80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar buraya annem adına yazıyorum annem 83.9 kiloydu bugun tartıldı 81.5 ödemler hızla gitti 1 haftadır diyet yapıyor,50 yaşında ancak tansıyon şeker problemi var açlıktan başı falan dönüyor,kalorisi az atıştırmalık ne yedirebilirim sizden başka kimseye soramadım açıkçası siz neler yapıyorsunuz?

canım yoğurdun içine yulaf ezmesi katıp yiyebilir hem doyurucu hemde kalorisi düşük bir ara öğün olur 3-3,5 kaşık yoğurda 2 kaşık yulaf ezmesi yeterli olur içine biraz da tarçın katabilirsin şeker için iyi geldiğini söylüyolar

Sabah uyanınca
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 bardak meyve çayı
Öğle
1 tabak pilav üstü kuru fasulye etli
salata
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım tatlı kaşığı tarçın
1 avuç kuru üzüm
Akşam
2 kase sebze çorbası
Ara
8 çilek
1 bardak süt
2 parça bitter çikolata

sabah.kasarli sucuklu sosisli tost incecik koydum icine peynir zeytin salatalik
ara.yarim elma bir pogaca
ogle-aksam.firinda koz patates bir tane, salata, ayran
ara-iki kucuk kurabiye

Bugünkü menüm

Sabah:1dilim k.ekmek dom. Salatalik biber peynir 3zeytin 1 .2çatal yumurta 2bardak çay şekersiz

Ara .1elma 3çubuk kraker

Öğle.2 de. Biraz haşlanmış brokoli karnibahar soğan

Akşam. Izgara balık bol salata

2.5litre su gün içinde bitki çayları

Uyanınca:maydanoz suyu. Sabah:nesfıt +sut. Oglen:bır tabak corba sebze yemegı tursu. Ara:2 tane yer elması. Aksam:bır tabak corba 6 7 kasık sebze yemegı.aksam yemegını cok gec yedık o yuzden ara yok...ıyı geceler

SElam kızlarrrrrrrrr

Çok geçte olsa gelebildim
Bugün sabahtan beri bir koşturmacadır gitti Önce kahvaltı etmeden KVnin taşınacağı evi görmeye gittik ( eşyaları sığacakmı diye ölçü falan aldık ) aslında ev hoş ama işte muhitti pek tekin değil :26: ama taktı ille orada oturacağım diye.
Sonra direk eski evine gelip oradada eşyaların ölçülerini aldık sığarmı diye ki hepside sığıyor
Kvyi annesine bıraktıktan sonrada kahvaltılık birşeyler aldık ve eve döndük.
Kahvaltı faslı tabi 12yi buldu hatun kendini araya sokmasa olmaz inat işte
Komşu ablam geldi sonra olağan kahve faslına ve ara öğün olarak şekersiz kahvemi içtim bir yandan da ona ayşeini ödem sökücü zencefilli küründen yaptık
Öğleden sonrada ancak hazırlanıp amcamlara gitmek üzere yola çıktık Akşam yemeğini saat 6ya geliyordu yedik tabi ben cıkmadan bir koca bardak ayran içtim çünkü koşturmacadan birde kahvaltı geç olunca öğle yemeği arada kaynadı gibi birşey oldu :26:
Akşam yemeğini de fazla kaçırmadım şükür
Neyse yarın Spor salonunda yarım saat fazla çalışırım ki en azından bu düzensizliği telafi ederim sonuçta çok yemesemde benim düzenim gitti bugün

Aklım bugün hep buradaydı ama çok yorgun olduğumdan ancak bir mesajlıkda olsa bakayım dedim

Hepinizi kocaman öpüyorum
Yarın hepimiz için çok daha verimli bir gün olur

Hayırlı gecelerrrrrrrrrr herkese

ayy sorma sorma lise zamanlarında bende çok dinlerdim üni de dinleyememişdim geçenlerde arkadaş bahsetti may derdim ne dinlerdim onu bu gece bende dinleyeyim formundan hiç birşey kaybetmemiş yaaaa gülmekden kırıldım varyaaa geçmiş gözümğn önüne geldi benimde bende aynı şeyi söyledim ii ce olgunlaşmışım ben yaaaa dedim :))))

güüüüüüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııııııııııııııın mutlu pazarlar kızlar. dün akşam kendime inanamadım. eşim ekmek almış ama ekmek değil sanki kurabiye allahım nasıl tatlıydı. hani yemeği bırak sırf ekmek ye öyle bişeydi. aslında ekmek bulantıma iyi geliyor. ve bunu üzerine azıcık bir ekmek kadar kaçırdım sanırım bunu etkisini de hemen tartıda sabah sabah gördüm tabiki. çoooooooooooooooook utanıyom ya. nasıl yaptım ben bunu gözüm mü döndü naptı. dün ben bilmem eşim biliri izleyen oldumu. anam nasıl götürdüler o çiğ köfteleri böyle üstüne limon sıka sıka. hamile bi kadın izlerde bu görüntüyü kocası evde dururmu saat 10 da adam gitti çiğ köfte aldı geldi. ama yediğim ekmek sağolsun izin vermedi ancak bir parça yiyebildim. anam yaptığım muhabbete bak millet boğazını tutmaya çalışıyo ben açmaya ayıp ya dövün beni dövün

Gunayydınn :) neyse sen onu haftalık ızın say telafıı edersın olan olmus artık.hamıle kadına kımsenın elı kalkmaz sadece cıssss onlar cısss azını yakar ))

Gunaydınn herkes ıyı pazarlar bol gezmeler.ben yıne temızlık yapıcam esım kac pazardır ısyerınde...esnaf karısı olmak zor valla cok zor.....

canım annene ara öğünlerde,badem,ceviz,fındık ta yedirebilirsin,özellikle badem şekere çok iyi geliyor,ve yeşil çay içine çubuk tarçın atarak içsin.tarçını toz halinde yoğurduna sütüne de katabilir şekeri dengeliyor,dere otuda iştah kesici özelliğe sahip kahvaltılarında ve salatalara ekleyin ve günde en az 2.5 ltre su bol bol içsin.geçmiş olsun canım inşallah güzel sağlıklı kilolar verir

baslangıc:90
gecen hafta:81.700
bu hafta:81.300
gıden:-400
hedef:70
kızlar gecen hafta memlekete gıtmıstık ancak salı gunu tartılabıldım 5gunluk sonuc
spor fazla yok

İyi pazarlar kızlar :)

Ben hala kilo veremedim yerimde sayıyorum. Diyete devam spora da bir yerden sonra pes edecek metabolizmam direnemiycek artık :)
Bugün 1 saat yürüyüşümü yaptım çok yüksek hızda yürüdüm. Yürümek çok iyiymiş kilo için değil sadece çok sağlıklı hissediyorum kendimi :) kötü yanı terlemek her gün duş almak.

İYİ PAZARLAR

herkes iyidir inşallah.ben dünkü menümü yazmayacağım.çünkü çok kötüydü.neyse bugünden itibaren devam ediyoruz.dün cildiyeye gittim.düzenli kullanmam gereken(sedef hast)bir ilaç var.iki ay daha kullanmam lazımmış.ilaç içenlerin zayıflamak için bitki kürleri varya onları sordum tavsiye etmedi.Ayşe hn.ın zencefil kürünü yapacaktım neyse artık iki ay sonra yaparım.eğer düzenli içmeniz gereken ilaç varsa doktora danışmadan kür yapmayın valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…