80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

((( Geri dön geri dön, ne olur geri dööön diyorum azmime :)
Azmimiz tatlı dilden anlamıyor çekip çıkarmak gerek hadi ortim başlayalım biliyorum sabit kalamamak insanı demoralize ediyor ama bırakırsakta kilo alımın sonu yok fil oluruz
Buraya bildirim yapmak liste paylaşımında bulunmak insanı birnebzede olsa kontrol ettiriyor azmimize Kırbaç lazım gel bi güzel dövek

Ve ilk bildirimim

başlangıç:89
geçen hafta:89
bu hafta:88
giden:1000
toplam giden:1
hedef:68

Tek tek basarak ilerleyeceğim herhalde

kalori hesabına göre besleniyorsun galiba,1600 lere kadar çıktığını gördüm.ben 1500 geçmemeye çalışıyorum.sence doğrumu yapıyorum,kilom senden fazla.daha hızlı kilo vermem gerekmiyormu.

Canım yaşa boya harekete göre değişebiliyor kalori miktarı zamanında bir site var hesaplayan benim günlük 1150 almam gerek çıktı si

Günlük Kalori İhtiyacı
Buradan bakabilirsin

canım doğru söylüyorsun bir süre böyle devam edeceğim.yaşım 39 muhtemelen yaşdan dolayı metobolizmam yavaştır.tahlillerde sorun yok Allaha şükür.fazla hareket yok bende ama az yemeye çalışıyorum.umarım herkes bu yaz istediği kiloya ulaşır ve bir daha almaz.

sağol canım hemen bakacağım.bu arada sende hoş geldin tekrardan

ben 25 yaşıdayım canım ondan da fark oluyodur yoksa bende hareketsizim hele yarın sınavım var onun yüzünden 2 haftadır ev işlerine bile karışmıyorum yürüyüşte yapmasam kilo alıcam nerdeyse

bazal metobolizma 1617 diyor.buna göre mi kalori almalıyım,yoksa daha azınımı,pek kafam basmadılütfen cevap

sayfayı aşağı kaydırırsan altta haftada 1 kilo vermek için almanız gereken günlük kalori miktarı yazıyor ordakini alman gerekiyo galiba

Kızlar merhabaaa .
Yarın bildirim yapıcam her zamanki gibi bakalım çok heyecanlıyım. nihayet su içmeye başladım bazen 3 lt. bile içtiğim oluyor :)

dünkü yediklerim,

sabah 1 dereotlu lorlu poğaça , 1 bardak vişne suyu
ara 1 salatalık
öğlen 1 kase kısır
ara yok
akşam 1 yumurtalı az yaglı omlet, 1 domates, 1/2 kibrit kutusu peynir 2 dilim ekmek
akşam 1 kuru incir, ceviz

2.5lt su
1 saat cardio

bacak çalıştım daha çok dün sporda nası agrıoooo :) ama olsun agrıdıkça incelcekler demektirr :) haydi kızlar herkes spora!!

mrb canım benm ilk gekdiğimde siz benim idollarimdendiniz maşallah ne güzel vermişsin alma ya tekrar o kiloları inan insanın psikolojisi berbat oluyo bence sabret

ah canım keşke idol olarak kalabilseydim. o günler, buraya koyduğum fotoğraflar rüya gibiydi hala açıp açıp bakıyorum, acıyorum halime. olur da tekrar kilo verirsem asla ama asla geri almak gibi bir aptallık yapmam. çünkü dediğin gibi kilo vermeden öncekinden bile beter bir psikoloji.

