Sağol canım. 2 ayda güzel vermişsin canım. Hedefin kaç kilo vermek?
Ben spora devam diyete de tabi. Bir süre böyle gitti ama vermeye başlıycam inş :)
Diyeti bırakırsam iradem yok bir daha başlayamam o yüzden veremesem de devam. Hazır mide de küçüldü :)
canım evet kesinlikle bırakma hatta küçük bi tavsiye 3 günlük şok bi diyet yapmaya çalış tmm
ve kesinlikle bırakma mide küçüldü meselesinde sonuna kadar haklısın . benim hedefim ilk etapta 65 vermem gerekn bi 9 kilo daha var ama yavaş veriyorum bu ay biraz sıkıp 11 mayısa kadar bu kiloya inmeyi amaçlıyorum bakalım olursa bende diyet spor egzersiz falan yapıyorum ama çok uyku hali var bu aralar bu konuda nasıl olur bilmiyorum çok uyumaya başladım yorgunluk ve halsizlik oluyor takviye araştırıyorum ama fiyatları yüksek enerjiye ihtiyacım var. yani neyse inş.istediğin kiloya ulaşırsın cnm
aramıza hoşgeldin :))
5 günde 4 kilo çok sağlıksız diye düşünüyorum ki 5 kilo bir ay sonunda verebileceğimiz kilo canım, biz daha çok sağlıklı beslenerek ve hiçbirşeyden kendimiz mahrum etmeyerek yapıyoruz diyetimizi, mesela günde 6 öğün ile beslenmek gibiama tabi tercih senin güzelim, klilocuklar sağlıklı gitsin önemli olan o...
Evet atakta fazla gitti benimde nerdeyse iki kati fazla gitti bende cok sklidm surekli yumurta yogurt falan ama etkili olunca devam etmek istedimm tam 1 yil sonra hedef kiloma ulasacakmisim insallah sabirli olur devam ederim:))Bende denedım dukan dıetı yapmayı..atakda hızlı gıdıyo kılolar..ama sıkıldım ben sonra aynı seylerı yemekten.dukan dıyetı cok uzun bı surec ıstıyo..
canım evet kesinlikle bırakma hatta küçük bi tavsiye 3 günlük şok bi diyet yapmaya çalış tmm
ve kesinlikle bırakma mide küçüldü meselesinde sonuna kadar haklısın . benim hedefim ilk etapta 65 vermem gerekn bi 9 kilo daha var ama yavaş veriyorum bu ay biraz sıkıp 11 mayısa kadar bu kiloya inmeyi amaçlıyorum bakalım olursa bende diyet spor egzersiz falan yapıyorum ama çok uyku hali var bu aralar bu konuda nasıl olur bilmiyorum çok uyumaya başladım yorgunluk ve halsizlik oluyor takviye araştırıyorum ama fiyatları yüksek enerjiye ihtiyacım var. yani neyse inş.istediğin kiloya ulaşırsın cnm
gel canım gel sen,ayol ben varım 89 kilo orda yetmezmi
hoşbulduk arkadaşım. Birde çoook çok geçmiş olsun. Sebebi neymiş ki zonanın...herkeze merhabalar ....
yeni gelen arkadaşlarda aramıza hoşgelmişler :))
duyumcum kız seni gördüğüme sevindim, ne zamandır rastlaşamıyorduk
bu arada kızlar yanağım ve burnumun ucunda yara çıktı dr.a gittim zona olmuşum(( çok sancım var anlatamam
5 günde 4 kilo sağlıklı değil ama benim mesela abur cubur yüzünden sabahla akşama arası 2 3 kilo bile oynadığı oluyor.selam kizlarr bende katilmak istiyorum aranizaa dukan diyetine basladimm bugun 5.gnum ilk basladigim gun 89.9 dum yani 90 denilebilirsuan 85.6 yim :))) 5 gunde bu kilo iyi mi sizce 4 kilo gitti
Selam kızlar yine ben :122:
Büyük kız şükür biraz daha iyi ama ufaklığın ara ara ateşi yükelip düşüyor :26: Neyse inşallah bir kaç güne kadar hiç birşeyi kalmaz
Öğlen yemeğimide yedim şükür kendimi çok hafif hissediyorum
Bugün yediklerimide yazayım
Sabah;
1.5 yağsız poğça ( dışarda olunca mecbur hiç birşey yememekten iyidir dedim ama onun yerine simit bulsaydım daha iyidi)
1 Büyük fincan yeşil çay
Bir saat sonrasında Zencefilli ödem atıcı kür 1 bardak
ara;
şekersiz türk kahvesi
Öğlen;
1 kase Çorba
1 büyük kase salata
1 kase yoğurt
Bir saat sonra Zencefilli ödem atıcı kür 1 bardak
ara; ( birazdan tüketeceğim)
sütsüz şekersiz nescafe
10 tane çilek
akşam; henüz yemedim tabi
7 -8 kaşık sebze haşlama
1 kase sarımsaklı yoğurt ( üzerine dökerim)
1 büyük kase kıvırcık salata
gece;
yeşil çay yada 9lu çay içerim herhalde
Akşama kadar suyumuda 3 LT ye tamamlarım inşallah
bende menülerimi yazam mı.
