80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ellerıne saglık kaptancım.maydanoz suyunada tsklerımı sunuyorum :)) kılo veren butun arkadaslarımı tebrık edıyorum azmımız daım olsun ınsallah..

Ozur dılerım dun menumu gıremedım ama tlf dan kaynaklanıyo ve havadan.bugunde gırebılme umudum yoktu aslında hala cok yagıyo.zaten dun sacma sapan bı menu oldu ben yınede yazıyım.uyanınca maydanoz suyu.kahvaltıda:sut+nesfıt. Ara:yok (mangala gıdecegımızı bıldıgım ıcın). Aksam:mangal da tavuk kofte..bır tane lavasla baya bılgıgınız yedım yanı....

Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr

Ya dün gelemedim ama inanın aklım buradaydı
Sabah kahvaltı faslı falan derken işlere giriştim sonrada KV geldi ve akşama kadar bizdeydi :26:
Kadının varlığı bile beni geriyor :26:
Neyse şükür vukuatsız atlattık diyebilirim. Bİr iki laf sokmaya kalkıştı ama anında bumerang misali geri döndü

Bir ara eşim 3.cü çocuk muhabbeti yaptıda hatun fena bozuldu bir ben eşime şartımı biliyorsun onu yerine getirirsen doğururum diyince neymiş o diye sordu anında 3 + 1 daire istiyorum ancak o zaman doğururum dedim hatun bir sinirlendi ne alaka ben 3 çocuk doğurdum bir tek şey istemedim diye dedim o senin sorunun isteseymişsin eğer oğlun 3çüyü istiyorsa biraz sıkıntıya razı gelecek aslında KV ikinciyi bile duyduğunda yüzü asılmıştı hiç istemiyor bir daha doğurmamı ( aslında bende istemiyorum da neyse ) Onun kızdığı oğlunun benim her dediğime amenna demesi Eğer eşim ne çocuğu beee dese ohhh çekecekte adam çocuk delisi

Biraz temizlik yapıp öğlen yine gelirim akşamda menümü paylaşırım nasılsa
Reglm başladı sonunda ama hiç şişliğim yok şükür şu karnımın ağrısı inşallah biraz geçerde daha çabuk bitiririm işlerimi

mrb kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim listedeki tebrikler maşallah öznrum hariç herkes vermiş oda inş bu hafta verir.

ben hala 72.5 ta saydırıyrm bakalım ne zaman inecek bu hafta biraz daha sıkıştıracam kendimi inş veririm

kaptanım bu hafta netim olmadığı için bildirim yapamadım inş cumaya eksilen kilolarımla liste başlarındaki yerimi alırım diye umut ediyrm

canım nerdeyse 10 günde 5 k,lo olayı olmuş bu sen ne yapıyorsun böyle tmm ilk başta ödemdir hızlı verilir ama bu çok fazla ne yaptın bu kadar.

Ayyyyyyyy inanamıyorum 9günde 5kilo çok şaşırdım sedacim odem bile olsa gitse gitse 2kilo gider bence hiç sağlıklı değil kendin bilirsin ama geri 2katını almada canım senin ilkonce sagligini korumanın lazım yani bence dikkat et

bencede önur evde 5. bi çocuğa ne dersin be gülüm dur ayyüzlüm sende bunu gaza getirme ne çocuğu zaten biz yusyuvarlak olmaktan vazgeçemiyrz öznurcuğumla daha fazla olmasın fırçalasak daha iyi olcek bu kızıolmaz öznurum topla kendini yaaaaaaa
Ellerıne saglık kaptancım.maydanoz suyunada tsklerımı sunuyorum :)) kılo veren butun arkadaslarımı tebrık edıyorum azmımız daım olsun ınsallah..
ya bu maydonoz suyu ödem atıyo değilmi bende dün denedim ama sonra vazgeçtim çokta bi ödemim yok ama sirkeye başliycim birden feyiz geldi ben sirke içince çok terliyrm ve çok dinç oluyrm bu ara baya enerjiye ihtiyacım var

aman elin kaynanası çocuk doğursun ister seninkide bi garipmiş ben 4 tane doğursam benim KV hayır demiycek ama doğuran yok 1 tanede bekliyoz bakalım kaynanaların en zayıf noktası geline iyi davranan oğlan çıldıriyler yaaaaaaaa

Gaza gelse simdiye 60 kilo olurdu zaten. Öznurcuma gaz kar etmiyo. Ben cok denedim

Maydanoz suyu odem attırıyo ama aynı zamandada zayıflatıyo.bı arkadasım var kız hıc bısey yapmadan sadece gunluk 3 4 su bardagı ıcerek zayıflıyo.belkı bunyeden bunyeyede degısır bu durum.ınternette cok okudum baslamadan once yag yaktıgı ve hatta bır sure sonra ıdrarın ust kısmında yagları gorebılırsınız yazıyodu :)) sırke ıcemıyorum ben mıdemı kaldırıyo ogure ogure mahfoldum denedım bı kere :d maydoanozu tuttum ben ıcıne bırazda lımon sıkıyorum ohh mıss

bugünkü menüm
sabah:kalkar kalkmaz 4 kayısı,su.
çavdar ekmeğine tost,çay
öğle:1 tabak kıymalı pırasa,2 kaşık yoğurt
ara:nescafe,10 fındık
akşam:5kaşık tavuklu bulgur,2 kaşık yoğurt yemeyi düşünüyorum.
2,5litre su,yeşilçay

