[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] dery.a[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 84.8 [/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 2.2 [/TD] [TD] 4.4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 90 dak spor 1 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 87.9 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 4.4 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 6 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] sedalis[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 10.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 8.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] merdiven inip çıkmak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 79.0 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 3.3 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] benben[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] yediveren35[/TD] [TD] 90.4 [/TD] [TD] 88.3 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 2.4 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 3.2 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 8.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 3 saat spor salonu 2.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 78.7 [/TD] [TD] +0.2 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 3 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[/table]
canım nerdeyse 10 günde 5 k,lo olayı olmuş bu sen ne yapıyorsun böyle tmm ilk başta ödemdir hızlı verilir ama bu çok fazla ne yaptın bu kadar.
bencede önur evde 5. bi çocuğa ne dersin be gülümgünaydın kızlar kaptanım ellerine sağlık yine muhteşem bi tablo çıkmış meydana. tüm arkadaşlarımı kutluyorum özellikle duyuuuuuuum seni kız allahtan çakma sana gaz veriyo. bide bu gaz olmasa napacan bilmiyom. beni geçersinberaber kilo alırız. kız gel sende bitane bebiş getir de kimse sana niye kilo vermiyon demesin
ya bu maydonoz suyu ödem atıyo değilmi bende dün denedim ama sonra vazgeçtim çokta bi ödemim yok ama sirkeye başliycim birden feyiz geldi ben sirke içince çok terliyrm ve çok dinç oluyrm bu ara baya enerjiye ihtiyacım varEllerıne saglık kaptancım.maydanoz suyunada tsklerımı sunuyorum :)) kılo veren butun arkadaslarımı tebrık edıyorum azmımız daım olsun ınsallah..
aman elin kaynanası çocuk doğursun ister seninkide bi garipmiş ben 4 tane doğursam benim KV hayır demiycek ama doğuran yok 1 tanede bekliyoz bakalım kaynanaların en zayıf noktası geline iyi davranan oğlan çıldıriyler yaaaaaaaaSelamün Aleyküm kizlarrrrrrr
Ya dün gelemedim ama inanın aklım buradaydı
Sabah kahvaltı faslı falan derken işlere giriştim sonrada KV geldi ve akşama kadar bizdeydi :26:
Kadının varlığı bile beni geriyor :26:
Neyse şükür vukuatsız atlattık diyebilirim. Bİr iki laf sokmaya kalkıştı ama anında bumerang misali geri döndü
Bir ara eşim 3.cü çocuk muhabbeti yaptıda hatun fena bozuldu bir ben eşime şartımı biliyorsun onu yerine getirirsen doğururum diyince neymiş o diye sordu anında3 + 1 daire istiyorum ancak o zaman doğururum dedim hatun bir sinirlendi ne alaka ben 3 çocuk doğurdum bir tek şey istemedim diye dedim o senin sorunun isteseymişsin eğer oğlun 3çüyü istiyorsa biraz sıkıntıya razı gelecek aslında KV ikinciyi bile duyduğunda yüzü asılmıştı hiç istemiyor bir daha doğurmamı ( aslında bende istemiyorum da neyse ) Onun kızdığı oğlunun benim her dediğime amenna demesi Eğer eşim ne çocuğu beee dese ohhh çekecekte adam çocuk delisi
Biraz temizlik yapıp öğlen yine gelirimakşamda menümü paylaşırım nasılsa
Reglm başladı sonunda ama hiç şişliğim yok şükürşu karnımın ağrısı inşallah biraz geçerde daha çabuk bitiririm işlerimi
