80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:uhm:
iltihaplı tiroid var dedi ultrason sonucuna bakan genel cerrah 3 ayda bir takipedicez ilacı dahiliyeci bana tok içmemi söylemişti cerrah sabah yataktan kalktığında ilk iş ilacını içmek dedi:uhm:benimde zamanı geldi geçiyor tahlillerimi yaptırmam gerek yerimsenibenoff işyerinden izin almak zor :1no2:

merhaba bn 88 kiloyum beni de aranıza alır mısınız acaba aslında bn 72 kiloyla hamile kaldım boyum 170doğumda 35 36 kilo aldım ve bir türlü weremedim o zamandan beri sinir oluyorum vücudumu gördükçe kurban bayramından bu zamana kadar 98 den 88 e indim ama hodia diye bir ilaçta kullandım o pek etki yapmadı ama lahana suyu çok içtim kesinlikle onunla werdim bu kilolarıda spor yapabilen bir kişi değilim ama başlayacağım spora şimdi kızım 19 aylık ama hala emziriyorum o yüzdende kilo werdiren ilaç falan kullanamıyorum lütfen beraber werelim kilolarımızı çok moralim bozuluyor

:lepi:
hoşgeldiniz bende yeniyim burda hep beraber başarıcaz:lepi:

öncelikle hoşgeldin neden aramıza almıyalımki başlamak bir işin yarısı demektir inş verirsin bizde tabi veririz bebişin varmış öncelikle allah analı babalı büyütsün bebeğe süt veriyosan ilaç vs kullanma bol su iç spor yapmadığın için şimdi başlarsan kolayca kolayca kilo verirsin

hoşgeldin canım ama kilo çizelgen niye öyle kafam çok karıştı vallahi

allahıma şükürler olsun bugün iyiyim :sm_cool:

allah daim etsin canım öğle yemeğimi yiyorum arada bakıyorum yerimseniben

domates salatalık göbek salatadan oluşan yağsız tuzsuz bol limonlu kocaman bir salata 2dilim çavdar ekmeği cokacimcoooknasıl menü canım:uhm:ikindi de şeftali yerimkaydirigubbakcemile5

kızlar bugün bir diyetisyen arkadaşla konuştum bana bir diyet hazırladı kesin uzarsam 100 kilo olurum dedim güldü yapanları gösterdi tığ gibi olmuşlar sizde söyleyeyim yaparsanız yapın günde 2.5 l su 6 öğün yemek ara öğünler meyve ana öğünlerde sadece 1 dilim ekmek var sebze ve et yemekleri aynı öğünde olmuycak ve her yemekte koca bir kase salata küçük 1 kase yoğurt asla salatasız yemek yenmiycek arkadaşım yaptı 12 günde 2 kilo verdi bende yapıcam sanırımm

hım güzelmiş ben okadar sıkmıyorum kendimi ne bulursam onu yiyorum ama az yiyorum çalışırken dikkat eddemiyorsun yediğine hele ben hiç edemiyorum ama etmem gerek artıık çünkü kiloların hamalı olmaktan sıkıldımmmm

ya kızlar bu elma sirkesiyle zayıflama yöntemi var bilen varmı ben dün aldım içemedim iğrenç bşey kullanann varsa nasıl kullanıyor bir birlgi varsin ne olur:sinifsinif:

ne kadar etsemde olmuyor troid yüzündenCADIARZUbirde ödem çok bende hele bu ara regl yakın şiştim resmen:kedi:

slm kızlarr... kusura bakmayın bugün ancak girebildim.. umarı herkes iyidir.. yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum...

kızlar özürdilerim ben yanlış anlayıp ortalığı karıştırdım sanırım yarın yapacak olan ark.mesajını okuyunca yarın yapılacak sandım bu yuzden sordum affedilmmimiiiiiiiiiiiiiiiii

ok.. sorun yok tatlım... yerimseniben

özür dilenicek bişi yokki tatlışım yaa.. insanız hepimiz ... bana da öyle oluyo bazen... salıyke cuma gibi hissettiğim bile olabiliyo :)) sorun yok.. opuyorumnanaktan

yazdığın menüde bir sorun yok canmm.. ama öğle öğününden sonrası problem zaten bizim için... bide onları yaz bakalım neler yiyon akşamları kaydirigubbakcemile3 ... şaka tabiki cnım da akşam kaçamak yapmamaya çalış.. bu da yemekte salataya ağırlık vermekle ve aralarda mutlaka meyve yada yoğurt fln yemekle oluryo.. ben mesela ara öğünü atladığımda yemeğe saldırıyorum resmen.. ama arada meyve yediğimde acıkın da olsa tıkıyo sanki kaydirigubbakcemile3

ya kızlar bu elma sirkesiyle zayıflama yöntemi var bilen varmı ben dün aldım içemedim iğrenç bşey kullanann varsa nasıl kullanıyor bir birlgi varsin ne olur:sinifsinif:

cnmm.. ben yapmadım .. bir türlü fırsat bulup markete gidip alamadım ... alsam yapıcam ama :))) ypanlardan biliyorum.. yanlış hatırlamıyosam.. 1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı koyuyolardı.. kimisi de 1 tatlı kaşığı elma sirkesi,1tatlı kaşığı bal koyup yapıyo...

kızlarr. ben temizlik yapıyorum.. ama arada bakıcam.. sayfam açık.. öptüm hepinizi.. opuyorumnanaktan

hıı unutmadan belirteyim.. kızlarr tiroit konusunda yazışmalarınız hakkında bir sıkıntınız olmasın.. gerçi herhangi konuda yazışmalarda bir sıkıntı olmasın tabi de... boool paylaşım yapmak esastır... (gerçi ben bugünlerde sık giremiyorum ya neyse :)) burda aynı amaç için toplandık.. paylaşıcaz.. yazışıcaz.. ve öğrenicez.... bize lazım olmasa bile belki bir gün diyerek aklımızda bulunması gereken bişey olur...

handeryacımın.. oğluşuna acil şfalar diliyorum.. umartım geçmişi okuma fırsatı oluyodur... iyi tatiller şekerim...

baharnaz.... nerdesin rakibem cnmm yaa... tatile mi çıktın sende.. ben mi kaçırdım orayı yoksa... girmemişsin bugün.. alış veriştemisin yoksa yine :)))

lavita.... kızz çook geziyon sende heee.. en son kaç gün önce yazdığını bile unuttuk yani.. özletiyon kendini..

serra.. bi cee deyip kaçtın yine güzelim yaa... gelen gidenden fırsat bulamıyosun sanırım...

selma,eflatun,nidam,serra,merve,ceren..... ve daha bir çoğu.. bir süredir yada sadece bugün uğramayanlarda... nerdesiniz kızlarr yaa... topiğimize noluyo... şişşştt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…