80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu elma sirkesinin de ne çok tarifi varmış yaw :)))

1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı koyan var 1 yemek kaşığı koyan var.. 1 çay bardağı suya kullanan var.. ballısı... balsızı.... amaniinn bende deneyeyim diyodum.. hangi şekilde kullanmak lazım ki acaba ? fisfisfis

en temizi.. dik kafaya şişeyi.. parçala mideyi.. zaten şok zayflama gerçekleşir :)) hahaha.. ayyy kimseleryok.. sıkıntıdan kendi kendime konuşıyom yaaa....

merhaba kızlar dısarda işlerim vardı halledip geldim ya bugün maşallahımız var bayaa bir yazısmısız oku oku sayfanın basını goremedım:)
önclikle iş yapanlara kolaylıklar diliyorum..
bu arada biliyorsunuz aranızda yeniyim yarın bildirm yapılacak ama beden ölçülerini mi yazacagız sadece tablo halınde haızırlama zorunluluğu var mı?

canımmm... öncelikle hoşgeldin aramıza... tablo halinde biz hazırlamıyoruz.. handerya diye bi ark. hazırlıyodu.. şu an o tatilde olduğundan aylin yapıcak... bizim yapmamız gereken sadece cuma sabahı aç karna , su içmeden , wc ye çıkmış olarak(mümkünse :)) kıyafetsiz tartılıp yazmak... aşağıda örnek de veriim ben.. mesela 80 den 79 a düştün diyelim :)))

başlangıç kilo-- 83
geçen hafta------- 80
şimdiki kilo------- 79
bu hafta giden--- 1 kg.
hedef kilo--------- 65

şeklinde yazabilirsin.. yeşil yazdığım kısımlar sadece ktılımın ilk kilo bildiriminde yazılması yeterli.. listeye ona göre eklenicek diye :))) umarım yardımcı olabilmişimdir...

süper yardımcı oldun teşekkürler fakat sen çok güzel kilo vermişssin umarım hedfine ulaşırsın diyet ve sporun hariicnde ekstra birşey yaptın mı?troid sorunu var mı?

rica ederim ne demek :)))

tiroit sorunum yok.. diyet ve sporun haricinde hiç birşey yapmıyorum... 9 nisandan beri verdim bu kiloları.. ilk başladığım gün 90 dım ama 2 gün sonra 92 yi görmüştüm yani :)))

umarım hepimiz ulaşırız hedeflerimize.. öptüm cnım...

yazınca fark ettim bak.. aslında hiçte hızlı vermemişim ben kilolarımı.. tam da istediğim gibi.. hızlı gidenler aynı hızla geri geldiler hep.. yavaş gitsinler ki gelemesinler... buraya gelmeden önce 3 gün süren diyetim yoktu... aaaa yeni fark ettim valla bugün d,iyetimin 3. ayı doluyoo... :)))))

ALKIŞI HAKETTİN O ZAMAN alkisalkisalkis

kızlarr.. artık kimse günlük listesini yazmıyo farkettiğim kadarıyla.. bende dahil :)) ben bugün yazıcam.. bi de şey dicemm.. yarın sabah kilomu yazmak için bir ara açarım ama pazartesiye kadar düğün dolayısıyla yoğunum.. çookkk hemde.. haftasonu bi daha açamayabilirim... şimdi listem...

sabah---- klasik kahvaltı
ara-----10-15 üzüm tanesi (kalorili ama canım çekti napim :))
öğlen---- 1 kaşıknutella (tatlı krizim,malum regl öncesi) , 1 salatalık
ara--- 1 bardak meyve suyu
akşam---- 3.4 kaşık menemen, 1dilim ekmek
ara---- şekersiz çay