leslie iyi gelir kardiyo egzersizi mutlaka faydası olacaktır. Arada fazla kaçırmalar mutlaka olacak insanız nefsimiz var ama kaçırdık nasıl olsa battı balık yan gider felsefesi aslaa olmamalı işte asıl sorun o zaman bu olar kaçamak çok daha masum kalıyor.Ben canımın istediği herşeyi yiyorum yoksa aklım kalıyor. Ancak porsiyonlarımı çok çok küçülttüm.Önceden ne bulsam atardım çöp tenekesi gibi ağzıma şimdi kendimi terbiye etmeye çalışıyorum.C.tesi kaçamağını unut ve devam et..Dijital tartıda illa fark ediyor rakamlara takılma.Akşam yemeklerini en geç 19 gibi yersen bak tartı nasıl aşağıya iniyor
bencede önur evde 5. bi çocuğa ne dersin be gülümdur ayyüzlüm sende bunu gaza getirme ne çocuğu zaten biz yusyuvarlak olmaktan vazgeçemiyrz öznurcuğumla daha fazla olmasın fırçalasak daha iyi olcek bu kızı olmaz öznurum topla kendini yaaaaaaa
ya bu maydonoz suyu ödem atıyo değilmi bende dün denedim ama sonra vazgeçtim çokta bi ödemim yok ama sirkeye başliycim birden feyiz geldi ben sirke içince çok terliyrm ve çok dinç oluyrm bu ara baya enerjiye ihtiyacım var
aman elin kaynanası çocuk doğursun ister seninkide bi garipmiş ben 4 tane doğursam benim KV hayır demiycek ama doğuran yok 1 tanede bekliyoz bakalım kaynanaların en zayıf noktası geline iyi davranan oğlan çıldıriyler yaaaaaaaa
Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr
Ya dün gelemedim ama inanın aklım buradaydı
Sabah kahvaltı faslı falan derken işlere giriştim sonrada KV geldi ve akşama kadar bizdeydi :26:
Kadının varlığı bile beni geriyor :26:
Neyse şükür vukuatsız atlattık diyebilirim. Bİr iki laf sokmaya kalkıştı ama anında bumerang misali geri döndü
Bir ara eşim 3.cü çocuk muhabbeti yaptıda hatun fena bozuldu bir ben eşime şartımı biliyorsun onu yerine getirirsen doğururum diyince neymiş o diye sordu anında3 + 1 daire istiyorum ancak o zaman doğururum dedim hatun bir sinirlendi ne alaka ben 3 çocuk doğurdum bir tek şey istemedim diye dedim o senin sorunun isteseymişsin eğer oğlun 3çüyü istiyorsa biraz sıkıntıya razı gelecek aslında KV ikinciyi bile duyduğunda yüzü asılmıştı hiç istemiyor bir daha doğurmamı ( aslında bende istemiyorum da neyse ) Onun kızdığı oğlunun benim her dediğime amenna demesi Eğer eşim ne çocuğu beee dese ohhh çekecekte adam çocuk delisi
Biraz temizlik yapıp öğlen yine gelirimakşamda menümü paylaşırım nasılsa
Reglm başladı sonunda ama hiç şişliğim yok şükürşu karnımın ağrısı inşallah biraz geçerde daha çabuk bitiririm işlerimi [/QUOTE
çok güldüm,benim kayınvalide de senin modelden,kendi 5 tane doğurmuş,bize doğurmayın diyor,ikinci doğumuma bile (köyde idi)3 ay sonra geldi.aman benimkinin ne faydası var ne zararı,garip bir kadın.asla merak edip aramaz,evimiz yakın gelmez.neyse ben böyle mutluyum
bencede önur evde 5. bi çocuğa ne dersin be gülümdur ayyüzlüm sende bunu gaza getirme ne çocuğu zaten biz yusyuvarlak olmaktan vazgeçemiyrz öznurcuğumla daha fazla olmasın fırçalasak daha iyi olcek bu kızı olmaz öznurum topla kendini yaaaaaaa
ya bu maydonoz suyu ödem atıyo değilmi bende dün denedim ama sonra vazgeçtim çokta bi ödemim yok ama sirkeye başliycim birden feyiz geldi ben sirke içince çok terliyrm ve çok dinç oluyrm bu ara baya enerjiye ihtiyacım var
aman elin kaynanası çocuk doğursun ister seninkide bi garipmiş ben 4 tane doğursam benim KV hayır demiycek ama doğuran yok 1 tanede bekliyoz bakalım kaynanaların en zayıf noktası geline iyi davranan oğlan çıldıriyler yaaaaaaaa
Bütün kilo kaybeden arkadaşlari kutluyorum ama ben neden listede yokum kaptanım ?ben bu hafta girerim diye umut etmiştim eksik bişeymi var?
canım tam açıklama yapacaktım ki melankoli yapmış sağolsun haftaya bildirim yaparken lütfen haber vermeyi unutma unutursam üzülürüm:)
çok güldüm,benim kayınvalide de senin modelden,kendi 5 tane doğurmuş,bize doğurmayın diyor,ikinci doğumuma bile (köyde idi)3 ay sonra geldi.aman benimkinin ne faydası var ne zararı,garip bir kadın.asla merak edip aramaz,evimiz yakın gelmez.neyse ben böyle mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?