sen uslu uslu bekledin de ben uslu durmadımmmSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Ben geldimmmmmmmmmmmmm
Yarın cuma :122: ak koyun kara koyun belli olucak dermişim
İnşallah herkes için az kalorili çok energik bir gün olur
Canımmmmmmmmm inşallah çok daha güzel kilolar verip bu seferde ay bunu bir beden daha ufağı yokmu diye soracağımız günlerde gelecekSeninde yaptığın gibi şöyle bir 2 yada 3 beden ufaldığımda sırf zevk için gidip saatlerce mağazalara girip beğendiklerimi giyip giyip çıkaracağım Bakarsın Pampiş resimlerine bile başlarız
İnşallah çok güzel bir gün geçirirsin canımben buralarda seni uslu uslu beklerim kaçamak yapmadan
[/B]
hergün aynı yapmıyorum canımcım bir gün çok bir gün az zaten yürüyüşlerim falan 4.5 la normal yürüyorum yani koşmuyorum yoksa sonra kilo verememhergün böyle spor yapıyorsan çok canım ya..azmine hayran kaldım şimdi..benim tembelleğim hat safhada bu aralar..bahar yorgunluğu diyoruz ama baharla yenilenmek silkelenmek lazım..
evet canım 3 günlük bi şok diyet yapalım hatta bugün başlayalım bende yapcam çünkü tamamen durdu gram gitmiyor o kadar spor da yapıyorum ayran diyeti nasıl bişi yahu bi araştırayım bakayım severim ayranıda oda çok uyku getiri iş yerinde nasıl olurki ben bi 10 kilo daha versem sonrasında kendimi kasmadan yavaş yavaş vereyim diyorum gerçi şuanda yavaş yavaş veriyorum ama kontrollü olurum en azından b kadar kasmam kendimi bi 10 kilo daha verirsem süper olcak hadi bakalım 3 günlük şok diyete başlayalım uyku çok önemli ozellik le gece 12-2 arası uyuyor ol çünkü o dönem metobolizma hızlanır gece boyunca aktif olur o saatte uyumaz isen daha az kalori yakılırmış uyursan daha çok kalori yakılırmış o saatlerde uyu yani 12 yatmaya çalış ama çoçuk varsa tabi olmaz zor ya her yönden zor iş bi verelim bida da almayalım bu kiloları inşallllllah
akşam yemeğinde koca bir tabak karışık salata yaptım,gel beraber yiyelim canım.:)kontrole gittinmi bebiş nasıl.ilk aylar insan hep uyumak istiyor değilmi.gerçi iki çocukla nasıl uyuyacaksın ki .:))
iyi akşamlar
menüm
sabah
kahvaltı
1 bardak şekersiz çay
2 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
ara
2 hurma
öğlen
saat 15:30 gibi
cızzzz lar
tatlandırıcılı light sütlü kahve
ara
1 elma
akşam
yok
1 bardak zencefilli kür
ara
yok
2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
60 dk açık havada yürüyüş
neyse ben kalkayimda aksam yemegi pisireyim..malum evde 4 sipa var ..bu sipalarda öyle sipa gibi degil öküz gibi yiyorlar maasallahaksama iyi bir menü cikartma umuduyla simdilik hoscakaln topikte olmayan ama gelecek olan arkadaslarim rim rim im im im ..sesim yankilaniyor bosluktan tan tan an an an ...nerde bu millet et et et et et et .....
sen uslu uslu bekledin de ben uslu durmadımmm
aynen canım ya buluşup forumun altını üstüne getiririz giy çıkarhani şu içeri girip de birşeyler bakamadığımız dükkanlarda
çok değil banuşum eylül gibi yapabiliriz
hergün aynı yapmıyorum canımcım bir gün çok bir gün az zaten yürüyüşlerim falan 4.5 la normal yürüyorum yani koşmuyorum yoksa sonra kilo veremem
dikkat edersen almıyorsun en azından hepsini..istersen pazartesi başlayalım..artık aynı kiloyu görmekten sıkıldım bende..kk da yapan arkadaşlarınki böyle;
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
tamam canım uyku saatlerimi düzenlemeye çalışıcam :) çoluk çocuk yok daha evli bile değilimrahatlıktan benimki.
ayran diyetini ben dün yaptım ama bugün yapamadım.bugün dayımlara gittik. börekler açtık ama ben kendimi tuttum 3-4 parça börek yedim saat 5'te hala da bişey yemedim. ayran diyeti bana 3 kilo verdirdi 3 günde daha önce. tekrar da almadım. ama yapmak için misafir kabul etmemek ve bir yere gitmemek lazım
kendimi bugün suçlu gibi hissediyorum. birazdan yoğurt yerim.
sporum da kaldı
sadece leslie 1 mil yapabildim. tabi oraya gidip gelirken de yürüdüm ama terlemedim ki o sayılmaz.
suyum da 2 litre de kaldı. tüm düzen bozuluyor bir yere gidince yaa.
İlk sabah bildirimi benden sizlere gelsin
Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 98.5 kg
Bu hafta; 97.4 kg
Fark; - 1.1 kg
Toplam giden; 23.1 kg
Hedef; 65 kg
Boy; 154 cm
Beden; 48
Bu haftalık sporum toplam 250 dakika ( fitness )
Umarım bir eksik yoktur
maşallah sana... ne diyelim ki...
arkadaşım azmin daim olsun.20 kilolar vermek bizlerede nasip olsun.tebrik ederim seni harikasınİlk sabah bildirimi benden sizlere gelsin
Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 98.5 kg
Bu hafta; 97.4 kg
Fark; - 1.1 kg
Toplam giden; 23.1 kg
Hedef; 65 kg
Boy; 154 cm
Beden; 48
Bu haftalık sporum toplam 250 dakika ( fitness )
Umarım bir eksik yoktur
ooo se evli değil bebek yok bu raahatlığı bi köşeye at kesinlikle kendine gel ve hayatını düzene koy diyet için değil zayıflamak için değil sağlıklı yaşamak için canım benim hayatına disiplini sok öğünleri saatinde tüket ve uykuyu da bu ayran işine gelince her öğün mutlaka yoğurt tüketiyorum ama en geçen sene uyguladımığım çabuk çorba diyetini yapıcam bi hafta inş. başarırız ya..
Günaydın kızlarrrrrrrrr
Umarım herkes eksilerde çok güzel bildirimler yapar
Bu arada herkese hayırlı cumalar
RAbbim gönlünüzden geçenleri hayırlı olarak hepinizin önüne sunsun ....Aminnnnnnnnnn
Evet canım yaaa şöyle eylül ekime kadar baya bir verelimde şu gardolaplarımızı bir yenileyelim
Sen o güne kadar hedefine ulaşmış olursun benimde herhalde az bir yolum kalmış olur ama olsunşu kıyafetin bir ufağı yokmu cümlesini kurmayalı kaç sene oldu artık bende cırpı bacaklı tezgahtarlara o cümleyi kurup filmlerdeki kötü adamlar gibi kahkaha atmak istiyorum elimde de bir kadeh dermişim şaka şaka ben cümleyi kurayım gülmesemde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?