Çıkar mı dersin :) Eskisi gibi istesem de yapamam çalışırken. O bir saat yürümeler, özel menü hazırlamalar nerede. Ama akşamları yememeyi düşünüyorum. Hem sabah nefsimi köreltirim, hem de eminim bu yolla başarılı olurum. Önceden denemiştim çünkü sabah ne yersem yiyeyim akşam yemezsem veriyorum. O yüzden menü yazmakta pek uygun olmaz

Sağlığıma kavuşup, şu işe başlayayım tam oturacak inşallah. Ortim

canım ben burda 2 haftalık taze tombişim :) yazdıklarını okuyorum da daha önce de sanrım kk sayesinde kilo vermişsin eskiler bilio sanıım:) merak ettim kaç kiloydun ne kadar sürede ne verdin ve şimdi kaçsın :)

merakın için kusura bakma

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Umarım bildirim için geç kalmamışımdır
Sabah malum kızkardeşimle kahvaltıya gittik ( İKeA da ) eve geldiğimde de tam bilgisayarı açtım komşu ablam kahveye geldi bende mecbur anında ekranı kapattım
Tam yatak odasında işlere dalmıştım ki jeton düştü ve anında kendimi buraya attım

Hemen bildirimimide yapayım

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 97.4 kg
Bu hafta; 97.8 kg
Fark; + 0.4 kg ( olacağı buydu hem ödem var eksik su içmekten hemde temizliğe dalınca yemek yemeyi ihmal ediyorum )
Toplam giden; 22.2 kg
Hedef; 65 Kg
Spor; 130 dakika ( haftaya en az iki misli olucak inşallah )
Beden; 48

Bu hafta hiç memnun değilim sonuçtan ama birazda olmaması gereken kanamamında sebep olduğunu düşünüyorum
Rabbim inşallah haftaya en az 1 kilo gitmeyi nasip eder bana ....Aminnnnnnnn tabi hepimize

Şimdilik kaçıyorum fırsat bulabilirsem bakarım olmadı artık gece inşallah
Hepinizi kocaman öpüyorum

Kız bakma arada böyle kafayı yiyorum temizlikle yoksa serde tembellik var aslında ama işte ipin uçu kaçınca daha beter olur diye kVnin gördüğü yerleri yapıyorum hafta içinde haftasonuda dip köşe giriyorum mecbur malum evde iki tane cadı var ve ikiside birbirinden dağınık
Senede 3 yada 4 kerede böyle dip köşe oluyor
Eşim sağ olsun normalde her haftasonu yardım eder ama bu sefer hiç bulaştırmadım yarın öbür gün Alehime delil olarak kullanmasın diye malum en ufak şeyde başlar erkekler işte ne yapıyorsunuz ki biz dışarda koşarken siz nette yada Tv karşısında oturuyorsunuz ev temizliği günlük sürsün sürsün 1 saat sürsün diye Neme lazım

İnşallah haftasonu bütün öğrencilerin sınavları çok çok güzel geçerde herkes gönlündeki Üniversiteyi kazanır Aminnnnnnnnnnnn

canım valla okurken ben yoruldum,ellerine sağlık,uzun zaman kirlenmesin evin inşallah.bende yaz temizliği yaptım ama 3 gün kendime gelemedim yorgunluktan

Valla dediğin gibi ince ayrıntıya girince yattığı yeri hatırlamıyor insan Ben dün gece 3e kadar inat ettim bitecek bu iş diye Koltuk kılıflarım yıkandıktan sonra onları geçirmeyle debelendim durdum
Gece 3de yattığımda nasıl daldıysam sabah 7de büyük kızım yanıma geldiğinde gece sandım ve hayırdır be kızım gece gece ne olur bırakta uyuyayım bak geç oldu dedim Anne ne gecesi sabah 7 oldu dedi hadi onu okula gönderdikten sonra 1 saatcik daha uyudum bu sefer aynı cümleyide eşime kurdum adamcağız kaçta yattığımı duyunca yaw acelen neydi yatıp uyusaydın sabah makineden çıkartırdın minder kılıflarını dedi ama cinsim işte bitmeseydi bu seferde yattığım yerde ay yarım kaldı diye diye bir hal olurdum

Hatta başlamadan evel eşime yaw kadın tutsammı acaba dedim ( ki 15 senedir aynı şeyi söyler ama hiç tutmadan kendi işimi kendim yaparım ) eşim de beni gaza getirmek için yahu kadın dediğin temiz eve gelir bu kadar dip köşe temizliğe kimse gelmezki diyince görürsün sen diyip kendim giriştim Tabi acısını eşimden çıkartırım nasılsa

