Azmimiz tatlı dilden anlamıyor çekip çıkarmak gerek hadi ortim başlayalım biliyorum sabit kalamamak insanı demoralize ediyor ama bırakırsakta kilo alımın sonu yok fil oluruz((( Geri dön geri dön, ne olur geri dööön diyorum azmime :)
kalori hesabına göre besleniyorsun galiba,1600 lere kadar çıktığını gördüm.ben 1500 geçmemeye çalışıyorum.sence doğrumu yapıyorum,kilom senden fazla.daha hızlı kilo vermem gerekmiyormu.
bana doktorun verdiği diyet 1600 kalorilik ona göre uyduruyorum aşmamaya çalışıyorum ekime kadar böyle devam edicem inşallah ekimde kontrolüm var ortalama ayda 2 kilo veriyorum daha fazla olmuyo pek ama kalori hesabına göre diyet yapmak çok zormuş yemeyi düşündüklerimin önce kalorilerine bakıyorum
bence doğru yapıyosun ama kilonun fazla olması o kadar önemli değil ben senin kilondayken de 2 kilodan fazla veremiyodum hızlı veya yavaş kilo verme biraz da metabolizmayla ilgili yaşın benden büyük olabilir ya da hormonal bozukluklar, tiroid hepsi etkiliyo kilo alıp verme hızını çok şüpheleniyorsan diyet için bir endokrin doktoruna görünebilirsin
Azmimiz tatlı dilden anlamıyor çekip çıkarmak gerek hadi ortim başlayalım biliyorum sabit kalamamak insanı demoralize ediyor ama bırakırsakta kilo alımın sonu yok fil oluruz
Buraya bildirim yapmak liste paylaşımında bulunmak insanı birnebzede olsa kontrol ettiriyor azmimize Kırbaç lazım gel bi güzel dövek
Ve ilk bildirimim
başlangıç:89
geçen hafta:89
bu hafta:88
giden:1000
toplam giden:1
hedef:68
Tek tek basarak ilerleyeceğim herhalde
Canım yaşa boya harekete göre değişebiliyor kalori miktarı zamanında bir site var hesaplayan benim günlük 1150 almam gerek çıktı si
Günlük Kalori İhtiyacı
Buradan bakabilirsin
canım doğru söylüyorsun bir süre böyle devam edeceğim.yaşım 39 muhtemelen yaşdan dolayı metobolizmam yavaştır.tahlillerde sorun yok Allaha şükür.fazla hareket yok bende ama az yemeye çalışıyorum.umarım herkes bu yaz istediği kiloya ulaşır ve bir daha almaz.
bazal metobolizma 1617 diyor.buna göre mi kalori almalıyım,yoksa daha azınımı,pek kafam basmadılütfen cevap
mrb canım benm ilk gekdiğimde siz benim idollarimdendiniz maşallah ne güzel vermişsin alma ya tekrar o kiloları inan insanın psikolojisi berbat oluyo bence sabret
Azmimiz tatlı dilden anlamıyor çekip çıkarmak gerek hadi ortim başlayalım biliyorum sabit kalamamak insanı demoralize ediyor ama bırakırsakta kilo alımın sonu yok fil oluruz
Buraya bildirim yapmak liste paylaşımında bulunmak insanı birnebzede olsa kontrol ettiriyor azmimize Kırbaç lazım gel bi güzel dövek
ah canım keşke idol olarak kalabilseydim. o günler, buraya koyduğum fotoğraflar rüya gibiydi hala açıp açıp bakıyorum, acıyorum halime. olur da tekrar kilo verirsem asla ama asla geri almak gibi bir aptallık yapmam. çünkü dediğin gibi kilo vermeden öncekinden bile beter bir psikoloji.
Çıkar mı dersin :) Eskisi gibi istesem de yapamam çalışırken. O bir saat yürümeler, özel menü hazırlamalar nerede. Ama akşamları yememeyi düşünüyorum. Hem sabah nefsimi köreltirim, hem de eminim bu yolla başarılı olurum. Önceden denemiştim çünkü sabah ne yersem yiyeyim akşam yemezsem veriyorum. O yüzden menü yazmakta pek uygun olmaz
Sağlığıma kavuşup, şu işe başlayayım tam oturacak inşallah. Ortim
kız nolur bize de gel ben çok bişe istemiyom şöyle bi sil süpür yeter. geçen komşum geldi. kızlar evi süpürdü mutfağı topladı falan. kız diyo çok toz olmuş eşim diyo evin bişeyi yoktu niye süpürdülerböyle bi erkeğin insafına kaldım düşün gerisini. kız bizim sınav açık öğretim fakültesinin vizeleri. çok şükür kazandık ta okuyoz. allah cümlemize bitirmeyi nasip etsin inşallah. sanırım gönül işleri ile uğraşmıyosa elma şekerimde şu sıralar ders çalışıyodur
canım valla okurken ben yoruldum,ellerine sağlık,uzun zaman kirlenmesin evin inşallah.bende yaz temizliği yaptım ama 3 gün kendime gelemedim yorgunluktan
Arkadaş cevabı vermiş canım bazal metabolizma yazanın altında kibazal metobolizma 1617 diyor.buna göre mi kalori almalıyım,yoksa daha azınımı,pek kafam basmadılütfen cevap
ah canım keşke idol olarak kalabilseydim. o günler, buraya koyduğum fotoğraflar rüya gibiydi hala açıp açıp bakıyorum, acıyorum halime. olur da tekrar kilo verirsem asla ama asla geri almak gibi bir aptallık yapmam. çünkü dediğin gibi kilo vermeden öncekinden bile beter bir psikoloji.
