söz yada nişanda yok sanırım peki eş adayın ne diyor kilona?evlenmeden önce pek birşey demezler..
sen öncelikle kendin için kilo vermelisin..
İyi geceler kızlar...
menüm
uyanınca 1 fincan ödem attırıcı çay
kahvaltı:
1 yumurta
1 dilim peynir
zeytin
salatalık
1,5 dilim ekmek
bol yeşillik
ara
tarçınlı zencefilli yoğurt
öğle
1 kase ayran çorbası
ara ödem attırıcı çay
akşam
1 kase ayran çorbası
3 litre su
50 dk yürüyüş.
20 dk mekik (zor dayandım)
geçmiş olsun canımcımherkeze merhabalar ....
yeni gelen arkadaşlarda aramıza hoşgelmişler :))
duyumcum kız seni gördüğüme sevindim, ne zamandır rastlaşamıyorduk
bu arada kızlar yanağım ve burnumun ucunda yara çıktı dr.a gittim zona olmuşum(( çok sancım var anlatamam
göremedim hala topikte seni:26:Aynıyız desene . Tamam o zaman ben geliyom şöle koca bi yer açın bana....
ayyy özellikle mekiğe hayran kaldım
geçmiş olsun canımcım
göremedim hala topikte seni:26:
zaten topiktekilerle yarışmıyoruz canımcım takım olarak diğer takımlarla yarışıyoruz
benim yanım boştu zaten gel yamacıma
iyi akşamlar
3 günlük şok diyete başladım .
bugün ilk günüydü.zaman zaman kilo vermem duraklayınca 3 gün yapıyorum .
menüm
sabah
1 bardak zencefilli kür
kahvaltı
1 bardak şekersiz çay
2 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
ara
2 hurma
öğlen
tavuk
yoğurt
ara
2 hurma
akşam
1 bardak yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara
1 elma
2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
100 dk
teşekkür ederim canım, sebebi üzüntü, sıkıntıymış drum öle söyledihoşbulduk arkadaşım. Birde çoook çok geçmiş olsun. Sebebi neymiş ki zonanın...
geçmiş olsun canım...
a.s canımselam kızlar nasıl herkes:))
melankoliyi gördüm geçmiş olsun canımmmm
geçmiş olsun canımcım
[/B]
selam canım,ben 42 yaşındayım,2 oğlan da bende var.89 lardayım bu hafta, evet yakınmış .xay selam,yaşlarımız ve kilolarımız çok yakın galiba.acaba ayda ortalama kaç kilo veriyorsun sen.listelerini takip ediyorum senin kadar düzgün beslenemiyorum ama motiven hoşuma gidiyor.biraz kilo verme sürecini anlatırmısın.belki biraz hırs gelir bana
ben 39 yaşında ve iki oğlan anasıyım,bazen hep böyle kilolu kalacağımı zannediyorum. en azında bir onkilo versem süper olacak.spor yapıyormusun.kaç aydır diyettesin.
spor salonuna gidiyorum canımcım.menün güzel canım.
100 dk spor heralde ne yaptın yürüyüş mü?
selam canım,ben 42 yaşındayım,2 oğlan da bende var.89 lardayım bu hafta, evet yakınmış .
canım ben 106 kilo ile 2 yıl önce diyet yaptım 89 a indim sonra ramazandı yaz tatili derken sonraki süreçte diyetsiz ve sporsuz geri alarak 2012 nin aralığında 103 kiloyu gördüm.
aralık sonu gibi diyete ve spora başladım,ortalama 3.5 4 ayda 89 u gördüm.ortalama ayda 4 kilo kadar veriyorum,ama düzenli beslenip sporla.insülin direncim de var,ilaç kullanıyorum 1.5 aydır.bende hep kilolu kalacağımı sanıyordum oysa ne kadar kolaymış,geçen yıllarıma üzülüyorum şimdi.inşallah 70 leri sonra 60 larıda görücem.yavaş yavaş sağlıkla.
iyi geceler kızlar ben erken yatıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?