benim kocam niye odun yaaaaaa..be hastayim desem yat gecer der..Adam agzimla istesem yapmaz.cok agir durumdada anasini bacilrini yönlendirir bana..yada cocuklara ihlamur cay falan demlendirtir..Bİraz iri bir fıstık adayı olarak siz fıstıklara kocaman bir GÜNAYDINNNNNNNNNNNN
İnşallah hepimiz için çok verimli bir hafta olur ve herkes eksilerde bildirimlerini yapar ...Aminnnnnnn
Maalesef ben sabaha karşı müthiş bir baş ağrısıyla ve mide bulantısıyla uyandımMeğer tansiyonum düşmüş ( büyük 10 küçük 6dı :26: ) Eşim sağ olsun sabah sabah belki üşümüşümdür diye sıcak su torbası hazırladı, ayran verdi tansiyonum düzelsin diye ama banamısn demedi Hatta bir ara kız hamilemisin yoksa dedi dedim yaw regl olduğumu unuttun herhalde
Galiba gece biraz üşüdüm sağ olsun kücük cimcime dün bizimle yatmak istedi ve deli deli yattığından ortamızdayken bütün yorganı topluyor ve benim netice ortada kaldı herhalde gece
Şükür şu anda çok iyiyim ama birazda korkuyorum yine başlarsa diye
Rabbim tüm hastalara şifa verir inşallahhhhh...Aminnnnnnnnnnnn
Canım sanada çok geçmiş olsun
Umarım şu an birşeyin yoktur
herkeslere günaaaaaaydın nasılsınız bakalım bugün güzel hatunlar ben yemeğimi böreğimi yaptım ama kendim mümkün olduğunca az yada hç yememeye çalışcam benim adam çok sever ıspanaklı böreği yapayım dedimya bu benim minik civcivim bana spor yaptırmıyo zaten kaç gündür yoğunluktan giremedim jillianın level 3 üne gelmiştim ama tamamlayamadım bi türlü bi haftadır bakalım lslie yapmaya çalışıyrm ama kaldım 72 .5 ta napıp edip bu hafta kilo vermeli 71 i görmeliyim başka türlü olmayacak neyse okula gidip gelelimde bakalım akşama yapmaya çalışırım artık
neyse herkese çooooooook güzel mutlu huzurlu az kalorili bol enerjili kiloların akıp gittiği herkesin eksilerde olduğu bir gün diliyorum Rabbimdenhadi şimdilik hoşçakalın
günaydın öznurum nasılsın bakalım bugün
geçmiş olsun banucum aman dikkat et kendine
bendede 2 gündür kırgınlık var üşüyorum sürekli.bu havalar şaşırınca bizde şaşırıyoruz haliyle.
ayy onada bebek olsun hemen atlamış hamilemisin diye
benim kocam niye odun yaaaaaa..be hastayim desem yat gecer der..Adam agzimla istesem yapmaz.cok agir durumdada anasini bacilrini yönlendirir bana..yada cocuklara ihlamur cay falan demlendirtir..
yok yanlis anlama gözüm yok tepe tepe kullan kollarinda eskisin kocanda birazda benimkine bulassa diyorum
ben ufakligimi kolay kolay yanimdayatiramiyorum...yatak su yatagi ya cocukkenarlardan yuvarlanir diye aramiza yatiriyorum..aramizdada altimizda kalirda habermiz olmaz cocuk bogulur ölür diye ödüm kopuyor..normal yatak olsa olursa suyataginda agirlik ne Kadar olursa olsun dibe cöküyor hep ayni hiza oluyorsun..cocuk altimizda kalirsa gömülürde hissetmeyiz diye manyak manyak hayaller kurup korkuyorum
Sorma canım adam kendi kendini gaza getiriyor bu ara nedense o hasta halimle bile 3 + 1 almadan olmaz dedim yuh diyor hastayken bile pazarlık yapıyorsun diyor
Dediğin gibi hava bir öyle bir böyle şaşırdım ne giyeceğimi
Canım benimkinin bu yontulmuş hali hatta yüzüne diyordum hep sen odunsun iyi bir şey olsan seri üretime geçerlermiş ama fabrika hatası olduğun için senden fazlası piyasaya sürülmemiş diyordum
İnan bir dönem eşim çok çok rahattı dediğin gibi yat geçer; atıyorum karnım mı ağrıyor osur geçer bile derdi
Büyük kızıma bakardı ama iş hastalık olunca anında yatar uyurdu çocuk ateşler içinde yansa bile hatta gece 1lere kadar kahvede olduğu bile olurdu. Hala inkar etsede geçmişte kumar bile oynamış arkadaşlarından duyduğum kadarıyla
