80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dünkü menüm
kahvaltı
yumurta haşlanmış. Kepek ekmek 1 tane. 5 zeytin. 1 salatalık
öğle
bir kase tavuk çorba .kepek ekmek 1 tane. 3 kaşık taze fasulye yemeği .yoğurt
akşam işte koptum
bulgurlar yaptığım biber dolması 3 tane boyları büyük değildi . Yoğurt
2 saatlik yürüyüş orta tempoda
üstüne 2 tane muska lokum komşum ikram etti daayanamadım 1 avuçta çekirdek yedim kapının önünde
sizce çok abartmışmıyım ya
2 lokum beni mahvetti neyseki sabah tartıda tam 74 görünce mutlu oldum cuma günkü kilomdayım yani 2 günlük tatilde aldığım 600 gramdan kurtuldum... Cumaya bari 73 olsam hadi bakem kızlar..

Gunaydın...nasılsınız kızlar?ankaradakı arkadaslarım neredensınız?belkı cıtır cıtır oldugumuzda bı bulusma ayarlarız hıı ?

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122:

Sabahtan kızlarımı sağlık ocağına götürüp geldim hemen
Ufaklığın hala ateşi var gecede bir kaç kere ateşi baya bir fırladı :26: Doktor şükür önemli birşey yok sadece üst solunum dedi ve ilaçlarını verip eve gönderdi
Bir iki güne birşeyleri kalmaz Allahın izniyle ama işte ufaklık devamlı üzerimde yapışık maymun yavrusu gibi
Dün yemeği bile yaparken devamlı kucağımdaydı tezgah üstünde bile zor oturttum
Şimdi gözünü açtıkca anneciğim seni çot seviyorum diyip uyuyor
İşlere girişmeden bir selam vereyim dedim
Öğleden sonra sohbete gelirim nasılsa

Canım önce ayakların için çok geçmiş olsun inşallah bir an önce ödemlerden kurtulursun
Bu arada Rabbim inşallah gönlünden geçeni sana hayırlı olarak nasip eder ve kuğu gibi bir gelin olursun inşallah en kısa zamanda Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Amin hepimizin yardımcısı olsun Allah. Bilmiyorum canım ya kadınla tanışınca ortaya çıkar ne olduğu. Benim de gözüm korkmuyor değil fena kaynana istemem. Keşkee annem gibi kaynanam olsa bişeye ses çıkarmayan :) hayırlısı bakalım.

Kızlar bu arada benim kilo vermem durdu. Acaba bu sisteme mi alıştı vücut yoksa tekrar vermeye devam edermiyim? Sporla incelme var ama hala 84,7 kg'dayım. Doğum kontrol hapını da bıraktım o da engellemiş olabilir. Kilo verme serüvenim düzenli olmasa da 5 aydır devam ediyor ve 14 kilo verdim. Bi 14 daha versem yeterli şuan için :)

canım bende şuan itibariyle bu hafta sonunda 2 ay olacak 10 kilo verdim 1 kilo daha verrirsem 11 kilo vermiş olacağım ama sanırım artık vücudum tepkimeye girdi gram gram gidiyor resmen veremiyorum kilitledi bünye kendini belli bi süre olur ama sakın kendini bırakma 2 haftalık bir süreç olabiliyor bazen sen diyete ve spora devam edersen bu süreç bitince çok güzel kilo vermeye devam ediyorsun sakın bu senin motiveni etkilemesin tmm aynen devam et gayet normal yani

Bı yakınıma dıyetısyenı kılo verme durdugunda metebolızmayı sasırtmak ıcın bır hafta rahat yemesını sonrasında tekrar dıyete baslamasını soylemıstı.gecen yıl dıyet yaptıgımda denedım ben bu yontemı faydasını gordum bır hafta ıstedıgım herseyı yedım.oncesınde o bırhaftada kılo almıs gorunsemde tekrar dıyete gecınce tıkır tıkır gıttı kılolar..ıstersen dene ben faydasını gordum..

