inşallah canım hedeflerimize ulaşırızbenim 14 kilo :18: ne zamana kadar veririm bilmem. şok diyet aslında güzel bir fikir. ayran diyeti yapabilirim 3 günlük belki o atar bu durgunluğu.
uyku problemi bende de var ne yazık ki. akşam üzeri 4-5 gibi geliyor uyku. yatıyorum uyuyamasam da dinlenmek yetiyor. sporu sabah yapınca mı oluyor acaba? belki de bahardandır. geçici bir süreçtir umarım. gece 2 gibi yatıp sabah 9 da uyanıyorum. çok düzensiz bi uyku sistemim var.
günaydın
dün dışarıdaydım giydim giydim çıkardım hoşuma gitti zayıflamış olmak
şöyle tam istediğim gibi bir şey bulup da alamadım,ne çok şey var ama hiç bir şey de yok,saçma sapan kıyafet dolu her yer.sanki hergün abiye giyinip dolanıyoruz şöyle rahat spor bir şeyler yok.
bir kaç beden atlıyımda belki o zaman bulurum,hani şu mağazalara girince direk büyük beden varmı demeyeceğim günler gelince
bugün spora gidemedim,eltime gidicem.az sonra leslie 1 mil yapıp öyle çıkıcam evden,zaten bugün saatlerce yürücez.
bugün güzel güzel beslenin kaçamak neym yapmayınöpüldünüz
evet canım 3 günlük bi şok diyet yapalım hatta bugün başlayalım bende yapcam çünkü tamamen durdu gram gitmiyor o kadar spor da yapıyorum ayran diyeti nasıl bişi yahu bi araştırayım bakayım severim ayranıda oda çok uyku getiri iş yerinde nasıl olurki ben bi 10 kilo daha versem sonrasında kendimi kasmadan yavaş yavaş vereyim diyorum gerçi şuanda yavaş yavaş veriyorum ama kontrollü olurum en azından b kadar kasmam kendimi bi 10 kilo daha verirsem süper olcak hadi bakalım 3 günlük şok diyete başlayalım uyku çok önemli ozellik le gece 12-2 arası uyuyor ol çünkü o dönem metobolizma hızlanır gece boyunca aktif olur o saatte uyumaz isen daha az kalori yakılırmış uyursan daha çok kalori yakılırmış o saatlerde uyu yani 12 yatmaya çalış ama çoçuk varsa tabi olmaz zor ya her yönden zor iş bi verelim bida da almayalım bu kiloları inşallllllah
spor salonuna gidiyorum canımcım.
60 dk bantta yürüyüş
20 dk bisiklet
10 dk eliptik bisiklet
5 dk kol çalışması
5 dk iç/dış bacak çalışması[/QUOTE
hergün böyle spor yapıyorsan çok canım ya..azmine hayran kaldım şimdi..benim tembelleğim hat safhada bu aralar..bahar yorgunluğu diyoruz ama baharla yenilenmek silkelenmek lazım..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Ben geldimmmmmmmmmmmmm
Yarın cuma :122: ak koyun kara koyun belli olucak dermişim
İnşallah herkes için az kalorili çok energik bir gün olur
Canımmmmmmmmm inşallah çok daha güzel kilolar verip bu seferde ay bunu bir beden daha ufağı yokmu diye soracağımız günlerde gelecekSeninde yaptığın gibi şöyle bir 2 yada 3 beden ufaldığımda sırf zevk için gidip saatlerce mağazalara girip beğendiklerimi giyip giyip çıkaracağım Bakarsın Pampiş resimlerine bile başlarız
İnşallah çok güzel bir gün geçirirsin canımben buralarda seni uslu uslu beklerim kaçamak yapmadan
Canım Ayran detoksunu ben yapmıştım
Metabolizman yavaş olduğundan birde kabızlık sorunu çektiğimden bir ara bir arkadaş önermiştiUygulamasıda çok rahat üstelik inanılmaz işe yarıyor tabi sonrasında çozutmayınca kilo geride gelmiyor
Tarifi sende varmı bilmiyorum ama benim yaptığım buydu;
Ayran Detoksu ( 3 Günlük )
Sabah;
1 Dilim cavdar ekmeği
1 KK beyaz peynir
1/2 domates ( büyükse )
1 salatalık
şekersiz çay yada yeşil çay
1 litre ayrana ( Hazırda kullanılabilir)
4 YK haşlanmış yeşil mercümek
4 YK haşlanmış bulgur
4 YK haşlanmış nohut
2 - 3 Salatalık rendesi
bol nane ( kuru )
Bütün malzemeleri ayranla karıştırıp 2 - 3 saat arayla acıktıkca içiyorsun
İnanılmaz bağırsakları çalıştırıyor
Tabi bol bol su da tüketilecek2ci günün sonlarına doğru farkı tartıda da bariz görürsün
aslında ben kararsızım sonrasında sıkı devam etmek lazımmış şok diyetin verip geri alacaksam bi manasıda yok boğazımı sıkarım daha ii gibi sanki herkes aynı şeyi söylüyo geri alıyormussun kararsız kaldım vallahi...Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Ben geldimmmmmmmmmmmmm
Yarın cuma :122: ak koyun kara koyun belli olucak dermişim
İnşallah herkes için az kalorili çok energik bir gün olur
Canımmmmmmmmm inşallah çok daha güzel kilolar verip bu seferde ay bunu bir beden daha ufağı yokmu diye soracağımız günlerde gelecekSeninde yaptığın gibi şöyle bir 2 yada 3 beden ufaldığımda sırf zevk için gidip saatlerce mağazalara girip beğendiklerimi giyip giyip çıkaracağım Bakarsın Pampiş resimlerine bile başlarız
