günaydın kızlar. dün eşim moralimi çok bozdu. ağzın boş durmuyo sürekli bişeler yiyosun dedi.ama ben sadece meyve yiyom onu da abartmıyom. iki üç saatte bir bir elma yada 5 6 erik 1 portakal gibi. yemek çok yiyemiyom. bol su içmem gerekiyo dr günlük 3 litre iç dedi. sizce çok mu yiyom. artı bu sabah tartıda 82 yi gördüm. hareket etsem kim bilir nasıl verecem yaw
ayy canım benim sen hamilesin tabiki yiycen zaten söylediğine göre yediklerinde öle kalorili şeyler değil bence hareket etsen kesinlikle verirsin gelmiyijm o koca9nın yanına üzmesin seni hamile hamile
Günaydin kızlar hepinize azkalorili birgun diliyorum kendinizin önüne geçin kalorili birşey yerken Hemen ağzıniza atmayın önce elinizde bakın düşünun iyibir teknik benoyle yapiyorum :)
günaydınlarrr güzel bi gün olsun topicimizin üzerinde güller açsın güneş ışıldasın
herkeslere kocaamaaaaaaaan günydın nasılsınız bakalım bugün fit bayan adayları hadi bugün kendimize ne olursa olsun irademizi kaybetmiycez diye söz verelim ve güzel günler için kendimize şans tanıyalım ne dersinizhem mutlu hem iradeli olalım yaşadığımız her olaya bide güzel tarafından bakalım hayatımız çoook değişecek emin olun nedense bugün üstümde bir pozitiflik var
bu arada çoğu elemean kayıp nerde bu millet erenisa şekercan duyum ve daha bi çok kişi hiç görünmüyo ortalarda heeey yaz gelrken bırakmayın kendinizi ben bile bugün sabah itibariyle 73.9 u gördüm ama vazgeçmiyorum ya hadi pes etmeyelim
günaydın kızlar. dün eşim moralimi çok bozdu. ağzın boş durmuyo sürekli bişeler yiyosun dedi.ama ben sadece meyve yiyom onu da abartmıyom. iki üç saatte bir bir elma yada 5 6 erik 1 portakal gibi. yemek çok yiyemiyom. bol su içmem gerekiyo dr günlük 3 litre iç dedi. sizce çok mu yiyom. artı bu sabah tartıda 82 yi gördüm. hareket etsem kim bilir nasıl verecem yaw
hehehe en sonunda annemi getirtiyorum. komuoyu baskısı yaptım. dedim sen beni boş ver ben başımın çaresine bakarım. sen öbür çocuklarınla ilgilen. zoruna gitmiş. yarın akşam yola çıkıyo
Bugün yine 30derece altında 45dk yürüdüm canım çıktı ama yılmak Yok kızlar ben kahvaltıdan Sonra yürüyüş yapıyorum sizce dogrumu
Bugün yine 30derece altında 45dk yürüdüm canım çıktı ama yılmak Yok kızlar ben kahvaltıdan Sonra yürüyüş yapıyorum sizce dogrumu
Kızlarr size bir şey sorucamm. Bu CLA + L'CARNITINE kullanan var mı aranızda? benim spordaki doktorum l'carnitine önerdi ama çok terliomuşsun galiba gün içinde sevgilimin yanında ter kokmak istemiyorum :)
kullanan var mı aranızda her hangi birini ya da ikisini, faydasını gördünüz mü??
alışkın değilsen aç karnına egzersizi önermiyolar ama yemek yedikten sonra en az bir saat geçmesi lazımmış yürüyüş yapmak için ben akşamları yürüyorum 5 buçuktan sonra
Canım bence en güzeli hafif bir akşam yemeginden sonra güneş batışında yapacagın bir yürüyüş. Sıcak hava hem saglıgın için de zararlı ki havalar cehennem gibi olcak bu yaz belli baksana bahar olmadan yaz geldiii, başına güneş geçer Allah korusun.
ceco dünden beri yazıyorum ama tel de sorun oluyor çıkmıyor.sen lazermi yaptırıyorsun ,benimde yüzümde tüylenme vasr cımbız dahada kötü yaptı,sen memnunmusum lazerden kaç seansta bitiyor
Kızlarr size bir şey sorucamm. Bu CLA + L'CARNITINE kullanan var mı aranızda? benim spordaki doktorum l'carnitine önerdi ama çok terliomuşsun galiba gün içinde sevgilimin yanında ter kokmak istemiyorum :)
kullanan var mı aranızda her hangi birini ya da ikisini, faydasını gördünüz mü??
Merhabalar
Daha önce kk desteğiyle 20 kg vermiştim hamile kalınca silbaştan aldım kiloları şimdi vermek için uğraşıyorum ama arkadaş desteği olmadan olmuyor kaç ez bozdum başladım diyette şuam 89 umistedim kiloya inmemde desteğinizi esirgemeyin birlikte zayıflayalım inş . Doğum yapalı 2,5 ay oldu emziriyorum ve hala Regl olmadım bu nedenle olsa gerek kg veremiyorum tabi tatlı çok yiyorum onunda etkisi vardır ffffffff çok çirkin hissediyorum kendimi
teşekkür erderim cecoş
cevabın için ,bende hastane düşünüyorum.bişey daha sorcam seanslar ayda bir mi oluyor acaba,iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?