80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb öznurcum nasılsın bittimi inşaat geçen gün sordum görmedin galiba hadi bakalım yürüyüşede başlamışsın bu hafta çanta yemiycez dimi ben zor sıyıracam galiba

Tebrik ediyorum seni Canim ben asla diet yapamam diye diye 90kiloya dayanmış bir kadın olarak 2aydir diet yapıyorum ve kendime inanamıyorum asla tussuz yiyemem derdim su an tuzu unuttum bile ilk önce iste önüne bütün kizartmalari koysalar yemessin eminim beraberce basaricaz ve ödülümuzu alicaz

valla iremcim hic ihtimal vermiyorum Eksi olacagima...bu Sabah 400 gr artiydi..ee kirmizikartta kapiya dayandi yani..bu gün yarin calar kapiyi...neyse neysebu haftada cantayi gecirde önümüzdeki maclara bakicaz artik

herkesin kırmızı kartta kilosu artıyo benimki azalıyo bitince de eskiye dönüyo bende bi gariplik var galiba

herkesin kırmızı kartta kilosu artıyo benimki azalıyo bitince de eskiye dönüyo bende bi gariplik var galiba
enteresan..:44:demekki vücudun ödem yapmıyor..iyi aslında..benim yeni bitti..olmadan önce çatlayacaktım az daha birde gecikti..neyse rahatladık

kızlar bugün yağlarımı sürüp poşetlenip 45 dk yürüdüm..öncesi ve sonrası tartıldım 300 gr gitmişti..bende ödem çok oluyor troidden sanırım..regl bitti ama kg yerinde sayıyor hatta fazla bile çıkabilirim yarın..akşamı hafif geçirmeyi düşünüyorum umarım sabah tartıya yansır..geçen hafta kaç kiloydum yaa..bir kaç haftadır gr verip aldığım için şaşırır oldum:44:

enteresan..:44:demekki vücudun ödem yapmıyor..iyi aslında..benim yeni bitti..olmadan önce çatlayacaktım az daha birde gecikti..neyse rahatladık

ödem olmuyo da karın kısmım taş gibi oluyo bende
benim de dün bitti regldeyken 80.1 dim bugün 80,8 çıktı moralim bozuldu belki yarın düşerim

başlangıç: 93
bu hafta:79.0
geçen hafta: 78.9

yahu arkadaş topu topu bir gün bakmadık maşallah bıraksak tarih yazacakmışınız. daha bi de menü yazan yok olsa bi on sayfa daha uzardı garanti. kızlar az yemeye çalışmayı özledim ben ya. şimdi de bişe yiyemiyom ama bulantıdan karnımda şişmeye başladı kilo alıyo görünüyom artık. ne ilginçtir ki 3 aylık hamileyken karnım rahat 5 aylık gibi görünüyor. komşum gülüyo ne çabuk büyüdün sen diye öznur benim yerimede yürüsene hiç halim yok kız. kaptanım sen hala sigara kullanıyon mu yaw:44::44::44: bu hamile kalmana engel olabilir biliyosun. gerçi benden iyi biliyosundur. bırakmak çok zor gerçekten ben bırakana kadar akla karayı seçtim ama şükür şimdi kurtuldum. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

elmaşekerim yinemi kayboldu banamı öyle geliyo yoksa. geçen çok bekledim belki gelir süpriz yapar diye ama sanırım sancıyla boğuşuyordu. onun yerine göz mü diksem acaba kim ne yemiş ne yememiş fırça kaysam nasıl olsa benim yemekle sorunum kalmadı artık. ya da vaz geçtim. şimdi menü kontrol ederim sonra orda okuduklarımdan canım çeker sonra yerim al başına belayı evde varsa sorun yok da ya evde yoksa kocaya yalvar gönder dışarı birsürü mızmızlansın. yok yok istemiyom görev mörev

bugünkü menüm
sabah:çavdar ekmeğine yağsız tost,sütlü nescafe
ara:4 kuru erik
öğle:3 kaşık kısır,4kaşık patates salatası,1 açma,şekersiz çay(bebek görmeye gittim)
ara:3 kuru erik,bir avuç soslu fıstık
akşam:1 baget,4 adet biber,bol salata
2 litre su

çok acıkırsam yoğurt yemeyi düşünüyorum.tuvalet problemi yaşıyorum,yeşil çay ve bir bardak form çay içtim

menüm
  • sabah bir tas kahve bir dilim kek
  • ara yok
  • öglen bir tabak bezelye ,yogurt,iki dilim ekmek
  • ikindi bir portakal .bir elma
  • neskafe.
  • aksam schake bir bardak
  • spor bir bucuk saat
  • bir litre su

iyi akşamlar kızlar
benim diyet iyice ekmek diyeti oldu 10 gündür .hastane postane derken yemek yapmayada yemeyede fırsat bulamıyorum

menüm
sabah
1 yumurta 2 dilim ekmek 5 zeytin
ara
1 avuç kayısı çekirdeğı
öğlen
simit
akşam
simit 1 hşlnmış yumurta
2.5 lt su 2 fncn yeşil çay

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 bardak meyve çayı
Ara
1 elma
2 ceviz
Öğle
yarım tabak ıspanak kavurması
1 ekmek
1 kase yoğurt
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
3 kayısı
yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
2 kase mercimek çorbası
1 parça hindi boynu
salata
Ara
1 mandalina

Bugünkü menum

Sabah:1dilim kepek ekmeği
Domatez salatalik üzerine birparca tulum peynir biber 2bardak çay

Akşam yemeğine kadar elma salatalik ile ara yaptım 1küçük paket çubuk kraker yedim

Akşam:6da fırında 1balık yanında brokoli ve karnibahar soğan karışık sebze yaptım balığın çeyreğini yiyebildim azda sebze
Birazda patlıcan salata

Gün içinde 2.5litre su içtim
Spor olarakta çocukların okuluna gidip geldim birde komşularla yakar top oynadık canim çıktı valla

Hepinizi öpüyorum kızlar kolay gelsin

uyanınca bir bardak maydanoz suyu
sabah:bir haşlanmıs yumurta bi kaç çatal beyaz peynir 3 zeytin domates
ara:12 badem
öğlen:iki parça küçük tavuk budu ve haslanmıs patates
ara:bir elma
akşam:bir tabak çorba bir tane biber dolma bir kase salata
ara:15 20 tane çağla
spor:30 dk yürüyüş
kaçamak:bir küçük kare çikolata:2:
annemin ketelerine hayır dediğim için kendimle gurur duyuyorum

biliyorum canım bilmez miyim ama gel gör ki bırakamıyorum yaşım 31 24 yıldır iöçiyorum kardeşimin bakıcısı alıştırmıştı ne lanet okuyorum o insana anlatamammm
menüm
sabah
1 yumurta 2 dilim ekmek 5 zeytin
ara
1 avuç kayısı çekirdeğı
öğlen
simit
akşam
simit 1 hşlnmış yumurta
2.5 lt su 2 fncn yeşil çay
kız 2 tane simit mi yoksa yarım yarım mııı

çok beğendim süper menü örnek alalımmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…