80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende menümü yazayım
sabah çeyrekten biraz fazla simit peynir
ara yok
öğle yarım tabak erişte
yarım tabak etli oatates yemeği salata
ara: 2 kayısı 15 badem
akşamyarımdan az pizza
1 cezerye

bugün coştum:) bakalım cuma bahtıma ne çıkacak

aaaayyyy öznurcum buradaymış nasılsın kız görüşmeyeli baydır yoksun ortalıkta bitmedimi inşaat
insaata öyleden sonralari vede haftasonlari gidiyorum..cok sükür bitti sayilir..kiz bu cakma benim yaptigim tüm islere ortak olmus iyimi...sagda solda konusuyormus bizim gelinle ben yaptim diye..oysaki o sadece bna getir götür gibi islerde yardim etti..hatta fayansi bile ben tek basima yaptim..o sadece esimin israrina sayesinde kocasinin hazirladig harci sürdü yere..hatta o Kadar dengesiz sürüyorduki devamli arkasindan yeniden harc sürüyordum..simdide ikimiz yaptik diyormus...kadin uzmani oldum diyecek nerdeyse acayip sinirlendim valla..gerci gören gördü neticede tek basima yaptigimi ama ya insan bu kadarmi fesat olur ben hem kendi isini kendi evini kendi bütcesini temize cikariyorum Hemde arkamdan kiskanclik Edip beraber yaptik diyormus...ne diim Allah kalbine göre versin

sorma ya hic rastlasamadik ama bundan sonra SIK SIK rastlairiz..buradan uzaklasinca otivasyonumda düsüyor...Zaman azaldi Kilo azalmada..yeter artik bu Kadar tembellik..buranin motivasyonda gercekten cok etkisi oluyor ya..
gecmis olsun bu arada.zona neki ?

kısss ne yapıyon bitti inşaat dedin hala yoksun ortada:)))

geldim geldim..yeni sürümümle piyasaya cikmis bulunuyorum bu günden itibaren..kendimi formatladim naber kaptan..benolmayinca bu hafta cantayi gecireck birini bulamamisin listede yoklugum en cok listede belli olmus valla

özlettin walla kendini kaç kilosun söööle bakalım ver hesabını

bende sizi cok özledim valla...geri geldim ama vah halinize benim cenemle edepsizligimle gene kafaniz sisecek ...vah elladim ne cektin duyumun cenesinden diye ahlanacak vesfiye teyze(yoksa tesfiyemiydi...vesvese miydi yo yokherhalde vesdiye olmasi gerek..aman ya neyse neydi iste fecebook daki teyze varya o iste)

ayyy yalan dünyada çıktı o kadın süper bi tipleme olmuş dilime dolandı
ne çektin be öznurrrr:)

vaaaaaaaaaaaaaay tickeinde 79.5 mu görüyorum..yoklugumda cok kitap okudunmu bilmem ama dietibaya iyi yapmissin ha kutlarim

ayyy yalan dünyada çıktı o kadın süper bi tipleme olmuş dilime dolandı
ne çektin be öznurrrr:)

valla kiz ne cektim ben ya...ama iyi cektim haa...Hemde herseyden..essek gibi bir kadinmisim meger..ne yüklense ckmisim..afferim bana..essekligiml gurur duysam ayip olurmu acaba:44::44::44::44:

valla kiz ne cektim ben ya...ama iyi cektim haa...Hemde herseyden..essek gibi bir kadinmisim meger..ne yüklense ckmisim..afferim bana..essekligiml gurur duysam ayip olurmu acaba:44::44::44::44:

dur kızzzz gece gece dertlen diye söylemedim(

öznur bu sene tatilin ne zaman

gecen sene uyguladığım diyet listelerini uygalamaya çalışıyorum 3. haftadayım ii gidiyo arada kaçamaklarım olmasa daha da ii giderde kaçamak hayatın tadı be yaaa:)))

dur kızzzz gece gece dertlen diye söylemedim(

öznur bu sene tatilin ne zaman

yook kizzz ne dertlenecem Dogru lafa ne denir maksadiyla dedimdi zaten bu sene tatilisi biraz sallantida..ablami getirtmeye calisiyorum..o gelirse tatil yatar..o gelmezse 7.ayin sonu 8.ayin basi türkiyedeyiz insallah

yook kizzz ne dertlenecem Dogru lafa ne denir maksadiyla dedimdi zaten bu sene tatilisi biraz sallantida..ablami getirtmeye calisiyorum..o gelirse tatil yatar..o gelmezse 7.ayin sonu 8.ayin basi türkiyedeyiz insallah

tühh tarihler uymadı bu sene senle olsa görüşmek isterdim ondan sordum ben haziran sonu mart ortası oralardayım 29 haziranda kız kardeşimin nişanı var

gecen sene uyguladığım diyet listelerini uygalamaya çalışıyorum 3. haftadayım ii gidiyo arada kaçamaklarım olmasa daha da ii giderde kaçamak hayatın tadı be yaaa:)))

kesinlikle sana katiliyorum..ama keske hayatin kendisi olsaydi demi bende gecen seneki taktigi uygulamaya karar verdim...yani liste yok..günlük ye aksami azalt..ve totoyu kaldir yürü okadarcik...hatta kendime buharda pisirme makinasi aldim..acayip lezzetli oluyorsebzeler..yagsiz tuzsuz...ama üzerine günlük cocuklar icin yaptigim yemektende yemeden duramiyorum...Sani emekler bosa cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…