slm hatunlar. sabah gittim sınavıma girdim. attıklarım tutarsa iyi bi puan gelir heraldeşimdi yarına hazırlanacam. ama önce bi sizi görim dedim. buraya uğramadan bi iş yapamıyom sınavı olanlara, ev işiyapanlara kolay gelsin.
slm hatunlar. sabah gittim sınavıma girdim. attıklarım tutarsa iyi bi puan gelir heraldeşimdi yarına hazırlanacam. ama önce bi sizi görim dedim. buraya uğramadan bi iş yapamıyom sınavı olanlara, ev işiyapanlara kolay gelsin.
canım ben burda 2 haftalık taze tombişim :) yazdıklarını okuyorum da daha önce de sanrım kk sayesinde kilo vermişsin eskiler bilio sanıım:) merak ettim kaç kiloydun ne kadar sürede ne verdin ve şimdi kaçsın :)
merakın için kusura bakma
Arkadaş cevabı vermiş canım bazal metabolizma yazanın altında ki
Evet çalışırken sıkıntılı olabiliyor ama bizim meto çok kötü değil bende akşam belli saatte yemezsem verebiliyorum spor desen zaten şimdi bende yapamıyorum ama bir yerden başlamak ve kontrollü gitmek gerek Facebook daki grupta paylaşımlarımız genel olduğundan bana pek etki etmedi menü paylaşmasanda sohbetinde yanımda ol ortimmmmmm
Ben de girdim sınava :) artık ne tutarsa attım çan eğrisine güveniyorum sen ne okuyorsun ben işletme 2 sınıf yarına hazırlanmak için oturmuştum buraya bakamaan edemedim menüm sınav dolayısıyla iyi değildi ama yinele paylaşacam
Sabah
Omlet
Reçel
Peynir
Çay
Ara yok
Öğle
Yok
Eve gelince bebem kızım bana aç ancak onlarla ilgilenirken 3 lokma tost karpuz peynir
Akşam çilek
Maalesefki. Çikolatauzun süre yemek yemeyince şeker krizi tutuyo insanı yarında sınav var ama yasak yemek yemeyecem
Su 3 Lt
İyi akşamlar sınava girenlere başarılar
mrb kızlar canım çok sıkkın eşimle fena tartıştık tartıştık derken telefonda msj şeklinde bana verdiği bi söz vardı tutmadı bende çok sinirlendim bişeyler alma meseleesi falan değil bi yere gitmeyecekti söz vermişti gitmiş bende deli oldum ağzıma geleni yazdım tabi regl öncesi olunca birazda onun etkisiylke saydım döktüm bayada ağır konuştum az önce eve geldi ondan öncede baya aradı açmadım teli gelince neden açmıyon dedi bende gerek duymadım dedim birsini getirmiş arabayla köyden başka hiç kelam etmeden gitti aslında çok pişmanlık hissetmiyorum söylediklerimde sonuna kadar haklıyım ama işte napacağımıda çok bilmyrm yarın eve gelcek pzt ben doktora gitcem onuda sölemycem içimden nedense hiç konuşmak dahi gelmiyo beni fena kırdı ama aynı evde bu şekilde kaçar gibi olmakta beni çok kasıyo off ya niye bu erkekler bu kadar düşüncesiz oluyolar
İnş yaa çok zor oluyor bak ben saat 3 oldu bıraktım artık çocuklar uyuyunca ancak rahat çalışıyorum sınav öncesinde bıraz bakarım artık olduğu kadar :)canım ben sosyoloji 3. sınıfım. bu dönem 4 ders aldım sadece iyi çalışırım dedim. ama nerde. hasta olup yatmasam daha almayacaktım kitabı elime. şu saat oldu hala çalışıyodum. ama bırakıyom sabah kalkıp bi kontrol edecem ve gidecem. napim hayırlısı olsun. geçen dönem bende çan eğrisinden umutlu umutlu geçerim heralde dedim ama inkılaptan çaktım. ve dönem uzattım malesef. umarım bu dönem böyle olmaz. hepimiz alttan bırakmadan geçeriz. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
O zaman eskilerden biri olarak hoşgeldin bu güzel gruba diyeyim :) Evet kk sayesinde verdim, burada şu an hala dışarıda veya facebookta devam ettirdiğimiz çok güzel arkadaşlıklarımız oldu. 10-20-30 kg verenlerimiz var. kimisi korudu, kimisi geri aldı ama geri almak herkesin kaderi değil sadece irade işte.
