80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen uslu uslu bekledin de ben uslu durmadımmm
aynen canım ya buluşup forumun altını üstüne getiririz giy çıkar hani şu içeri girip de birşeyler bakamadığımız dükkanlarda
çok değil banuşum eylül gibi yapabiliriz

hergün böyle spor yapıyorsan çok canım ya..azmine hayran kaldım şimdi..benim tembelleğim hat safhada bu aralar..bahar yorgunluğu diyoruz ama baharla yenilenmek silkelenmek lazım..
hergün aynı yapmıyorum canımcım bir gün çok bir gün az zaten yürüyüşlerim falan 4.5 la normal yürüyorum yani koşmuyorum yoksa sonra kilo veremem

Son düzenleme:
sabah nesfit
ara 1 ısırık börek
öğle 1 kase çorba 1 dilim ekmek
yarım tabak musakka
ara 2 kayısı 15 baDEM
ara 2 diyet bisküvi
akşam yarım tabak pilav üstü tavuk döner salata
ara 1 activia
ara 1 elma

tamam canım uyku saatlerimi düzenlemeye çalışıcam :) çoluk çocuk yok daha evli bile değilim rahatlıktan benimki.

ayran diyetini ben dün yaptım ama bugün yapamadım. bugün dayımlara gittik. börekler açtık ama ben kendimi tuttum 3-4 parça börek yedim saat 5'te hala da bişey yemedim. ayran diyeti bana 3 kilo verdirdi 3 günde daha önce. tekrar da almadım. ama yapmak için misafir kabul etmemek ve bir yere gitmemek lazım

kendimi bugün suçlu gibi hissediyorum. birazdan yoğurt yerim.
sporum da kaldı
sadece leslie 1 mil yapabildim. tabi oraya gidip gelirken de yürüdüm ama terlemedim ki o sayılmaz.

suyum da 2 litre de kaldı. tüm düzen bozuluyor bir yere gidince yaa.

akşam yemeğinde koca bir tabak karışık salata yaptım,gel beraber yiyelim canım.:)kontrole gittinmi bebiş nasıl.ilk aylar insan hep uyumak istiyor değilmi.gerçi iki çocukla nasıl uyuyacaksın ki .:))

henüz dr a karar veremedim. ilk kan testi için gitmiştim ama bir daha gitmedim. eşim kadın olsun dr diyo bi de burdaki özellere güvenmiyo çevremdekiler de özelde bi dr var çok iyi diyo bilemedim napacam. geçen gebeliğimde özele gittim 8. aya kadar son gitmemde biz sezeryan yapamıyoruz burda dedi. be gerizekalı şimdiye kadar belliydi sezeryan olacam işte önceden söylede ona göre devlette bi dr bakim. neyse şimdi teknoloji biraz daha geliştide sanırım her yerde yapıyolar. şimdiki sorunum da erkek kadın dr ayrımı. bu kocalar niye böyle davranıyoki. sanki ameliyatta hiç erkek olmuyo. ilk sezeryanımda ameliyathanede 1 erkek vardı ne utanmıştım genel anestezi olduğu halde. ikincisinde epiduraldi ve ameliyathane erkek kaynıyodu battı balık yan gider dedim işlem sırasında maç muhabbeti yaptık. fener galata maçı vardı o hafta yaw ben nerden nereye geldim şimdi offf çok yazmışım.

iyi akşamlar

menüm

sabah

kahvaltı
1 bardak şekersiz çay
2 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara
2 hurma

öğlen
saat 15:30 gibi
cızzzz lar

tatlandırıcılı light sütlü kahve

ara
1 elma

akşam
yok

1 bardak zencefilli kür

ara
yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

60 dk açık havada yürüyüş

Canım Cızzlar ne :) kötü bişey ki akşam ben gibi yemek yememişsin :))

Günaydın kızlarrrrrrrrr

Umarım herkes eksilerde çok güzel bildirimler yapar
Bu arada herkese hayırlı cumalar
RAbbim gönlünüzden geçenleri hayırlı olarak hepinizin önüne sunsun ....Aminnnnnnnnnn

SEn çok yaşa emi ay dün yazmışsın ama şimdi görünce sabah sabah resmen kahkaha attım sıpaların yeme şeklini neye benzetmişsin bende iki tane sıpa var ama devamlı etrafımda dolanırlar bende hemen ne bu yaa kakalak sürüsü gibi peşimdesiniz bir gidin dibimden derim bazen özellikle küçük mutfağımda iş yaparken
RAbbim onlara sağlıklı uzun ömürler versinde varsın yesinler yada peşimizde dolansınlar

Evet canım yaaa şöyle eylül ekime kadar baya bir verelimde şu gardolaplarımızı bir yenileyelim
Sen o güne kadar hedefine ulaşmış olursun benimde herhalde az bir yolum kalmış olur ama olsun şu kıyafetin bir ufağı yokmu cümlesini kurmayalı kaç sene oldu artık bende cırpı bacaklı tezgahtarlara o cümleyi kurup filmlerdeki kötü adamlar gibi kahkaha atmak istiyorum elimde de bir kadeh dermişim şaka şaka ben cümleyi kurayım gülmesemde olur

