kızlarrr.. ben geldim sustunuz...:roflol: hayırdır ??? :tomato:
kaydirigubbakcemile3 aşk olsun neden korktun kızz? :))))
BUYRUN SON LİSTEMİZ...
bu listeyi o kadar meşguliyet arası yaptım ki kızlar bi yandan bavul hazırlıyorum yarın antalyaya gidiyoruz,bi yandan uykum geldi vs..
bir iki kişi geçen haftaki kilosuna göre verdiği kiloyu yanlış yazmış yine ben listeye göre hesap yaptım (o yüzden cerencim +100 gr çıktın ve halka oldun )
şimdi acilen çıkmam lazım yarın akşama kadar girebilirsem girerim son kez,giremezsem hepinize mucksss ,ben gelene kadar halka falan kalmasın hatta 80li kilolarda kimse kalmasın emi? kimse kırılmasın,alınganlık yapmasın,nasıl kilo verebilirim ona yoğunlaşsın herkes..
bende yapabildiğim kadar diyete ve spora devam edecem kızlar (kaynana evinde ne kadar olursa artık )
beni özleyin anacımmmm...byeee
:kedi: bilmemm dermişimm sırnaşık şey
açık ol canım lütfen... kaydirigubbakcemile3 bı sıcakta gelemem oralara merak etme.. :mymeka: rahat ol yani.. nedenmiş bakem :jeyyar:
günaydınlar
neskar84 hoşgeldin canım bazen veriliyor bazen alınıyor ideal istediğimiz kiloya ulaşana kadar gel-git yaşıyoruz sende takma kafana ama 5 kilo aldırıcak kadar çok kaçamak yapma bence yerimsenibenopuyorumnanaktan
ya kızlar bu elma sirkesiyle zayıflama yöntemi var bilen varmı ben dün aldım içemedim iğrenç bşey kullanann varsa nasıl kullanıyor bir birlgi varsin ne olur:sinifsinif:
evra-su... hehh şöylee.. akıllı ol bakemm.. :))) haha... amaaann maksat muhabbet be güzelim... evet bursalıyım canımmm...
neskar84.. hoşgeldin aramıza... ah be kuzum keşke hep böyle yazışmalar çok olsa... bezn günde1 sayfa dolmuyo merak etme... yetişirsin hızımıza sende.... muhabbete girince sayfalar akıııp gidiyo valaa..
fleks... açık görünüyosun tatlım...naber? ben temizlik yapıyodum da açıp bi bakayım dedim takılşdım kaldım.. süpürge kova ortada valaa :))))))
ya kızlar bu elma sirkesiyle zayıflama yöntemi var bilen varmı ben dün aldım içemedim iğrenç bşey kullanann varsa nasıl kullanıyor bir birlgi varsin ne olur:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?