80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy canım benim sen hamilesin tabiki yiycen zaten söylediğine göre yediklerinde öle kalorili şeyler değil bence hareket etsen kesinlikle verirsin gelmiyijm o koca9nın yanına üzmesin seni hamile hamile

ayy canım benim sen hamilesin tabiki yiycen zaten söylediğine göre yediklerinde öle kalorili şeyler değil bence hareket etsen kesinlikle verirsin gelmiyijm o koca9nın yanına üzmesin seni hamile hamile

sağol canım ya.döv kocamı. dün akşam ben dövim dedim de beceremedim. malesef bir gün yürüdüm bir hafta yatak cezası aldım. her gün yürüsem nolur kim bilir

hehehe en sonunda annemi getirtiyorum. komuoyu baskısı yaptım. dedim sen beni boş ver ben başımın çaresine bakarım. sen öbür çocuklarınla ilgilen. zoruna gitmiş. yarın akşam yola çıkıyo

Günaydin kızlar hepinize azkalorili birgun diliyorum kendinizin önüne geçin kalorili birşey yerken Hemen ağzıniza atmayın önce elinizde bakın düşünun iyibir teknik benoyle yapiyorum :)

günaydınlarrr güzel bi gün olsun topicimizin üzerinde güller açsın güneş ışıldasın

günaydın kızlar ne güze bugün herkes güne güzel ve kararlı başlamış inşallah hep böyle devam eder

canım belki sadece meyve yediğin için öyle söylemiştir eşin hem çok meyvede iyi değil diyolar şekerini yükseltebilir sen normal yemekleri yiyemiyosan eğer kahvaltılık ve salata türlerinden yemeye çalış ya da sandviç en azından protein ve karbonhidrat almış olursun sadece meyveyle bebeğin iyi beslenemez bence

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Pazarın yorgunluğu daha yeni cıktı galiba üzerimden. Resmen ölü gibi uyumuşum :26: offf yaaa ne güzel bir ara sabah 6 en geç 6 buçukta uyanıyordum ama şu son bir kaç haftadır yine düzenim şaştı
Perşembe günü halılarımı yıkamaya verip dip köşe temizliğimi yapacağım Her yerim tertemiz olsun ki bende sırf kendime odaklanabileyim Salla salla nereye kadar

hehehe en sonunda annemi getirtiyorum. komuoyu baskısı yaptım. dedim sen beni boş ver ben başımın çaresine bakarım. sen öbür çocuklarınla ilgilen. zoruna gitmiş. yarın akşam yola çıkıyo

Hadi gözün aydın İnşallah çok güzel vakit geçirir hasret giderirsiniz

ceco dünden beri yazıyorum ama tel de sorun oluyor çıkmıyor.sen lazermi yaptırıyorsun ,benimde yüzümde tüylenme vasr cımbız dahada kötü yaptı,sen memnunmusum lazerden kaç seansta bitiyor

Bugün yine 30derece altında 45dk yürüdüm canım çıktı ama yılmak Yok kızlar ben kahvaltıdan Sonra yürüyüş yapıyorum sizce dogrumu

Bugün yine 30derece altında 45dk yürüdüm canım çıktı ama yılmak Yok kızlar ben kahvaltıdan Sonra yürüyüş yapıyorum sizce dogrumu

alışkın değilsen aç karnına egzersizi önermiyolar ama yemek yedikten sonra en az bir saat geçmesi lazımmış yürüyüş yapmak için ben akşamları yürüyorum 5 buçuktan sonra

Canım bence en güzeli hafif bir akşam yemeginden sonra güneş batışında yapacagın bir yürüyüş. Sıcak hava hem saglıgın için de zararlı ki havalar cehennem gibi olcak bu yaz belli baksana bahar olmadan yaz geldiii, başına güneş geçer Allah korusun.

