80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah.iki dilim kepekli ekmek.peynir zeytin dom.salatalik
ara.neskahve
ogle.z.yagli kabak yemwgi ayran kepek ekmek
ara.bir tabak kisira benzer bulgurlu kofte
aksam.makarna salata biraz yogurt
ara.yarim kase sutlac

naber fistiklr görüsemedik...yogun bir haftasonugecirdim...daha yeni evimdetek ahat bes Dakka gecirecegim insallah..birazgecmis yapipi geleyimbakalim kim ne demis

canım tam açıklama yapacaktım ki melankoli yapmış sağolsun haftaya bildirim yaparken lütfen haber vermeyi unutma unutursam üzülürüm:)
sende sağol canım, hangimize yetişeceksin canım kaptanım, bilenler bilmeyenlere anlatsın kaptan ve gözükmeyen kaptan yardımcısı ELMAŞEKERİ'ninde yükü hafiflemiş olsun

kiz dur bebis bebis deyip durma...kananam vede görümcelerimde bu aralar ciddi baski yapiyorlar bir bebekdaha doguayim diye...nerdeyse doguracam yani o Kadar heves geldi bana ama bacmbendee huzu yokki bebek yapayim..koca desen dirdir virvir ..cocuklrin ne okulu ne doktoru ile ilgilenir..birde is güc bekler..destek sifir yani...bile bile basimi belayami sokacagim diyorumvazgeciyorum valla n yalan diim

insallah insallaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Gaza gelse simdiye 60 kilo olurdu zaten. Öznurcuma gaz kar etmiyo. Ben cok denedim
sende haklisin anam bacim..bu gün cakma duym ceket giymemisti..hva sicak diye..kiz ne o bel inceci olmus göbek dümdüz ay gözümü alamadim..bayagi incalmissin dedim ama icin icinde kiskandim nde yalan diim tel dilegim sunu gecenbilmek havasini söydürmek ...ama yinede eskisinden daha iyiyim Irade konusunda...mesela bu gün acik büfe kahvalti daydim..ama emegi saymazsk kizartma melemen falan gibi yagli seylerden cok az yedim..peynir ekmekle götürdüm isi iyimi iyimiyok yok yaza Kadar 10ß Kilo vermekzorundayim caresi yok..bu kadinin havasini cekemem be..önümüz yaz..ondan ince olmaliyim..a ben hic bu Kadar fesat degildim ne oluyor bana ya..bunlarla ugrasa ugrasa huylarinimi liyorum nedir
insaat havasi yaramior bana snirim:44::44::44:
kiz irem bende olmasam kime canta gecirecen sen...

sabah : tam buğday ekmeyiyle yağsız tost, şekersiz çay
ara : 1 kurabiye, az cevizli ekmek
öğle : 1 kocaman kase tavuklu salata , 1dilim ekmek
ara : kaçamak ( 2 tulumba, 1dilim baklava )
akşam : iki lokma yağda yumurta
ara : yarım kase puding
kızlar çok kötü bir liste oldu bugün ama regl zamanım tatlı istedi canım, zaten akşamda yiyemedim çok berbatt sancım vardı, çok şükür biraz dindi, yarın inş daha güzel bir menüm olur

Sabah:acik büfe kahvalti(Beyaz peynir haslanmis yumura-azicik sucuklu yumurta-3 brotchen-bir Mink kutu recel-biraz melemen..bunlarin hepsibir genis tabaktaydi iste...haa birde mücver
ögle:bircilim ekmekpeynir
aksam:8-10 adet yapraksarmasi..biravuc ici Kadar yufka peynir sürülmüs sekilde tabi :))
ya kizlar menü yazdimda farkettimben ne cok peyni yemisim bu gün yaaaa...
internette bir diet listesi gördüm..buacil ameliyata girmesi gereken sisman kalp hastalarina yaptiriyorlarmis..haftalik 4-8 Kilo diyor..normalde okumam böyle seyleri..diet yanlisi degilim cünkü..günlük hayatta ne pisiriyorsan ondan az ye cok hareket et felsefesindeyim ama bir türlü o az yeme kismina baslayamiyorum bu sebeple biraz faydasi olur kanaatindeyimama bakalim...

sende olmsan iyice görmezden geinmis gibi olacakmiim ha..

