80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar bu Sabah kahvaltiya davetliyim..gerci kadini iyice tembihledim dün..dietteyim sakin birsey yapma..kizartma olayinahelehic girme diye...ama yaparsa dayanamam gib geliyor..insallah dayanirim ya:18::18::18::18: öglen evde olurum o zamana belli olur artik..hadi fistiklarim ben kahvaltiya gidiyorum...gazam mubarek ola

evet canım 3 günlük bi şok diyet yapalım hatta bugün başlayalım bende yapcam çünkü tamamen durdu gram gitmiyor o kadar spor da yapıyorum ayran diyeti nasıl bişi yahu bi araştırayım bakayım severim ayranıda oda çok uyku getiri iş yerinde nasıl olurki ben bi 10 kilo daha versem sonrasında kendimi kasmadan yavaş yavaş vereyim diyorum gerçi şuanda yavaş yavaş veriyorum ama kontrollü olurum en azından b kadar kasmam kendimi bi 10 kilo daha verirsem süper olcak hadi bakalım 3 günlük şok diyete başlayalım uyku çok önemli ozellik le gece 12-2 arası uyuyor ol çünkü o dönem metobolizma hızlanır gece boyunca aktif olur o saatte uyumaz isen daha az kalori yakılırmış uyursan daha çok kalori yakılırmış o saatlerde uyu yani 12 yatmaya çalış ama çoçuk varsa tabi olmaz zor ya her yönden zor iş bi verelim bida da almayalım bu kiloları inşallllllah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Ben geldimmmmmmmmmmmmm
Yarın cuma :122: ak koyun kara koyun belli olucak dermişim
İnşallah herkes için az kalorili çok energik bir gün olur

Canımmmmmmmmm inşallah çok daha güzel kilolar verip bu seferde ay bunu bir beden daha ufağı yokmu diye soracağımız günlerde gelecek Seninde yaptığın gibi şöyle bir 2 yada 3 beden ufaldığımda sırf zevk için gidip saatlerce mağazalara girip beğendiklerimi giyip giyip çıkaracağım Bakarsın Pampiş resimlerine bile başlarız
İnşallah çok güzel bir gün geçirirsin canım ben buralarda seni uslu uslu beklerim kaçamak yapmadan

Canım Ayran detoksunu ben yapmıştım
Metabolizman yavaş olduğundan birde kabızlık sorunu çektiğimden bir ara bir arkadaş önermişti Uygulamasıda çok rahat üstelik inanılmaz işe yarıyor tabi sonrasında çozutmayınca kilo geride gelmiyor
Tarifi sende varmı bilmiyorum ama benim yaptığım buydu;

Ayran Detoksu ( 3 Günlük )

Sabah;
1 Dilim cavdar ekmeği
1 KK beyaz peynir
1/2 domates ( büyükse )
1 salatalık
şekersiz çay yada yeşil çay

1 litre ayrana ( Hazırda kullanılabilir )
4 YK haşlanmış yeşil mercümek
4 YK haşlanmış bulgur
4 YK haşlanmış nohut
2 - 3 Salatalık rendesi
bol nane ( kuru )

Bütün malzemeleri ayranla karıştırıp 2 - 3 saat arayla acıktıkca içiyorsun
İnanılmaz bağırsakları çalıştırıyor
Tabi bol bol su da tüketilecek 2ci günün sonlarına doğru farkı tartıda da bariz görürsün

geçen sene bende yaptım bu şok diyeti..2 kg vermiştim ama 1 kg hemen geri geldi..birde ben kahvaltıyı da ayranla yapmıştım..ekstra yemek yok yani hep ayran..
cumartesi davetim var pazar bende yapayım

aslında ben kararsızım sonrasında sıkı devam etmek lazımmış şok diyetin verip geri alacaksam bi manasıda yok boğazımı sıkarım daha ii gibi sanki herkes aynı şeyi söylüyo geri alıyormussun kararsız kaldım vallahi...

dikkat edersen almıyorsun en azından hepsini..istersen pazartesi başlayalım..artık aynı kiloyu görmekten sıkıldım bende..kk da yapan arkadaşlarınki böyle;

2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır
.

Ben çok uzun zamandır hiç yapmamıştım bu detoksu Çarşamba günü kız kardeşime gideceğim olmadı ondan sonra yapsammı bende Kızım teyzesine kısır siparişi verdi şimdi yememek olmaz bari sonraki gün bulgurları vucuttan atmış olurum ( bulgur nedense bende anında artı olarak geri dönüyor bari dengelemiş olurum cumaya kadar )
Bakalım tabi o güne bir çıkayım da

mrb kızlar nasılsınız bakalım ben bugün de güzel devam ediyrm inş akşamıda kurtarırsam süper olcak okula glmeden 2 mil leslimi yaptım hadi bakalım hayırlısı

