doyurucu doyurucubu menü doyurucu mu ya??valla ben doymam gibi geliyor:44:
kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr nerelerdesiniiz??
maçımı izliyorsunuz yoksa?benim kociş maç izliyor..çocukları yatırdım topiğe geldim ama kimsecikler yok..
bugün kaçamak çok oldu..dediğim gibi tartıda artıyı görünce yeme güdülerim kabardı sinirden..
haftaya g.kubilayın listelerinden birini uygulamaya başlayacağım ne olacak bakalım..bugünkü menümü yazayım
sabah
omlet
1.5 dilim t.b.ekmek
zeytin
azıcık reçel
ara yok
öğle
patatesli pide
patlıcan salata
yoğurtlu kabak salata
ara
kek
akşam
balık
salata
ara
dondurma
ara
meyve
güzel menü dimi?hep salata var..zaten sporumuda yapamadım ama hayalimde kafamın bi köşesinde sporumu yapıyorum hep.. hayalde olsa ben çıtır bir hatunum zaten..olacağım beee..olacağız dimi kızlaar??
İyi akşamlar kızlar
Menüm
Uyanınca 1 fincan yeşil çay
Bir fincan ödem için çay
Sabah
Omlet
Bir iki çatal peynir
2 dilim ekmek
5-6 Zeytin
Ara
1 bardak süt tarçınlı
4 tane eti form
Öğle
Çeyrek simit
2 tane salatalık
Akşam
Bir tabak bulgulu sarımsaklı köfte
Ara
Yoğurt yemeği planlıyorum içine zencefil, zerdeçal ve tarçın katıp göbeği eritiyormuş :)
50 dk spor
3 litre su
Akşama kadar da pazarda dolaşma :) spor kadar olmasa da hareket sayılır.
Kızlar bu arada ayaklarım çok kötü olduyürümekte zorlanıyorum su topladılar
canım düğün ne zaman??Allah tamamına erdirsin inş.Evett incecik olcaz :) ben evlencem :)) herşey beyinde bitiyor. Kararımızdan dönmek yok :)
canım düğün ne zaman??Allah tamamına erdirsin inş.
benden söylemesi evlendikten sonra bir rahatlama oluyor kilocuklar geliveriyor..kocişle ben ilk seneler çocuklar olmadan ne yerdik yaa..ben 16 kg almıştım kociş 5-6 kg..
canım düğün ne zaman??Allah tamamına erdirsin inş.
benden söylemesi evlendikten sonra bir rahatlama oluyor kilocuklar geliveriyor..kocişle ben ilk seneler çocuklar olmadan ne yerdik yaa..ben 16 kg almıştım kociş 5-6 kg..
Sağol canım inş geçer ama hergün biraz da yıpratıyorum. Ben koşu bantında yürüyorum spor ayakkabı giyince o yapıyor şaşırdım artık ne giyeceğimiCanım merhaba üzüldüm neden su topladı ayakların acaba geçmiş olsun
Canım daha net değil kilo verince tanıştırcak annesiyle göbekli gelin istemiyomuş :) evleneyim de dikkat ederim yine yoksa boşatır bu kadın belli mi olur :) erkek kilo alınca iyi baktın olur adı biz alınca saldık olur :)) şu göbek bi gitsee :))
tövbe tövbe anasına ne oluyor.bence sen şimdiden anasıyla mesafeni koru.oğlu beğendikten sonra anasına laf düşmez canım.kusura bakma birden atladım konuya ama bunun hamileliği,doğumu var.kendi göbeksiz herhalde
Öyle canım haklısın da evlendikten sonra karışamaz zaten farklı şehir de olcaz. Bu konuya annem de senin gibi tepki veriyor ama ben şuan sesimi çıkarmıyorum. Herşeyin vakti var önce bi kabul etsin baklım. Bunun acısını çıkarırım :) hem bana iyilik zayıflamam hırs yaptım. O yüzden de biraz sesimi çıkarmıyorum.
canım oğlum mutlu olsun demiyorda gelin zayıf olsun diyor.bu mantık saçma geliyor.2 oğlum var ben olsam oğlumu mutlu etsin diye gelinin gözünün içine bakardım.çünkü gelin kaynana birbirine ısınmazsa arada oğulları kalıyor bence.sen yinede dikkat et.
aynen çok doğru.dikkat edilmezse kilo alınıyor.bende 10 kilo falan almıştım.
aciilll cevap kızlarrrrr
bu gün benim kızı doktora götürdüm plastik cerrahiye yüzünde .çok sayıda ve büyük benler var doktor keserek çıkarıcaklarını soyledi iz kalmasından korkuyorum kızım 12 yaşında bana bi akıl verin ne yapıyım
Öyle canım haklısın da evlendikten sonra karışamaz zaten farklı şehir de olcaz. Bu konuya annem de senin gibi tepki veriyor ama ben şuan sesimi çıkarmıyorum. Herşeyin vakti var önce bi kabul etsin baklım. Bunun acısını çıkarırım :) hem bana iyilik zayıflamam hırs yaptım. O yüzden de biraz sesimi çıkarmıyorum.
aynen benim de abim var hiç öyle kiloya filan bakmamıştık. ama kadın beni hiç görmedi daha. belki de beğenecek şimdiki halimle. kendi yorumu bu annem göbekli kız sevmiyor diyor bana. benim için, kendin için ve annem için kilo ver dedi.
kadının huyunu biliyor demek ki. valla illa da istemem derse kendi bilir. bu devirde benim gibisini bulmuş da annen nazlanacak mı dedim.eğer o da annesinin lafına bakarsa zaten işim olmaz.
bu cumartesi buraya gelicek konuşcaz bakalım. ne zaman tanıştırcak ne yapcaz. hayırlısıysa olur. değilse olmasın.
gel canım aramızda daha çoooookk şişkoya yer var burası çıtır adayı şişkolala dolu
2 ayda 12 kg..tebrikler..evrim geçirme aşamasında fit bir evrime doğru yolculukta aramıza hoşgeldin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?