ben okuyamadim böyle birsey? nerde yazio sans verdiklerini...
hmm neyse umarim düzelir dicem ama oda zaman isterr.....
ama chikolategirl ablam cok tatliii cok güzel yaaa
yagmurgozlü... slm cnmm.. seninle karşılaşmamıştık... benim olmadığım günlerde katılmışsın guruba...hoşgeldin yazmıştım ama şahsına da diyim hoşgeldin aramıza.. a.s.
aylincim ben 3 marttan bu yana verdim ama başlaığımda 84'tüm, 17 kilo bu zaman zarfında gitti yani ablacım.
:kedi:arkadaşlar 80 kıloyumm 9 aylık evlıyım ve çok kılo aldımmm ben nasıl vercem bu kıloları bana ne onerırsınız spor yapma ımkanım yok akşama kadar iş yerındeyımm 2 ayda vermem laızm bu kıloları kardeşimin düğününe kadar lutfen yardımmmmmmmmmm:uhm:
:kedi:arkadaşlar 80 kıloyumm 9 aylık evlıyım ve çok kılo aldımmm ben nasıl vercem bu kıloları bana ne onerırsınız spor yapma ımkanım yok akşama kadar iş yerındeyımm 2 ayda vermem laızm bu kıloları kardeşimin düğününe kadar lutfen yardımmmmmmmmmm:uhm:
kızlar kusura bakmayın dün ben perşembe sanıyordum tersim dönmüş o yüzden yeni gelenler de kusura bakmasın kilo bildirimi cuma günü yapılıyor
dün bütün gün perşembe sandım inanırmısınız sonra bizm burda çarşamba pazarı oluyor kadının biri pazara gitmiş evimin önün den geçerken kendi kendime dedim ki alla alla nerde pazar varki bugün nerden almış acaba dedim sonradan dur bi takvime bakayım bugün günlerden ne diye inanamadım evet çarşambaymış yani yaşlandımmı ne artık günleride karıştırır oldum
yanlışlığa mahal verdiğim için özür dilerim kızlar
günaydın baharnaz
artemiz sonuyok affedilcek özür dilencek bişey yok kızlar yaw ben yeni gelen arkadaşlarımızın kafası karışmasın diye öyle yazdım uyarmak adına ben yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?