canım ben aldım geri ya gerçi o dönem biraz cozutmuştum ama

naber millet?
sancili bir kahvalti faslini geride birakmis bulunuyorum..kazasiz atlattim valla..kadinin evine biraz erken gidince kadini kizartma yapacakken suc üstü yakaladim dedim ne yaiyorsun sen..nagets patates kizartmasi ne bulmussa kizartmaya hazirlamis..dedim stoooooooooooop ben diete basladim..Allah askina kizartmabunlari..yok yok yarin basla dedi..dedim yarin yarin derken yaz geldi daha baslayamadim..ütfen bunu bana yapma..peynir haslanmis yumurta yeterde artar bile...kizarsa kesin yiyecem biliyorum huyumu..helede nagete hic dayanamam kizartmaya engel oldum ama tüm isrqrlarima ragmen kuru yufkayi tereyagiyla kavurmasina engel olamadim...ama masada sdece bir iki catal aldim baskada yemedim..her gün yedigim 3-4 brotchen(ekmekcik)dende sadece 1 tane yedim..nasil ama süper degilmi..insallah aksama krizim tutmazsa hafif siyriklarla atlatirim ilk günü

valla ilkgün icin süper bir baslangic yaptim..tam bir Saat hafifyagmurlu havada tempolu yürüdüm..herife ekmek götürmem gerekti..bu aralar arka sokakatacalisiyorda..yagmurlu hava yürümeyeyim dedim..arabayla götüreyim 5dakka..sonrada olmaz kizim tembellik yapma ..arka sokaga gidecen topu topu ne arabasi dedim....8 dakikada damin yanindaydim..ekmegi verdim arka sokaktan dolanayim dedim..sonradahosuma gitti..yagmur vard ama kus sesleri sakin bir hava...dedim yürü anam...cikmisken yorulayimda öyle gireyim eve..
iyi etmisim ama demi...
gerci benim son zamanlarda böyle cikislarim cok olduama sonu gelmedi..fos ciktim bu bahar foooooooos

neyse ben kalkayimda aksam yemegi pisireyim..malum evde 4 sipa var ..bu sipalarda öyle sipa gibi degil öküz gibi yiyorlar maasallah aksama iyi bir menü cikartma umuduyla simdilik hoscakaln topikte olmayan ama gelecek olan arkadaslarim rim rim im im im ..sesim yankilaniyor bosluktan tan tan an an an ...nerde bu millet et et et et et et .....

buradayım ben
nasılsın öznurcum vallaa iyi atlatmışsın kahvaltıyı..
ben arkadaşlarla kahvaltıda buluşmaya bayılırım..kahvaltı olduğu için fire veririm akşama dengelerim..
çalışmıyorsun evdesin sanırım çakma duyum ne yapıyor??

ahaaaa ben sigara bırakma dönemine giremiyorum bile ona girsem kimse tutamaz beni tüp bebek yaptırdığım dönemlerde hep 5-6 kilo alıyorum 2-3 kilosu ilaçların etkisi olsada diğerleri sigara içemediğimden yediklerimden geliyor maalesef
selam kızlar topiğine katılabilirmiyim bende
tabii ki canım gel hoşgeldinnnnn

ohhh ucuz atlatmışsın yarın kendini ekside görünce iiiki yememişsim dersin :))

atlattim valla..simdide öglen yemegi niyetine 2dilim siyah ekmek Beyaz peynir birazda marol yedim..aksamida atlatirsm ve bu direnc 10 günü gecerse ben kesin basardim sayilir ona göre:)))
cakma duyum insaatta..ben elimi cektim cekeli ayni isler´le oyalanip duruyorlar..aslinda arada uzak kalmak geekiyormus kymetimin anlasilmasi icin.. uyuz kari birde yaptigim isleri onla beraber yaptik diye yaymis ortaliga..esimin zoruyla yanimda ciraklik yapti ya isi ögrenmisten saydi kendini herhalde o degild bu kari iyice zayifladi valla...simdi is kiyafetlerinden cikars ben iyice catlayacak gördüklerime..düsündükce su bile icesim gelmiyor ya cok kiziyorum kenisine cok sinirde oluyorum ama yüzünü görüncede hersey gidiyor yavarmi böylebirsey...Kadi yavrusu gibi geliyor gözüme...kiyamiyorum gene aliyrum elime kazmayi küregi

valla iremcim hic ihtimal vermiyorum Eksi olacagima...bu Sabah 400 gr artiydi..ee kirmizikartta kapiya dayandi yani..bu gün yarin calar kapiyi...neyse neysebu haftada cantayi gecirde önümüzdeki maclara bakicaz artik

Selam kızlar nabersiniz.
Ben bugün sabah bi parça ekmekle peynir , arada bi galete
öğlen dışarda csatılan gril tavuklar varya onunla bir kaşık pilav 2 çatal salata iki lokma ekmek yedim.
arada 8 10 fıstık yedim. booolcane çay ve kayfe tabiki.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…