kaptanım ellerine sağlık ayrıca teşekkür ederim çanta vurmadığın için. bu gün çok kötüyüm. akşam kanamam başladı gitti bebek dedim. hastaneye gittim apar topar. çok şükür bebek yaşıyo. dr bol bol yatacan bi tek wc için kalkabilirsin dedi. nasıl olacak bilmiyom. annemgile söyledim hiç gelelim falan demediler. kaynanamda belini incitmiş. hoş onların gelmesini istemezdim zaten. anam hastane ne kötü kadının teki doğuruyo bebek doğum kanalına girmiş sezeryan diye tutturmuş. bütün ebelere tekme atmış bebeği zorla kurtardılar. hemşire ve ebelerin halini sormayın zaten savaştan çıkmış gibiydiler zavallılar.
Çok geçmiş olsun canım allah bebeğini sana bağışlasın
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] yediveren35[/TD] [TD] 90.4 [/TD] [TD] 88.5 [/TD] [TD] 87.5 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ayse_03[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 80.3 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 97 [/TD] [TD] 96.4 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 23.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 90 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 8.6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat fitness 1 saat pilates 5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 78.9 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.2 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 86.7 [/TD] [TD] +0.7 [/TD] [TD] 4.3 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] benben[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] +0.8 [/TD] [TD] 9.7 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
kaptanım ellerine sağlık ayrıca teşekkür ederim çanta vurmadığın için. bu gün çok kötüyüm. akşam kanamam başladı gitti bebek dedim. hastaneye gittim apar topar. çok şükür bebek yaşıyo. dr bol bol yatacan bi tek wc için kalkabilirsin dedi. nasıl olacak bilmiyom. annemgile söyledim hiç gelelim falan demediler. kaynanamda belini incitmiş. hoş onların gelmesini istemezdim zaten. anam hastane ne kötü kadının teki doğuruyo bebek doğum kanalına girmiş sezeryan diye tutturmuş. bütün ebelere tekme atmış bebeği zorla kurtardılar. hemşire ve ebelerin halini sormayın zaten savaştan çıkmış gibiydiler zavallılar.
naber kızlarrrr nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?