Çıkar mı dersin :) Eskisi gibi istesem de yapamam çalışırken. O bir saat yürümeler, özel menü hazırlamalar nerede. Ama akşamları yememeyi düşünüyorum. Hem sabah nefsimi köreltirim, hem de eminim bu yolla başarılı olurum. Önceden denemiştim çünkü sabah ne yersem yiyeyim akşam yemezsem veriyorum. O yüzden menü yazmakta pek uygun olmaz
Sağlığıma kavuşup, şu işe başlayayım tam oturacak inşallah. Ortim
al benden de o kadar canım ya, eve yatılı misafir geldi, sonra ben gittim derken düzel alt-üst oldu ve artıkarı gördüm ve çok moralim bozuldu ki bu hafta da artıdayım sanırım... benim sorunum sanırım yeme saatlerimden kaynaklandı ve sporumu yapamadım istediğim şekilde... en güzeli ahlanmak yerine kendimizi bir hizaya alıp dur demesini bilmek sanırım... ikimize ve bizikm gibi olan topik arkadaşlarımıza en kısa zamanda eksilerde dans etmeyi diliyorum :)mrb herkeslere iyi geceleeeer
ya kızlar ben felaket durumdayım yarına yüzde seksen 74 bile çıkarımkarnım çok şiş reglime 4-5 gün kaldı ondan diycem ama boğazımıda tutamyrm delirecem yaaaa npam ben konsantre olabilmek için kafamı tam diyet moduna sokamyrm ve kilo almaya devam edyrm yenidenyetmiş beş üstü ve seksenleri görmek istemyrm yaaa beni konsantre edin of yaaa:18::18::18::18::18:
canım kolay gelsin sana, çiftlerede ALLAH tamamına erdirsin inş. :)) üzülme kaptancım bu ay var bizim topikte bi nazar , okuyup üfleyelim kendimizi düzeliriz belki :))anammm nolmuş topikimizeeee ben yoktum kimsecikler de yokmuşşş o kadar yoğun günler geçiriyorum ki anlatamam anlatsam burası dolar taşar hafta sonu yine yokum kocişin kuzenine istediğimiz kızla ikisine yüzük takmaya gidicez diyetten o kadar koptum kiiiii sormayın gitsin yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama kırmızı kartı yedim yanında bi sürü de tatlı yedim ağlamak istiyorummm
]selam kızlar 20 gündür yokluğumu hissetmişsinizdir sanırım..
zor günler geçirdik..
20 gün ama uzun hikaye..
eşim garajda yan komşumun çocuğuna çarptı..çok büyük kaza atlattık..çocuk yerde oturduğu ve dönüş yeri olduğu için çocuk arabanın altına girmiş..olay lehimize ama çocuğa birşey olmasından çok korktuk..eşim 1 haftada 4 kg verdi..çocuk iyi..sadece bir bacağı kaval kemiğinden kırık..kızlar yaşadıklarımız olayın vicdan boyutu değil sadece..komşum ve akrabaları tepki aldı..hastaneye ziyarete bile gidemedik..elim kolum bağlı mahfoldum..akrabaları zarar verebilirmiş eşime..çocuğun babası eşime aşırı tepkiliymiş..zaten taşınacaktık ya..bize olay çıkmadan biran önce gidin dediler..zaten toplanmaya başlamıştım..çocuk 4 günde hastaneden çıktı..gidip gelemedim evlerine...samimi komşumdu..benim için çok zor..tanımadığım insanın bile üzüntüsüyle dertlenen biri olarak yaşadığım olay ağır oldu..velhasıl geçen hafta cuma taşındık..yerleştim çok şükür ve yoruldum tabii..
size kavuştum sonunda..bu koşuşturma içerisinde kilo verdiğimi sanırken 2 gün önce tartıldım ve 1.5 kg aldığımı gördüm sinirden 2 gündür yiyorum..toparlanmam lazım desteğinizle..mesela bugün sürekli birşeyler yedim tokum hatta midem bulandı ama yedim..sitres kilo aldırıyor duygusal açlık modundayım
canım bence çok iyi gidiyorsun,haftaya iyi rakamlar göreceğinden eminim
Kızlar insan yürümeye alışinca birakamiyor gerçekten çok sevinçliyim yürümeyide beceriyirum ya benden iyisi Yok haftada 4gün yürüyorum sizcede yeterlimi valla bugün 6km yürümüşum eşim tele bişey yükledi kalorinide goruyosun süper bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?