naber millet?
sancili bir kahvalti faslini geride birakmis bulunuyorum..kazasiz atlattim valla..kadinin evine biraz erken gidince kadini kizartma yapacakken suc üstü yakaladimdedim ne yaiyorsun sen..nagets patates kizartmasi ne bulmussa kizartmaya hazirlamis..dedim stoooooooooooop ben diete basladim..Allah askina kizartmabunlari..yok yok yarin basla dedi..dedim yarin yarin derken yaz geldi daha baslayamadim..ütfen bunu bana yapma..peynir haslanmis yumurta yeterde artar bile...kizarsa kesin yiyecem biliyorum huyumu..helede nagete hic dayanamam kizartmaya engel oldum ama tüm isrqrlarima ragmen kuru yufkayi tereyagiyla kavurmasina engel olamadim...ama masada sdece bir iki catal aldim baskada yemedim..her gün yedigim 3-4 brotchen(ekmekcik)dende sadece 1 tane yedim..nasil ama süper degilmi..insallah aksama krizim tutmazsa hafif siyriklarla atlatirim ilk günü
valla iremcim hic ihtimal vermiyorum Eksi olacagima...bu Sabah 400 gr artiydi..ee kirmizikartta kapiya dayandi yani..bu gün yarin calar kapiyi...neyse neysebu haftada cantayi gecirde önümüzdeki maclara bakicaz artik
enteresan..:44:demekki vücudun ödem yapmıyor..iyi aslında..benim yeni bitti..olmadan önce çatlayacaktım az daha birde gecikti..neyse rahatladıkherkesin kırmızı kartta kilosu artıyo benimki azalıyo bitince de eskiye dönüyo bende bi gariplik var galiba
enteresan..:44:demekki vücudun ödem yapmıyor..iyi aslında..benim yeni bitti..olmadan önce çatlayacaktım az daha birde gecikti..neyse rahatladık
kızlar bugün yağlarımı sürüp poşetlenip 45 dk yürüdüm..öncesi ve sonrası tartıldım 300 gr gitmişti..bende ödem çok oluyor troidden sanırım..regl bitti ama kg yerinde sayıyor hatta fazla bile çıkabilirim yarın. .akşamı hafif geçirmeyi düşünüyorum umarım sabah tartıya yansır..geçen hafta kaç kiloydum yaa..bir kaç haftadır gr verip aldığım için şaşırır oldum:44:
sevabına biriniz gelin de bana bi salata yapın canım çekti. ama içine soğan koymayın yiyemem
biliyorum canım bilmez miyim ama gel gör ki bırakamıyorum yaşım 31 24 yıldır iöçiyorum kardeşimin bakıcısı alıştırmıştı ne lanet okuyorum o insana anlatamammmkaptanım sen hala sigara kullanıyon mu yaw:44::44::44: bu hamile kalmana engel olabilir biliyosun. gerçi benden iyi biliyosundur. bırakmak çok zor gerçekten ben bırakana kadar akla karayı seçtim ama şükür şimdi kurtuldum. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
kız 2 tane simit mi yoksa yarım yarım mııımenüm
sabah
1 yumurta 2 dilim ekmek 5 zeytin
ara
1 avuç kayısı çekirdeğı
öğlen
simit
akşam
simit 1 hşlnmış yumurta
2.5 lt su 2 fncn yeşil çay
Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 bardak meyve çayı
Ara
1 elma
2 ceviz
Öğle
yarım tabak ıspanak kavurması
1 ekmek
1 kase yoğurt
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
3 kayısı
yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
2 kase mercimek çorbası
1 parça hindi boynu
salata
Ara
1 mandalina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?