Son düzenleme:
gel canım gel sen,ayol ben varım 89 kilo orda yetmezmi

Sağol canım. 2 ayda güzel vermişsin canım. Hedefin kaç kilo vermek?
Ben spora devam diyete de tabi. Bir süre böyle gitti ama vermeye başlıycam inş :)
Diyeti bırakırsam iradem yok bir daha başlayamam o yüzden veremesem de devam. Hazır mide de küçüldü :)

günaydiiiiiiiiiiiiiiiiin günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin gnaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii öylen saati de günaydinmi olurmus degilmi...ay burasi yagmurdan kapkaranlik sanki daha sabahin körü gibi...otomatik Günaydin diyesim geldiiiiiiiiiii

Dediğin doğru canım metobolizmayı şaşırtmak lazım ama diyeti bırakırsam da tekrar başlayamam. İradem zayıf farklı bir şey yapmam lazım.

bakalim kimler varmisssssssssssssss hiimm kimsecikler yokmus...yahu kirkyilda bir elebiliyorum o zamanda ortalikta kimse olmuyor...basibos kaincada sisiyorumda sisiyorum yokarkadas yaaaaaaaaaaa gelin ve canayi gecirinki güzel olsun bu hafta bildirimde yapamim..cünkü bütün hata meü yazamadim....ay Zaman gittice daraliyor ve bende tik yok..yazgeliyor yaz...simdi bu cakma duyum tisörtleri giymeye baslayinca hava atarda atar bana acilenkilo vermeliyim of yaaaaaaaa

ay sorma canım ya iki gündür motivasyonum acayip düşmüştü bugüne iyi başladım okula gelmeden 2 mil lesliemi yaptım tyediklerimide kontrol altına almaya çalışıyrm inş bugün akşamı zaferle kapatırım bu kilolar zor gidiyo hemen geri geliyo demiştim ya 72 yim diye bugün sabah itibariyle 72.8 i gördüm toplamam lazım kendimi bence sende topla bizim yerim,izde sayma şansımız yok bak azıcık verince ne kadar mutlu oluyosun hatırla bana eşim geçen akşam dedi baya vermişsin sen diye insanın hoşuna gidiyo toplayalım canım kendimizi nereye kadar devam edecek böyle yusyuvarlak değilmi ya bu yaz bize kilolu diyemsinler ben kararlıyım tam gaz devam yola

aaaayyyy öznurcum buradaymış nasılsın kız görüşmeyeli baydır yoksun ortalıkta bitmedimi inşaat

herkeze merhabalar ....
yeni gelen arkadaşlarda aramıza hoşgelmişler :))
duyumcum kız seni gördüğüme sevindim, ne zamandır rastlaşamıyorduk
bu arada kızlar yanağım ve burnumun ucunda yara çıktı dr.a gittim zona olmuşum (( çok sancım var anlatamam

selam kizlarr bende katilmak istiyorum aranizaa dukan diyetine basladimm bugun 5.gnum ilk basladigim gun 89.9 dum yani 90 denilebilir suan 85.6 yim :))) 5 gunde bu kilo iyi mi sizce 4 kilo gitti

Kızlar oncesı sonrası resımler cekıyorum..gecen ayın 28 ınde cekmıstım ılk resmı.bugun yıne cektım cok mutlu oldum anlatamam :))) bence sızde yapın gurur tablosu olarak bakarız sonra

selam kizlarr bende katilmak istiyorum aranizaa dukan diyetine basladimm bugun 5.gnum ilk basladigim gun 89.9 dum yani 90 denilebilir suan 85.6 yim :))) 5 gunde bu kilo iyi mi sizce 4 kilo gitti

aramıza hoşgeldin :))
5 günde 4 kilo çok sağlıksız diye düşünüyorum ki 5 kilo bir ay sonunda verebileceğimiz kilo canım, biz daha çok sağlıklı beslenerek ve hiçbirşeyden kendimiz mahrum etmeyerek yapıyoruz diyetimizi, mesela günde 6 öğün ile beslenmek gibi ama tabi tercih senin güzelim, klilocuklar sağlıklı gitsin önemli olan o...

Bende denedım dukan dıetı yapmayı..atakda hızlı gıdıyo kılolar..ama sıkıldım ben sonra aynı seylerı yemekten.dukan dıyetı cok uzun bı surec ıstıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…