Gruba geldiğimde 92 kiloydum. 5-6 ay gibi bir sürede 20 kilo verdim 72 oldum. Sonra hayatımın sıkıntılı bir dönemine girdim, stresten yiyen ve abur cuburu normal yemekten fazla seven biri olarak 3-5 derken ne olduğunu anlamadan 87 kiloya çıktım şu an. Evet 92 değil ama pek fark yok bence.
Arkadaşlar emin olun daralttığınız kotların sevinci ne kadar büyükse, onları geri açtırmanın acısı onun en az 3-5 katı. Ben bunların hepsini yaşadım. Defalarca başladım, bıraktım. Kendime sözler verdim, sözlerimi de abur cuburlarımla birlikte yedim. Ağladım, depresyona girdim, hapları denedim. Dukan diyeti, elma diyeti, ayran diyeti, detokslar, tek tip beslenmeler hepsini yaptım. Yani bu kilo işi ile ilgili denemediğim yol, yemediğim halt kalmadı. Haftada bir kilo tıkır tıkır veren metabolizmamı mahfettim. Bağırsaklarımı form çaylarıyla yıprattım. İşin en acısı da zayıflamak için gerekli bütün bilgileri biliyor olmam. Ve bu işin en son safhasındayım, yani kendini olduğu gibi kabul etme :)
Ama zayıf fotoğraflarıma baktıkça asla oradaki gibi mutlu olamayacağımı biliyorum. Geriye tek bir seçenek kalıyor, benim bu işi gerçekten istemem. O gücü kendimde bulmak ve eski azimli halimi o dipsiz kuyulardan geri çıkarmak için de deli gibi çırpınıyorum. Stresten yemeyen bir insan benim gibi birini asla anlayamaz, iradesiz der geçer. Ama bizim için, hele ki bu zor hayatta, hiç kolay değil... Merak edersen aşağıda bizim zamanlardan koyduğum fotoğraflarım var toplu halde, ilk ve son hallerim, geçiş dönemlerim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245010-80-89-kilo-araligindakiler-birlikte-zayifliyor-4395.html
Elimden geldiğince olurum ortim, bu sefer başarırsın inşallah
teşekkür ederim canım tavsiyelerini uygulamaya çalışcam biz geçen sene çoook tartışıyorduk hatta bi ara boşanma lafı bile geçti aramızda çok şükür bu sene iyiydik ama bu son olaya kadar ciddi bi tartışmöamız olmamıştı çok ciddi sinirlendim bana söz verdiği halde sırf eniştemiz ısrar etti diye istemediğim bir yere gitmiş ve eşim ietediği takdirde herkese hayır diyebilecek bi insandır eşimin haftasonları köye gitme huyu var geçendede bahsetmiştim burda galiba kendi haline bıraktım ısrar etmiyorum haftaiçide evden dışarı bi adım atmaz okuldan gelir ben gelene kadar uyur sonrada benim uyumamamı ister ama anlaşmıştık bensiz kendi akrabası olmadığı zaman köydeki hiçbir düğüne gitmeyecekti ki bu her düğüne gittiğinde bana bi sürü dedikodu geliyo iyi niyetli insanların olmadığını çok iyi biliyorum eşimin bana düşkünlüğünü hazmedemeyen insanlar ama neden fırsat veriyor yok 15 dk durmuşmuş ben delirdim resmen dün gelmiş bide bana surat yapıyo bakalım bugün görecz nolckCanım ne olur üzülmeEminim eşinde bu gece biraz düşününce sana hak verecektir
Dediğin gibi erkekler bazen ince düşünemiyorlar. Sana şöyle basit bir örnek vereyim eskiden eşim kahveye çok giderdi ve öyle böyle değil işten çıkışta eve gelmeden direk kahveye iner ve çok geç gelirdi.
