arkadaşım azmin daim olsun.20 kilolar vermek bizlerede nasip olsun.tebrik ederim seni harikasın
maşallah canım ya çok güzel kilo vermeye başladın duraksamalar bitti allahın izniyle
İlk sabah bildirimi benden sizlere gelsin
Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 98.5 kg
Bu hafta; 97.4 kg
Fark; - 1.1 kg
Toplam giden; 23.1 kg
Hedef; 65 kg
Boy; 154 cm
Beden; 48
Bu haftalık sporum toplam 250 dakika ( fitness )
Umarım bir eksik yoktur
günaydınlar öncelikle
başlangıç:87
geçen hafta:84.7
bu hafta:82.6
giden:2.1 gr
toplam giden:4.4 gram
hedef:70(şimdilik)
toplam spor:90 dk fitnes + 60 dk yürüyüş
geçtiğimiz haftayı sabah akşam maydanoz suyu içerek geçirdim..sanırım ödemde atıyorum.ama artık ne atıyosamharika hissediyorum kendimi.olcek bu iş olcek
kilo veren arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorumALAH azminizi arttırsın ( amiiiiiinn)
bana gelirsek yarın bildirim yapıcam artıda değilim ama çokta veremedim gerçi aza kanaat edemeyen çoğu bulamazmış
ayyüzlüm çok sevindim bebişin iyi haberine allah tamamına erdirsin .kaç hafalık olmuş bebiş
Kızlar kaç gündür menülerimi yazamıyorum çünkü evimiz biraz karışık boğazlarım çok acıyodu, oğlum çok öksürüyordu, küçüğüm çok hareketliydi o yüzden gelemedim bir kaç günlük menülerimi beğeninize sunuyorum..
allah razı olsun canım inşallah tamamına erer. 7 haftalık olmuş cücük 1 buçuk santimay sağlıklı olsun tel dileğim bu şimdi.
canım gerçekten harikasın super gidiyo devam tamgaz
hayırlı cumalar fıstıklar. bend bildirim yapim bari
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82.5
bu hafta: 82.300
giden: 200 gr
toplam giden: 3200 gr
spor: yok
bu sonucu göreceğimi hiç ummuyodum. direnç noktamdayım daha inmiyor. bide spor yapabilsem iyiydide olmuyo ev işlerini zor yapıyom. bu gün dr gittim bebişimin kalbi atıyo. durumu iyiymiş tahlil verdim öğleden sonra sonuçları alacam bugün canım çıktı yaw. gel akşam gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?