merhaba kızlar buraya annem adına yazıyorum annem 83.9 kiloydubugun tartıldı 81.5 ödemler hızla gitti 1 haftadır diyet yapıyor,50 yaşında ancak tansıyon şeker problemi var açlıktan başı falan dönüyor,kalorisi az atıştırmalık ne yedirebilirim sizden başka kimseye soramadım açıkçası siz neler yapıyorsunuz?
kızlar zumbaya başlıyorum yanında da 3 mil leslie yapcam inş.
1 saatlik zumba ile en az 500 kalori yakılıyormuş amerikada bir numaralı egzersiz seçilmiş konu açtım isterseniz birlikte yapabiliriz. öpüldünüz.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/613127-zumba-10-gunde-1-beden-incelelim.html#post29864455
ayy sorma sorma lise zamanlarında bende çok dinlerdim üni de dinleyememişdim geçenlerde arkadaş bahsetti may derdim ne dinlerdim onu bu gece bende dinleyeyim formundan hiç birşey kaybetmemiş yaaaa gülmekden kırıldım varyaaa geçmiş gözümğn önüne geldi benimde bende aynı şeyi söyledim ii ce olgunlaşmışım ben yaaaa dedim :))))bende snin kafilendenim geç kalkmak konusunda :)) o yüzden ne diye lafa başlıyacağımı sapıtıyorum bazenhey gidi günler heyyyyy çektim zekiyi dinliyorumu görünce ne adam ya şu zeki, ne de çok dinlerdim önceden yaşlandım mı ne artık
canım yoğurdun içine yulaf ezmesi katıp yiyebilir hem doyurucu hemde kalorisi düşük bir ara öğün olur 3-3,5 kaşık yoğurda 2 kaşık yulaf ezmesi yeterli olur içine biraz da tarçın katabilirsin şeker için iyi geldiğini söylüyolar
güüüüüüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııııııııııııııın mutlu pazarlar kızlar. dün akşam kendime inanamadım. eşim ekmek almış ama ekmek değil sanki kurabiye allahım nasıl tatlıydı. hani yemeği bırak sırf ekmek ye öyle bişeydi. aslında ekmek bulantıma iyi geliyor. ve bunu üzerine azıcık bir ekmek kadar kaçırdım sanırımbunu etkisini de hemen tartıda sabah sabah gördüm tabiki. çoooooooooooooooook utanıyom ya. nasıl yaptım ben bunu gözüm mü döndü naptı. dün ben bilmem eşim biliri izleyen oldumu. anam nasıl götürdüler o çiğ köfteleri böyle üstüne limon sıka sıka. hamile bi kadın izlerde bu görüntüyü kocası evde dururmu saat 10 da adam gitti çiğ köfte aldı geldi. ama yediğim ekmek sağolsun izin vermedi ancak bir parça yiyebildim. anam yaptığım muhabbete bak millet boğazını tutmaya çalışıyo ben açmaya ayıp ya dövün beni dövün
merhaba kızlar buraya annem adına yazıyorum annem 83.9 kiloydubugun tartıldı 81.5 ödemler hızla gitti 1 haftadır diyet yapıyor,50 yaşında ancak tansıyon şeker problemi var açlıktan başı falan dönüyor,kalorisi az atıştırmalık ne yedirebilirim sizden başka kimseye soramadım açıkçası siz neler yapıyorsunuz?
zumba süper bir dans hayirlisi ben hep yarida biraktimm.bir saati tamamlayamamistim.acayip ter atiyosun kolay gelsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?