kızlaar selamlar...ben geldim..
sen kimsin derseniz 2-3- ay önce burdaydım ama kpssye hazırlandığım için bırakmıştım diyeti.tabii kilo vermedim ama almadımda.. şimdi tam hız devam ediyorum ama sizsiz olmuyor. o yüzden hemen yazayım dedim. şimdi kilo çizelgemi yapıcam ve hepinizden destek bekliyorum...ayrıca bugün doğum günüm.zemuszemus inşallah yeni yaşımla beraber zayıflamaya başlarım ...:Saruboceq:
dutmame,nivergiveup18,meltoo,artemis06,sunshine78,yagmurgozlu,zenim,zalimi aramıza hoşgeldiniz kızlarr...
fleks, cnm düğün kıyafetim tamam cnm... tam bordo olucam kınada... bordo simli uzun dar bi elbise, elbisenin bi ton açığı renkte ayakkabı ve aynı renkte eşarp :)) nikaha da diz kapağı ve bilek arası boyda siyah etek ama bluz yok daha.. bugün çarşıya çıkıp alıcam inş. cnmm.. ama şu kıyafet işi bitiriyo beni... haftaya da istanbulda düğün var.. allahtan burdaki düğünle alakası yok da aynı kıyafetlerigiyebilicem.. ayy 10 yıl oldu ist. gitmeyeli veakrabalarımı görmeyeli.. çok heyecanlıyım :)))
baharnazcım... az önce gittim wc yecnm.. tam anlamıyla değil ama accık rahatladım :kedi: bi de reglim gelse bi an önce.. hem insem diye düşünüyorum hemde kınaya kadar gelse de düğün ortası bi süprizle karşılaşmasam... ayy bide gelinimiz regl olmuş dün kaydirigubbakcemile3 ne güldüm.. günüdeğildi. düğün sonrası olmalıy düyodu ama damada süpriz kaydirigubbakcemile3 :kedi:
serracımm... cnmm hoşgeldin... allah kabul etsin cnm.. ne güzel gencecik gördün geldin o kutsalyerleri..rabbim inş. bize denasip eder cnm.. allah dualarını kabul etsin tatlım... özledim kızz... opuyorumnanaktan
çokbilmiş...valla süper yazmışsın cnmm... benim eşimde şu an 62 kg.. ben zayıflıyım sen acık al diyodum ama adam şıp diye69 dan 62 ye düştü yaa.. aynı duygular bende de var.. amakocişimden yana hiiiç kuşkum yok allahtan :))) yine de önce kendimiz için soora onların yanında daha hoş,uyumlu durmak için zayıflamalıyızz...
aylincim.. yaşın küçük daha verirsin cnm.. kızım yazlıkta annemlerin yanındaydı.. ben bu arada düğün hazırlığı veyaz temizliğ fln yapıyorum diye sıktım dişimi..ama hasret acayip çoktu.. annemler göndermek istemedi ama yeter dedim.. düğünden sonra da göndermicem de istanbul dönüşü kalır sanırım... onun rahatı keyfiorda iyi gelmek istemiyo.. eee tek torun... annneanne,dede,dayı üzerine titriyo.. bidediği iki edilmeden yapılıyo.. burda disiplin daha fazla.. :))) bakalım 1 haftada eski haline toparlayabilsem bari.. şımarmış cadı :)))
sağol ayliniko :) mevzuyu açmayayım diyorum ama dün okudum şu mezhep meselesini, benim de babam sünni annem alevi, aileler istemiyor diye 18 yaşında kaçmışlar, tabii 3 gün sonra gelin, tamam demişler ama hayatım boyunca babamın ailesiyle annemin ailesini sadece kendi düğünümde aynı ortamda gördüm. bu çok acı verici çünkü annemin ailesinin sünni bir aileden farkını görmedim, kaldı ki olsa bile hepimiz aynı Allah'a inanmıyor muyuz? bu meseleler beni müthiş üzüyor, sen de üzülme canımın içi. bu mesele ben evlenirken bile karşıma çıktı, çok "dindar" olduğunu iddia eden kayınvalidem, "kızım kardeşlerime annenin alevi olduğunu söyleyemedim, sen de söyleme" dedi ve az kalsın düğünüme 3 gün kala ayrılıyordum, ve onun istediğini olmadı, kardeşlerini görür görmez söyledim benim annem alevi diye.
hrneyse sıkıldım şimdi bunları yazınca, boşver güzelim, herşey hayırlısına varır inşallah.
öpüyorum kızlar.
aylinçim o konular bir evlilikte bana göre en son meseleler ama eger tatsız bir şekilde evlenirse bence o öylede gider hayatın boyunca önüne gelir bu konular bence en güzeli ailenin rızasını al canım tabiki erkek arkadaşında alsın olmaz sonra siz üzülürsünüz arada kalırsınız herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?