80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb herkeslere iyi geceleeeer
ya kızlar ben felaket durumdayım yarına yüzde seksen 74 bile çıkarım karnım çok şiş reglime 4-5 gün kaldı ondan diycem ama boğazımıda tutamyrm delirecem yaaaa npam ben konsantre olabilmek için kafamı tam diyet moduna sokamyrm ve kilo almaya devam edyrm yenidenyetmiş beş üstü ve seksenleri görmek istemyrm yaaa beni konsantre edin of yaaa:18::18::18::18::18:

günaydınlarrr güzel bi gün olsun topicimizin üzerinde güller açsın güneş ışıldasın

mrblR herkeslere günaydın hadi bakalım yeni bir iş günü inşallah herkes için az kalorili bol hareketli bir gün olur

günaydın kızlar. umarım güzel bi gün geçirirsiniz. ben yine yataktayım. ders çalışacam. iki gün kaldı ve doğru düzgün çalışamıyorum bile. içtiğim ilaç uykumu getiriyo. ama elimden geleni yapacam. hadi sınava çalışanlara kolay gelsin.

kamilecim sen niye saldın kendini. adet öncesi bu normal canım ya. belki biraz pilates falan yapsan motive olursun. tabi vaktin olursa. yada havalar düzeldi çık dışarda yürü. ama gözünü seveyim bu kadar vermişken tekrar artıları görme. gr gr da olsa eksi olsun kilon. sen yaparsın. hadi güzelim göreyim seni

Kolay gelsin canım inşallah sınavın güzel geçer valla sorma canım ya gerçekten saldım bu ara ama bugün sabahtan başladım hem leslie hem jillian yapıyrm aradada ender saraçın on hareketini yapıcam napıp edip şu geri kalanları vermem lzım arada böle çakıldım kaldım altmışları göremycm diye umutsuzluğa kaplıyrm ama bugün daha iyiim nolursa olsun devam inş hep beraber ineriz aşağılara doğru teşşekkür edrim desteğin için bitanem

BUGÜN DAHA İYİ OLMANA SEVİNDİM. sen hayallerine çok yaklaştın. sadece biraz direnç noktasına takıldın sanki. pes etme.

Hadi canlar ben kaçar hazırlanıp okula gideyim hepiniz öpüldünüz okulda vakit bulursam yazarım

anaaam rezilliğime bakın heleeee
utancımdan kaç gündür giremiyorum
bu aralar ev toplama ve taşınma telaşım olacak kızlar
benden pek randıman beklemeyin zira kendimdne ben de beklemiyorum
daha tayinimizin nereye çıktığı belli değil bir kaç güne belli olacak
o zaman haber veririm
inşallah bu süreçte kg larıma yeni kglar katmadan gelirim aranıza yeniden
hepinizi kocaman öpüyorum

anammm nolmuş topikimizeeee ben yoktum kimsecikler de yokmuşşş o kadar yoğun günler geçiriyorum ki anlatamam anlatsam burası dolar taşar hafta sonu yine yokum kocişin kuzenine istediğimiz kızla ikisine yüzük takmaya gidicez diyetten o kadar koptum kiiiii sormayın gitsin yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama kırmızı kartı yedim yanında bi sürü de tatlı yedim ağlamak istiyorummm

herkeslere iyi akşamlar nerde bu millet ya kaptancım kimseler uğramaz oldu buraya ya geliyom gidiyom sayfa yeinde duruyo
neyse benim menü
sabah:7.00:3 dilim ekmek menmen peynir bol maydonoz 3 zeytin
öğle:11.30:1 tabak kısır
ara:17.00:1 elma 1 dilim havuç
akşam:19.000:1 karnıyarık 3 dilim kepek ekmek yoğurt
ara:1 elma olur
şimdi leslie yapcam inş

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 yumurta
1 bardak meyve çayı
Ara
1 elma
1 nescafe 2 si 1 arada
Öğle
2 dilim ekmek
1 fırında uskumru
salata
Ara
2 dilim ekmek arasına lorlu sebzeli sandviç
yeşil çay
Akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
3-4 dilim patates kızartması ( bunun kadar hiçbir yemeğe zaafım yok ya oldumu dayanamıyorum )
Ara
1 elma
10 fındık
bugün aldığım kalori 1655

Bugünku menum
Sabah.1dilimcavdar ekmeği dom .salatalik zeytin peynir
Öğle.1yufkadan gözleme 4böldü oglumundu 1buçuk dilimini ben yedim
Ara.1fincan kahve 2adet petibor biskuvi
Aksam.1adet karniyarik 1dilimekmek 1.2kaşık makarna valla kizarilmisti patlıcan dayanamadım
2.5litre şu form cayi

ay kızlar lesliemi yaptım üstünee ender saraçın 10 hareketide yaptım ama günün yogunluğu çöktü üstüme
bu arda bu kalori hesabını yaptımda benim bugün alduğım kalori 2500 ün üstünde belki daha ayrıntılı yazsam 3000inide bulcak demekki dikkat etsem vercm eğer ben 1800 kalorilik diyet yapsam baya veririm bu arda benim kilo boy oranına 1800 kalori dedi yarın biraz daha dikkat edeyim bakalım

iyi geceler kızlar ben yatayım artık çok yorgunum yarın görüşürüz inş zaten buraya gelen giden yok benden başka kend kendime sorup cevaplıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…