80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

35 sayfa geride kalmış olan listemizi :)) bir kezde ben güncelliyim dedim... emeğe saygı olaraktan aynennn güncelliyorum... opuyorumnanaktan

hoşbuldum canım..inş almıcam bidaha sizlerin desteğiyle sabahtan beri ne çok yazı yazılmış inşallah temponuza yetişebilirim kızlaarr

ya kızlar bu elma sirkesiyle zayıflama yöntemi var bilen varmı ben dün aldım içemedim iğrenç bşey kullanann varsa nasıl kullanıyor bir birlgi varsin ne olur:sinifsinif:

ben kulanıyorum canım ama daha dört gün oldu ben sandaloz sakızıyla içiyorum 1 subardağı ılık suyua 1 yemek k.sirke koyuyorum yemeklerden yarım saat önce içiliyor ama sen sade sirke suyu içiceksen onun içine çiçek balıda koy daha etkili oluyormuş bu kadar

evra-su... hehh şöylee.. akıllı ol bakemm.. :))) haha... amaaann maksat muhabbet be güzelim... evet bursalıyım canımmm...

neskar84.. hoşgeldin aramıza... ah be kuzum keşke hep böyle yazışmalar çok olsa... bezn günde1 sayfa dolmuyo merak etme... yetişirsin hızımıza sende.... muhabbete girince sayfalar akıııp gidiyo valaa..

fleks... açık görünüyosun tatlım...naber? ben temizlik yapıyodum da açıp bi bakayım dedim takılşdım kaldım.. süpürge kova ortada valaa :))))))

:)) kalplerimiz birmiş canım yaa... iyiyim cnm.. sen nasılsın?
dün aldım evet... düğün olmıcak.. cuma akşam kına.. c.tesi sadece nikah olacağı için normalde de giyebileceğim bi bluz aldım cnım.. kullanışlı bişey.. öyyle pullu boncuklu değilyani.. :)))çarşıyı ezberledim artık yaa gide gele :))) bugün gitmedim ama hayret bişii..

:)) akıllıyım zaten kimseye karışmıyorum yerimde duruyorummm

handeryaoğluna geçmiş olsun canım inş bundan sonrası iyi geçer tatilinin yeterki onlar iyi olsunlar dimi

kaydirigubbakcemile3 ayy evet kızz noldu ki bize.. aynı anda yazışıyoruz... bitti canım alışverişte bittitemizlik de...saol cnmmm...
şimdi kalabalık başlıcak.. yarın doluşur yüzlerce insan eve :))) bi de biz de kına yada düğün salonda bile olsa eve gelinip yemek yenir önce.. evden gidilir.. terasta yarın sabahtan aşçılar başlar yemekleri kaynatmaya :))) o yüzden eve girenin çıkanın hesabı yok yani :)))ayyy bide ben 3. kattayım.. en üst kat.. teras benim kata en yakın olduğundan yemeklerini alan eve girmese bari :)))) halılarımı da yeni yıkadım yaa... ayy ne kadar bencilim.... kaydirigubbakcemile3

neyse kızlarr size doyum olmaz... toz alma işini de hallediim de bitsin işim.. sonra sigara molasında otururum yine pc. başına :))) sayfa açık ama ...

ya kızlar bu elma sirkesiyle zayıflama yöntemi var bilen varmı ben dün aldım içemedim iğrenç bşey kullanann varsa nasıl kullanıyor bir birlgi varsin ne olur:sinifsinif:

bn biliyorum bir çay bardağı suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi bir tatlıkaşığı bal koy sabah aç karna iç faydasını gören çok war bende baslıycam
kesinlikle lahana suyuda iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…