Son düzenleme:
nasılsınız canlar
benim pc 15 gündür serviste ve tel de sorun çıkarrıyor bildirim yapamıycam sanmıştım şans eseri yazdıklarım gitti foruma
bakalım şindi gidicekmi.menülerimi yazıyorum 5.6 kere ama .ıkmıyor yazamasamda takipteyim.gönlüm burda

bazal metobolizma 1617 diyor.buna göre mi kalori almalıyım,yoksa daha azınımı,pek kafam basmadılütfen cevap
Arkadaş cevabı vermiş canım bazal metabolizma yazanın altında ki

Evet çalışırken sıkıntılı olabiliyor ama bizim meto çok kötü değil bende akşam belli saatte yemezsem verebiliyorum spor desen zaten şimdi bende yapamıyorum ama bir yerden başlamak ve kontrollü gitmek gerek Facebook daki grupta paylaşımlarımız genel olduğundan bana pek etki etmedi menü paylaşmasanda sohbetinde yanımda ol ortimmmmmm

al benden de o kadar canım ya, eve yatılı misafir geldi, sonra ben gittim derken düzel alt-üst oldu ve artıkarı gördüm ve çok moralim bozuldu ki bu hafta da artıdayım sanırım... benim sorunum sanırım yeme saatlerimden kaynaklandı ve sporumu yapamadım istediğim şekilde... en güzeli ahlanmak yerine kendimizi bir hizaya alıp dur demesini bilmek sanırım... ikimize ve bizikm gibi olan topik arkadaşlarımıza en kısa zamanda eksilerde dans etmeyi diliyorum :)
canım kolay gelsin sana, çiftlerede ALLAH tamamına erdirsin inş. :)) üzülme kaptancım bu ay var bizim topikte bi nazar , okuyup üfleyelim kendimizi düzeliriz belki :))

canım ya çok geçmiş olsun , verilmiş sadakanız varmış ki kötü bir sonuçla karşılaşmamışsınız, aslında üzülme bence canım çünkü eğer o komşun senin iyi bir dostun olsaydı karşında değilde yanında durudu, sonuçta kaza bu , kim isteyerek böyle bi duruma sebep olur ki... kaba ve düşüncesiz kişilermiş ki sevin bence hayatında temizlik olmuş oldu böylelikle ... yeni taşındığın yer sana huzur ve mutluluk ve güzel sağlam komşuluklar nasip etsin canım

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 bıldırcın yumurtası
1 yemek kaşığından az labne
1 tatlı kaşığı şekersiz çilek marmeladı
3 zeytin
Ara
1 elma
Öğle
3 yağsız biber dolması etli
2 dilim ekmek
salata
Ara
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım çay kaşığı tarçın
1 yemek kaşığı çekirdekli siyah üzüm
yeşil çay
Akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
yarım tabak zeytinyağlı taze fasulye
Ara
ne yiyeceğime karar veremedim
bugün aldığım kalori 1500 arada da en fazla 100 kalorilik bişey yerim 1600 diyebiliriz

canım bence çok iyi gidiyorsun,haftaya iyi rakamlar göreceğinden eminim

inş canım ya bu hafta regl olursam haftaya iyi bi rakam görürüm

melankolicim ya sorma bu ara cozuttuk fazlaca kendimizi toparlammaız şart en önemlisi kafada bitirmek ben nedense bu ara kafamı toplayamyrm ama elimden geleni yapıcam az nce okuldan gelrken karşı komşu ya kamile ne kadar incelmişsin dedi çok hoşuma gitti azda olsa motive edyo insanı böyle cümleler zayıfladğımız günleri düşünüp yemekten uzak durmalıyız

ve menm
sabah: 2 dilim kepek ekmek menmen mydonoz peynir zeytin 2 b tek şeker çay
9.30:1 mil leslie ender srç on hrket
ara:1 elma

