80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim kocam niye odun yaaaaaa..be hastayim desem yat gecer der..Adam agzimla istesem yapmaz.cok agir durumdada anasini bacilrini yönlendirir bana..yada cocuklara ihlamur cay falan demlendirtir..
yok yanlis anlama gözüm yok tepe tepe kullan kollarinda eskisin kocanda birazda benimkine bulassa diyorum

ben ufakligimi kolay kolay yanimdayatiramiyorum...yatak su yatagi ya cocukkenarlardan yuvarlanir diye aramiza yatiriyorum..aramizdada altimizda kalirda habermiz olmaz cocuk bogulur ölür diye ödüm kopuyor..normal yatak olsa olursa suyataginda agirlik ne Kadar olursa olsun dibe cöküyor hep ayni hiza oluyorsun..cocuk altimizda kalirsa gömülürde hissetmeyiz diye manyak manyak hayaller kurup korkuyorum

rüzgar gibi gecti diye buna diyorlar herhalde..kiz geldin söyledin yaninada hoscakali ekledin..ne oldugunualamadim yahu...:26::26::26::26::26:
gettinmi smcik:44::44::44::44:

sanda Günaydin kamilecim..valla süper bir güne basladim busabah..disarda 12 derece sicaklik var kibu genelde bu haftaya Kadar gn icinin en yüksek sicagiydi..herifi ise biraktim arabayi aldim..artik nereler kcarin bilmem:)) ama bir aklimda diyorki havabukadar güzelden yatak yorgan ev islerinihalldeyim..dündn bahc icin salataik domates patlican biber fidesialdim..birazda tohum var maydonoz tere gibi..bahceyimi halletsem...valla yorgani kafaya cekip yatmakta var ama bu hic isime gelmiyr..maluk cakma duyum bana fark atti..gururmeselesi...gecmem lazim...seni tk gecerin bualemdeeeeeeeeeeeeeeeee diyede sarki söylemem lazim

ay kizlar bizim cakma gene yapti yapacagini...dün kaynanam hafif siddetle firca cekiyordu cakmaya..kendini cok saldin biraz toparlan su saclarina bak atkuyrugundan beter diye...bu ne dese begenirsiniz..ya anne öznurun saclari gibi kestireyimmi hic sasirmadim valla...aslinda genede sasirdim itiraf edeyim..neden biliyormusunuz..ye yapsam aynisini yapiyorduda ama bunu acik acik hic söyememisti..simdi yanimda rahat raht söylüyor..y diyorumki ben koocayi degissem..yai bir kampanya olsa eskisini getir yenisini götür gibisinden..bende eskiyi götürüp yeniyi alsam diyorum oda bu kampanyadan faydalaniri dersiniz

Sorma canım adam kendi kendini gaza getiriyor bu ara nedense o hasta halimle bile 3 + 1 almadan olmaz dedim yuh diyor hastayken bile pazarlık yapıyorsun diyor
Dediğin gibi hava bir öyle bir böyle şaşırdım ne giyeceğimi

Canım benimkinin bu yontulmuş hali hatta yüzüne diyordum hep sen odunsun iyi bir şey olsan seri üretime geçerlermiş ama fabrika hatası olduğun için senden fazlası piyasaya sürülmemiş diyordum
İnan bir dönem eşim çok çok rahattı dediğin gibi yat geçer; atıyorum karnım mı ağrıyor osur geçer bile derdi
Büyük kızıma bakardı ama iş hastalık olunca anında yatar uyurdu çocuk ateşler içinde yansa bile hatta gece 1lere kadar kahvede olduğu bile olurdu. Hala inkar etsede geçmişte kumar bile oynamış arkadaşlarından duyduğum kadarıyla
En son 5 sene evvel herifi boşanmayla tehdit edince ( ki cidden niyetlenmiştim hani sırf yatmaya gelen kocayı ne yapayım hesabı ) sırf vazgeçeyim diye herşey razı geldi ve inan artık aldığımız her nefesle bile ilgileniyor şükür tabi arada dengesi bozulunca ayar çekiyorum o ayrı sonuçta kodu bozuk tövbe tövbe
Eşim bazen kendi bile der yaw ne yapayım odunluk içimden geliyor arada yine ortaya çıkabilir diye
Benim KV olsun görümceler olsun ölüyorum desem gelmezlerdi zaten şimdi desen ancak öldürmeye yardımcı olalım diye gelirler