İnşallah çok güzel bir gün geçirirsin canımben buralarda seni uslu uslu beklerim kaçamak yapmadan
Canım Ayran detoksunu ben yapmıştım
Metabolizman yavaş olduğundan birde kabızlık sorunu çektiğimden bir ara bir arkadaş önermiştiUygulamasıda çok rahat üstelik inanılmaz işe yarıyor tabi sonrasında çozutmayınca kilo geride gelmiyor
Tarifi sende varmı bilmiyorum ama benim yaptığım buydu;
Ayran Detoksu ( 3 Günlük )
Sabah;
1 Dilim cavdar ekmeği
1 KK beyaz peynir
1/2 domates ( büyükse )
1 salatalık
şekersiz çay yada yeşil çay
1 litre ayrana ( Hazırda kullanılabilir)
4 YK haşlanmış yeşil mercümek
4 YK haşlanmış bulgur
4 YK haşlanmış nohut
2 - 3 Salatalık rendesi
bol nane ( kuru )
Bütün malzemeleri ayranla karıştırıp 2 - 3 saat arayla acıktıkca içiyorsun
İnanılmaz bağırsakları çalıştırıyor
Tabi bol bol su da tüketilecek2ci günün sonlarına doğru farkı tartıda da bariz görürsün
dikkat edersen almıyorsun en azından hepsini..istersen pazartesi başlayalım..artık aynı kiloyu görmekten sıkıldım bende..kk da yapan arkadaşlarınki böyle;aslında ben kararsızım sonrasında sıkı devam etmek lazımmış şok diyetin verip geri alacaksam bi manasıda yok boğazımı sıkarım daha ii gibi sanki herkes aynı şeyi söylüyo geri alıyormussun kararsız kaldım vallahi...
dikkat edersen almıyorsun en azından hepsini..istersen pazartesi başlayalım..artık aynı kiloyu görmekten sıkıldım bende..kk da yapan arkadaşlarınki böyle;
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
dikkat edersen almıyorsun en azından hepsini..istersen pazartesi başlayalım..artık aynı kiloyu görmekten sıkıldım bende..kk da yapan arkadaşlarınki böyle;
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
selam kızlar topiğine katılabilirmiyim bende
ahaaaa ben sigara bırakma dönemine giremiyorum bile ona girsem kimse tutamaz beni tüp bebek yaptırdığım dönemlerde hep 5-6 kilo alıyorum 2-3 kilosu ilaçların etkisi olsada diğerleri sigara içemediğimden yediklerimden geliyor maalesefBen hiçbir zaman 3 kaşık 5 kaşık olayına girmedim. giremem. Psikolojim kaldırma ki. mesela bana neyin yarayıp yamadığını biliyorum. Evdeki neyse de dışardan alınan poğaça ve simit benim en büyük düşmanım. Ama işte kahvaltı yapamıyoz diye çıkıyoz sonrada alıyoz bi poğaça yada simit. Sonra neden kilo aldım diyoruz.HAyır seviyorum da poğaçayı.
Bugün evden çıkarken bi parça ekmeğe peynir koydum yedim ama işteyim alışkanlık olmuş aklım pastanede. İnan öle 2 3 tane filan değil sadece bir tane alırım yerim ama maşallahhh yarmagül gibi oldum.
Haaaa bu arada birde sigara bırakmaya çalışıyorum. onunda etkisi çok.
tabii ki canım gel hoşgeldinnnnnselam kızlar topiğine katılabilirmiyim bende
naber millet?
sancili bir kahvalti faslini geride birakmis bulunuyorum..kazasiz atlattim valla..kadinin evine biraz erken gidince kadini kizartma yapacakken suc üstü yakaladimdedim ne yaiyorsun sen..nagets patates kizartmasi ne bulmussa kizartmaya hazirlamis..dedim stoooooooooooop ben diete basladim..Allah askina kizartmabunlari..yok yok yarin basla dedi..dedim yarin yarin derken yaz geldi daha baslayamadim..ütfen bunu bana yapma..peynir haslanmis yumurta yeterde artar bile...kizarsa kesin yiyecem biliyorum huyumu..helede nagete hic dayanamam kizartmaya engel oldum ama tüm isrqrlarima ragmen kuru yufkayi tereyagiyla kavurmasina engel olamadim...ama masada sdece bir iki catal aldim baskada yemedim..her gün yedigim 3-4 brotchen(ekmekcik)dende sadece 1 tane yedim..nasil ama süper degilmi..insallah aksama krizim tutmazsa hafif siyriklarla atlatirim ilk günü
buradayım ben
nasılsın öznurcum vallaa iyi atlatmışsın kahvaltıyı..
ben arkadaşlarla kahvaltıda buluşmaya bayılırım..kahvaltı olduğu için fire veririm akşama dengelerim..
çalışmıyorsun evdesin sanırım çakma duyum ne yapıyor??
ahaaaa ben sigara bırakma dönemine giremiyorum bile ona girsem kimse tutamaz beni tüp bebek yaptırdığım dönemlerde hep 5-6 kilo alıyorum 2-3 kilosu ilaçların etkisi olsada diğerleri sigara içemediğimden yediklerimden geliyor maalesef
tabii ki canım gel hoşgeldinnnnn
ohhh ucuz atlatmışsın yarın kendini ekside görünce iiiki yememişsim dersin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?