Kızlar yahu sohbetinizede doyum olmuyor
Biri kızmı doğuruyor yoksa
Bu arada bende bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi paylaşayım
Sabah;
Uyanır uyanmaz bir bardak ılık suya az limon
5 dakika sonrasında
1 bardak Ödem sökücü elmalı tarcınlı zencefilli kür
yarım saat sonra
Kahvaltı;
1 kaşarlı tost
1 yeşil çay
ara;
az şekerli kahve
3 kuru kayısı yada hurma
Öğlen;
Baharatlı mantar ( yağsız tavada ve baharatlı )
1 koca kase Salata ( yağsız, bol limonlu, biraz narekşili )
1 büyük bardak ayran
ara;
1 yeşil çay
1 portakal
akşam;
1 kase çorba
1 koca kase salata
1 kase yoğurt
gece;
1 fincan yeşil çay yada 9lu çay
Akşama kadar rahat 3 litre su içerim diye düşünüyorum
Öğle yemeğinden sonra işlerim bitince biraz spor yapmaya çalışacağım
canım ödem söktürücü kür işe yarıyo mu
k
Tatil mi???ya bende tatil istiyorum..senin çocuk yok mu canım yaa??kaynımın düğünü 29 haziran..sonrasında hemen tatile çıkalım diyorum eşime..zaten 10 gün sonra da Ramazan...
600 gr la döndüğüne şükretmelisin..ben bir gün kaçamak yaptım 1.5 kg aldım..büyük başarı dimi??
bende kıyafet bakıyorum netten düğün için..ama kilo vermeden alamam..son zamana da bırakmak istemiyorum en fazla 2 ayım var ve vermem gereken 12 kg...:44:seninde 1 ayın var canım ama bence kilo olarak iyisin 70 olursun düğüne...
MRB KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM
benim net yoktu iki gündür giremed,im evden daha a önce 10 gün sonrasında regl oldum çok mutluyum bu hafta atılım yaparım artık iki haftadır listenin en sonundaydım bu arda bu sabah 72 çıktım yani 500 g gitmiş cumaya inş 71 .3 falan olur spora aynen devam inş birazda boğazı tuttukmu bu hafta zirveye adayım hadi bakalım varmı yarışan benle hehehe
regl olur olmaz 500 gr gitmiş..tebrikler valla..cuma ya ne olurum bilmiyorum..galiba dün üşüttüm bugün regl sancısı çekiyorum..yürüyüş yapamıyorum..3 gündür spor yok ..yarışta varmıyım yokmuyum cuma benim için muamma..hala ödem var..göreceğiz bakalım..MRB KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM
benim net yoktu iki gündür giremed,im evden daha a önce 10 gün sonrasında regl oldum çok mutluyum bu hafta atılım yaparım artık iki haftadır listenin en sonundaydım bu arda bu sabah 72 çıktım yani 500 g gitmiş cumaya inş 71 .3 falan olur spora aynen devam inş birazda boğazı tuttukmu bu hafta zirveye adayım hadi bakalım varmı yarışan benle hehehe
regl olur olmaz 500 gr gitmiş..tebrikler valla..cuma ya ne olurum bilmiyorum..galiba dün üşüttüm bugün regl sancısı çekiyorum..yürüyüş yapamıyorum..3 gündür spor yok ..yarışta varmıyım yokmuyum cuma benim için muamma..hala ödem var..göreceğiz bakalım..
kızlar hafta sonu yurt dışı öğretmneliği için istanbula gittim neler neler yedim yemeyi çok güzel başardım ama sınavı yapamadım 100 sorudan 41 doğru çıktı Allahım ne gıcık sorulardı öyle yok istiklal marşı nerde yazıldı yok kyoto nedir yok halepa nedir duymadım bilmiyorum ki
eşimin tutuyo puanı göndersemmi kıbrısa göndermesemmi yada bende mi gitsem onunla yada hep birlikte kalsak mı bursadaaa???