Bu arada su yatağını bizde hayal ettim de sabah sabah güldüm yaa Allah iyiliğini versin hakikaten zor Allahtan kuzu inat etmiyor yatacağım diye benim su yatağım olsaydı zaten kesin kızlar üzerinde zıplamaktan patlatırlardı
Bende senin yerinde olsam o şekilde düşünürdüm kesin hatta ben normal yatakta bile onları düşümüştüm çünkü ben felaket deli yatarım ama benim kücük cadı benden beter bazen ayakları benim kafamda kendi babasının kafasında
Hatta bir gün eşim uykusunda bir ağrı hissetmiş gözler kapalıyken yaw bu ağırlıkda neyin nesi başım uyuştu resmen diye gözleri bir açmış bizimki resmen kafasına yatmış adamın hani su yatağına kendimizi düşünemiyoruz

yok anam bacim ben buna uygulamadigim teknik birakmadim...birak bosama tehtiti resmen hayata gecirdim..adami mahkemeye verdim..ama bizimkiöye ufak tefek meseleler degidi..ka Adam odun modun (modunda neki agzimdan öyle cikti ama:)) ama ne kumar ne ne su ne bu..evden cikar eve gelir..cebindeki senti bilirim nereye ne gitti diye ama gel görki hermadolyon gibi bizim madolyonunda arka yüzü var..yani son careterketmekti bende onu yaptim..ayrintilarar girersek sabahi bulur....bu aman Karim canim karimben ettim sen etme Karim ben biliyorum nerde hatam var falanda Filanda neyse hayatimin ilk hatasi onunla evlenmekti ikinci büyük hatada onu affetmek oldu...pismanmiyim...Zaman Zaman evet..yinede yuvamin bütünlügü benim icin daha önemli...yani kör topal gidiyor iste evlilik...ama o ayrilik sürecinde edilen yeminler dökülen gözyaslari hepsi birkac aya kalmadi unutuldu...cani sagolsunda ne diiim..
ufakliga gelince yani bu kiza asiri düskünüm acikcasi..hani tam kartlasirken dogurdum diyemidir ndir ona karsi cok zayifim am bunu hicbir sekilde belli etmiyorum tabiki...evde kural kuraldir..bu kural 15 yasindaki oglum icinde son numaram 3,5 yasindaki kizim icinde aynidir....uymak istemeyen cezayi alir oturur yerine..bu son numarada cok inatci arsiz cikti ama ben ondan daha sertoldugum icin israr eer vede aglarsa yallah odasina koyuyoorum cikarsa daha sert bir sekilde adasina gönderiyorum...yani cocuk anliyorki bende arsizlik islemiyor..bu yüzden mesele cikaramiyor...ay kiz düngeceki hali aklima geldi..gecenin bir vakti biz uykudayiz..baktim odadan tikir tikir ses geliyor..kalbim güm güm atti..hirsizmi diye nefes bile almadan ses dinliyorum..baktim birden isik yandi..cesaretlenip kafayi kaldirdim...bizim son numara..anne susadiim su bulamiyorum demezmi..bizimde basucumuzda herzaman siseyle su olur...esim kendi sisesini leptop yer kapladi diye yanibasina yere birakmis..benimde basucumda 2 sise var ama ikiside bosalmis ne hikmetse dedim su bitmis git yat Sabah icersin..maksadim uykusu kacmasin sabaha Kadar oturtur yoksa...ne vicdansizim degilmi baktim baba dayanamadi gel benimyanimda su var dedi...cocuk gitti suyunu icti..senin yaninda yatabilirmiyim dedi..yok dedim..Sabah erkendn esim ise gidiyor..o saatte kalkmasin diye yok dedim..yok der demez itiraz emesine firsatvermeden odana git giderkende bizim odanin isigini ve kapisini kapat dedim..isigi kapatti kapiyida kaparken iyi geceler demezmi..... ay icim sizladi yemin ederim..ama onun iyiligi icin ses cikarmadim yatagina gitsin dedim icimden

kız Allah iyiliğini versin deli koca değiştirme kampanyası diyo ya vala sen adamı öldürürsün bence kesinlikle faydalanır bu gidişle
bende dün anneme aldım tohum artık başlıyo sezon bu arda bence sen artık gaza gel ve verelim şu kiloları yakında senin çakma sana fena çakacak affalayacan iş işten geçmeden bence sıkı tut bu rekabeti

