haklısın burda insanları sıkmıyoruzdur inşallah ama kilonun altındaki en buyuk neden bu bence..nodul var mı sende?? birde bazı dr lar 1 ay dıyor bazıları 3 ay dıyor sen kendıne gore ayarla artık ben de en son martta yaptırmıstım burdakı cıhaz bozulmus yaptıramadım kac aydır artık annemlere gıttıgımde orda yaptırrırım ssk da olsa dr bulman çok iyi hiç öyle düşünme ordada çok iyi dr lar mutlaka vardır...sen endokronolıjıye gıt ama mutlaka dahılıyeye gıtme..
slm kızlar nasılsınızz
slm canım hg tşk ben iyiyim sen nasılsın?opuyorumnanaktan
merhaba bn 88 kiloyum beni de aranıza alır mısınız acaba aslında bn 72 kiloyla hamile kaldım boyum 170doğumda 35 36 kilo aldım ve bir türlü weremedim o zamandan beri sinir oluyorum vücudumu gördükçe kurban bayramından bu zamana kadar 98 den 88 e indim ama hodia diye bir ilaçta kullandım o pek etki yapmadı ama lahana suyu çok içtim kesinlikle onunla werdim bu kilolarıda spor yapabilen bir kişi değilim ama başlayacağım spora şimdi kızım 19 aylık ama hala emziriyorum o yüzdende kilo werdiren ilaç falan kullanamıyorum lütfen beraber werelim kilolarımızı çok moralim bozuluyor
merhaba bn 88 kiloyum beni de aranıza alır mısınız acaba aslında bn 72 kiloyla hamile kaldım boyum 170doğumda 35 36 kilo aldım ve bir türlü weremedim o zamandan beri sinir oluyorum vücudumu gördükçe kurban bayramından bu zamana kadar 98 den 88 e indim ama hodia diye bir ilaçta kullandım o pek etki yapmadı ama lahana suyu çok içtim kesinlikle onunla werdim bu kilolarıda spor yapabilen bir kişi değilim ama başlayacağım spora şimdi kızım 19 aylık ama hala emziriyorum o yüzdende kilo werdiren ilaç falan kullanamıyorum lütfen beraber werelim kilolarımızı çok moralim bozuluyor
allahıma şükürler olsun bugün iyiyim :sm_cool:
hoşgeldin canım ama kilo çizelgen niye öyle kafam çok karıştı vallahi
allah daim etsin canım öğle yemeğimi yiyorum arada bakıyorum yerimseniben
domates salatalık göbek salatadan oluşan yağsız tuzsuz bol limonlu kocaman bir salata 2dilim çavdar ekmeği cokacimcoooknasıl menü canım:uhm:ikindi de şeftali yerimkaydirigubbakcemile5
hım güzelmiş ben okadar sıkmıyorum kendimi ne bulursam onu yiyorum ama az yiyorum çalışırken dikkat eddemiyorsun yediğine hele ben hiç edemiyorum ama etmem gerek artıık çünkü kiloların hamalı olmaktan sıkıldımmmm
ne kadar etsemde olmuyor troid yüzündenCADIARZUbirde ödem çok bende hele bu ara regl yakın şiştim resmen:kedi:
kızlar özürdilerim ben yanlış anlayıp ortalığı karıştırdım sanırım yarın yapacak olan ark.mesajını okuyunca yarın yapılacak sandım bu yuzden sordum affedilmmimiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar kusura bakmayın dün ben perşembe sanıyordum tersim dönmüş o yüzden yeni gelenler de kusura bakmasın kilo bildirimi cuma günü yapılıyor
dün bütün gün perşembe sandım inanırmısınız sonra bizm burda çarşamba pazarı oluyor kadının biri pazara gitmiş evimin önün den geçerken kendi kendime dedim ki alla alla nerde pazar varki bugün nerden almış acaba dedim sonradan dur bi takvime bakayım bugün günlerden ne diye inanamadım evet çarşambaymış yani yaşlandımmı ne artık günleride karıştırır oldum
yanlışlığa mahal verdiğim için özür dilerim kızlar
mafoldumben
işyerimde gayet güzel uyguluyorum diyetimi ama akşam eve gidince durduramıyorum kendimi ne yapmam lazım :uhm::uhm:çok taktım kafama bu diyet işini psikolojim bozuldu mafoldumben sabah yediklerim:
2 dilim kepek ekmeği
yarım domates
1kibrit kutusu kadar yarım yağlı peynir
1 fincan şekersiz çay
öğlen için:
evden salata getirdim yanında kepek ekmeğim olur arada meyva yerim yeşil çay içiyorum şekersiz
ben nerde yanlış yapıyorumda olmuyormafoldumben
ya kızlar bu elma sirkesiyle zayıflama yöntemi var bilen varmı ben dün aldım içemedim iğrenç bşey kullanann varsa nasıl kullanıyor bir birlgi varsin ne olur:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?