Canım sakın öyle bir hisse kapılma bazen sayfalar birden atınca insan bir iki mesajda olsa atlayabiliyor yoksa eminim kimse seni görmezden gelmez
Ben bazen mesaj attıktan sonra tekrar geçmişe bakıyorum kaçırdığım atladığım birşey varmı diye

ne oluyor topiğimize niye bu kadar sessizleşti ahhh ahhh nerde eski günler eskiden ne sohbet ne muhabbet olurdu.nerde o eski günlert geceler.yaşlandıkmı ne

canım ben değil arkadaşa yazdım onu dikkatini çekeyim bende ona aynı şeyleri anlatmaya çalışıyorum çok sağlıksız ben değilim yaniii

İyi geceler kızlar

Sabah ılık limonlu su

Kahvaltı
1 yumurta
2 dilim ekmek
Bir dilim peynir
5 adet zeytin
Yeşillik

Ara: bir fincan zencefilli çay

Öğle
1 kase yoğurt çorbası
2 kaşık makarna

Ara: 4 tane eti form
Şekersiz sütsüz nescafe

Akşam
1 kase nesfit

Ara
1 portakal

3 litresu

1 saat yürüyüş

Neyse kızlar bana müsaade çok uykum geldi

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı gecelerrrrrrrrrr
Yarın görüşmek üzere
Kendinize iyi bakın

Gunaydin kizlar berbat bir gecenin ardindan berbat bir gune uyandim. Aksam yemegi yedikten sonra cok kotu oldum. Biraz yatayim da migdem duzelsin dedim ama ne mumkun daha kotu ve halsiz oldum. Cocuklarada esim bakti. Oglum odevini yapmamisti daha esim yaptirdi. Tahammulsuz adam birdaha odev eve gelir gelmez yapilacak diyo. Zor geldi pasama ilgilenmek. Onca cocukla aksama kadar ilgileniyo da bizimki agir geldi. Ama biraz ilgilensinde anlasin biz surekli beraberi sabahta kalkamadim cocugu hazirladi goturdu okula. Ama ben kahvalti bile yapacak durumda degilim bu gidisle bu hafta bir kilo eksik gosterecem. Yaw ifadeleri yapamayinca cok sıkıcı bir yazi oldu sanirim. Bilgisayari acmaya usendim. Yazilarda bi tuhaf cikti.

geçmiş olsun canım

kiz benim pasa senin pasanin yaptiginin yarisini yapsa ben hemen bu gün bebek caismalarina bslardim..ama nedeeeeeee

Bİraz iri bir fıstık adayı olarak siz fıstıklara kocaman bir GÜNAYDINNNNNNNNNNNN

İnşallah hepimiz için çok verimli bir hafta olur ve herkes eksilerde bildirimlerini yapar ...Aminnnnnnn
Maalesef ben sabaha karşı müthiş bir baş ağrısıyla ve mide bulantısıyla uyandım Meğer tansiyonum düşmüş ( büyük 10 küçük 6dı :26: ) Eşim sağ olsun sabah sabah belki üşümüşümdür diye sıcak su torbası hazırladı, ayran verdi tansiyonum düzelsin diye ama banamısn demedi Hatta bir ara kız hamilemisin yoksa dedi dedim yaw regl olduğumu unuttun herhalde
Galiba gece biraz üşüdüm sağ olsun kücük cimcime dün bizimle yatmak istedi ve deli deli yattığından ortamızdayken bütün yorganı topluyor ve benim netice ortada kaldı herhalde gece
Şükür şu anda çok iyiyim ama birazda korkuyorum yine başlarsa diye
Rabbim tüm hastalara şifa verir inşallahhhhh...Aminnnnnnnnnnnn

Canım sanada çok geçmiş olsun
Umarım şu an birşeyin yoktur

geçmiş olsun banucum aman dikkat et kendine
bendede 2 gündür kırgınlık var üşüyorum sürekli.bu havalar şaşırınca bizde şaşırıyoruz haliyle.
ayy onada bebek olsun hemen atlamış hamilemisin diye

herkeslere günaaaaaaydın nasılsınız bakalım bugün güzel hatunlar ben yemeğimi böreğimi yaptım ama kendim mümkün olduğunca az yada hç yememeye çalışcam benim adam çok sever ıspanaklı böreği yapayım dedim ya bu benim minik civcivim bana spor yaptırmıyo zaten kaç gündür yoğunluktan giremedim jillianın level 3 üne gelmiştim ama tamamlayamadım bi türlü bi haftadır bakalım lslie yapmaya çalışıyrm ama kaldım 72 .5 ta napıp edip bu hafta kilo vermeli 71 i görmeliyim başka türlü olmayacak neyse okula gidip gelelimde bakalım akşama yapmaya çalışırım artık

neyse herkese çooooooook güzel mutlu huzurlu az kalorili bol enerjili kiloların akıp gittiği herkesin eksilerde olduğu bir gün diliyorum Rabbimdenhadi şimdilik hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…