benim kız gibi olsa napcanız yatağa babayı sokmuyo artık biz başka yerlerde yatıyoz kız bizim yatakta yatıyo o uyuyana kadar kalıyrm yanında uyuyunca adamın yanına gidyrm tabi bazen yorgunluktan gidemyrm nasıl bi çocuk anlamadım babasını uykusu gelince yatak odasından çıkarıyo çıkmazsa basıyo çığlığı git diye hadi bi gitmede gör off off nasıl deiştircem ben bu kızın huyunu

ay sorma ya gaza geliyorum gelmesinede sin sonu gelmiyor...bu yaz pek bir ciddiyetsiz pek bir gevsekciktim ayol..biraz ciddilessem inatlasssam iy olucak..dur bakalim bu günü kazasiz kurtaririm insallah ...cakma duyumun iyi bir cakacagini dünkü görüntüsünden anladmzaten..kiz incecik olmus..ne göbek ne popo..ki onun poposu sirtina yetisen tipti resmen ya...dün aksam 30 Dakka yürüdüm..bugünde mutlaka yürüyecegim..ama dünkü sarma benim yürüyüsü heder ettioda ayri bir mesele ya neeyse

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeet form cayimida hazirlamis blunuyorum
cayimi icene Kadar muhabbete devam..cayimbitince arkamdaki popo´denen kütleyi kaldirip biraz hareketlenecegim..önce bir market turu yaparim..sonra bahceyi hallederim..sonra yemegi diicem ama bu gün yemekderdimyoktuunuttum söyle bir yürüyüste yapabilirim Zaman kalirsa..basarili bir gün gecirecegime zayif halleriminhayali üzerne yemin ediyorum..biri beni sövalye ilan etsin hemencik tez tez

kizlar ya gene boynum tutulmus benim..sag tarafima bakamiyorum...tavuklar yan yan bakasrlar ya ayni öyle bakiyorum valla

ben aslnda isin etkili tarafinibuldum...ben kendimi söyle inccik zayiflamis cok begendigim tarzda kiyafetler iymishayal eince biraz daha basarilioluyrm zayiflama sürecinde..ama varyabu cakmanin zayiflamsi beni inatlastiriyor gibi ama aslinda sanki daha cok basarisizlastiriyor..yani tuhaf bir durum..daha hirslanip tez zamandakilo vermem gerkirken daha bir bosladim gibi amaniyeki.kadin 68 olmus ki bu Kilo benim icin hayal gib..aslinda sadece 10 Kilo birazhiz versem 2 ayda halledecegim ama bana tuhaf birseyler oluyor ya..buna anlam verebilen biri varmi acaba:26:

neyse kizlar sze doyum olmaz...doyum nasil olsun ardesim kimseden cit cikmiyorki ama ben biraz hareketlenmeliyim artik..bakalim aksama nasil bir menüyle gelecegim..bana dua ein anacim..byeeeeeeeeeeee

kizlar ya gene boynum tutulmus benim..sag tarafima bakamiyorum...tavuklar yan yan bakasrlar ya ayni öyle bakiyorum valla
canımcım geçmiş olsun
kocayıda çok takma inan hepsi aynı
sadece farklı farklı huyları var

geçmiş olsun kızlar allah acil şifalar versin kendinize dikkat edin bu havalar da insanı hasta eder

Ayy valla sen beni güldürdün allahda seni guldursun bu çakma kim oluyo pek tahminde bulunamadım kafamda bir şık var ama sen söyle daha ii kız böyle birkampanya olsa %60kadın yararlanır heralde değilmi :)

Canım Rabbim huzur versin herkese en azından bundan sonrası için
İnan şimdi gülüp geçiyoruz belki ama geçmişte bende az yenilir yutulur şeyler yaşamadım dediğin gibi sabaha kadar anlatsak bitmez Sağlıklı evlatlarımız var şükür onların hatırına da olsa huzurlu bir ortam sağlamaya çalışmalıyız
Madalyonun iki tarafı kelimesi gerçekten çok doğru bir teşhis Ayşeninde dediği gibi her erkek aynı benimki az da olsa dönüştü ama bazen özü yine ortaya çıktığında beni zıvanadan çıkartabiliyor

