80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar bişey sorcam yardımcı olabilirmisiniz acaba bu kilo takip cetvelini nasıl yapılıyor bende yapmak istiyorum biri bana yardımcı olabilirmi

Aylin aşkolsun canım benim yorumuma cevap yazmadın yoksa alındınmı canım yazdıklarıma inş alınmamışsındır tatlım

Aylin aşkolsun canım benim yorumuma cevap yazmadın yoksa alındınmı canım yazdıklarıma inş alınmamışsındır tatlım

ay görmedim ablammmm
yok alinirmiyim hicc
sinirliyim halenn kötükedihüso
ben bile yürekliydim ondan
tabiki o bir erkek olarak yürekli olcak ben cekincem
ama tersi
birak birak amannn uzak dursun

selam kızlar öncelikle kilo çizelgesi hazırlamak isteyen arkadaşlar

diyet grupları başlığında hani şu 80-89 kilo vb aralıklara girmeden önce orda nasıl hazırlanır diye resimlerle açıklayıcı anlatılmış faydalanabilirsiniz

aylin vur gözüne vur gözüne canım opuyorumnanaktan yaşın çok genç takma bunları bittiği yerde bitir çokta ısrar etme herşeyin hayırlısı

evet abla
islerimi bitireyim bucukta cikicam

kızlar selam, vallahi 3 gündür işten fırsat bulup da giremedim, nolur affedin. hepinizi çok özledim bu arada, yokluğunuzu çok fena hissettim. hemen bugün yediklerimi de yazayım:
sabah: 1 simit 1 ayran
öğle: 1/2 kase domates çorbası, 2 yk kısır, 4 yk tavuk sote, 1 dilim karpuz
akşam: 4 yk yoğurt
3 lt su+2 fincan yeşil çay

ıyi ki varsınız, öpüyorum.

kızlaar selamlar...ben geldim..

sen kimsin derseniz 2-3- ay önce burdaydım ama kpssye hazırlandığım için bırakmıştım diyeti.tabii kilo vermedim ama almadımda.. şimdi tam hız devam ediyorum ama sizsiz olmuyor. o yüzden hemen yazayım dedim. şimdi kilo çizelgemi yapıcam ve hepinizden destek bekliyorum...ayrıca bugün doğum günüm.zemuszemus inşallah yeni yaşımla beraber zayıflamaya başlarım ...:Saruboceq:

slm kızlarrr... ne oldu ne bitti merak ediyorum doğrusu... ama kahvaltımı yapayım da okucam geçmişi...

netim yoktu tabiki malesef sooraaa p.tesi yazlığa gittim kızımı alıp dün geldim..:

kavuştuk.. 21 günlük bir aradan sonra :))) şimdi kahvaltımı yapıp gelicem... çoook özledim hepinizi...

günaydın bebeqcim kızına kavuşmuşsun hadi gözün aydın opuyorumnanaktan
merak ettim acaba bu haftamıydı düğü n diye

tekrar hoşgeldin, yeni yaşında hayırlı olsun bu kadar kararlı olmak zaten zayıflamaya başlamış olmak demek bol şans

bebeqcim sen şimdi kahvaltı ediyorsundur (afiyet olsun) ben evin içinde dolanıyorum arada bakarım ekrana

baharnazcım... cnmm çok özledim cnm burayı valla... eda'ma kavuştum evet :)) çok özlemiştik.. hadi ben arada gördüm.. gittim geldim fln ama babamız çook özlemişti cidden.. dün gece "bi kerelik,sadece bu gecelik aranızda yatabilrmiyim" sözü bile gözlerimizi dolmasına yetti valla... sarılıp koklaya koklaya uyuduk opuyorumnanaktan şimdi hala uyuyo... bendesabah işlerimi bitirmeye çalışıyorum.. bidünya çamaşır varr.. kuzumun götürdüğü kıyafetleri bi bavuldu tabi :)) hepsi yıkanıcak.. :)))

düğünümüz bu hafta cnm.. cuma kına.. c.tesi nikah var... kıyafet ayarladım sonunda..yani kına kıyafeti tamam da nikaha etek aldım sadece bluz kaldı.. bugün yine çıkıcam çarşıya.. :))

ya canmm bide giremediğim günlerdeacayip feciydi.. afedersin ama bi kabızlık sorunu yaşadım.. hala da tam anlamıyla çözülmüş değil gerçi.. bugün 6.günüm.. hayatımda ilk kez bu kadar uzun süreli sürdü bu sorun.. adet söktürücü hap mı yaptı acaba yaa.. hıı bide hapım bitti beklemedeyim.. şişiimmm... +1kg. dayım ilk kez ((

ama sanırım wc ve adet sorunumdan dolayı.. yanii gitmemiş olabilir de pek bi kaçamağım yok.. evet evet o sorundan kesin..

ayy ne dolmuşum.. ne biriktirmişim :))) geçmişte 10 sayfa kaldı okuncak.. onları da okuyup ev işine girişicem cnım... not alıyorum bi yandan okurken de cvp yazılacaklara.. malum herkes kırılmaya,darılmaya pek müsait bu aralar... :))öptüm cnmm.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…