*bugün ne çok şekerli yiyecek tüketmişim yaaa

ayrıca 3 litreyi geçen su tükettim.. bide 38 derece sıcaklıkta bir evde 1 saat ütü yaptım :) bi de 2 saat hareketli temizlik :)))) işlerden dolayı spor ve yürüyüş yapmaya çıkamıyorum ama hareket harekettir... ya bide bugün ev cidden 38 derece.. dışarısı kaçtır kimbilir.. şu an bile terler süzülüyo resmen bacacıklarımdan fln :)))

bebeqcim sevgili rakibem ne çok döktürmüşsün öyle ohh ohh zemuszemusopuyorumnanaktan
evin işleride bitmiş şimdi kirleticek misafir arıyoırsun galiba izmire giderken uğrasakmı acaba :))

canım aynen yazdığın gibi yolculuk yarın akşama ve ben alışverişteydim :))
şimdide çanta hazırlığı filan ama giremeden yapamadım kızlar kaynatmışlar :)

BEBEQCıM sevdemer olsaydı listeyi yine güncellerdi yanlış liste güncellemişsin bende aynı hatayı bir kaç gün önce yapmıştım sevdemer son listeyi güncelledi
birde sen çaktırmadan sanki kilonu vermiş gibisin :)) hı öylemi

handerya kafeden yazmışsın canım bebişine allah acil şifalar versin canım

evra su ii olmana sevindim canım

lavita nişanmı yapıyosun napıyosun :))

selma, serra, ceren, eflatun, alnağme nerelerdesiniz ?

Artemis izmire gidiyorum çarşamba bostanlı pazarını öğrendiğim ii oldu (alışverişte bu hafta hızımı alamadım) :)) bak kayınvalidemler orda oturuyor hiç pazarı söylemedi bana :)) hepte izinlerimizde orda oluruz ama gerçi yazları yazlıktayız

yarın kilo vede beden ölçüsünüdemi veriyoruz aylin nerelerdesin

canım mutlaka pazara ugra bostanlı pazarının diğer adı sosyete pazarı :) en azından gunluk kıyafetlerımızı kı su yaz gunu ızmır gıbı yerde sıcaklarda habıre kıyafet degıstır yıkamaktan cabuk yıpranıyor bence luks magaza ve markalardan alınacagına oralardan alınması en mantıklısı cunkı pazar deyıp gecmemek gerek hem kalıtelı hemde uygun fıyatlı urunler bulmak mumkun ben 2 yıla yakın suredır ızmıre gıdemedım aılem orda ınsalah haftaya bende gıdecegım ama ben alısverıs yapmak ıstemıyorum hedef kıloma ulasmadan elımde gunluk gıyebıldıgım bır adet kot pantolunum kaldı ınat ettım almayacagım ya zayıflayıp o guzelım kıyafetlerımı gıyecegım yada bu kotla gecırecegım gunlerımı(
benım kayınvalıdemde ist.da banada ist cok guzel pazarların varoldugunu söyledi arkaadsım ama kayınvalıdem hıc bahsetmedı goturmedı de ama bız gelinlerden kaçmaz değil mi bak nerelerden öğreniyoruz:))))

BAHARNAZ burdayım canım bu gün giremedim çünki cocukları havuza götürdüm o yüzden giremedim demek bizleri bırakıp gidiyorsun hı bol bol alışverişlerde yap orada ben cok severim alışverişi tabikide kırizden önce kıriz bizi cok kötü vurdu malesef teyet gecmedi alışverişe mola verdim

of ya kimse yok sadece artemiz var ama oda konuşmuyor

ARTEMİZ beni begenmiyormusun yazmıyorsun küstümsenağlamasenağlamasenağlama

GÜNAYDIN arkadaslarrr
EVET BÜYÜK GÜN GELDI (benim icin ölüm günü sanirim) :mymeka: :mymeka:

herkes tartilsin ve ayni sekilde BÖYLE YAZSIN

gecen haftaki kilo
bugünkü kilo
verilen kilo
hedef

yeni gelen arkadaslar icinde rica ediyorum aynen böyle yazin lütfen

listeyi ben hazirliyorum.
GECE 00 kadar bildirim yapin lütfen
yarin sabah listeyi cikarticam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…