Çocuklar konusunda çok haklısın Ben heleki ilk kızım ufakken ( şu an 12.5 yaşında ) herkes beni alman dadılarına benzetiyordu hatta çok kızanlar bile vardı iyice Almanlar gibi yetiştiriyorsun diye başta KV ve kızları Hatta bana vıcdansız bile demişti ama bende o zaman kusura bakma varı da yokuda öğrenmek zorunda bugün 3 liralık birşey ister yarın 3000 hem ilerde kocaya gittiğinde sıkıntı çekerse hemen aaa sıkıntıya gelemem diyip gemiyi terk etmesin bak ben oğlunla evlendim anam bana yoku öğretmeseydi çoktannnnn gitmiştim demiştim
Dediğin gibi kurallarım katıydı ama benim büyük kızda gerçekten çok uyumluydu hep peki anneciğim der itiraz etmeden yapardı
Bir kere nasıl olduysa beni dellendirdi bende totoşuna bir iki tane vurmuştum kız kardeşim araya girince onada kızmıştım senden yüz bulacak onu defalarca uyardım sakın araya girme diye Kız kardeşim hala söyler hiç unutamıyorum yeğenimin sen karışma o benim annem döverde severde diye beni terslemesini diyor hatta sonrasında bana şiir yazmıştı 2ci sınıfa yeni başlamıştı Yok annem sen bir meleksin arada bana kızsanda ben sana hiç kızmıyorum seni seviyorum biliyorum haklısın yaramazlık yapmamalıydım diye bir şiir
Bazen diyorum bir sonraki çocuk daha bir sırnaşık oluyor herhalde diye çünkü 2.5 yaşındaki ufak cadımız inanılmaz çilveli, felaket mimiklerini kullanan ve acayıp yağcı bir tip Yaramazlık yaptığında onu 2 kere uyarıyorum sonra bağırınca hemen kuçağıma gelip beni defalarca öpüyor ne olur anneciğim bana bağırma tamam bak söz bir daha yapmıyacağım der Geçenlerde içtiği sütünü ağzında tutup az akıttı kasıtlı 3 kere uyardım bak ağzına vururum diye ( tabi sadece hafif ) anlamadı bende dediğimi yaptım bu seferde ağlayarak bana geldi kuçağıma oturup iki dakikada ağlayarak uyudu kovalasanda bumerang gibi hep geri geliyor
Yatağada arada geliyor bazende ben abla oldum diyip kendi yatağına yatıyor
Cimcime şirinliğini sonuna kadar kullanıyor hatta eşim bile diyor benim büyükten yana içim rahat ama bu cimcime bizim anamızı ağlatacak diye

Senesindemidir nedir her sene bir önceki seneden daha bilmiş oluyor çocuklar

Bu kızlar çok edepsiz çoook benimki eskiden beni istemezdi hep babasına sarılarak uyurdu son bademcik geniz eti ameliyatı olduktan sonra iyice bana sardırdı bazen imdaat diye bağırasım geliyor lavaboya bile benle geliyor sen yap ben beklerim korkma anneciğim ben seni bırakmam diyor Yürü git diye kovalıyorum bu seferde kapı ağzından sesleniyor anne ben burdayımmm diye
Benim doktorum gece geç uyuyoruz bizim aramızda yatıyor diye sabah 7de uyandır ve öğlen sakın uyutma emin ol 9 dedinmi bu çocuk yorgunluktan sızacak ve kendi yatağına bile yatırsan tepki vermeyecektir dedi ve gerçektende öyle ama arada ben kendim uyanamıyorum değil onu uyandırmak yada öğlen uyuya kalıyor bende ses etmiyorum bu sefer gece biz yatacağımız zaman bizden önce yatağa koşuyor hadi gelin diye
Bu ara yine başlasam iyi olucak yoksa herifle aramızda yata yata adama bacım diye sesleneceğim oda her defasında sinirlenip küfür edecek

Çok geçmiş olsun
Umarım çabuk geçer

neyse kizlar sze doyum olmaz...doyum nasil olsun ardesim kimseden cit cikmiyorki ama ben biraz hareketlenmeliyim artik..bakalim aksama nasil bir menüyle gelecegim..bana dua ein anacim..byeeeeeeeeeeee

Hadi sana kolay gelsin
Sabah benim işler fazla olunca gelip geçip okuyorum aklım burada kalıyor diye yoksa benim sessizliğim kısa süreli olur

canım ben değil arkadaşa yazdım onu dikkatini çekeyim bende ona aynı şeyleri anlatmaya çalışıyorum çok sağlıksız ben değilim yaniii

Kız kusura bakma yanlış alıntı yapmışım biliyorum sen olmadını ama şaşkınlıktan oldu valla hiç hoş değil demi Sonra 2misli alabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…