80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm
sabah:2dilim çavdar,1salatalık,1 domates,1kk peynir3dilim sucuklu yumurta,şekersiz çay
öğle:1,5kase yayla çorbası,3parça çiğköfte,marul
ara:sütlü şekersiz kahve,3 kayıs
akşam:1karnıyarık,1kase yoğurt,2dilim ekmek
akşam yemeğini 8 gibi yedim,şimdi kahve içiyorum.kahveyi azaltmam lazım,sanırım bende ödem yapıyor.

ellerine sağlık canım,liste çok güzel olmuş,kilo veren herkesi kutlarım

Sabah: 3 tane ince krep, domates, salatalık, 1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, 1 tatlı kaşığı bal
Ara: Yok
Öğle: 1 jr. hamburger, biraz patates, kola (dışarıda yedik)
Ara: Yok
Akşam: 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, 2 yemek kaşığı et sote, çay
Ara: 2 kurabiye

benben canım yulaf kepeğini daha çok bağırsaklar için kullanmak istiyorum.yarından itibaren erken kalkıp evde lesli yapmayı düşünüyorum.çünkü yeme saatlerim çok düzensiz.böyle giderse kilo verme işi zorlaşır benim için.c.tesi biraz kaçırdım hemen kilo almışım,nasıl bir bünyem var anlamadım

leslie iyi gelir kardiyo egzersizi mutlaka faydası olacaktır. Arada fazla kaçırmalar mutlaka olacak insanız nefsimiz var ama kaçırdık nasıl olsa battı balık yan gider felsefesi aslaa olmamalı işte asıl sorun o zaman bu olar kaçamak çok daha masum kalıyor.Ben canımın istediği herşeyi yiyorum yoksa aklım kalıyor. Ancak porsiyonlarımı çok çok küçülttüm.Önceden ne bulsam atardım çöp tenekesi gibi ağzıma şimdi kendimi terbiye etmeye çalışıyorum.C.tesi kaçamağını unut ve devam et..Dijital tartıda illa fark ediyor rakamlara takılma.Akşam yemeklerini en geç 19 gibi yersen bak tartı nasıl aşağıya iniyor

Bütün kilo kaybeden arkadaşlari kutluyorum ama ben neden listede yokum kaptanım ?ben bu hafta girerim diye umut etmiştim eksik bişeymi var?

Bugünkü menum

Sabah.2k.ekmek yumurta dom.salatalik peynir çay
.
Öğle.patatesli menemen

Akşam. Büyük bir tabak salata
yaninda birdilim ekmek

2litre su

şoklardayım, pc açarken listede kesin 4 yada 5. olmuşumdur diyodum anaaaaaaaaaaammm bi baktım 2. olmuşum , bu nasıl bir mutluluktur ya RABBİM listemiz yine çok güzel maaşalahkilo veren arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum,listeye yeni gircek arkadaşlarımada başarılar

sabah -öğle : kepek ekmeğiyle yağsız tost, iki lokma b.peynir üzeri reçel ve şekersiz çay
ara : yarım muz
akşam : 4 s.k. z.y. kabak yemeği , 2 kürden kebabı, 1 dilim t.b ekmek ve 1 bardak ayran
ara : 1 avuç kabak çekirdeği ve yarım kase kakaolu puding ( regl dönemimdeyim canım istedi ) ve yeşil çay
spor : 1,5 saat yürüyüş
boooll su tüketimi müessesemizde mevcut bulunmaktadır

canım 3. hafta listeye giriyorsun, bu senin kaçıncı haftan? bu yüzden listede olmayabilirsin ama 3. haftanın bildirim yapacağın gününde listenin başına başlık olarak yaz ki kaptancım wintersun unutmadan seni listeye yerleştirsin üzülme şekerim hem listeyle verdiğin kilonu karşılaştır dereceni bu hafta kendine sen belirle :) motive olursun daha çok böylelikle

Son düzenleme:

Anladım 3. Hafta girecegimi bilmiyodum ama bişey olduğunu
Anlamıştım tsk ediyorum canim çok sağol opuldun

günaydın kızlar kaptanım ellerine sağlık yine muhteşem bi tablo çıkmış meydana. tüm arkadaşlarımı kutluyorum özellikle duyuuuuuuum seni kız allahtan çakma sana gaz veriyo. bide bu gaz olmasa napacan bilmiyom. beni geçersin beraber kilo alırız. kız gel sende bitane bebiş getir de kimse sana niye kilo vermiyon demesin

zumba süper bir dans hayirlisi ben hep yarida biraktimm.bir saati tamamlayamamistim.acayip ter atiyosun kolay gelsinn

evet canım zor olduğunu söylüyorlar ama belli bi süreden sonra alışırız herhalde yapmak istiyorum inş.üstesinden gelirim.

canım zumba çok zevkli, resmen dans ediyosun ama bir o kadar da yorucu ama olsun en azından zevkle yapılıyo :))

inşallah üstesinden gelirim videolar izledim çok zevkli görünüyor belki ilk başta 1 saat yapamam ama en az yarım saatle başlarım sonra artırırım tüm kasları çalıştırıyormuş ee ben kilo veriyorum 73 indim spora ağırlık vermem lazım göbeğim baya bi toplandı ama yinede devam öpüldün.

kaptanım eline sağlık tşk ederiz.
listede sadece bir artı var oda eminim haftaya bomba patlatır güzel olmuş herkes vermiş verenleri canı gönülden tebrik ederken şahsımın 3.olacağını beklemiyordum hemde 2 günlük tatil kaçamağından sonra çok sevindim herkesi öpüyorum tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…