günaydın yagmur gözlü nasılsın
selmacım iyiyim sen napıyorsun? aylincim işte böyle, helal olsun sana :) valla kızlar midem bulanıyor, öksürükle birlikte geliyor ben de anlamadım, bugün regl olmam lazım şişim de, bakalım nolcak.
selmacım iyiyim sen napıyorsun? aylincim işte böyle, helal olsun sana :) valla kızlar midem bulanıyor, öksürükle birlikte geliyor ben de anlamadım, bugün regl olmam lazım şişim de, bakalım nolcak.
Selam kızlar ben geldım..artık burdayım sızlerleyım..
aylincim ben 3 marttan bu yana verdim ama başlaığımda 84'tüm, 17 kilo bu zaman zarfında gitti yani ablacım.
Arkadaslarrr, 4 aydir burda olan ablalarimin coguu Chocolatgirl Ablamizi tanirlar.
Esiyle problemleri yüzünden rejime veremedi kendisini, ve topikten ayrildi malesef :a015:
derdini paylasmis bir bölümde, okudum, ve bende fikrimi yazdim, onu biraz teselli etmeye calistim. Cogumuz taniyoruz onu, ricam, ona destek cikalim, moral verelim.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...klenen-son-san305r305m-ger231ekle351iyor.html
burdan okuyabilirsiniz, yorum yazarsaniz oraya oda cok mutlu olur
cok üzüldüm ben :gitme: icim gitti :gitme: umarim allah ona en hayirlisini verir kafamçokkarıştı
canım bende okudum çok üzüldüm yorum yazıcaktım ama eşiyle şans tanımışlar birbirlerine o yüzden konu kapatılmış yazmadım bende hayırlısı olsun inş
zalimi hoşgeldin aramıza canım sen kararlı ol yeterki verirsin
aylincim ben 3 marttan bu yana verdim ama başlaığımda 84'tüm, 17 kilo bu zaman zarfında gitti yani ablacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?