80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlar

Menüm

Uyanınca 1 fincan yeşil çay
Bir fincan ödem için çay

Sabah
Omlet
Bir iki çatal peynir
2 dilim ekmek
5-6 Zeytin

Ara
1 bardak süt tarçınlı
4 tane eti form

Öğle
Çeyrek simit
2 tane salatalık

Akşam
Bir tabak bulgulu sarımsaklı köfte

Ara
Yoğurt yemeği planlıyorum içine zencefil, zerdeçal ve tarçın katıp göbeği eritiyormuş :)

50 dk spor
3 litre su
Akşama kadar da pazarda dolaşma :) spor kadar olmasa da hareket sayılır.

Kızlar bu arada ayaklarım çok kötü oldu yürümekte zorlanıyorum su topladılar

Evett incecik olcaz :) ben evlencem :)) herşey beyinde bitiyor. Kararımızdan dönmek yok :)

iyi akşamlar herkese

bugünkü menüm
sabah:2dilim kepek ekmek,1yumurta,domates,salatalık,azpeynir,3zeytin,çay
ara:3 kaşık müsli,süt
öğle:tost,ayran
ara:nescafe,1 elma
akşam:haşlanmış tavuk göğsü,salata,1 kase yoğurt
2litre su
akşam 9: çeyrek ekmek,1dilim kaşar,sütlü nescafe

akşam yediğim fazla oldu biliyorum ama olan oldu valla.

aslında az yemeye çalışıyorum ama saatlerim düzensiz.geç kalktığım için düzen oturtamıyorum.biraz daha hava ısınsın erken kalkmaya çalışacağım.benim küçük oğlan geç yatıp geç kalkıyor,benimde işime geliyor galiba

Canım merhaba üzüldüm neden su topladı ayakların acaba geçmiş olsun

Evett incecik olcaz :) ben evlencem :)) herşey beyinde bitiyor. Kararımızdan dönmek yok :)
canım düğün ne zaman??Allah tamamına erdirsin inş.
benden söylemesi evlendikten sonra bir rahatlama oluyor kilocuklar geliveriyor..kocişle ben ilk seneler çocuklar olmadan ne yerdik yaa..ben 16 kg almıştım kociş 5-6 kg..

Canım daha net değil kilo verince tanıştırcak annesiyle göbekli gelin istemiyomuş :) evleneyim de dikkat ederim yine yoksa boşatır bu kadın belli mi olur :) erkek kilo alınca iyi baktın olur adı biz alınca saldık olur :)) şu göbek bi gitsee :))

aynen çok doğru.dikkat edilmezse kilo alınıyor.bende 10 kilo falan almıştım.

tövbe tövbe anasına ne oluyor.bence sen şimdiden anasıyla mesafeni koru.oğlu beğendikten sonra anasına laf düşmez canım.kusura bakma birden atladım konuya ama bunun hamileliği,doğumu var.kendi göbeksiz herhalde

Öyle canım haklısın da evlendikten sonra karışamaz zaten farklı şehir de olcaz. Bu konuya annem de senin gibi tepki veriyor ama ben şuan sesimi çıkarmıyorum. Herşeyin vakti var önce bi kabul etsin baklım. Bunun acısını çıkarırım :) hem bana iyilik zayıflamam hırs yaptım. O yüzden de biraz sesimi çıkarmıyorum.

Uyanınca 1 bardak maydanoz suyu
Sabahn:nesfıt sut

Ara:elma
Öğlegle yemegım kaynadı mısafırım geldı tok gelmıs bekleyım derken aksam altıya kadar bır avuc kuruyemıs yemısımdır.

Akşam:bır kase tarhana corbası.4 kasık pılav 6 7 kasık guvec.bır kase salata

Ara:bır tabak cagla

50 dk spor
2 litre su...cok yedım cok o -600 gerı gelmıstır emınım..amma velakın mısafırım yaspasta getırmıs tadına bıle bakmadım :d

canım oğlum mutlu olsun demiyorda gelin zayıf olsun diyor.bu mantık saçma geliyor.2 oğlum var ben olsam oğlumu mutlu etsin diye gelinin gözünün içine bakardım.çünkü gelin kaynana birbirine ısınmazsa arada oğulları kalıyor bence.sen yinede dikkat et.

aynen benim de abim var hiç öyle kiloya filan bakmamıştık. ama kadın beni hiç görmedi daha. belki de beğenecek şimdiki halimle. kendi yorumu bu annem göbekli kız sevmiyor diyor bana. benim için, kendin için ve annem için kilo ver dedi.

kadının huyunu biliyor demek ki. valla illa da istemem derse kendi bilir. bu devirde benim gibisini bulmuş da annen nazlanacak mı dedim. eğer o da annesinin lafına bakarsa zaten işim olmaz.

bu cumartesi buraya gelicek konuşcaz bakalım. ne zaman tanıştırcak ne yapcaz. hayırlısıysa olur. değilse olmasın.

aynen çok doğru.dikkat edilmezse kilo alınıyor.bende 10 kilo falan almıştım.

Demekkı bu kaderı sadece ben yasamıyorum :)56 kıloyla evlendım.69 la hamıle kaldım bır yıl sonra.oglum 5 yasındaylen 78 kıloyla tekrar hamıle kaldım.dogumdan geldıgım gun 96 kıloydum.sımdı 83.5 13 verdım 13 daha verıp duz 70 olursam daha ne olsun...

günaydın benim güzel topiğimin çıtır adayı ve kilo vermeye devam eden hatunları. umarım mutlu bir gün geçirirsiiz. bu sabah baktımda göbüşüm çıkmaya başlamış. daha erken demeyin çünkü 3 aylık olduğunda göbüşüm beş aylık gibi oluyo. biraz fazla şişiyom.

kardeşimin arkadaşı dediğin gibi yaptırdı. iki sene önceydi sanırım kardeşim çok ince izlerin kaldığını söylemişti. bence inkanın varsa lazer yaptır. çünkü yüz bu bazı deriler kesildiği yerden kabarabiliyor. benim karnım öyle oldu da

kız kaynana böyleyse sen şimdiden yanmışın arkadaşım. bide acaba erkek arkadaşın kendisi zayıf olmanı istiyorda annesinemi topu atıyo ki. bide bu adam annesinin en ufak sözünü bu kadar önemsiyosa aman dikkatet. sonra sesimi çıkarırım falan diyosun ama çıkarsanda bi halta yaramıyo çünkü ilk golü o atıyor sana. allah yardımcın olsun

gel canım aramızda daha çoooookk şişkoya yer var burası çıtır adayı şişkolala dolu

Teşekkür ederim canım çok naziksin...

hoşgeldin canım
ayrıca ben halen 8.takımla yarışıyorum istersen sende geri gel 8.takıma
topiğe gelip geldimm yazman yeterli

yokladım bi 8. topiği ama çok kilolu birileri yok orada öle dikkatimi çekti. Hep 60 lı kilolar yada bana onlar denk geldi. Orda ben komplekse girersem:26:

2 ayda 12 kg..tebrikler..evrim geçirme aşamasında fit bir evrime doğru yolculukta aramıza hoşgeldin canım..

Hoşbulduk canım. Fit bir evrim çok hoş geldi kulağıma:)

Kendimi tanıtayım o zaman. 32 yaşındayım. Çalışıyorum. Ankarada yaşıyorum. 5 yaşını bitirmiş bir delikanlı annesiyim. Vedeeeeeeeee balık etliyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…