80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menüm

Sabah.2dilim c.ekmeği
Dom.salatalık.zeytin peynir çay

Öğle. Saat.4gibi kısır 1tabaktan biraz fazla küçücük dilim börek

Akşam .biraz beyaz leblebi acikmadim yemedim

2.5 litre şu

Seselamm kızlar evde olmadığım için nete giremiyorum aklım sizde bildirîmleri toplarım pazar akşamı yeni gelen arkadadşkar hoşgeldiniz hepinizi öpüyorum armutlu deniz kenarından devgiler

kız ha deyince etkiye girmiyor bu ilaç. ne kadar kullanıyorsun ne zamandır kullanıyosun bilmiyom ama arada gidip kontrol etmen lazım ki doğru doz ayarını bulabilesin. çünkü çok az değişikliklerle doğru ayarı tutturabiliyolar. anlatabildimmi bilmiyom:44::44::44::44:

Sabah: Kepekli ekmek, peynir, zeytin, 2 küçük dilim gözleme, domates, salatalık
Ara: Yok
Öğle: Taze fasulye, 1 kase tarhana çorba, 1 kase yoğurt, 1 biber dolma
Ara: Bir fincan neskafe
Ara: 4 lokum (nişan lokumu)
Akşam: 1 kase mercimek çorba, z.yağlı kabak-patates yemeği, makarna, yoğurt, salata
Ara: Biraç kaçamak 4-5 kakaolu petibör çaya batırıp yedim

boll kaçamakla boll bir menü oldu hadi hayırlısı zaten bildirimde de fazla çıkıcam kırmızı kart öncesi sendrom

Son düzenleme:
baslangic.84
gecen hafta.73.5 kg
bu hafta.74.3 kg
gelen. 0,800 gr
toplam giden.9.7 kg
hedef.64
spor.yok

kırmızı kart öncesi şişkinlik yoksa almadım biliyorum hissediyorum yani umarım galiba heralde sanırsammm:18::18::18::18::18::18::18:

Allah tez zamanda zayiflatsin seni güldürdün beni sanirsam haaa valla alemsin

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 bıldırcın yumurtası
1 dilim peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı şekersiz çilek marmeladı
1 bardak meyve çayı
Ara
6 tane kuru erik
Öğle
3 tane yağsız islim kebabı
2 dilim ekmek
salata
Ara
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
3 kayısı
yarım çay kaşığı tarçın
yeşil çay
Akşam
2 kase mercimek çorbası
Ara
1 elma
10 fındık
Buün aldığım kalori 1600

Selamün Aleyküm millettttttt

Henüz kimsecikler yok ama elbet geleceksiniz
Ben bugün sabahtan beri ancak fırsat bulup geldim Malum eş evde olunca iş değişiyor
Kahvaltı faslından sonra evi toparla süpür falan derken öğleni yaptım o arada da kahveye misafirimiz vardı ( eşimin amcaoğlu ve komşu ablam ) Onları uğurlar uğurlamazda hazırlanıp Spor salona koştum

80 dakika Fitness yaptım sonra bir yarım saatte havuza girdim ( aslında daha fazla kalacaktım ama kasıklarımdaki ağrı daha beter oldu ) Bu arada yarın hamileliğimde gittiğim Kadındoğumcuma gidiceğim Daha Reglm biteli bir haftayı az geçti ve bende kasıklarda ağrıyla birlikte çok hafif kanamam oldu :26: Spor yaparsam geçer diye önemsemedim ama daha beter oldu nedense )
Uzun zamandır görüşmemiştik gidip bir kontrol olayımda içim rahat etsin

menüm
sabah
1 yumuta 2 dlm ekmk 5 zeytin domates
öğlen
döner ayran
ara
1 avuç çekirdek
akşam
yarım simit
1 tabak ciğer salatalık
gece
yogurt
4 lt su

Kızlar ben catliyacam valla kacgun oldu hala bugünde olamadım regli yarın tartilicam içtiğim sularla hiç tuvalete gidemedim vücut şişti karnım deseniz aynı kasiklarim ağrıyor ama olmadı birturlu yarını sabırsızca bekliyorum 79 rakamı görürsem 10yıl onceyi gorucem allah kolaylik versin hepimize acayip iştahim açık napacam bilmem

Son düzenleme:
Bugünkü menüm
Sabah.1haslanmis yumurta dom.salata.zeytin peynir yarım simit

Öğle.denize gittik 1elma 5.6susamli çubuk

Akşam.4te yedik 1tabaka karışık sebze yemeği salata

Sonra biraz leblebi çay yaninda olmadı Canim okadar çikolata istiyoki yoğurt içine gün kurusu kaysi dogradim yedim
Saat .8bucukta yedim valla
2.5litre şu

Bugünkü menüm
Sabah.1haslanmis yumurta dom.salata.zeytin peynir yarım simit

Öğle.denize gittik 1elma 5.6susamli çubuk

Akşam.4te yedik 1tabaka karışık sebze yemeği salata

Sonra biraz leblebi çay yaninda olmadı Canim okadar çikolata istiyoki yoğurt içine gün kurusu kaysi dogradim yedim
Saat .8bucukta yedim valla
2.5litre şu

iyi akşamlar herkese:

bu hafta sonları herşey karışıyor,yeme içme düzeni bozuluyor.neyseki fazla sapıtmadan günü kapattım:]
bugünkü menüm
sabah:1 haş.yumurta,2 dilim çavdar ekmeği,1kk peynir,3 zeytin,domates salatalık
öğle:3 nugget,yoğurt
ara:sütlü kahve
akşam:yarım tabak karışık sebze kızartma,2kaşık yoğurt,2 dilim ekmek
ara:3 küçük ekler,8 tane erik
2 litre su

geçmiş olsun canım,umarım önemli birşey yoktur,ihmal etme sakın

Selam kızlarrrr

Hazır fırsat bulmuşken bir sizlere bakayım dedim
Nakliyeciler henüz gelmedi ama büyük ihtimal yarım saat sonra gelirler. Onlar kolileri yüklemeyi bitireceklerine yakın eşim telefon açacak banada bende kücük cimcimeyle birlikte aşağı ineceğiz
Yeni eve geçip yerleştirmeye başlıyacağız. Eşimin halalarıda biraz evvel telefon açtılar tek başına zorlanırsın bizde yardıma geliriz akşam üzere hem akşamlık yemek derdin olmasın biz gelirken birşeyler getiriceğiz diye
Sağ olsunlar beni çok düşünüyorlar Eşim bile diyor halamlar seni benden fazla seviyor diye

Neyse şimdilik kaçayımda hazırlanayım eşim aramadan biraz küçük kuzuyu kapı önüne çıkartayımda güneşten faydalanalım

ev taşımak zordur canım kolay gelsin

slm kızlar menümü yazıp kacıyorum.malum bugün pazardı kociş evde oldugundan yemegi abarttık bıraz
sabah yarım sımıt domates peynır 6tane zeytın bıraz omlet
öğlen1 haslanmıs patates 1 kase corba bıraz yogurt
3 bardak yeşil çay 1 bardak soğan suyu nbolbolda su
aksamda ayranlı bugday corbası yıycem ınsallah ılave yapmam:)

İYİ AKŞAMLAR

bugünkü menüm

sabah:2 dilim çavdarlı ekmek,2 kk labne,çay
ara:nescafe
öğle yok
akşam:1 baget,1 haş.patates,4 kızarmış biber,2 dilim ekmek
ara meyve ve kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…