Kızlarr size bir şey sorucamm. Bu CLA + L'CARNITINE kullanan var mı aranızda? benim spordaki doktorum l'carnitine önerdi ama çok terliomuşsun galiba gün içinde sevgilimin yanında ter kokmak istemiyorum :)

kullanan var mı aranızda her hangi birini ya da ikisini, faydasını gördünüz mü??

canım internette hızlıca bir baktım biri yağ yakıcı diğeri de protein desteği galiba bu tür ürünleri kullanmadan önce başka bir doktora daha danış bence şimdi zayıflarsın sonra fazlasıyla geri alırsın dikkatli olmak lazım en güzeli sağlıklı beslenerek kilo vermek bence birde protein desteğini kas yapmak isteyenlere veriyolar diye biliyorum tabi sen bilirsin

menüm
sabah
1 yumurta 2 dlm ekmk bomates
ara
1 avuç leblebi
akşam erken yedim
6 kşk patlıcan 2 dlm ekmk yoogurt
gece
yogurt yerim
4 lt su

Merhabalar
Daha önce kk desteğiyle 20 kg vermiştim hamile kalınca silbaştan aldım kiloları şimdi vermek için uğraşıyorum ama arkadaş desteği olmadan olmuyor kaç ez bozdum başladım diyette şuam 89 um istedim kiloya inmemde desteğinizi esirgemeyin birlikte zayıflayalım inş . Doğum yapalı 2,5 ay oldu emziriyorum ve hala Regl olmadım bu nedenle olsa gerek kg veremiyorum tabi tatlı çok yiyorum onunda etkisi vardır ffffffff çok çirkin hissediyorum kendimi

Bugünkü menum
Sabah.1dilimden az ekmek çavdarekmegim bitmiş beyaz yedim yanında melemen çay

Öğle.2kaşık makarna
Ara.4.5kuru kaysi beyaz leblebi

Akşam .tavuk haslama birazda makarna salata
2.5litre su
45dk yürüyüş

Son düzenleme:
alışkın değilsen aç karnına egzersizi önermiyolar ama yemek yedikten sonra en az bir saat geçmesi lazımmış yürüyüş yapmak için ben akşamları yürüyorum 5 buçuktan sonra

Valla bende duydum yemekten birsaat Sonra diye tam 1saat olmuyorsada bende yakın çıkıyorum çocuklar okuldayken halletmek istiyorum yürüyüş işini önerinin için tsk ler canım

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 yumurta
1 bardak meyve çayı
Ara
1 elma
Öğle
1 tabak menemen
3 dilim ekmek
Ara
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım çay kaşığı tarçın
1 yemek kaşığı çekirdekli siyah üzüm
yeşil çay
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık haşlanmış bezelye
4 dilim fırında patates
Ara
1 elma
10 fındık
bugün aldığım kalori 1500

Öyle sicak oldu bile beni düşündüğün için ayrıca tsk başıma şapka giyiyorum ama gerçekten giderken iyide gelirken baya zor yarın yurumuycem haftada 4gün olsa yeter yarında pazar var onu gezerim artık önerin için Sagol

Selamün aleyküm kızlarrrrrr

Bugün dışarı işlerim vardı onları halletmek için dışarı bir çıktım akşam ancak geldim
Aslında perşembe sabahtan halledecektim onları ama kızın okul için kurs parasını öğretmen ille bugün yatsın diye inat edince ( müdür söyleniyormuş ) mecbur çıktım. Yarında Tatil diye sanki tüm İstanbul sokaklarda ve bankalardaydı
Tam 1.5 saat bankada sıra bekledim hatta aralarda sağlık ocağına gidip orayıda aradan çıkartayım dedim ama orasıda ana baba günü kaydını yaptırdım tekrar bankaya döndüm işimizi bitirip küçük kızımla yine sağlık ocağına döndük
Tam oh işimiz bitti eczaneden ilaçlarını alıp birazda parka gidelim derken doktor yanlış ilaç yazmış hadiiiii tekrar dön doktorun yanına düzelttir ve eczaneye yürü Öldüm bittim valla
Ufak cadı birde park diye ağlayınca büyük kızı okuldan aldıktan sonra hiç eve gitmeden direk Parka geçtik. Büyük kız sınıf arkadaşıyla buluşup biraz sohbet edip volleybal oynarken ufaklıkta ordan oraya koştu. Bir ara sokak kedilerini falan sevdik öncesinde
Ufaklığın eve girdiğimizde yüzünü görmeniz lazımdı resmen toz pislikten maf olmuştu ama çok mutluydu

