80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkese sizlei özlüycem handerya gibi kafe bulma şansım olurmu yada gidebilirmiyim zor bir ihtimal gibi (

artemis evet canım istanbuldaki pazarlarda genel adları sosyete pazarları oluyor çoğunluğu kadınlara, ev ihtiyaçlarına yer veriyor güzel pazarlar var ben fındıkzadeye cuma günü, bakırköy incirliyede cumartesi fatihede çarşamba günü kurulanı biliyorum.(Fatihte oturuyorum şimdilik taşınabilirim)Buralarda olursan uğra çok çeşit ve kaliteli ürünler var uygun fiyata.
kilo verince alcaz diyoruzda canım böyle gidilmiyor bir yerlere bende senin gibi düşünüyorum kendime ceza olsun diyorum ama şehir dışına çıkıcan zaman olmuyor işte

selmacım evet canım ya bugün akşama gidiyorum

handerya bebişin nasıl oldu?

günaydın aylin sen en zayıf halka olmadan belki benimdir

bu hafta + 500 canım haftaya -2000 ümitlerim var kaydirigubbakcemile2
geçen hafta 83
bu hafta +500
giden yok gelen var

günaydın aylin sen en zayıf halka olmadan belki benimdir

bu hafta + 500 canım haftaya -2000 ümitlerim var kaydirigubbakcemile2
geçen hafta 83
bu hafta +500
giden yok gelen var

ayy ablam gidiyormusun yaaa
ayyy en cok giren sendin simdi sende yok olucan ooofff

iyi tatiller idlerim sana
hayir benim zayif halka, benimde +1500 bile olabilir yani kafamçokkarıştı:1shok:

elay ablam hosgeldin nasilsinnn

handerya ablam gecmis dogum günün kutlu olsunnn
ve diger arkadasada ayni sekilde, nikini unuttum ;:)))

ogluna acil sifalar dilerim
gözün arkada kalmasin baya bi yeni gelenler var, 10 dan fazla, liste kalabalik olucak ins,

gunaydın kızlar 83 kılo olmusum gecen hafta 85 tım aslına bakarsan 2 hafta kılo bıldırımınde bulunamadım depresyona gırmsıtım.yenı yenı cıkıyorum depresyondan..bu hafta gıden 2 ama bırıncı secmeye bılırsınız..cunku 2 hafta bıldırımde bulunamadım..

abla 2 hafta madem kilonu bildirmedin, bende onu ikiye böliyim, 1000gr yazayim, olurmu?

slm kızlarrrr... ancak girebildim... aylincim uzuun bi bildirim yapamıcam üzgünüm... geçen hafta 79,7 düm

şu an tam 80 im.. + 300 gr. ama napim bu regl olamama ve kabızlık sonucu ilk kez böle oldu....

ve bu sabah tam düğün telaşesinin arasında regl oldum..zemuszemus seviniyimmi üzüleyimmi anlamadım valla... acayip sancım var.. şimdi kızımıza takmak için hediye bilezik yapmaya gidiyorum :))) ve bi daha girebileceğimi sanmıyorum.. artık belki yarın akşam girerim yada p.tesi..

herkese iyi günler..

aylincim kilomu not et

ilk kez artıyım yaa.... haftaya acısı çıkar ama.. regl bitimi 1 kg. gidicek d,iye düşünüyorum...

hadi ayline kıyak yapiim.. özellikle yazmışın ayrıntılı yazın diye :))) sigaram bitene kadar yaziim ayrıntılı...

başlangıç....... 90
geçen hafta...... 79,7
şimdiki kilo....... 80
bu haftaki değişim... +300

ben kaçtım byyyyyyy.....

selam kızlar ayy ben anladım her hafta aynı kilodayım yaa çıldırıcam neden durdu anlamış değilim CADIARZU
yemiyoss içmiyosss ama aynıyısss-tatlicadiarzu-

bildireyim bari şu bana yapışıp kalan gitmeyen kilomu haftaya görmek istemiyorum bunu yaa off

geçen hafta 83

bu hafta 83

giden 0

hedef 70

aylincim liste için şimdiden eline sağlık canım

aylincim kilomu not et

ilk kez artıyım yaa.... haftaya acısı çıkar ama.. regl bitimi 1 kg. gidicek d,iye düşünüyorum...

tmm ablam not ediyorum

ben 1500gr artida bile olabilirim
dün manti kurabiye cubukk kraker neler neler yedim senağlama

aboo 7 kisi olmusuz
biyere birakmammm
kacmayin sakin
uzun zamandir görmedim bukadar kisiyi bi arada

not ettim sonuyok ablam

iyiym fleks sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…