İlk sabah bildirimi benden sizlere gelsin

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 98.5 kg
Bu hafta; 97.4 kg
Fark; - 1.1 kg
Toplam giden; 23.1 kg
Hedef; 65 kg
Boy; 154 cm
Beden; 48

Bu haftalık sporum toplam 250 dakika ( fitness )

Umarım bir eksik yoktur

canım eğer yarın sabahta tartımda bi değişiklik olmazsa eğer ben geçen sene yaptığım diyeti yapcam bi hafta çabuk çorba diyeti her öğün 1 bardak çabuk çorba 2 dilim kepek ekmek ara öğünlerde meyve yicem geçen sene böyle yaparak 40 günde 15 kilo verdim ve inan geri almadım 7 ay boyunca korudum sonrası sezona denk geldi benim ihmalsizliğim yüzünde 6 kilosu geri geldi ama sadece beyaz ekmeği çıkarttım hayatımdan istediğimi yemiştim ama kilolar gerçekten geri gelmedi yarında tartıda bi değişiklik olmazsa pazartesi buna başlıcam ben

ooo se evli değil bebek yok bu raahatlığı bi köşeye at kesinlikle kendine gel ve hayatını düzene koy diyet için değil zayıflamak için değil sağlıklı yaşamak için canım benim hayatına disiplini sok öğünleri saatinde tüket ve uykuyu da bu ayran işine gelince her öğün mutlaka yoğurt tüketiyorum ama en geçen sene uyguladımığım çabuk çorba diyetini yapıcam bi hafta inş. başarırız ya..

saygıdeğer kaptanım sevgili takım arkadaşlarım hepinize kucak dolusu sevgiler öpücükler
ben affınıza sığınarak bildirimimi yarın yapacağım .. bugün bi terslik oldu tartımın pili bitti sabahın köründe çalıştıramadım işten eve giderken aynısından ppil alıcam yarın sabah tartınıp yazıcam bura ama bende bu afta pek bi değişiklik yok tatil sonrası çok zor adapte oldum ama ne artı ne eksi öğle bi durumdayım bakalım dün çok sıkı bi diyet yaptım bugünde öğle yapcam
ne olacak acaba yarın ...

maşallah sana... ne diyelim ki...

maşallah sana... ne diyelim ki...

Çok teşekkür ederim
Allahın izniyle peşinizden pıtı pıtı da olsa geliyorum Rabbim hepimize sağlıklı ve zarif günler görüp son hedeflerimize ulaşmayı nasip etin inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnnnn

Valla hepinizin kilolarına kedinin ciğer baktığı gibi bakıyorum ama bana gerçekten çok güzel motivasyon oluyorsunuz iyiki varsınız

merhaba arkadaşlar 2 ay önce tüp bebek tedavisi içindoktora gittiğimde doktor zayıflamamı istedi ve 2ay içinde93 kilodan 84 kiloya indim boyum 168 yaşım 27ama iki haftadır kilo veremiyorum az yediğim halde sizce ne yapmalıyım?

slm arkadaşlar yazılanları okudum beni çok motive etti.ben de aranıza katılmak istiyorum inş başarırım.86 kiloyum hepimize başarılar.elinde güzel bir diyeti olan varsa benle paylaşırsa sevinirim.

BİLDİRİM

başlangıç kilo:90,4
geçen hafta: 88,3
bu hafta: 88
giden 0,300 gr
toplam giden:2,4
hedef 75

günaydın kızlar.bu hafta daha fazla vereceğimi umut ediyordum.sanırım şu misafirlik olayını bir süre unutmalıyım.ister istemez yeniliyor ya:))hadi bakalım önümüzdeki hafta için kolları sıvayalım:))

günaydınlar öncelikle
başlangıç:87
geçen hafta:84.7
bu hafta:82.6
giden:2.1 gr
toplam giden:4.4 gram
hedef:70(şimdilik)
toplam spor:90 dk fitnes + 60 dk yürüyüş
geçtiğimiz haftayı sabah akşam maydanoz suyu içerek geçirdim..sanırım ödemde atıyorum.ama artık ne atıyosamharika hissediyorum kendimi.olcek bu iş olcek

Son düzenleme:
arkadaşım azmin daim olsun.20 kilolar vermek bizlerede nasip olsun.tebrik ederim seni harikasın

Haklısın canım hayatıma her yönden düzen vermeye çalışıyorum. Yaşadığım kötü günler yüzünden böyleydim. İnşallah kilolar da gidecek düzen de olacak :) çorba diyetini de denerim sağol.

maşallah canım ya çok güzel kilo vermeye başladın duraksamalar bitti allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…