sende sağol canım, hangimize yetişeceksin canım kaptanım, bilenler bilmeyenlere anlatsın kaptan ve gözükmeyencanım tam açıklama yapacaktım ki melankoli yapmış sağolsun haftaya bildirim yaparken lütfen haber vermeyi unutma unutursam üzülürüm:)
kiz dur bebis bebis deyip durma...kananam vede görümcelerimde bu aralar ciddi baski yapiyorlar bir bebekdaha doguayim diye...nerdeyse doguracam yani o Kadar heves geldi bana ama bacmbendee huzu yokki bebek yapayim..koca desen dirdir virvir ..cocuklrin ne okulu ne doktoru ile ilgilenir..birde is güc bekler..destek sifir yani...bile bile basimi belayami sokacagim diyorumvazgeciyorum valla n yalan diimgünaydın kızlar kaptanım ellerine sağlık yine muhteşem bi tablo çıkmış meydana. tüm arkadaşlarımı kutluyorum özellikle duyuuuuuuum seni kız allahtan çakma sana gaz veriyo. bide bu gaz olmasa napacan bilmiyom. beni geçersinberaber kilo alırız. kız gel sende bitane bebiş getir de kimse sana niye kilo vermiyon demesin
insallah insallaaaaaaaaaaaaaaaaaahmrb kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim listedeki tebrikler maşallah öznrum hariç herkes vermiş oda inş bu hafta verir.
ben hala 72.5 ta saydırıyrm bakalım ne zaman inecek bu hafta biraz daha sıkıştıracam kendimi inş veririm
sende haklisin anam bacim..bu gün cakma duym ceket giymemisti..hva sicak diye..kiz ne o bel inceci olmus göbek dümdüz ay gözümü alamadim..bayagi incalmissin dedim ama icin icinde kiskandim nde yalan diimGaza gelse simdiye 60 kilo olurdu zaten. Öznurcuma gaz kar etmiyo. Ben cok denedim
kiz irem bende olmasam kime canta gecirecen sen...[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] dery.a[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 84.8 [/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 2.2 [/TD] [TD] 4.4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 90 dak spor 1 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 87.9 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 4.4 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 6 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] sedalis[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 10.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 8.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] merdiven inip çıkmak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 79.0 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 3.3 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] benben[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] yediveren35[/TD] [TD] 90.4 [/TD] [TD] 88.3 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 2.4 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 3.2 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 8.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 3 saat spor salonu 2.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 78.7 [/TD] [TD] +0.2 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 3 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[/table]
sende olmsan iyice görmezden geinmis gibi olacakmiim ha..
Ayyyyyyyy inanamıyorum 9günde 5kilo çok şaşırdım sedacim odem bile olsa gitse gitse 2kilo gider bence hiç sağlıklı değil kendin bilirsin ama geri 2katını almada canım senin ilkonce sagligini korumanın lazım yani bence dikkat et
atkılı fırçası gözenekleri açıyor ve rahatlatıyor cildi lokum gibi yapıyo :)
geçmiş olsun canımGunaydin kizlar berbat bir gecenin ardindan berbat bir gune uyandim. Aksam yemegi yedikten sonra cok kotu oldum. Biraz yatayim da migdem duzelsin dedim ama ne mumkun daha kotu ve halsiz oldum. Cocuklarada esim bakti. Oglum odevini yapmamisti daha esim yaptirdi. Tahammulsuz adam birdaha odev eve gelir gelmez yapilacak diyo. Zor geldi pasama ilgilenmek. Onca cocukla aksama kadar ilgileniyo da bizimki agir geldi. Ama biraz ilgilensinde anlasin biz surekli beraberi sabahta kalkamadim cocugu hazirladi goturdu okula. Ama ben kahvalti bile yapacak durumda degilim bu gidisle bu hafta bir kilo eksik gosterecem. Yaw ifadeleri yapamayinca cok sıkıcı bir yazi oldu sanirim. Bilgisayari acmaya usendim. Yazilarda bi tuhaf cikti.
Gunaydin kizlar berbat bir gecenin ardindan berbat bir gune uyandim. Aksam yemegi yedikten sonra cok kotu oldum. Biraz yatayim da migdem duzelsin dedim ama ne mumkun daha kotu ve halsiz oldum. Cocuklarada esim bakti. Oglum odevini yapmamisti daha esim yaptirdi. Tahammulsuz adam birdaha odev eve gelir gelmez yapilacak diyo. Zor geldi pasama ilgilenmek. Onca cocukla aksama kadar ilgileniyo da bizimki agir geldi. Ama biraz ilgilensinde anlasin biz surekli beraberi sabahta kalkamadim cocugu hazirladi goturdu okula. Ama ben kahvalti bile yapacak durumda degilim bu gidisle bu hafta bir kilo eksik gosterecem. Yaw ifadeleri yapamayinca cok sıkıcı bir yazi oldu sanirim. Bilgisayari acmaya usendim. Yazilarda bi tuhaf cikti.
Gunaydin kizlar berbat bir gecenin ardindan berbat bir gune uyandim. Aksam yemegi yedikten sonra cok kotu oldum. Biraz yatayim da migdem duzelsin dedim ama ne mumkun daha kotu ve halsiz oldum. Cocuklarada esim bakti. Oglum odevini yapmamisti daha esim yaptirdi. Tahammulsuz adam birdaha odev eve gelir gelmez yapilacak diyo. Zor geldi pasama ilgilenmek. Onca cocukla aksama kadar ilgileniyo da bizimki agir geldi. Ama biraz ilgilensinde anlasin biz surekli beraberi sabahta kalkamadim cocugu hazirladi goturdu okula. Ama ben kahvalti bile yapacak durumda degilim bu gidisle bu hafta bir kilo eksik gosterecem. Yaw ifadeleri yapamayinca cok sıkıcı bir yazi oldu sanirim. Bilgisayari acmaya usendim. Yazilarda bi tuhaf cikti.
geçmiş olsun banucum aman dikkat et kendineBİraz iri bir fıstık adayı olarak siz fıstıklara kocaman bir GÜNAYDINNNNNNNNNNNN
İnşallah hepimiz için çok verimli bir hafta olur ve herkes eksilerde bildirimlerini yapar ...Aminnnnnnn
Maalesef ben sabaha karşı müthiş bir baş ağrısıyla ve mide bulantısıyla uyandımMeğer tansiyonum düşmüş ( büyük 10 küçük 6dı :26: ) Eşim sağ olsun sabah sabah belki üşümüşümdür diye sıcak su torbası hazırladı, ayran verdi tansiyonum düzelsin diye ama banamısn demedi Hatta bir ara kız hamilemisin yoksa dedi dedim yaw regl olduğumu unuttun herhalde
Galiba gece biraz üşüdüm sağ olsun kücük cimcime dün bizimle yatmak istedi ve deli deli yattığından ortamızdayken bütün yorganı topluyor ve benim netice ortada kaldı herhalde gece
Şükür şu anda çok iyiyim ama birazda korkuyorum yine başlarsa diye
Rabbim tüm hastalara şifa verir inşallahhhhh...Aminnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?