80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

]selam kızlar 20 gündür yokluğumu hissetmişsinizdir sanırım..
zor günler geçirdik..
20 gün ama uzun hikaye..
eşim garajda yan komşumun çocuğuna çarptı..çok büyük kaza atlattık..çocuk yerde oturduğu ve dönüş yeri olduğu için çocuk arabanın altına girmiş..olay lehimize ama çocuğa birşey olmasından çok korktuk..eşim 1 haftada 4 kg verdi..çocuk iyi..sadece bir bacağı kaval kemiğinden kırık..kızlar yaşadıklarımız olayın vicdan boyutu değil sadece..komşum ve akrabaları tepki aldı..hastaneye ziyarete bile gidemedik..elim kolum bağlı mahfoldum..akrabaları zarar verebilirmiş eşime..çocuğun babası eşime aşırı tepkiliymiş..zaten taşınacaktık ya..bize olay çıkmadan biran önce gidin dediler..zaten toplanmaya başlamıştım..çocuk 4 günde hastaneden çıktı..gidip gelemedim evlerine...samimi komşumdu..benim için çok zor..tanımadığım insanın bile üzüntüsüyle dertlenen biri olarak yaşadığım olay ağır oldu..velhasıl geçen hafta cuma taşındık..yerleştim çok şükür ve yoruldum tabii..
size kavuştum sonunda..bu koşuşturma içerisinde kilo verdiğimi sanırken 2 gün önce tartıldım ve 1.5 kg aldığımı gördüm sinirden 2 gündür yiyorum..toparlanmam lazım desteğinizle..mesela bugün sürekli birşeyler yedim tokum hatta midem bulandı ama yedim..sitres kilo aldırıyor duygusal açlık modundayım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Hele şükür gelebildim
Bugün inanılmaz yoruldum hatta şu an inanın parmaklarım bile ağrıyor
Saat 11de halılarımı almaya geldiler ( halı yıkamadan ) ondan sonra hemen yarım saatcik komşu ablamla kahve faslı yapıp direk işlere giriştik Sağ olsun büyük kızımda biraz yardım etti ( tabi daha çok kardeşini kızdırıp bir şeyi 5 kere söyledikten sonra getirdi ama olsun en azından arada 2 tur eksik atmış oldum ev içinde )
Yaptıklarımı sayayım
Salonun ve balkonun camını sildim ( tüller makinede yıkanırken ) tabi bu seferde temiz tülü asmadan duvarlarıda sileyim bari dedim hadiiiiiiiii salonun duvarlarını sildim tabi kollarım koptu o ayrı
Koltukları zaten daha rahat olsun diye ortaya çekmiştim hadi altlarınıda sildim iki posta ( sani bir kerede temiz olmayacakmış gibi )
Koltuk kolçaklarını ve sandalyelerimi tek tek sildim :26:
Kızın odadaki oyuncaklarını ayıklayıp bazılarını yıkadım bazılarını attım
Bir ara küçük kuzu huysuzlanınca onu uyuttum ve sonrada bütün ne kadar cerceve ve ıncık cıncık varsa tozlarını aldım. Koltuk minderlerini yıkamaya atmadan evvel kirçözle birer posta sildim şu andada makinede yıkanıyorlar
Sırt minderleri bitince ( 10 dakika sonra ) hemen oturma minderlerini atacağım ve salonumun işi bitmiş olucak Allahın izniyle

Yarında inşallah Yatak odasının duvarlarını, camını ve bütün yastık yorganları bir suda geçirip orayıda akşama kadar bitiririm
Tabi sabahtan kızkardeşimle dışarda kahvaltıya gideceğiz ( Bildirime kesin yetişirim o yüzden şu anda yapmıyorum ama pek fark yok şimdilik )
Cumartesi günüde eşim hazır evde yokken mutfağı bir kaldırayım diyorum FAyanslar, dolap içleri, yerler falan
Kız sağ olsun bugün odasınıda aradan çıkardı akşam üzere babasıyla
Banyoyuda nasılsa Cumartesi yada pazar aradan çıkarttımı yaz temizliğim bitmiş olucak inşallah

Bu arada dün gecede tam yatacakken eşim birşey söyledi ( ki şimdi iyi diyorum ) sinirlerimi tepeme çıkarttı bende sırf aynı anda yatmamak için biriken ütülerimide aradan çıkarmış oldum o sinirle

İnanılmaz yoruldum ama heryer tertemiz olunca o yorgunluğuma deydi diyorum

Biliyorum bu aralar düzenli menü paylaşımı yapmadım ama söz kızlar pazartesi itibariyle yine her gün yediğim herşeyi yazıcağım buraya hatta fırsat buldukca resimli paylaşımda bulunurum

İnşallah sınava giren tüm arkdaşlarımız sende dahil tabiki gönüllerinden geçen bölümleri kazanıp çok güzel üniversitelere yerleşirler Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Gelmiş geçmiş olsun allah beterinden korusun üzülme canim çocuk iyiymiş coksukur bende bu insanları anlayamıyorum neden tepkililer bilmiyom Tmm üzulmeleri normal ama eşin isteyerek yapmadıki sonuçta bilmeleri lazım biraraya gelip destek olmak lazım valla bizim mahalledede çocuk çok arabalarda bir o kadar hızlı bende araba kullanıyorum ama binmeden önce bakmaya başladım etrafima korkuyorum açıkçası allah kimseye vermesin sende kendini toparla canım sana görevini yaptirmamislar onun için rahat ol yeni evinde huzurlu birsekilde otur inşallah aminnnn

canım çooook geçmiş olsun. bazı insanlar kendi hatalarına bakmazlar başkalarının hatalarını görürler nedense. senin çocuğunun ne işi var bi başına sokakta demeniz lazımken kaçmak zorunda kalmışsınız. neyseki çocuğun durumu iyi. allah beterinden saklasın. amiiiiiiiiiiiiiin

