- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
çok güzel fikir bence canımmmm yapmanda sakınca görmüyorum ben :)kızlar bu günlerde kahvaltı çeşidimi artırmak istiyodum aklıma şekersiz reçel ya da marmelat takıldı ne dersiniz kuru meyvelerden marmelatla deneme yapmayı düşünüyorum :44:
sende cok yasa kiz sendeGünaydın kızlarrrrrrrrr
Umarım herkes eksilerde çok güzel bildirimler yapar
Bu arada herkese hayırlı cumalar
RAbbim gönlünüzden geçenleri hayırlı olarak hepinizin önüne sunsun ....Aminnnnnnnnnn
SEn çok yaşa emiay dün yazmışsın ama şimdi görünce sabah sabah resmen kahkaha attım sıpaların yeme şeklini neye benzetmişsin bende iki tane sıpa var ama devamlı etrafımda dolanırlar bende hemen ne bu yaa kakalak sürüsü gibi peşimdesiniz bir gidin dibimden derim bazen özellikle küçük mutfağımda iş yaparken
RAbbim onlara sağlıklı uzun ömürler versinde varsın yesinler yada peşimizde dolansınlar
Evet canım yaaa şöyle eylül ekime kadar baya bir verelimde şu gardolaplarımızı bir yenileyelim
Sen o güne kadar hedefine ulaşmış olursun benimde herhalde az bir yolum kalmış olur ama olsunşu kıyafetin bir ufağı yokmu cümlesini kurmayalı kaç sene oldu artık bende cırpı bacaklı tezgahtarlara o cümleyi kurup filmlerdeki kötü adamlar gibi kahkaha atmak istiyorum elimde de bir kadeh dermişim şaka şaka ben cümleyi kurayım gülmesemde olur
eksimiahaaaa ben sigara bırakma dönemine giremiyorum bile ona girsem kimse tutamaz beni tüp bebek yaptırdığım dönemlerde hep 5-6 kilo alıyorum 2-3 kilosu ilaçların etkisi olsada diğerleri sigara içemediğimden yediklerimden geliyor maalesef
tabii ki canım gel hoşgeldinnnnn
ohhh ucuz atlatmışsın yarın kendini ekside görünce iiiki yememişsim dersin :))
ben gecen sana cevap verdim yamrb öznurcum nasılsın bittimi inşaat geçen gün sordum görmedin galiba hadi bakalım yürüyüşede başlamışsın bu hafta çanta yemiycez dimi ben zor sıyıracam galiba
evet basaracagiz..Tebrik ediyorum seni Canim ben asla diet yapamam diye diye 90kiloya dayanmış bir kadın olarak 2aydir diet yapıyorum ve kendime inanamıyorum asla tussuz yiyemem derdim su an tuzu unuttum bile ilk önce iste önüne bütün kizartmalari koysalar yemessin eminim beraberce basaricaz ve ödülümuzu alicaz
benimki 2.gün azaliyor..4.gün birden hoop gei cikiyor fazlasiyla..sanirim ödem meselesiherkesin kırmızı kartta kilosu artıyo benimki azalıyo bitince de eskiye dönüyo bende bi gariplik var galiba
yahu arkadaş topu topu bir gün bakmadık maşallah bıraksak tarih yazacakmışınız. daha bi de menü yazan yok olsa bi on sayfa daha uzardı garanti. kızlar az yemeye çalışmayı özledim ben ya. şimdi de bişe yiyemiyom ama bulantıdan karnımda şişmeye başladı kilo alıyo görünüyom artık. ne ilginçtir ki 3 aylık hamileyken karnım rahat 5 aylık gibi görünüyor. komşum gülüyo ne çabuk büyüdün sen diyeöznur benim yerimede yürüsene hiç halim yok kız. kaptanım sen hala sigara kullanıyon mu yaw:44::44::44: bu hamile kalmana engel olabilir biliyosun. gerçi benden iyi biliyosundur. bırakmak çok zor gerçekten ben bırakana kadar akla karayı seçtim ama şükür şimdi kurtuldum. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
Selam kızlarrrrrrrrr
Mİsafirlerim gittiği gibi küçük cimcimemle oturduk laptobun başınacadı iyice dibime girmişti ama daha ben geçmişi okurken uyuya kaldı ohhhh az rahat edeyim bendde
Şükür bugün eşimin doğum günü pastasından çok az yedim ( bir parmak kalınlığı bile yoktuhatta keserken aradaki kreması bile kenarından düştü almadım tabiki o bile kardır
pasta iradene maaşalah canım, ben olsam en kremalı tarfını midemden eksik etmezdim
Ben ben:) birazcık 3 ögundede hamur işi olmuş bence keşke oglenki pogacalari yemesenmiydi mantı yiyince
merhaba kızlar günaydın mı desem tünaydın mı desem dün uzun bir aradan sonra zekiyi dinleyeyim dedim sabah ettim dinlerken haliyle sabah da geç kalktım((
arkadaşlar haftalıkmı yazıyoruz kilolarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?