En son 5 sene evvel herifi boşanmayla tehdit edince ( ki cidden niyetlenmiştim hani sırf yatmaya gelen kocayı ne yapayım hesabı) sırf vazgeçeyim diye herşey razı geldi ve inan artık aldığımız her nefesle bile ilgileniyor şükür tabi arada dengesi bozulunca ayar çekiyorum o ayrı sonuçta kodu bozuk tövbe tövbe
Eşim bazen kendi bile der yaw ne yapayım odunluk içimden geliyor arada yine ortaya çıkabilir diye
Benim KV olsun görümceler olsun ölüyorum desem gelmezlerdi zaten şimdi desen ancak öldürmeye yardımcı olalım diye gelirler
Bu arada su yatağını bizde hayal ettim de sabah sabah güldüm yaaAllah iyiliğini versin hakikaten zor Allahtan kuzu inat etmiyor yatacağım diye benim su yatağım olsaydı zaten kesin kızlar üzerinde zıplamaktan patlatırlardı
Bende senin yerinde olsam o şekilde düşünürdüm kesinhatta ben normal yatakta bile onları düşümüştüm çünkü ben felaket deli yatarım ama benim kücük cadı benden beter bazen ayakları benim kafamda kendi babasının kafasında
Hatta bir gün eşim uykusunda bir ağrı hissetmiş gözler kapalıyken yaw bu ağırlıkda neyin nesi başım uyuştu resmen diye gözleri bir açmış bizimki resmen kafasına yatmış adamınhani su yatağına kendimizi düşünemiyoruz
kız Allah iyiliğini versin deli koca değiştirme kampanyası diyo ya vala sen adamı öldürürsün bence kesinlikle faydalanır bu gidişleay kizlar bizim cakma gene yapti yapacagini...dün kaynanam hafif siddetle firca cekiyordu cakmaya..kendini cok saldin biraz toparlan su saclarina bak atkuyrugundan beter diye...bu ne dese begenirsiniz..ya anne öznurun saclari gibi kestireyimmihic sasirmadim valla...aslinda genede sasirdim itiraf edeyim..neden biliyormusunuz..ye yapsam aynisini yapiyorduda ama bunu acik acik hic söyememisti..simdi yanimda rahat raht söylüyor..y diyorumki ben koocayi degissem..yai bir kampanya olsa eskisini getir yenisini götür gibisinden..bende eskiyi götürüp yeniyi alsam diyorum oda bu kampanyadan faydalaniri dersiniz
bende dün anneme aldım tohum artık başlıyo sezon bu arda bence sen artık gaza gel ve verelim şu kiloları yakında senin çakma sana fena çakacak affalayacan iş işten geçmeden bence sıkı tut bu rekabetisanda Günaydin kamilecim..valla süper bir güne basladim busabah..disarda 12 derece sicaklik var kibu genelde bu haftaya Kadar gn icinin en yüksek sicagiydi..herifi ise biraktim arabayi aldim..artik nereler kcarin bilmem:)) ama bir aklimda diyorki havabukadar güzelden yatak yorgan ev islerinihalldeyim..dündn bahc icin salataik domates patlican biber fidesialdim..birazda tohum var maydonoz tere gibi..bahceyimi halletsem...valla yorgani kafaya cekip yatmakta var ama bu hic isime gelmiyr..maluk cakma duyum bana fark atti..gururmeselesi...gecmem lazim...seni tk gecerin bualemdeeeeeeeeeeeeeeeee diyede sarki söylemem lazim
Sorma canım adam kendi kendini gaza getiriyor bu ara nedense o hasta halimle bile 3 + 1 almadan olmaz dedim yuh diyor hastayken bile pazarlık yapıyorsun diyor
Dediğin gibi hava bir öyle bir böyle şaşırdım ne giyeceğimi
Canım benimkinin bu yontulmuş hali hatta yüzüne diyordum hep sen odunsun iyi bir şey olsan seri üretime geçerlermiş ama fabrika hatası olduğun için senden fazlası piyasaya sürülmemiş diyordum
İnan bir dönem eşim çok çok rahattı dediğin gibi yat geçer; atıyorum karnım mı ağrıyor osur geçer bile derdi
Büyük kızıma bakardı ama iş hastalık olunca anında yatar uyurdu çocuk ateşler içinde yansa bile hatta gece 1lere kadar kahvede olduğu bile olurdu. Hala inkar etsede geçmişte kumar bile oynamış arkadaşlarından duyduğum kadarıyla
En son 5 sene evvel herifi boşanmayla tehdit edince ( ki cidden niyetlenmiştim hani sırf yatmaya gelen kocayı ne yapayım hesabı) sırf vazgeçeyim diye herşey razı geldi ve inan artık aldığımız her nefesle bile ilgileniyor şükür tabi arada dengesi bozulunca ayar çekiyorum o ayrı sonuçta kodu bozuk tövbe tövbe
