80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben okuyamadim böyle birsey? nerde yazio sans verdiklerini...
hmm neyse umarim düzelir dicem ama oda zaman isterr.....

ama chikolategirl ablam cok tatliii cok güzel yaaa

evet canım çok güzel gerçekten
iki tane link vermişya üsteki link değilde altındakinin en son sayfasında yazıyordu tatlım

slm kızlarr....

ne bildirimi canlarım yaa... o kadar sayfa okudum acaba ben mi atldım diye.. yoo kurallar değişmemiş... kilo bildirimi cuma sabahtan yapılıyo... yarın perşembe... aaa benimmi tersim döndü dedim.. yok yaa.. takvim de perşembe yarın diyo.. sevdemer yarın elazığa gideceği için erken bldiricek sanırım.. ama diğer herkes cuma ya bildirim yapacak...

yagmurgozlü... slm cnmm.. seninle karşılaşmamıştık... benim olmadığım günlerde katılmışsın guruba...hoşgeldin yazmıştım ama şahsına da diyim hoşgeldin aramıza.. a.s.

kızlar özürdilerim ben yanlış anlayıp ortalığı karıştırdım sanırım yarın yapacak olan ark.mesajını okuyunca yarın yapılacak sandım bu yuzden sordum affedilmmimiiiiiiiiiiiiiiiii

aylincim ben 3 marttan bu yana verdim ama başlaığımda 84'tüm, 17 kilo bu zaman zarfında gitti yani ablacım.

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım..

bende tam 3 martta başladım 89 kilo ile ama hazianda 1 ay nişanlımın yanında kalınca 5 kilo aldım 78e düşmüştüm şimdi 80lerde seyreiorum yine sizinle olmak istedim deneyimlerinizi ve deneyimlerimi paylaşmak istiorum hepimize bol şanss

günaydınlar

neskar84 hoşgeldin canım bazen veriliyor bazen alınıyor ideal istediğimiz kiloya ulaşana kadar gel-git yaşıyoruz sende takma kafana ama 5 kilo aldırıcak kadar çok kaçamak yapma bence yerimsenibenopuyorumnanaktan

:kedi:arkadaşlar 80 kıloyumm 9 aylık evlıyım ve çok kılo aldımmm ben nasıl vercem bu kıloları bana ne onerırsınız spor yapma ımkanım yok akşama kadar iş yerındeyımm 2 ayda vermem laızm bu kıloları kardeşimin düğününe kadar lutfen yardımmmmmmmmmm:uhm:

günaydin
bugün cok isim var giremeyebilirim
simdiden diyim artidayim KESIN YANI. rejim tamamen gitti kendimi veremiyorum offffff

hg canimm
simdi cikmam lazimm
yarin kilo bildirimi, senide eklerim listeye oldumu cnm
hg
by

hoşgeldin aramıza 2 ayda kaç kilo olmak istiyorsun ?
sağlıklı beslenerek kilo veren arkadaşlar içine düştün lmaz: şıppadanak 65 olamazsın canım (sen de ahh bir sihirli değnek olsun diyenlerdensin galiba ) opuyorumnanaktan
bazı arkadaşlarımız haftada 1-1500 veriyor ona göre düşün ama genelimiz sık sık az az bol su ve birazda spor yapmaya özen gösteriyor
evde spor yapabilirsin yada işten yürüyerek gelirsin yada 1 durak önce iner ve biner yürürsün canım eğer bu kadar çok istiyorsan kilo vermeyi bazı fedakarlıklar yapmalısın
ve eminim kararlı isen verirsin bol şans

kızlar kusura bakmayın dün ben perşembe sanıyordum tersim dönmüş o yüzden yeni gelenler de kusura bakmasın kilo bildirimi cuma günü yapılıyor
dün bütün gün perşembe sandım inanırmısınız sonra bizm burda çarşamba pazarı oluyor kadının biri pazara gitmiş evimin önün den geçerken kendi kendime dedim ki alla alla nerde pazar varki bugün nerden almış acaba dedim sonradan dur bi takvime bakayım bugün günlerden ne diye inanamadım evet çarşambaymış yani yaşlandımmı ne artık günleride karıştırır oldum

yanlışlığa mahal verdiğim için özür dilerim kızlar

bu çarşamba pazarı bostanlı pazarı mı?:)

günaydın baharnaz
artemiz sonuyok affedilcek özür dilencek bişey yok kızlar yaw ben yeni gelen arkadaşlarımızın kafası karışmasın diye öyle yazdım uyarmak adına ben yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın

günaydın
tam olarak sitenin kuralları kavrayamadım ben sanırım ama eksiklerimizi tamamlamak adına yazdın benım acımdanda sorun yok için rahat olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…