galiba dün üşüttüm bugün regl sancısı çekiyorum..yürüyüş yapamıyorum..3 gündür spor yok ..yarışta varmıyım yokmuyum cuma benim için muamma..hala ödem var..göreceğiz bakalım..

canım ya seninde mi adetin gecikti.ayaklarını sıcak tut belki ağrın azalır.

kızlar hafta sonu yurt dışı öğretmneliği için istanbula gittim neler neler yedim yemeyi çok güzel başardım ama sınavı yapamadım 100 sorudan 41 doğru çıktı Allahım ne gıcık sorulardı öyle yok istiklal marşı nerde yazıldı yok kyoto nedir yok halepa nedir duymadım bilmiyorum ki
eşimin tutuyo puanı göndersemmi kıbrısa göndermesemmi yada bende mi gitsem onunla yada hep birlikte kalsak mı bursadaaa???

Canım Rabbim hakkınızda hayırlısını versin
Eğer eşin giderse sende eş durumundan yanına gidebileceksin ama yanlış anlamadıysam o zaman sen orada öğretmenlik yapamıyacaksın dimi :44:
Olmadı seneye yine girersin sınava

eşim giderse bende gidersem ben burdaki maaşımdan olucam hiç para almadan kıbrısta evde oturcam seneye bıraksam işi seneye açılmayabilir bile arkasından bile gidemeyebilirim çok karıştı kafamm ufff
dediğin gibi işallah hayırlısı olur

canım karar vermek çok zor.eşin gitmek istiyormu.şimdi sen gidersen burdaki öğretmenlik hakkın yanıyormu.belki eşinle gidersin,yamazsan tekrar buraya gelip öğretmenliğe devam edersin.bilemedimki Allah yardımsın olsun,hayırlı kapılar açsın,karar vermek zor:44:

Misafire hazırlık faslın bitmiştir büyük ihtimal ama inşallah çok güzel ve az kalorili geçer akşamın
canım haftasonu gezmede olunca eee haliyle pazar günü akşamdan sonra hazırlığımı yaptım artık olduda bitti gerçi ama kaloriside oldu canım, avantajım kısırı bol yeşillikli yaptım ve 1 kase yedim iyi oldu birde börek sarma şeklinde, 2 de tatlı, bunları tabi 3,5 gibi yedim ve daha yemek yemeyi düşünmüyorum bu günlük:44:
canım ya yüzmek kadar kalori yakan spor varmıdır ki, bence yarıım saat yavaşta olsa yüzmeyi hiiç azımsama, aaahh olsada bana uygun havuz bende bi yüzsem yaaaaa şimdi , canım çekti inan :))
geçtiğimiz haftayı yoğun geçiren bir hatunumz daha :)) al birini vur ötekine misali en güzelini yapmışsınız casnım çakmaya, enj ağır işleri zaten yaptınız yardımcı olarak, ufak tefek işleride i zahmet kendileri haletsin, sende çocukların ve kocanla ilgilenirsin en önemlisi kendine vakit ayırırsın be şekerim

güzelim hakkında hayırlısı olsun, boşver kocanıda yolama , kurulmuş düzeninizi bozama aklında kalmasın işindende olma hem eşininde işi nasılsa devam ediyo, o zaman sorun çözülmüş oluyo :))

Oncelıkle netım yıne gıttı ankara yagmulu ondanmıdır anlamadım.o yuzden sıralı yazamıcam uzgunum mobılden gırıyorum. Sabah-ac karna maydanoz suyu 20 dk sonra kahvaltılık ne varsa yedım ekmek dısında.. Ara-elma. Oglen-bır kase corba yanında tuzsuz yagsız bır kase salata. Ara-ıkı avuc cagla bır parca cıkolata. Aksam-6 7 tane etsız cıgkofte ıkı bardak ayran bır kase salata. Az oncede sutlu kahve ıctım.erken kalkınca aksam yemegını cok erken yemıs oluyorum.her ne kadar yatana kadar mıdem kazınsada sabah eksılerı gorunce mutlu oluyor ınsan.bırde bısey sorucam 6 aksam yemegı ıcın erken mı sızce?7 demı yesem dıye dusunuyorum...

bende akşam 5 ten sonra bir şey yemezsem eğer çok mutlu oluyorum sabahları ,ve kiloda çok farkettiriryor bu durum :)) akşam yemeği 6 da gayet normal canım en geç 7 ye kadar diyo diyetisyenler genelde çünkü :))

maddi açıdan ii olsun diye istemiştik aslında ben oraya gidersem öğretmenlik hakkım yanmıyo ama maaşım olmayacağı için çok bi artısı olmayacak ama tedbiri mekanda da fayda vardır mı desem bilemiyorum

canım senin telefon modelin ne?

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 bardak meyve çayı
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Ara
1 elma
10 fındık
Öğle
1 kaşarlı maydanozlu kepekli sandviç
1 bardak ayran
Ara
1 pop kek
Akşam
1 kase sebze çorbası
1 ızgara tavuk butu
1 ekmek
salata
Ara
1 mandalina
yeşil çay

kızlar bugün canım çok sıkıldı ya kadın doğum geçen ay benden tahlil istemişti hani şu reglin 3. günü yapılanından dosyama yazmış ama yarısını labaratuara yazmamış sonuç göstermeye gittim dedi bu tahlilleri yaptırmamışsın bunları da yaptır gel tamam dedim cuma günü kanı verdim bugün sonuçları gösterdim yine diyo eksik sinirim tepeme çıktı ama sesimi çıkarmadım allahtan kalanlar herhangi bigün yapılıyomuş çarşamba gidip yine kan vericem inşallah yine eksik demez sonunda doktor elimde kalıcak

Allahım ya bu nee bazı insanlar hiç dikkatli değiller oturdukları yerden git eksik bu olmamış demek ne kadar kolay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…