Eşim bazen kendi bile der yaw ne yapayım odunluk içimden geliyor arada yine ortaya çıkabilir diye
Benim KV olsun görümceler olsun ölüyorum desem gelmezlerdi zaten şimdi desen ancak öldürmeye yardımcı olalım diye gelirler
Bu arada su yatağını bizde hayal ettim de sabah sabah güldüm yaaAllah iyiliğini versin hakikaten zor Allahtan kuzu inat etmiyor yatacağım diye benim su yatağım olsaydı zaten kesin kızlar üzerinde zıplamaktan patlatırlardı
Bende senin yerinde olsam o şekilde düşünürdüm kesinhatta ben normal yatakta bile onları düşümüştüm çünkü ben felaket deli yatarım ama benim kücük cadı benden beter bazen ayakları benim kafamda kendi babasının kafasında
Hatta bir gün eşim uykusunda bir ağrı hissetmiş gözler kapalıyken yaw bu ağırlıkda neyin nesi başım uyuştu resmen diye gözleri bir açmış bizimki resmen kafasına yatmış adamınhani su yatağına kendimizi düşünemiyoruz
kız Allah iyiliğini versin deli koca değiştirme kampanyası diyo ya vala sen adamı öldürürsün bence kesinlikle faydalanır bu gidişle
bende dün anneme aldım tohum artık başlıyo sezon bu arda bence sen artık gaza gel ve verelim şu kiloları yakında senin çakma sana fena çakacak affalayacan iş işten geçmeden bence sıkı tut bu rekabeti
benim kız gibi olsa napcanız yatağa babayı sokmuyo artık biz başka yerlerde yatıyoz kız bizim yatakta yatıyo o uyuyana kadar kalıyrm yanında uyuyunca adamın yanına gidyrm tabi bazen yorgunluktan gidemyrm nasıl bi çocuk anlamadım babasını uykusu gelince yatak odasından çıkarıyo çıkmazsa basıyo çığlığı git diye hadi bi gitmede gör off off nasıl deiştircem ben bu kızın huyunu
canımcım geçmiş olsunkizlar ya gene boynum tutulmus benim..sag tarafima bakamiyorum...tavuklar yan yan bakasrlar ya ayni öyle bakiyorum valla
Gunaydin kizlar berbat bir gecenin ardindan berbat bir gune uyandim. Aksam yemegi yedikten sonra cok kotu oldum. Biraz yatayim da migdem duzelsin dedim ama ne mumkun daha kotu ve halsiz oldum. Cocuklarada esim bakti. Oglum odevini yapmamisti daha esim yaptirdi. Tahammulsuz adam birdaha odev eve gelir gelmez yapilacak diyo. Zor geldi pasama ilgilenmek. Onca cocukla aksama kadar ilgileniyo da bizimki agir geldi. Ama biraz ilgilensinde anlasin biz surekli beraberi sabahta kalkamadim cocugu hazirladi goturdu okula. Ama ben kahvalti bile yapacak durumda degilim bu gidisle bu hafta bir kilo eksik gosterecem. Yaw ifadeleri yapamayinca cok sıkıcı bir yazi oldu sanirim. Bilgisayari acmaya usendim. Yazilarda bi tuhaf cikti.
Bİraz iri bir fıstık adayı olarak siz fıstıklara kocaman bir GÜNAYDINNNNNNNNNNNN
İnşallah hepimiz için çok verimli bir hafta olur ve herkes eksilerde bildirimlerini yapar ...Aminnnnnnn
Maalesef ben sabaha karşı müthiş bir baş ağrısıyla ve mide bulantısıyla uyandımMeğer tansiyonum düşmüş ( büyük 10 küçük 6dı :26: ) Eşim sağ olsun sabah sabah belki üşümüşümdür diye sıcak su torbası hazırladı, ayran verdi tansiyonum düzelsin diye ama banamısn demedi Hatta bir ara kız hamilemisin yoksa dedi dedim yaw regl olduğumu unuttun herhalde
Galiba gece biraz üşüdüm sağ olsun kücük cimcime dün bizimle yatmak istedi ve deli deli yattığından ortamızdayken bütün yorganı topluyor ve benim netice ortada kaldı herhalde gece
Şükür şu anda çok iyiyim ama birazda korkuyorum yine başlarsa diye
Rabbim tüm hastalara şifa verir inşallahhhhh...Aminnnnnnnnnnnn
ay kizlar bizim cakma gene yapti yapacagini...dün kaynanam hafif siddetle firca cekiyordu cakmaya..kendini cok saldin biraz toparlan su saclarina bak atkuyrugundan beter diye...bu ne dese begenirsiniz..ya anne öznurun saclari gibi kestireyimmihic sasirmadim valla...aslinda genede sasirdim itiraf edeyim..neden biliyormusunuz..ye yapsam aynisini yapiyorduda ama bunu acik acik hic söyememisti..simdi yanimda rahat raht söylüyor..y diyorumki ben koocayi degissem..yai bir kampanya olsa eskisini getir yenisini götür gibisinden..bende eskiyi götürüp yeniyi alsam diyorum oda bu kampanyadan faydalaniri dersiniz
