naber kizlar uzun Zaman görüsemedik...ev tel degisiyor Internet sorunum var..bir zamanda devam edecek gbi.umarim te hallolur..
bildirim
baslangic:80
gecen hafta:78.8
bu hafta:78.9
gelen100 gr
hedef:65
not: kizlar okadardikkat ediyorum ama banamisin demiyor..sanirim bu gutr ilaca umdugumun tersine cikti..Kilo verdirir dedim ama nerdeyse haftalik 100 gr aliyorum..3 ayda 2 Kilo kesin gelir böyle giderse
baslangic.84
gecen hafta.73.5 kg
bu hafta.74.3 kg
gelen. 0,800 gr
toplam giden.9.7 kg
hedef.64
spor.yok
kırmızı kart öncesi şişkinlik yoksa almadım biliyorum hissediyorum yani umarım galiba heralde sanırsammm:18::18::18::18::18::18::18:
Selamün Aleyküm millettttttt
Henüz kimsecikler yok ama elbet geleceksiniz
Ben bugün sabahtan beri ancak fırsat bulup geldimMalum eş evde olunca iş değişiyor
Kahvaltı faslından sonra evi toparla süpür falan derken öğleni yaptım o arada da kahveye misafirimiz vardı ( eşimin amcaoğlu ve komşu ablam) Onları uğurlar uğurlamazda hazırlanıp Spor salona koştum
80 dakika Fitness yaptım sonra bir yarım saatte havuza girdim ( aslında daha fazla kalacaktım ama kasıklarımdaki ağrı daha beter oldu) Bu arada yarın hamileliğimde gittiğim Kadındoğumcuma gidiceğim Daha Reglm biteli bir haftayı az geçti ve bende kasıklarda ağrıyla birlikte çok hafif kanamam oldu :26: Spor yaparsam geçer diye önemsemedim ama daha beter oldu nedense )
Uzun zamandır görüşmemiştikgidip bir kontrol olayımda içim rahat etsin
Selam kızlarrrr
Hazır fırsat bulmuşken bir sizlere bakayım dedim
Nakliyeciler henüz gelmedi ama büyük ihtimal yarım saat sonra gelirler. Onlar kolileri yüklemeyi bitireceklerine yakın eşim telefon açacak banada bende kücük cimcimeyle birlikte aşağı ineceğiz
Yeni eve geçip yerleştirmeye başlıyacağız. Eşimin halalarıda biraz evvel telefon açtılar tek başına zorlanırsın bizde yardıma geliriz akşam üzere hem akşamlık yemek derdin olmasın biz gelirken birşeyler getiriceğiz diye
Sağ olsunlar beni çok düşünüyorlarEşim bile diyor halamlar seni benden fazla seviyor diye
Neyse şimdilik kaçayımda hazırlanayımeşim aramadan biraz küçük kuzuyu kapı önüne çıkartayımda güneşten faydalanalım
bu ara kimse yok zaten herkes sınava çalışıyo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?