günaydınlarrr güzel bi gün olsun topicimizin üzerinde güller açsın güneş ışıldasın
Merhabalar
Daha önce kk desteğiyle 20 kg vermiştim hamile kalınca silbaştan aldım kiloları şimdi vermek için uğraşıyorum ama arkadaş desteği olmadan olmuyor kaç ez bozdum başladım diyette şuam 89 umistedim kiloya inmemde desteğinizi esirgemeyin birlikte zayıflayalım inş . Doğum yapalı 2,5 ay oldu emziriyorum ve hala Regl olmadım bu nedenle olsa gerek kg veremiyorum tabi tatlı çok yiyorum onunda etkisi vardır ffffffff çok çirkin hissediyorum kendimi
günaydın kızlar. umarım güzel bi gün geçirirsiniz. ben yine yataktayım. ders çalışacam. iki gün kaldı ve doğru düzgün çalışamıyorum bile. içtiğim ilaç uykumu getiriyo. ama elimden geleni yapacam. hadi sınava çalışanlara kolay gelsin.
kamilecim sen niye saldın kendini. adet öncesi bu normal canım ya. belki biraz pilates falan yapsan motive olursun. tabi vaktin olursa. yada havalar düzeldi çık dışarda yürü. ama gözünü seveyim bu kadar vermişken tekrar artıları görme. gr gr da olsa eksi olsun kilon. sen yaparsın. hadi güzelim göreyim seni
Kolay gelsin canım inşallah sınavın güzel geçer valla sorma canım ya gerçekten saldım bu ara ama bugün sabahtan başladım hem leslie hem jillian yapıyrm aradada ender saraçın on hareketini yapıcam napıp edip şu geri kalanları vermem lzım arada böle çakıldım kaldım altmışları göremycm diye umutsuzluğa kaplıyrm ama bugün daha iyiim nolursa olsun devam inş hep beraber ineriz aşağılara doğru teşşekkür edrim desteğin için bitanem
bugün daha iyi olmana sevindim. Sen hayallerine çok yaklaştın. Sadece biraz direnç noktasına takıldın sanki. Pes etme.
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] yediveren35[/TD] [TD] 90.4 [/TD] [TD] 88.5 [/TD] [TD] 87.5 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ayse_03[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 80.3 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 97 [/TD] [TD] 96.4 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 23.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 90 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 8.6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat fitness 1 saat pilates 5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 78.9 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.2 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 86.7 [/TD] [TD] +0.7 [/TD] [TD] 4.3 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] benben[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] +0.8 [/TD] [TD] 9.7 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
Nickini bilem özlemişim heleki ortiliğini(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?