Akşam yemeğinden sonra hatunu yıkadım şimdide uykum geldi diye kucağıma yattı

ceco dünden beri yazıyorum ama tel de sorun oluyor çıkmıyor.sen lazermi yaptırıyorsun ,benimde yüzümde tüylenme vasr cımbız dahada kötü yaptı,sen memnunmusum lazerden kaç seansta bitiyor

Evet canım Lazer epilasyona gidiyorum ama özel bir hastaneye
Benim inan berbattı öncesinde resmen erkek bıyığı gibi üstelik cenemdede çokçok fazla,uzun ve simsiyah kıllar vardı
Başladığımdan beri hiç almak zorunda kalmadım şükür 5.çi seansım ve bitti gibi birşey
Yaptıracaksanda bence hastanede yaptır hıjyenden emin olursun en azından fiyatlar genelde aynı ( benim sean başı 80 liraydı ama 6 seanslık paket alınca 65e geldi seans ücreti )
Çok fazla acımıyor ve inan 1 ay cıkmıyor tabi daha sonraları iyice ıncelip bitiyor

Ben iki ay kullandım ve gercekten süper destek oluyor
Hem sporda yorulmuyorsun hemde daha güzel gidiyor kilolar
Şu an bittiği için kullanmıyorum ama ay başında yine alacağım
Bu arada İstanbldaki kullanan kızlar Eminönü otogarını bır üst sokağındaki eczanelerde ikisinide 50şer liraya alıyorum ben başka bir beslenme desteği satan mağazada aynısını 120 liraya satıyorlar
Banada Beslenme uzmanı olan bir abi söyledi ( adam Üni. hastanelerinde beslenme üzerine konferanslar veriyor ) Sakın sahte diye çekinme ben bile oralardan alıyorum dedi hani aklınızda bulunsun niye fazladan para veresiniz
CLAyi ben yanlış kullanmışım hatta normalde sabah öğlen akşam içilmesi gerekirken ben sadece spordan yarım saat önce L-carnitinle birlikte alıyordum ama öyle bile işe yaradı
Bu arada L-carnitinide sıvı olanı daha çabuk kana karıştığından tercih et demişti bana o abi İki üç gün daha idare edeyim hemen eminönüne yollanacağım ondan sonra gelsin spor gitsin kilolar

Ben çok zor kilo veren biriyken 4.5 ayda 14 kiloya yakın kilo verdim tabi haftanın 4 günü sporla

O zaman tekrar hoşgeldin diyelim sana
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz tekrar

teşekkür erderim cecoş
cevabın için ,bende hastane düşünüyorum.bişey daha sorcam seanslar ayda bir mi oluyor acaba,iyi geceler

teşekkür erderim cecoş
cevabın için ,bende hastane düşünüyorum.bişey daha sorcam seanslar ayda bir mi oluyor acaba,iyi geceler

Canım o biraz kıllara bağlı benim normalde eskiden cımbızla hatta ağdayla bile aldığımda en geç 1 hafta sonra yine uzamış oluyordu iyice ama lazer epilasyonda ilk seansdan sonra 1 ay sürdü tekrar cıkması sonraki seanslarımın araları 1.5 ay falan hatta bu son gidişimle geçen günki gidişim arasında 2 ay var seanslar ilerledikce daha uzun sürüyor arası Şimdi tekrar haziranın başında gidiceğim kontrole ( okullar kapanınca annemlere gideceğim için gel bir bakalım gerek yoksa gelince yaptırırsın dedi )
Kıllar azaldıkca süresi uzuyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…