80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selmacım iyiyim sen napıyorsun? aylincim işte böyle, helal olsun sana :) valla kızlar midem bulanıyor, öksürükle birlikte geliyor ben de anlamadım, bugün regl olmam lazım şişim de, bakalım nolcak.

alkisalkisalkis
selmacım iyiyim sen napıyorsun? aylincim işte böyle, helal olsun sana :) valla kızlar midem bulanıyor, öksürükle birlikte geliyor ben de anlamadım, bugün regl olmam lazım şişim de, bakalım nolcak.

merhaba nasılsınız ben yeniyim burda kilo çizelgenize baktım tebrik ederimalkisalkisalkisalkisalkisalkisdarısı başıma inş:Saruboceq:

ne kadar zamanda verdiniz bu kiloyu neler yaptınız anlatabilirmisiniz rica etsemopuyorumnanaktan

hehe zemuszemus
gecmis olsun

abla sen bu 16 kg kac zaman icerisinde verdin
helallllll turkbayragi

Arkadaslarrr, 4 aydir burda olan ablalarimin coguu Chocolatgirl Ablamizi tanirlar.
Esiyle problemleri yüzünden rejime veremedi kendisini, ve topikten ayrildi malesef :a015:
derdini paylasmis bir bölümde, okudum, ve bende fikrimi yazdim, onu biraz teselli etmeye calistim. Cogumuz taniyoruz onu, ricam, ona destek cikalim, moral verelim.

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...klenen-son-san305r305m-ger231ekle351iyor.html

burdan okuyabilirsiniz, yorum yazarsaniz oraya oda cok mutlu olur

cok üzüldüm ben :gitme: icim gitti :gitme: umarim allah ona en hayirlisini verir kafamçokkarıştı

aylincim ben 3 marttan bu yana verdim ama başlaığımda 84'tüm, 17 kilo bu zaman zarfında gitti yani ablacım.

cok iyi vermissin ablam
bende 3 hafta rejimi birakmasaydim 80 olurdum simdi.

24.04 basladim bende, yani 12 olucakmisss olmadi -tatlicadiarzu-

canım bende okudum çok üzüldüm yorum yazıcaktım ama eşiyle şans tanımışlar birbirlerine o yüzden konu kapatılmış yazmadım bende hayırlısı olsun inş

canım bende okudum çok üzüldüm yorum yazıcaktım ama eşiyle şans tanımışlar birbirlerine o yüzden konu kapatılmış yazmadım bende hayırlısı olsun inş

aa öylemiii
son 1 bucuk saat bakmadim dur bakiyim

ben okuyamadim böyle birsey? nerde yazio sans verdiklerini...
hmm neyse umarim düzelir dicem ama oda zaman isterr.....

ama chikolategirl ablam cok tatliii cok güzel yaaa

merhaba kızlar
geçmişi okuyamayacağım çook işim var
malesef görümcemin düğünü için elazığa gidiyoruz yarın
güya gitmemeye karar vermiştik yani bebekle ben gitmeyecektik havalar sıcak çocuk dayanamaz diye ama eşim bugün beraber gidelim dedi
kıramadım gideceğim aslında istemeye istemeye
durum böyle olunca alışveriş yapmam gerekecek
diyetteyim diye eşofman falan idare ediyordum
e o kadar yere de eşofmanla gidilemez akşam üzeri serinlikte çıkacağım
kiloma baktım az önce sanırım 500-600 artım var ama eminim gidince bir hafta kalırsak 2 kiloya yakın veririm yani önceden hep öyle olmuştur.çünkü orda bi şey yiyemiyorum
giremezsem bundandır yani
herkesi öptüm kendinize iyi bakın kaçamaksız bir gün diliyorum
yarın bildirim yapmaya çalışırım sabahtan
by :)

merhaba kızlar
bugün iki kez yazmak için açtım bir kısmet olmadı yazmaya nasılsınız? yarın herkes bildirm mi yapacak kızlar benim aynı kilomda değişiklik yok çünki regl dönemine girmek üzereyim sıkıntı agrı şişkinlik offf berbat birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…