canımmm... öncelikle hoşgeldin aramıza... tablo halinde biz hazırlamıyoruz.. handerya diye bi ark. hazırlıyodu.. şu an o tatilde olduğundan aylin yapıcak... bizim yapmamız gereken sadece cuma sabahı aç karna , su içmeden , wc ye çıkmış olarak(mümkünse :)) kıyafetsiz tartılıp yazmak... aşağıda örnek de veriim ben.. mesela 80 den 79 a düştün diyelim :)))
başlangıç kilo-- 83
geçen hafta------- 80
şimdiki kilo------- 79
bu hafta giden--- 1 kg.
hedef kilo--------- 65
şeklinde yazabilirsin.. yeşil yazdığım kısımlar sadece ktılımın ilk kilo bildiriminde yazılması yeterli.. listeye ona göre eklenicek diye :))) umarım yardımcı olabilmişimdir...
yazınca fark ettim bak.. aslında hiçte hızlı vermemişim ben kilolarımı.. tam da istediğim gibi.. hızlı gidenler aynı hızla geri geldiler hep.. yavaş gitsinler ki gelemesinler... buraya gelmeden önce 3 gün süren diyetim yoktu... aaaa yeni fark ettim valla bugün d,iyetimin 3. ayı doluyoo... :)))))
bebeqcim sevgili rakibem ne çok döktürmüşsün öyle ohh ohh zemuszemusopuyorumnanaktan
evin işleride bitmiş şimdi kirleticek misafir arıyoırsun galiba izmire giderken uğrasakmı acaba :))
canım aynen yazdığın gibi yolculuk yarın akşama ve ben alışverişteydim :))
şimdide çanta hazırlığı filan ama giremeden yapamadım kızlar kaynatmışlar :)
BEBEQCİM sevdemer olsaydı listeyi yine güncellerdi yanlış liste güncellemişsin bende aynı hatayı bir kaç gün önce yapmıştım sevdemer son listeyi güncelledi
birde sen çaktırmadan sanki kilonu vermiş gibisin :)) hı öylemi
handerya kafeden yazmışsın canım bebişine allah acil şifalar versin canım
evra su ii olmana sevindim canım
lavita nişanmı yapıyosun napıyosun :))
selma, serra, ceren, eflatun, alnağme nerelerdesiniz ?
Artemis izmire gidiyorum çarşamba bostanlı pazarını öğrendiğim ii oldu (alışverişte bu hafta hızımı alamadım) :)) bak kayınvalidemler orda oturuyor hiç pazarı söylemedi bana :)) hepte izinlerimizde orda oluruz ama gerçi yazları yazlıktayız
yarın kilo vede beden ölçüsünüdemi veriyoruz aylin nerelerdesin
of ya kimse yok sadece artemiz var ama oda konuşmuyor
ARTEMİZ beni begenmiyormusun yazmıyorsun küstümsenağlamasenağlamasenağlama
bak beni bırakıp gittin:gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?