80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar

menüm

sabah

1 bardak zencefilli kür

kahvaltı
1 bardak şekersiz çay
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 domates
3 zeytin

ara
2 hurma
3 ceviz

öğlen
5 sarma
1 kaşık pilav
1 kaşık un helvası
arkadaşın mevlüdündeydim

ara
yok

akşam
6-7 tane çiğ köfte
1 lavaş
yeşillik

2 bardak şekersiz çay

ara
yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

30 dk

sende cok yasa kiz sende

eksimi artilardayim artilrda

mrb öznurcum nasılsın bittimi inşaat geçen gün sordum görmedin galiba hadi bakalım yürüyüşede başlamışsın bu hafta çanta yemiycez dimi ben zor sıyıracam galiba
ben gecen sana cevap verdim ya yoksa verdim sandimda vermedimmi..kiz kamilecim ben seni hic es gecermiyim ya..sen beim eski degil eskimeyen dostum´sun yok kiz bitmedi..azaldi ama bitmiyor ndense

evet basaracagiz..

herkesin kırmızı kartta kilosu artıyo benimki azalıyo bitince de eskiye dönüyo bende bi gariplik var galiba
benimki 2.gün azaliyor..4.gün birden hoop gei cikiyor fazlasiyla..sanirim ödem meselesi

aa lafimi olur..zevkle yürürüm valla

gecen hafta:78.5
bu hafta:78.7
gelen:200 gr..vede konu koms geldi..cay ictik sohpet ettik..postacida geldiama tez gittiyani kilodan baska kalan olmadi hepsi gitti...
toplam giden:1300 r
spor:3 Saat yürüyüs

Selam kızlarrrrrrrrr

Mİsafirlerim gittiği gibi küçük cimcimemle oturduk laptobun başına cadı iyice dibime girmişti ama daha ben geçmişi okurken uyuya kaldı ohhhh az rahat edeyim bendde

Şükür bugün eşimin doğum günü pastasından çok az yedim ( bir parmak kalınlığı bile yoktu hatta keserken aradaki kreması bile kenarından düştü almadım tabiki o bile kardır

sabah : tam buğday ekmeyiyle yağsız madanozlu tost, şekersiz çay
ara : yok ( aslında hatırlamıyorum yarım muz yemiş olma olasığım yüksek )
öğle : 1 yumurta yağda , 1 dilim ekmek,şekersiz çay
ara: 8 tane çilek
akşam : 1,5 kase çorba, kocaman bir kase tavuklu salata , 1 dilim ekmek
ara: 1 kupa nescafe , 2 kupa yeşil çay
spor : 1,5 saat yürüyüş
ve booooooooooooooll suu

Son düzenleme:

pasta iradene maaşalah canım, ben olsam en kremalı tarfını midemden eksik etmezdim

pasta iradene maaşalah canım, ben olsam en kremalı tarfını midemden eksik etmezdim

Canım inan eskiden olsaydı değil kremalı bol tarafını kesin iki dilim yer sonrada gelir gider tırtıklardım
ama artık Spor salona başladığımdan beri yediğim her lokmayı iki kere düşünerek ağzıma atıyorum yaptığım spora yazık günah yaa okadar da yoruluyorum bir anlık zevk için ne gerek var diye düşünüyorum yoksa eminim bir kereden birşey olmaz modunda devam ederdim

eee ben de şanssız bir günün ardından bildirimimi yapayım değilmi yahu
pek umutlu değildim ama yinede fena değil

geçen hafta:74,5 kg (bildirimde 73,9 idi ama tatil dönüşü 74,5 olmuştum)
buhafta :73,1 kg
giden :1,4 kg
toplam giden:10,9 kg
hedef :65 kg
spor :bu hafta toplam 4 saat yürüyüş

ayy iyi kurtuldum ha son 3 gündür canım cıktı ama değdi..

bu arada veren bütün arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum veremeyenler de asla motviasyonunuzu bozmayın çünkü haftaya bomba gibi geleceksiniz ben biliyorum
hele ayyüzlüm senin azmine hayranım gerçekten hamile bir bayan olarak mücadeleni ayakta alkışlıyorum öpüldün bebişimize de kendine de dikkat et hepinizi öptüm.

Gunaydııınnn bugun kayınvalıdeye gıdıcem.bı yerlere gıdınce cok sıkıntı oluyo bıde ben anlamam kasıtlı yapıyolar sankı yee allahaskına ye evınde yemezsın..zaten evde duramıyorumkı dogru duzgun kafadan 3 gun dısardayım..hangı bırınde yeyım.ya yemıcem ıste yemıyorum nıyekı bu ısrar...

Ben ben:) birazcık 3 ögundede hamur işi olmuş bence keşke oglenki pogacalari yemesenmiydi mantı yiyince

ekmek yerine yedim canım küçük kendim yapmıştım karbonhiratı çok sviyorum ben vazgeçemediğim tek yiyecek türü maalesef

merhaba kızlar günaydın mı desem tünaydın mı desem dün uzun bir aradan sonra zekiyi dinleyeyim dedim sabah ettim dinlerken haliyle sabah da geç kalktım ((

merhaba kızlar günaydın mı desem tünaydın mı desem dün uzun bir aradan sonra zekiyi dinleyeyim dedim sabah ettim dinlerken haliyle sabah da geç kalktım ((

bende snin kafilendenim geç kalkmak konusunda :)) o yüzden ne diye lafa başlıyacağımı sapıtıyorum bazen hey gidi günler heyyyyy çektim zekiyi dinliyorumu görünce ne adam ya şu zeki, ne de çok dinlerdim önceden yaşlandım mı ne artık

başlangıç : 91,5
geçen hafta : 87,9
bu hafta : 87,00
giden : 900gr
toplam giden : 4,04
hedef : 80 şimdilik
spor : toplamda 6 saat yürüyüş

arkadaşlar haftalıkmı yazıyoruz kilolarımızı

evet canım her hafta cuma,c.tesi ve pazar günleri kilo bildirimi yapıyoruz, aynı zamanda hergün ise ne yediğimizi akşam liste hallinde yazıyoruz böylelikle gün içöerisinde ne kadar yediğimizi gçörüp kendimize bir çeki-düzen veriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…