80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamün aleyküm hayırlı cumalar kızlar
bildirimlerimi yapayım bende
Başlangıç: 103 kg
geçen hafta : 89.4kg
Bu hafta: 88.4 kg
Gelen/giden: -1000gr
Toplam Gıden: 14.6 kg
Boy: 156 cm
Beden: 46/48
Spor:475 dk

arkadaşım azmin daim olsun.20 kilolar vermek bizlerede nasip olsun.tebrik ederim seni harikasın

Cok sağ ol canım
Kilo fazla olunca daha bir okadardan bile fazlası gitmesi lazım
İnşallah hepimize ideal kilolarımıza inmek nasip olur ...Aminnnnnnnnnnnn

maşallah canım ya çok güzel kilo vermeye başladın duraksamalar bitti allahın izniyle

Çok şükür canım inşallah duraklama yaşamam uzun bir süre
Regl öncesi normalde şiş olmam gerekirken hiç şişlik hissetmiyorum Gerçekten kilolar gittikce azmim daha bir çoğalıyor sanki

bildirim
başlangıç.86
geçen hafta.78.5
bu hafta.77.8.
giden .700gr
toplam giden.8.200
hedef.70
spor.hastane merdivenleri inip çıkmak

maşallah canım ne güzel vermişsin

başlangıç: 89
bu hafta: 80,5
geçen hafta: 80,5
giden: 0
toplam giden: 8,5
hedef: 60
spor: 3 saat spor salonu, 2,5 saat yürüyüş
misafirlik diyeti bozuyomuş sahiden geçen haftaki kiloma zor döndüm az kalsın artıya geçiyodum

canım gerçekten harikasın super gidiyo devam tamgaz

baslangic.84
gecen hafta.73.9 kg
bu hafta.73.5 kg
giden. 400 gr
toplam giden.10.5 kg
hedef.64
spor.yok

Kızlar kaç gündür menülerimi yazamıyorum çünkü evimiz biraz karışık boğazlarım çok acıyodu, oğlum çok öksürüyordu, küçüğüm çok hareketliydi o yüzden gelemedim bir kaç günlük menülerimi beğeninize sunuyorum..

hayırlı cumalar fıstıklar. bend bildirim yapim bari

başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82.5
bu hafta: 82.300
giden: 200 gr
toplam giden: 3200 gr
spor: yok

bu sonucu göreceğimi hiç ummuyodum. direnç noktamdayım daha inmiyor. bide spor yapabilsem iyiydide olmuyo ev işlerini zor yapıyom. bu gün dr gittim bebişimin kalbi atıyo. durumu iyiymiş tahlil verdim öğleden sonra sonuçları alacam bugün canım çıktı yaw. gel akşam gel

elmaşekeriiim nerelerdesin kayıplara karıştı bu kız gören bilen varmı aranızda.yoksa bildirlmdenmi kaçıyon şeker

dünkü menüSabah: Klasik kahvaltım peynir, zeytin, domates, salatalık
Ara: 1 fincan kahve
Öğle: Z.yağlı kabak, yoğurt, kepek ekmek
Ara: yok
Akşam: 1 tabak mantı, 3 çatal z.yağlı barbunya.
Ara: 2 kurabiye

ayyüzlüm çok sevindim bebişin iyi haberine allah tamamına erdirsin .kaç hafalık olmuş bebiş

kilo veren arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum ALAH azminizi arttırsın ( amiiiiiinn)
bana gelirsek yarın bildirim yapıcam artıda değilim ama çokta veremedim gerçi aza kanaat edemeyen çoğu bulamazmış

bence de her hafta şikayet ederdim yavaş kilo veriyorum diye bu hafta 100 gram bile veremedim şükretmek lazım

Canım hepinize çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin Amiiiiinnnnnnn

allah razı olsun canım inşallah tamamına erer. 7 haftalık olmuş cücük 1 buçuk santim ay sağlıklı olsun tel dileğim bu şimdi.

Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat kucağına almayı nasip eder inşallah ...Aminnnnn

Akşama karşı komşum çaya gelecek bir aksilik olmazsa geçte olsa gelirim yine
Şimdilik kaçayımda biraz mutfaktaki işlerimi bitireyim

Bugünki menümüde paylaşayım

SAbah;
uyanır uyanmaz ılık limonlu su

10 dakika sonra Zencefilli kür ( ayşenin )

kahvaltı;
1 beyaz peynirli domatesli tost ( pizza gibi oluyor tadı tavsiye derim hem zararsız )
1 büyük fincan 9lu çay

ara;
şekersiz türk kahvesi

Öğlen;
1 kutu ayran
1/2 simit
( çocukları parka götürmüştüm küçük cadı dönmek istemeyince dışarda idare etmek zorunda kaldık )

ara;
1 fincan yeşil çay
3 tane hurma

akşam; ( yarım saate kadar yeriz eşimi bekliyorum )
karışık salata ( yağsız, narekşili, bol limonlu )
1 kase yoğurt yada ayran

gece;
İşte burada dananın kuyruğu kopacak :26: Bugün eşimin doğum günü ve kızçelerimle çilekli pasta yaptık ona süpriz olsun diye
Akşam yemeğinde de pastadan ince bir dilimde olsa yeme ihtimalim olduğundan az yiyeceğim
Nasılsa komşuda çaya gelecek onlarada ikram olur diye düşündük kalın kalın keser koyarım önlerine ki bana kalmasın

Yatana kadar 3 litre suda garanti
Bugün parkta bir yarım saat yürüyüp birde bir 10 dakika spor yaptım aslında daha fazla yapacaktım ama benim küçük cadı izin vermedi büyüğü deseniz gripten iyice yamuldu hep bir kenarda oturdu
Yine bunada şükür

Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…