Canım daha net değil kilo verince tanıştırcak annesiyle göbekli gelin istemiyomuş :) evleneyim de dikkat ederim yine yoksa boşatır bu kadın belli mi olur :) erkek kilo alınca iyi baktın olur adı biz alınca saldık olur :)) şu göbek bi gitsee :))
günaydın benim güzel topiğimin çıtır adayı ve kilo vermeye devam eden hatunları. umarım mutlu bir gün geçirirsiiz. bu sabah baktımda göbüşüm çıkmaya başlamış. daha erken demeyin çünkü 3 aylık olduğunda göbüşüm beş aylık gibi oluyo. biraz fazla şişiyom.
kardeşimin arkadaşı dediğin gibi yaptırdı. iki sene önceydi sanırım kardeşim çok ince izlerin kaldığını söylemişti. bence inkanın varsa lazer yaptır. çünkü yüz bu bazı deriler kesildiği yerden kabarabiliyor. benim karnım öyle oldu da
kız kaynana böyleyse sen şimdiden yanmışın arkadaşım. bide acaba erkek arkadaşın kendisi zayıf olmanı istiyorda annesinemi topu atıyo ki. bide bu adam annesinin en ufak sözünü bu kadar önemsiyosa aman dikkatet. sonra sesimi çıkarırım falan diyosun ama çıkarsanda bi halta yaramıyo çünkü ilk golü o atıyor sana. allah yardımcın olsun
kızlar bu arada benim kilo vermem durdu. Acaba bu sisteme mi alıştı vücut yoksa tekrar vermeye devam edermiyim? Sporla incelme var ama hala 84,7 kg'dayım. Doğum kontrol hapını da bıraktım o da engellemiş olabilir. Kilo verme serüvenim düzenli olmasa da 5 aydır devam ediyor ve 14 kilo verdim. Bi 14 daha versem yeterli şuan için :)
Kızlar bu arada benim kilo vermem durdu. Acaba bu sisteme mi alıştı vücut yoksa tekrar vermeye devam edermiyim? Sporla incelme var ama hala 84,7 kg'dayım. Doğum kontrol hapını da bıraktım o da engellemiş olabilir. Kilo verme serüvenim düzenli olmasa da 5 aydır devam ediyor ve 14 kilo verdim. Bi 14 daha versem yeterli şuan için :)
gel canım gel sen,ayol ben varım 89 kilo orda yetmezmiTeşekkür ederim canım çok naziksin...
yokladım bi 8. topiği ama çok kilolu birileri yok orada öle dikkatimi çekti. Hep 60 lı kilolar yada bana onlar denk geldi. Orda ben komplekse girersem:26:
Hoşbulduk canım. Fit bir evrim çok hoş geldi kulağıma:)
Kendimi tanıtayım o zaman. 32 yaşındayım. Çalışıyorum. Ankarada yaşıyorum. 5 yaşını bitirmiş bir delikanlı annesiyim. Vedeeeeeeeee balık etliyim:)
canım bende şuan itibariyle bu hafta sonunda 2 ay olacak 10 kilo verdim 1 kilo daha verrirsem 11 kilo vermiş olacağım ama sanırım artık vücudum tepkimeye girdi gram gram gidiyor resmen veremiyorum kilitledi bünye kendini belli bi süre olur ama sakın kendini bırakma 2 haftalık bir süreç olabiliyor bazen sen diyete ve spora devam edersen bu süreç bitince çok güzel kilo vermeye devam ediyorsun sakın bu senin motiveni etkilemesin tmm aynen devam et gayet normal yani
Bı yakınıma dıyetısyenı kılo verme durdugunda metebolızmayı sasırtmak ıcın bır hafta rahat yemesını sonrasında tekrar dıyete baslamasını soylemıstı.gecen yıl dıyet yaptıgımda denedım ben bu yontemı faydasını gordum bır hafta ıstedıgım herseyı yedım.oncesınde o bırhaftada kılo almıs gorunsemde tekrar dıyete gecınce tıkır tıkır gıttı kılolar..ıstersen dene ben faydasını gordum..
Dediğin doğru canım metobolizmayı şaşırtmak lazım ama diyeti bırakırsam da tekrar başlayamam. İradem zayıffarklı bir şey yapmam lazım.
bu ay herkes gecikmeli ve sancılı regl geçiriyor..birde bahar sendromu
canım bende senin gibi bugün yedim..sabah tartıldım artıyı görünce bugün yedim..kendimi yeterince motive edemiyorum sanırım..neredeyse 1 aydır yerimde sayıyorum..
ayaklarını sıcak tut..geçmezse majezik iç canım
selam kizlarr bende katilmak istiyorum aranizaa dukan diyetine basladimm bugun 5.gnum ilk basladigim gun 89.9 dum yani 90 denilebilirsuan 85.6 yim :))) 5 gunde bu kilo iyi mi sizce 4 kilo gitti
selam kizlarr bende katilmak istiyorum aranizaa dukan diyetine basladimm bugun 5.gnum ilk basladigim gun 89.9 dum yani 90 denilebilirsuan 85.6 yim :))) 5 gunde bu kilo iyi mi sizce 4 kilo gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?