80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başlangıç : 91,5
geçen hafta : 86
bu hafta : 86.7
gelen : 0.7
top. giden :4,3
hedef : 80 ( şimdilik )
spor : toplamda 4 saat yürüyüş

tabloya çok şaşırmadım çünkü bu hafta evde yatılı misafir demeyeyim ama bi nevi sayılır olduğundan yeme düzenim , sporum her şeyim alt-üst oldu, haftasonuda ablamdaydık tablo bu oldu, artık bu hafta eski halime dönmem için elimden gelen tüm çabayı harcıycam... ve ben bu durumlardan çok sıkılıyorum ve kendime çok kızıyorum, tut kendine ne yiyosun ama işte dinletemiyorum bazen kendime, artık geriye dönüş olmayacağından en azından bu hafta evde tel olduğum için kolay toparlarım diye düşünüyorum, üstüne üstelik çok şık pantalon etekler denedim koca çanağa ne olur ahhh be kızım ahhhhhhhhhhhhhhh ..... eve gelince aldım ağzımın payını baskülde .... kendime sopa atıyorum bu sebepten

Son düzenleme:
Ohhhhhhhhhh liste yapılmamış
Evde değildim Gec kaldım

Başlangıç.90
Gecen hafta.80.300
Bu hafta.79.500
Giden.800gr
Toplam giden.10.5
Hedef.şimdilik 70

Bugünku menum
Sabah.1dilim çavdar ekmeği 1haslanmis yumurta dom.salatalik peynir çay

Öğle.kızımla çarşı gezmesine gittik 2dilim pizzasindan yedim

Ara.2küçük hazır kurabiye

Akşam .Teyzemdeydim 2s.k semizotu yemeği 2kaşık bulgur pilavi yoğurt sonrada sıcacık ekmek geldi fırından dayanamadım ucundan aldım arasına yeşil soganla
2.5litre su

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] yediveren35 [/TD] [TD] 90.4 [/TD] [TD] 88.5 [/TD] [TD] 87.5 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ayse_03 [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 80.3 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ceco34 [/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 97 [/TD] [TD] 96.4 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 23.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 90 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 8.6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ist87 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat fitness 1 saat pilates 5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 78.9 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.2 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] melankoli 84 [/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 86.7 [/TD] [TD] +0.7 [/TD] [TD] 4.3 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] benben [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] +0.8 [/TD] [TD] 9.7 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]

[/table]

ayse son saniyelerde yetiştin aslında yetişemezdin de senin bildirimini almadım diye geri döndüm arıyodum:)) iiiki yetiştin bak 2. oldun:))

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 yumurtadan lorlu omlet
Ara
1 elma
Öğle
1 fırında patates
1 haşlanmış tavuk budu
1 kase yoğurt
Ara
1 elma
yeşil çay
1 avuçtan biraz fazla beyaz leblebi
Akşam
3 kaşık nohutlu pilav
1 kase mercimek çorbası
Ara
10 yenidünya
1 şekersiz türk kahvesi
2 parça bitter çikolata
bugün aldığım kalori 1585

kilo veren arkadaşlar tebrik ediyorum sizi maşallah hep böyle devam edin inşallah
veremeyen arkadaşlar hadi bi gaza getirin kendinizi bahar geldi coşun canlanın spor ve diyet için en ideal zaman

kaptanım ellerine sağlık ayrıca teşekkür ederim çanta vurmadığın için. bu gün çok kötüyüm. akşam kanamam başladı gitti bebek dedim. hastaneye gittim apar topar. çok şükür bebek yaşıyo. dr bol bol yatacan bi tek wc için kalkabilirsin dedi. nasıl olacak bilmiyom. annemgile söyledim hiç gelelim falan demediler. kaynanamda belini incitmiş. hoş onların gelmesini istemezdim zaten. anam hastane ne kötü kadının teki doğuruyo bebek doğum kanalına girmiş sezeryan diye tutturmuş. bütün ebelere tekme atmış bebeği zorla kurtardılar. hemşire ve ebelerin halini sormayın zaten savaştan çıkmış gibiydiler zavallılar.

iyi akşamlar fıstıklar
menüm
sabah
1 dlm pymr
2 dlm ekmk
5 zytn
dmts
öglen
2 kçk karnıyarık 1 avuç leblebi
ara
1 avuç kuruerik 1 avuç leblebi
akşam
3 kşk kavurma yarım lavaş 2 kşk pilav
gece bilmiyorum
3 lt su

ayyüzlüm çok çok geçmiş olsum canım benim allah yavrunu sana bağışlasın,aman dikkat et kendine bitki çayı falan içme sakın.benimde 2 numara yata yata doğdu allah yardım etsin.

kaptanımm ellerine saglık
kilo verenleri kutluyorum,alanlara bol bol azim diliyorum,tabi kendimede ben almadım ama 2 haftadır dişe dokunur bi kilo veriml yok .neyse hiç yokdan iyidir yinede

ayyy canım benim çok zor bi durum sakın doktorun dediklerini hafife alma mutlaka yat ve dinlen .. annenlere de direk gelin de gelelim mi demelerini bekleme zaten 2 beben var onlarla uğraşmak kolay mı hiç kalkmaman lazım o acı çok zor kendin yaşadın biliyosun lütfen dikkatli ol herşey yoluna girecektir..

SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Hele şükür evimize dönebildik daha doğrusu ruhum cıktı posam geldi
Gerçektende taşınma faslı çok çok zormuş yaa
Ev hesapta temizlenmişti ama her yer leş gibiydi. KV desen 1.5 senedir hiç kendi evinde temizlik yapmadığından bütün eşyalar leş gibiydi. Paketlerden bile okadar dağınık ve pis koymuş ki kolilere cıldıracaktım az daha Plastik kaplardan birinde Kara Fatma ölüsü bile çıktı bende doğal olarak başladım hem eşime hem annesine söylenmeye
Bu şekilde kolilenme mi olur diye söylendim birde bunlar yetmiyormuş gibi hiç deterjanda almamış hatun. Söylene söylene gitti benim saydıklarımı aldı cebinden para cıktı diye uyuz oldu ama umurum değil madem bir iş yapacağım tam yapmam lazım

Okadar pistiki ancak mutfağı ve salonu bitirdik bugün Mutfaktaki bütün kap kacakları elde yıkayıp dolaplarını sildikten sonra yerleştirdim Ne kadar çer çöp varsa getirmiş ama sağ olsun eşimin halaları sonradan gelip bana arka çıktılarda bazı şeyleri attık Yarım ağızla sıkıla sıkıla da olsa helallik istedi nasıl olduysa
Ufak tefek işler kaldı onlarıda artık kendi gidip gelip yapacakmış

Öldüm geberdim valla tabi beslenmede güme gitti desem yeridir çünkü doğru dürüst su içemedim ve sadece öğlende iki güveç yedim akşamda eşimin halaları patates salatası getirdiler ( çok çok az yedim 1/4 simitle )
Benim önümüzdeki iki üç gün dikkat etmem lazımki cumaya kadar az da olsa gitsin kilodan

Listeye giren herkesi tebrik ediyorum
İnşallah çok daha güzel kilolar veririz hepbirlikte

Bu arada Ellerine ve emeğine sağlık canım hakkını helal et canım okadar uğraşıyorsun

ne demek canım benim helal olsun siz yeter ki verin ben her hafta yaparım bunu:))

ayyy benim başımda da taşınma işi var ve hayatım boyunca 32 yıldır taşıdığımız 15. ev filan olacak çıldıracağımmmmm işin kötüsü taşıyacağım yer de belli değil

yuppi birinci olmuşum.kaptan ellerine sağlık.herkesi tebrik ediyorum.darısı diğer haftalara inşallah

Allah seninde yardımcın olsun
Rabbim inşallah 15.ci evi daim kılar yada evin yoksa 16.ci evi kendin evin olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn

geçmiş olsun canım allah hayırlısıyla sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah zorda olsa doktorun dediklerine uymaya çalış canım sağlık bu hemde iki canın sağlığı

ayyüzlüm çok çok geçmiş olsum canım benim allah yavrunu sana bağışlasın,aman dikkat et kendine bitki çayı falan içme sakın.benimde 2 numara yata yata doğdu allah yardım etsin.

yok zaten asla bitki çayı içmem. ilk bebeğimde çok sancılandım teyzemler kekik çayı dayadılar. meğerse bebek ölmüş vücut onu atmaya çalışıyomuş eeee kekikte sancıyı kesti. iki hafta sonra dr gittim bebek ölmüş ve ne şanslısınki zehirlenmemişsin dedi. bebegi sancıyla doğurttular. artık karnımda çürümeye başlamıştı yavrum. ikinci gebeliğimde ilkten dolayı dokuz ay yattım nerdeyse. üçte yolculuk yaptım ve düşük tehlikesi geçirdim ama bunda tamamen suçsuzum

zaten sağolsun eşim kaldırmıyo. bide tesadüf onun tatil gününe denk geldi bu gün. eşim akşam diyo eve gelirken ümidi kesmiştim diye. hastanede dr muayene ettikten sonra yanına gittim kalbi atıyo dedim gözleri ışıldadı. çok sevindi. gecede öyle güzel sarıldıki ağlayasım geldi.

geçmiş olsun canım allah hayırlısıyla sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah zorda olsa doktorun dediklerine uymaya çalış canım sağlık bu hemde iki canın sağlığı

allah razı olsun canım yatıyom şimdilik. bakalım. bugün kolay olur da yarından sonra biraz zor olacak eşim gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…