yok anam bacim ben buna uygulamadigim teknik birakmadim...birak bosama tehtiti resmen hayata gecirdim..adami mahkemeye verdim..ama bizimkiöye ufak tefek meseleler degidi..ka Adam odun modun (modunda neki agzimdan öyle cikti ama:)) ama ne kumar ne ne su ne bu..evden cikar eve gelir..cebindeki senti bilirim nereye ne gitti diye ama gel görki hermadolyon gibi bizim madolyonunda arka yüzü var..yani son careterketmekti bende onu yaptim..ayrintilarar girersek sabahi bulur....bu aman Karim canim karimben ettim sen etme Karim ben biliyorum nerde hatam var falanda Filanda neyse hayatimin ilk hatasi onunla evlenmekti ikinci büyük hatada onu affetmek oldu...pismanmiyim...Zaman Zaman evet..yinede yuvamin bütünlügü benim icin daha önemli...yani kör topal gidiyor iste evlilik...ama o ayrilik sürecinde edilen yeminler dökülen gözyaslari hepsi birkac aya kalmadi unutuldu...cani sagolsunda ne diiim..
ufakliga gelince yani bu kiza asiri düskünüm acikcasi..hani tam kartlasirken dogurdum diyemidir ndir ona karsi cok zayifim am bunu hicbir sekilde belli etmiyorum tabiki...evde kural kuraldir..bu kural 15 yasindaki oglum icinde son numaram 3,5 yasindaki kizim icinde aynidir....uymak istemeyen cezayi alir oturur yerine..bu son numarada cok inatci arsiz cikti ama ben ondan daha sertoldugum icin israr eer vede aglarsa yallah odasina koyuyoorum cikarsa daha sert bir sekilde adasina gönderiyorum...yani cocuk anliyorki bende arsizlik islemiyor..bu yüzden mesele cikaramiyor...ay kiz düngeceki hali aklima geldi..gecenin bir vakti biz uykudayiz..baktim odadan tikir tikir ses geliyor..kalbim güm güm atti..hirsizmi diye nefes bile almadan ses dinliyorum..baktim birden isik yandi..cesaretlenip kafayi kaldirdim...bizim son numara..anne susadiim su bulamiyorum demezmi..bizimde basucumuzda herzaman siseyle su olur...esim kendi sisesini leptop yer kapladi diye yanibasina yere birakmis..benimde basucumda 2 sise var ama ikiside bosalmis ne hikmetsededim su bitmis git yat Sabah icersin..maksadim uykusu kacmasin sabaha Kadar oturtur yoksa...ne vicdansizim degilmi baktim baba dayanamadi gel benimyanimda su var dedi...cocuk gitti suyunu icti..senin yaninda yatabilirmiyim dedi..yok dedim..Sabah erkendn esim ise gidiyor..o saatte kalkmasin diye yok dedim..yok der demez itiraz emesine firsatvermeden odana git giderkende bizim odanin isigini ve kapisini kapat dedim..isigi kapatti kapiyida kaparken iyi geceler demezmi..... ay icim sizladi yemin ederim..ama onun iyiligi icin ses cikarmadim yatagina gitsin dedim icimden
benim kız gibi olsa napcanız yatağa babayı sokmuyo artık biz başka yerlerde yatıyoz kız bizim yatakta yatıyo o uyuyana kadar kalıyrm yanında uyuyunca adamın yanına gidyrm tabi bazen yorgunluktan gidemyrm nasıl bi çocuk anlamadım babasını uykusu gelince yatak odasından çıkarıyo çıkmazsa basıyo çığlığı git diye hadi bi gitmede gör off off nasıl deiştircem ben bu kızın huyunu
kizlar ya gene boynum tutulmus benim..sag tarafima bakamiyorum...tavuklar yan yan bakasrlar ya ayni öyle bakiyorum valla
neyse kizlar sze doyum olmaz...doyum nasil olsun ardesim kimseden cit cikmiyorkiama ben biraz hareketlenmeliyim artik..bakalim aksama nasil bir menüyle gelecegim..bana dua ein anacim..byeeeeeeeeeeee
canım ben değil arkadaşa yazdım onu dikkatini çekeyim bende ona aynı şeyleri anlatmaya çalışıyorum çok sağlıksız ben değilim yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?