Bütün kilo kaybeden arkadaşlari kutluyorum ama ben neden listede yokum kaptanım ?ben bu hafta girerim diye umut etmiştim eksik bişeymi var?

canım tam açıklama yapacaktım ki melankoli yapmış sağolsun haftaya bildirim yaparken lütfen haber vermeyi unutma unutursam üzülürüm:)

menüm
  • sabah iki tas kahve bir dilim ekmek .bir tane mozeralla
  • öglen makarna bir kac tavuk .yogurt
  • ara bir muz ,meyveli yogurt
  • bir tas corba, salata biraz tavuk sebze
  • bir litre su iki saat spor

Bugünku menüm

Sabah.2dilim ekmekten tost bolsalata domates çay

Ögle.haşlanmış tavuk kanat birtane 1dilim ekmek makarna salatası 5kaşık

Akşam.yeşil fasulye kıymalı 2kaşık 1kaşık pilav salata 2çatal
3 litre su

Sabah uyanınca
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı erik marmeladı şekersiz
1 bardak meyve çayı
Ara
1 elma
10 çağla
Öğle
yarım tabak menemen
1 ekmek
salata
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım çay kaşığı tarçın
3 kayısı
Akşam
2 kase sebze çorbası
Ara
1 mandalina

memüm
sabah
1 yumurta 2 dlm ekmk 5 zeytin
ara
1 avuç fındık
öglen
6 kşk ıspanak y .1 kse yogurt 2 dlm ekmk
ara
1 dlm kek
akşam
5 kşk kavurma 2 dlm ekmk
gece
patlamış msr
4.5 lt su

iyi akşamlar

3 günlük şok diyetimin birinci günüydü bugün.
menüm

sabah

1 bardak zencefilli kür

kahvaltı

2 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara
1 portakal
1 kaşık yoğurt

1 bardak zencefilli kür
öğlen
ton balıklı yağsız salata

ara
yarım nar
1 kaşık yoğurt

1 bardak zencefilli kür
akşam
1 kase yoğurt
tarçın serptim az üstüne
1 dilim kepekli ekmek

ara
1 meyve yicem 9 gibi

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

30 dk

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bugün felaket regl ağrım vardı :26: akşama kadar ancak yaptım işlerimi
İnşallah yarına ağrım sızım olmazda bende rahat rahat Spor Salonuna giderim Ağrımda olsa gidiceğim inşallah Biraz kalori yakıp ter atayım belki iyi gelir

Benimkine kalsa ikinciyi bile istemedi
Eşimle değil iyi geçinmemize uyuz olmak yan yana oturmamıza bile tahammülü hatunun Valla adamı boşuyorum desem davul zurna çaldıracak ama o zevki yaşatmayacağım ona

İnan okadar çok şey yaşadıkki KVyle başkası olsa değil evinde ağırlamak yolda görse yüzüne bakmaz ama insan eşinin hatırı için birde Allahtan korktuğundan yapamıyor
Rabbim herkesi iyilerle karşılaştırsın ...Aminnnnnnnnnnn

yok yok benimki numune Allah düşman başına vermesin
Valla bizim 15 sene olucak kadın maddi manevi zarar Son 4 senedir maddi zarar veremiyor çok şükür eşim geçte olsa gerçekleri gördüde huzurumuz yerine geldi tabi biz geçindikçe hatun cıldırıyor
Benimkide asla aramaz torunlarının hasta olduğunu bilse bile dolaşmaya gelmez ama kendi kızının çocuklarından biri iki kere öksürsün anında minibüse atlar ta anasının dinine gider Aslında umurumda da değil ama sırf millete gösteriş olsun diye aaa büyük kızını ben büyüttüm dediği an çıldırıyorum resmen ve hemen şakayla karışık yaw sen büyüğü büyüttüğünde ben neredeydim benim niye haberim yok diye bozuyorum hiç kusura bakmasın öyle kuru kuruya yalan söyleyerek kendini millete iyi göstermesine gerek yok sonuçta
Bizimde ev dibimizdeydi ama şimdi bir öteki semte taşınıyor zaten gelmezdi artık hiç gelmez
Okadar çok kırıldım ki geçmişte KVye olsun KPye olsun artık KVye Anne bile demiyorum ( o farkında değilmiş gibi yapıyor ama tabiki farkında ) Kp zaten geçen sene rahmetli oldu :26: Geçmişte olanlarında hepsini Allaha havale ettim Rabbim karşılığını nasılsa en mükemmel şekilde vericektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…