80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb bebekler nasılsınız bakalım ben fena bir haftasonundan sonra döndüm tabi +500g mı esgeçmeyelim amaaaa hemen bugün detoksumu yapıyorum ve tam gaz devam booool yeşilllik getirdim onları yiyoruz ve yola devam ediyoruz şuan itibariyle 73 klo olmuş bulunuyrm hatta 73 ,5 ta denebilir ama detokstan sonra hedef en kısa zamanda 70 olsun inş dikkatimi bişey çekti bu hafta bi çok kşi listede artıda ve en fazla veren 1 kilo vermiş neden acaba
neyse ben ilk posta ayran ayran çorbamı içem gelem

Çok geçmiş olsun canım allah bebeğini sana bağışlasın

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Dün çok fazla yorulduğum için gece doğru dürüst uyuyamadım tabi doğal olarak sabahda geç kalktım
Biraz salonumu toparlayıp sonrada epilasyon için Hastaneye gidiceğim şu bıyık ve sakallardan kurtulayımda Pala Remziliğimin son
günlerini göreyim çok az kaldı şükür artık sırıtmıyor
Öğleden sonrada gelince inşallah birşeyler yapıp sonra kendimi buraya atarım

Kızlarrrr,

Herkesi tebrik ederimm. çanta yiyenler de moral bozmasın, nazarlık olsun artıkk gelecek haftalarda daha iyi sonuçlar görürsünüz inşşş :) bu hafta da bildirim yapıp ondan sonraki hafta ben de listeye giricem inşşşş ben de üst sıralarda olurummm.

Herkese bol hareketli az kalorili günlerrrrrr :)

öptümmmmm

kıs sana el kalkarmı taş kesiliriz taş canım kendine çok dikkat et, çok geçmiş olsun, ALLAH hayırlısıyla bebişi kucağına almayı nasib etsin, eyyy ALLAHım ne insanlar var yaaa :)) doğan bebeğe geri git diyosun , şaka gibi

Kızlar büyük bir azimle bugün 60dk yürüyüş yaptım valla cacim çıktı inşallah devamı gelir burada sıcaklık derecesi 30vurdu bolbol terlemeler başladı inşallah devamlı yürüyüş yapıcam

Kızlar bu topice yazmayalı baya oldu.
Ben diyetisyene gidip diyete başlayalı 1 ay kadar sürede 4-5 kilo verdim ama artık veremiyorum ya, orda çakıldım kaldım. Arada bi birkaç kilo yukarı da çıkıyorum hatta, sonra yine iniyorum. Moralim bozuldu motivasyonum gitti

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 bıldırcın yumurtası
1 tatlı kaşığı labne
1 tatlı kaşığı şekersiz çilek marmeladı
3 zeytin
1 bardak meyve çayı
Ara
1 elma
1 salatalık
Öğle
1 bardak haşlanmış nohut
salata
1 kase yoğurt
Ara
1 kepekli peynirli bol yeşillikli sandviç
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 közlenmiş patlıcan
2 közlenmiş biber
1 salatalık
Ara
10 yenidünya
10 fındık
Bugün aldığım kalori 1560

Bugünku menüm
Sabah.haziryufkanin yarısından gozleme dom .salatalık zeytin çay
Ara.2tane formbiskuvi.1fincan sade kahve 10fındık
Öğle.2servis k.kısır çay
Akşam.küçücük parça haşlanmış tavuk makarna biraz
2.5litre su

Yaa kizlar bugun alışverişe gittim sevdiğim bi cok şey olmadı. Moralim cok bozukkk psikolojik midir nedir tüm gün cacık yedim sabah da yarim poaca valla .bisey yiyesim yok of kızım olursa solicem hep dikkat etsin.psikilojm bozuldu resmen valla verelimmmmm bu kilolariiiii

iyi akşamlar

bugünkü menüm
sabah:kuru erik,su
3 dilim beyaz ekmek,2 zeytin,az peynir,1kk kavurma,5 dilim patates,çay
ara yok
öğle:1,5 karnıyarık(yağsız),1kase yoğurt
ara 1actıvıa,nescafe
akşam:1 baget,salata
2litre su

mrb kızlar herkeslere iyi geceler
menüm
sabah:bi parça yufka menmen maydonoz 2b çay

ara:1 kase ayran çorb.

öğle:2 kaşık pilav üstüne patlıcan musakka

ara:1 kase ayran çrb

akşam:öğlenin aynısı nasıl detoks oldu bende anlamadım tutamadım yedim yine

Günaydin kızlar hepinize azkalorili birgun diliyorum kendinizin önüne geçin kalorili birşey yerken Hemen ağzıniza atmayın önce elinizde bakın düşünun iyibir teknik benoyle yapiyorum :)

günaydınlarrr güzel bi gün olsun topicimizin üzerinde güller açsın güneş ışıldasın

herkeslere kocaamaaaaaaaan günydın nasılsınız bakalım bugün fit bayan adayları hadi bugün kendimize ne olursa olsun irademizi kaybetmiycez diye söz verelim ve güzel günler için kendimize şans tanıyalım ne dersiniz hem mutlu hem iradeli olalım yaşadığımız her olaya bide güzel tarafından bakalım hayatımız çoook değişecek emin olun nedense bugün üstümde bir pozitiflik var

bu arada çoğu elemean kayıp nerde bu millet erenisa şekercan duyum ve daha bi çok kişi hiç görünmüyo ortalarda heeey yaz gelrken bırakmayın kendinizi ben bile bugün sabah itibariyle 73.9 u gördüm ama vazgeçmiyorum ya hadi pes etmeyelim

günaydın kızlar. dün eşim moralimi çok bozdu. ağzın boş durmuyo sürekli bişeler yiyosun dedi. ama ben sadece meyve yiyom onu da abartmıyom. iki üç saatte bir bir elma yada 5 6 erik 1 portakal gibi. yemek çok yiyemiyom. bol su içmem gerekiyo dr günlük 3 litre iç dedi. sizce çok mu yiyom. artı bu sabah tartıda 82 yi gördüm. hareket etsem kim bilir nasıl verecem yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…