kız nolur bize de gel ben çok bişe istemiyom şöyle bi sil süpür yeter. geçen komşum geldi. kızlar evi süpürdü mutfağı topladı falan. kız diyo çok toz olmuş eşim diyo evin bişeyi yoktu niye süpürdüler böyle bi erkeğin insafına kaldım düşün gerisini. kız bizim sınav açık öğretim fakültesinin vizeleri. çok şükür kazandık ta okuyoz. allah cümlemize bitirmeyi nasip etsin inşallah. sanırım gönül işleri ile uğraşmıyosa elma şekerimde şu sıralar ders çalışıyodur

ilk bildirimi ben yapayım bari

başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82.5
bu hafta: 82
giden: 500 gr
toplam giden: 3500 gr
spor: yok

haftaya kesin + çıkacam içimden bi ses öyle diyo. bi hafta eksi bi hafta artı. kaç zamandır böyle. dur bakalım nolcak görecez. bide bu haftadan sonra haftalık 500 civarı almaya başlayabilirmişim gebelik sitelerinde öyle söylüyo. tabi bu birazda bünye meselesiymiş. eğer işim bünyeye kaldıysa yandım haftada 1 kg gelir kesin

Son düzenleme:
anacığımı bekliyom 20 dk burda ilşallah. gece kaygıdan mı nedir karnıma sancılar girdi uyuyamadım. tabi bunda fb nin de katkısı büyük. gece koca bi hayal kırıklığı ile uyudum

biz olay çıkmasını istemedik..kötü insan olmak kolay..cahilden alimler bile kaçarmış..üzücü sonucu ise çok şey paylaştığım komşumla bu şekilde ayrılmak..hayıırlısı..

çok geçmiş olsun canım.çok kötü günler yaşamışsın ama ne kadar üzüldüğün,yırandığın belli.Allah korumuş çocuğa bir şey olmamış.sen elinden geleni yapmışsın biraz rahatlamaya çalış

canım valla okurken ben yoruldum,ellerine sağlık,uzun zaman kirlenmesin evin inşallah.bende yaz temizliği yaptım ama 3 gün kendime gelemedim yorgunluktan

günaydın kızlar inş güzel bildirimlerle gelirsiniz ben ne kadar berbat olsamda+500g daım

geçmiş olsun bitanem eşin isteyerek yapmadı sonçta karşıdakinin canı yanmış ama hiç kimse böyle bi olayı isteyerek yapmaz anlayışlı olmaları gerekirdi Rabbim inş böyle olaylar bidaha yaşatmaz inş bitanem

mrb canım benm ilk gekdiğimde siz benim idollarimdendiniz maşallah ne güzel vermişsin alma ya tekrar o kiloları inan insanın psikolojisi berbat oluyo bence sabret

BİLDİRİM

başlangıç:90,4
geçen hafta:87,5
bu hafta:87
giden:,500gr
toplam giden:3,4
hedef:75
ne güzel eksidesiniz benim kide sizinkiyle aynı ama işareti tam tersi +
anamaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaam bu ne kız okurken belim başım koptu bunun üstüne eksi çıkarsın heralde dimi ya

[CENTER]
BLDİRİMİM
başlangı.:80
geçen hafta:73.00
bu hafta:73.5
gelen:500 g (en son bidirimde kaç olduğumu bilmym)
top. giden:6.5
hdef:65
spor:lesli 1 saat

regl olcam o yüzden artıayım diyeli 3-5 gün kaldı gelck hafta inş dah iyi bi sonuç olur​
[/CENTER]

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım çok zor şeyler atlatmışsınız allah hiç kimsenin başına vermesin

başlangıç: 89
bu hafta: 78,5
geçen hafta: 79
giden: 0,5
toplam giden: 10,5
hedef: 60
spor: 5 saat açık havada yürüyüş

hayırlı cumalar
bildirim
başlangıç.86
geçen hafta.77.4
bu hafta.76.4
giden.. 1.kg
toplam giden.9.600
hedef.70
spor yürüyüş

canım bence çok iyi gidiyorsun,haftaya iyi rakamlar göreceğinden eminim

başlangıç: 89
bu hafta: 78,5
geçen hafta: 79
giden: 0,5
toplam giden: 10,5
hedef: 60
spor: 5 saat açık havada yürüyüş

kalori hesabına göre besleniyorsun galiba,1600 lere kadar çıktığını gördüm.ben 1500 geçmemeye çalışıyorum.sence doğrumu yapıyorum,kilom senden fazla.daha hızlı kilo vermem gerekmiyormu.

kalori hesabına göre besleniyorsun galiba,1600 lere kadar çıktığını gördüm.ben 1500 geçmemeye çalışıyorum.sence doğrumu yapıyorum,kilom senden fazla.daha hızlı kilo vermem gerekmiyormu.

bana doktorun verdiği diyet 1600 kalorilik ona göre uyduruyorum aşmamaya çalışıyorum ekime kadar böyle devam edicem inşallah ekimde kontrolüm var ortalama ayda 2 kilo veriyorum daha fazla olmuyo pek ama kalori hesabına göre diyet yapmak çok zormuş yemeyi düşündüklerimin önce kalorilerine bakıyorum
bence doğru yapıyosun ama kilonun fazla olması o kadar önemli değil ben senin kilondayken de 2 kilodan fazla veremiyodum hızlı veya yavaş kilo verme biraz da metabolizmayla ilgili yaşın benden büyük olabilir ya da hormonal bozukluklar, tiroid hepsi etkiliyo kilo alıp verme hızını çok şüpheleniyorsan diyet için bir endokrin doktoruna görünebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…