Canım Rabbim hakkınızda hayırlısını versin
Eğer eşin giderse sende eş durumundan yanına gidebileceksin ama yanlış anlamadıysam o zaman sen orada öğretmenlik yapamıyacaksın dimi :44:
Olmadı seneye yine girersin sınava
eşim giderse bende gidersem ben burdaki maaşımdan olucam hiç para almadan kıbrısta evde oturcam seneye bıraksam işi seneye açılmayabilir bile arkasından bile gidemeyebilirim çok karıştı kafamm ufff
dediğin gibi işallah hayırlısı olur
canım haftasonu gezmede olunca eee haliyle pazar günü akşamdan sonra hazırlığımı yaptım artık olduda bitti gerçi ama kaloriside oldu canım, avantajım kısırı bol yeşillikli yaptım ve 1 kase yedim iyi oldu birde börek sarma şeklinde, 2 de tatlı, bunları tabi 3,5 gibi yedim ve daha yemek yemeyi düşünmüyorum bu günlük:44:Misafire hazırlık faslın bitmiştir büyük ihtimal ama inşallah çok güzel ve az kalorili geçer akşamın
canım ya yüzmek kadar kalori yakan spor varmıdır ki, bence yarıım saat yavaşta olsa yüzmeyi hiiç azımsama, aaahh olsada bana uygun havuz bende bi yüzsem yaaaaa şimdi , canım çekti inan :))Bugün yediklerimide paylaşayım bari
Sabah;
Uyanır uyanmaz 1 fincan ılık suya 2 - 3 damla limon
15 dakika sonra 1 büyük bardak maydanoz suyu
Kahvaltı;
2 dilim ekmek ( eşim cavdar almamış mecbur beyaz yedim )
1 kk beyaz peynir
1/2 Domates
1/2 Salatalık
2 küp kaşer ( kesme şeker büyüklüğünde )
1 büyük fincan yeşil çay
Kahvaltıdan yarım saat sonra 1 koca bardak metabolizmayı hızlandıran ödem sökücü çay ( Xay / Ayşenin tarifi )
ara;
3 tane medine hurması
Öğlen;
1 kase salata
1 şekersiz nescafe ( Spora geç kalacağım diye en basit olanı seçtim mecbur )
ara;
1 şekersiz çay
Akşam;
2 ufak haşlama tavuk baget
1 koca kase salata ( yağsız, bol limonlu, nar ekşili )
1 kase yoğurt
gece;
1 koca fincan yeşil çay
Bu saate kadar 2.5 litre su içtim ve yatana kadar rahat bir 0.5 litre daha içerim
Bugün tam 90 dakika Fitness yaptım ki bunun 50 dakikası sırf cardioydu
30 dakika yüzmeyi pek saymıyorum çünkü rahatlamak için yüzdüm yani aheste aheste
geçtiğimiz haftayı yoğun geçiren bir hatunumz daha :)) al birini vur ötekine misalinaber kizlar...cok yogun bir haftaonu gcirdim..ölüyorum yorgunluktan...artikinsaat isleri bizim icin bitti...yine haftasonu arada ugrarim ama gerisinide kendileri yapsin artik...koskoca ev ahibi oldular..sadece malzemeparasiyla kurtardilar valla durumu..bizde seve seve yaptik ama bundan sonrasi Kücük isler icinde beklentide olduklarini gördüm kafamin tasi atti...esimde bozulmus bu duruma..nihayet yeniden evimde Zaman gecirebilecegim..buda demektirki sizinle beraber sohpet diet süper bir yaza hazirlik
kızlar hafta sonu yurt dışı öğretmneliği için istanbula gittim neler neler yedim yemeyi çok güzel başardım ama sınavı yapamadım 100 sorudan 41 doğru çıktı Allahım ne gıcık sorulardı öyle yok istiklal marşı nerde yazıldı yok kyoto nedir yok halepa nedir duymadım bilmiyorum ki
eşimin tutuyo puanı göndersemmi kıbrısa göndermesemmi yada bende mi gitsem onunla yada hep birlikte kalsak mı bursadaaa???
Oncelıkle netım yıne gıttı ankara yagmulu ondanmıdır anlamadım.o yuzden sıralı yazamıcam uzgunum mobılden gırıyorum. Sabah-ac karna maydanoz suyu 20 dk sonra kahvaltılık ne varsa yedım ekmek dısında.. Ara-elma. Oglen-bır kase corba yanında tuzsuz yagsız bır kase salata. Ara-ıkı avuc cagla bır parca cıkolata. Aksam-6 7 tane etsız cıgkofte ıkı bardak ayran bır kase salata. Az oncede sutlu kahve ıctım.erken kalkınca aksam yemegını cok erken yemıs oluyorum.her ne kadar yatana kadar mıdem kazınsada sabah eksılerı gorunce mutlu oluyor ınsan.bırde bısey sorucam 6 aksam yemegı ıcın erken mı sızce?7 demı yesem dıye dusunuyorum...
maddi açıdan ii olsun diye istemiştik aslında ben oraya gidersem öğretmenlik hakkım yanmıyo ama maaşım olmayacağı için çok bi artısı olmayacak ama tedbiri mekanda da fayda vardır mı desem bilemiyorumcanım karar vermek çok zor.eşin gitmek istiyormu.şimdi sen gidersen burdaki öğretmenlik hakkın yanıyormu.belki eşinle gidersin,yamazsan tekrar buraya gelip öğretmenliğe devam edersin.bilemedimki Allah yardımsın olsun,hayırlı kapılar açsın,karar vermek zor:44:
Oncelıkle netım yıne gıttı ankara yagmulu ondanmıdır anlamadım.o yuzden sıralı yazamıcam uzgunum mobılden gırıyorum. Sabah-ac karna maydanoz suyu 20 dk sonra kahvaltılık ne varsa yedım ekmek dısında.. Ara-elma. Oglen-bır kase corba yanında tuzsuz yagsız bır kase salata. Ara-ıkı avuc cagla bır parca cıkolata. Aksam-6 7 tane etsız cıgkofte ıkı bardak ayran bır kase salata. Az oncede sutlu kahve ıctım.erken kalkınca aksam yemegını cok erken yemıs oluyorum.her ne kadar yatana kadar mıdem kazınsada sabah eksılerı gorunce mutlu oluyor ınsan.bırde bısey sorucam 6 aksam yemegı ıcın erken mı sızce?7 demı yesem dıye dusunuyorum...
kızlar bugün canım çok sıkıldı ya kadın doğum geçen ay benden tahlil istemişti hani şu reglin 3. günü yapılanından dosyama yazmış ama yarısını labaratuara yazmamış sonuç göstermeye gittim dedi bu tahlilleri yaptırmamışsın bunları da yaptır gel tamam dedim cuma günü kanı verdim bugün sonuçları gösterdim yine diyo eksik sinirim tepeme çıktı ama sesimi çıkarmadım allahtan kalanlar herhangi bigün yapılıyomuş çarşamba gidip yine kan vericem inşallah yine eksik demez sonunda doktor elimde kalıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?