öğle:4 yk kısır 1 dilim pasta(okulda arkdşlrdn birinin doğum günü vardı yemek zorunda kaldım)
ara:2b tek şkr çay
akşam:1 büyük kase çrba 3 yk makarna 3 tane yeşilsoğan 2b tk şkr çay

ara:1 elma2b yeşilçay

21.00:1 mil eslie ve on hareket yapacam

Selamün Aleykümmmmmm

Hele şükür yatak odamda bitti sayılır bir kaç parça eşya kaldı yerleşecek dolaba ama gerçektende çok yoruldum
Gerçektende bazı insanların dediği gibi en nankör iş temizlik yap yap bitmiyor
Anam okadar çok şey attım ki kızımın ağzına kadar dolu olan çekmecelerin ikisi tamamen boşaldı ikise yarıya indi Anam gibi ay buda belki giyilir buda dursun diye bir sürü şey vardı hepsini koydum bir poşete nasılda çöp konteynerin yanına ayrı koyunca alan alır Anam görseydi beni kesin gebertirdi ne diye okadar şeyi attın diye ( hiç birinde birşey yok sadece büyük kıza dar geliyor ama ufaklığa kadarda saklayacak halim yoktu )
Yarında Allahın izniyle banyo ve mutfağıda yaptımmı tamamdır Ondan sonrada artık bir kaç gün rahat eder yine günlük idare ederim

İnşallah pazardan sonrada kendime çeki düzen verir yine menü paylaşımlarımı yaparım
Önümüzdeki cuma çok güzel bir kilo farkı göreceğime iinanıyorum

Bugünku menum
Sabah yağsız kızarmış yufka içinde peynir dom.salatalık zeytin çay
Öğle.yok
Aksam.1kase tarhana çorba 2dilim çavdar ekmeği 1tabaka çoban salata
2.5litre şu spor 60dk yürüyüş

Şu anda evde tek başına filmindeki ufaklık gibi süper hissediyorum kendimi hani bir yatağın üzerinde zıplamadığım kaldı
Eşim bugün büyük kızıma süpriz yapıp uzun zamandır başımızın etini yediği elektro gitarını almış
Eğer beğenmeseydi geri gidecekti ama şükür bayıldı ( alev kırmızısı parlak çok güzel birşey )
Tabi büyük cadı havalara uçtu tabi istekleri bitermi buna şimdi birde amfi lazım demezmi bayılacaktım
Bu aralar gerçekten maddi manevi bitirdi bizi cadı yinede tabiki canı sağ olsun

Babasınında iyi saatine deng gelince daha evvel özel ders aldığı Hocanın dükkanına gittiler bu saate dedim kapanmıştır ama şanslarını denemek istediler İlle o amfiyi alacak cadı
Ufaklıkta ne olur baba benide götür diye yalvarınca onuda götürdü ve uzun bir aradan sonra ilk kez evde tek başına olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorum

Yarında eşim amcası ve onun oğlu ile köye gidecekler ( büyük ihtimal hala oğlunuda alacaklar ) / Çatalca Istıranca
Geçen gün kızlarıda al az yanlız kalayım demiştim yok olmaz falan dedi ama büyük ihtimal ufak cadıyı yanına katıcağım nasılsa Amcaoğlu bizim cimcime için ölüyor seve seve bakar ona bende o arada hem işimi çabucak bitirir hemde biraz kafa dinlerim tabi büyük cadı bugün bulamazsa yarın sabah aldırır amfisini o zamanda nasıl kafa dinleyeceksem

Kızlar insan yürümeye alışinca birakamiyor gerçekten çok sevinçliyim yürümeyide beceriyirum ya benden iyisi Yok haftada 4gün yürüyorum sizcede yeterlimi valla bugün 6km yürümüşum eşim tele bişey yükledi kalorinide goruyosun süper bisey

Canım bende haftanın 4 günüde aynı şekilde yürürsen eminim çok çok güzel bir fark görürsün çok kısa sürede
6 km çok çok iyi valla bende spor salonunda 3 aletin toplamında o kadar km yapmış oluyorum tabi acık havada yürümek daha güzel kilo yaktırır heleki hızlı tempoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…