Daha tam motive olamadım ama olsun.
Dün sabah
bir dilim peynirli ekmek
öğlen bir tabak çorba 2 dilim ekmek
akşam bir kaç tadımlık kaşık pilav bir kaç tadımlık fasulye
(yemeğe başlarken benim ufaklık canavara sinirlendim yemekten kalktım , bu saydıklarım yemeğin tuzuna pişmişliğine bakma diyelim) gün içinde biraz fıstık ve booool miktarda çay çay çay
bide neskafe(şekersiz tabisi)
bugün de sabah
1 poğaça:26:
öğlen bir kase çorba bir poğaça:26:
akşamı bilmiyom daha
Söylemesi ayıptır regl dönemim hiç aksamaz (dı) en fazla bir kaç gün ama bu ay bi türlü olamıyorum. 10 gündür günde 1 damla o kadar. can çekişiyo olabilmek için.
Kilo alınca bol bol o da etkiliyor sanırım.
canım ıvır zıvır tatlılı bişiyler istiyo ....
Canım ara ogun yemıyosun hıc.oncekı dıyetlerımde bende ara yemıyodum sonra ogunlerde saldırıyo ınsan dur dıyemıyosun.ben bu topıkle ara yemeyı ogrendım.sureklı tokluk hıssın oluyo ve ana ogune oturunca abartmadan yeyıp kalkıyosun.ara ogun yemelısın arkadasım sıddetle tavsıye edıyorum
Canım iş yerindeyim ben. Hani dedimya gün içinde fıstık diye onuda ara öğün yedim. İşte bi motive olsam oevden meyva filan getircem de.
Benim derdim aslında o sabah yediğim poğaça ve ıvır zıvır. Onları kessem zaten otomatik vucut kendini diyette sanar da. Hangi dönem sabahları poğaça yesem şişiyom adalara dönüyom:)
Sende benım gıbı pogaca sevdalısısın anladım.valla yemenın sonu yok arkadasım bı yerden baslamak lazım ve ne kadar erken baslarsak o kadar ıyı..ısyerıne bı kase bı kasık gotur bı paket te k flakes veya nesfıt al bırak oraya..ıse gıderken de bı tane kucuk boy sut al..al sana mıs gıbı kahvaltı..tatlı ıstegınıde bastırıyo en azından benım ıcın boyle.ben bır gun normal kahvaltı yapıyorum bı gunde nesfıt+sut.bende yenı basladım sayılır..basarılar dılıyorum ınsallah hep bırlıkte daımı kılolar verırız
herkeze merhabalar ....
yeni gelen arkadaşlarda aramıza hoşgelmişler :))
duyumcum kız seni gördüğüme sevindim, ne zamandır rastlaşamıyorduk
bu arada kızlar yanağım ve burnumun ucunda yara çıktı dr.a gittim zona olmuşum(( çok sancım var anlatamam
söz yada nişanda yok sanırım peki eş adayın ne diyor kilona?evlenmeden önce pek birşey demezler..Canım daha net değil kilo verince tanıştırcak annesiyle göbekli gelin istemiyomuş :) evleneyim de dikkat ederim yine yoksa boşatır bu kadın belli mi olur :) erkek kilo alınca iyi baktın olur adı biz alınca saldık olur :)) şu göbek bi gitsee :))
ay sorma canım ya iki gündür motivasyonum acayip düşmüştü bugüne iyi başladım okula gelmeden 2 mil lesliemi yaptım tyediklerimide kontrol altına almaya çalışıyrm inş bugün akşamı zaferle kapatırım bu kilolar zor gidiyo hemen geri geliyo demiştim ya 72 yim diye bugün sabah itibariyle 72.8 i gördüm toplamam lazım kendimi bence sende topla bizim yerim,izde sayma şansımız yok bak azıcık verince ne kadar mutlu oluyosun hatırla bana eşim geçen akşam dedi baya vermişsin sen diye insanın hoşuna gidiyo toplayalım canım kendimizi nereye kadar devam edecek böyle yusyuvarlak değilmi ya bu yaz bize kilolu diyemsinler ben kararlıyım tam gaz devam yola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?