Eğer onu arayıp niye hala gelmedin falan dersemde bana inat daha geç gelirdi.
İnan çok uzun zaman sabrettim kendi anlasın yanlışını ( sonuçta zaten KV yüzünden huzurumuz kaçıyordu ara ara birde bu iyice dellendiriyordu beni )
Neyse lafı uzatmimadamla defalarca kavga ettik hatta bazen telefon açıp ağzıma geleni söylüyordum ( küfürde dahil ki küfürü sevmeyen biriyim ) hatta yeri geldi eve dahi almadım ( gece 12yi geçirirsen yeminle eve almam demiştim oda bana inat 12yi 5 geçe geldi 2 saat kapıda yalvarttım ) Neticede her tartışmamızdan sonra ertesi gün eşim çok pişman olduğunu söyler ama yine aynını yapardı
En sonunda bundan sonra hiç birşeyine karışmıyorum ne halt edersen et demiştim ve inanılmaz ama eşim 2 - 3 ay daha böyle devam ettikten sonra kahveyi tamamen bıraktıİnan 6 sene oluyor ve o süre içinde toplasan 10 kere gitmemiştir ( oda arkadaşı zorlayıp hadi bir çay ısmarlayayım dediğinden yoksa adımımı bile atmam der hep )
Sizin konunuz ne bilmiyorum ama bence bu konuyu kapatıp biraz sabretmeye çalış ve bol bol dua et ; ben her gece eşime Allahım ne olur sen eşime doğrusunu göster banada sabır ver diye dua ettim
Huzurunuzu ve birbirinize olan saygınızı yitirmemek için bunu yapEmin ol bazen sessiz kalmak en büyük cezadır erkekler için. Hiç kendini üzdüğüne yıprattığına deymez Senelerdir canımı sıkan bir konu olduğunda hemen sessizliğe bürünürüm ve inan eşim pervane olur etrafımda aman aşkım ya anlatsana neyin var benmi birşey yaptım falan diye
Eskiden öleceğini bilse inadından vazgeçmeyen adam şimdi tam tersi benim ''psikolojimi'' korumak adına pır dönüyorBiraz dalgın durduğum an bile anında birşeymi oldu der bende az değilim hee kendimden korktum birde taktik veriyorum
Bak bu gece sana mesaj atarsa sadece çok kırıldığını bunu ondan beklemediğini söylebirde bundan sonra ona karışmayacağını belirt Telefon açarsada en üzgün ve bunalımlı halinle bunları söyle ve ne derse desin sakın tartışmaya girme
Sonrada madem bu gece eve gelme ikanı yok otur sabaha kadar keyif yapıp yanlızlığın tadını çıkarsabahta o geldiğinide sabaha kadar uyuyamadım izlenimi verip biraz bunalım takıl
Ondan sonra adam ufaktan altan almaya haklısın ama işte şuydu buydu demezse banada banu demesinler
Birde üstüne üstlük senin gönlünü almak için dışarı çıkarmazsa ne olayım
İnş yaa çok zor oluyor bak ben saat 3 oldu bıraktım artık çocuklar uyuyunca ancak rahat çalışıyorum sınav öncesinde bıraz bakarım artık olduğu kadar :)
Kendini kabullenme hali dedin bende bu kuruntudan korkuyorum bu seferde diyette çok azimle göremiyorum kendimi tam moda giremedim ama pes etmeyecem önceden verdik gene veririz yarın sınav sonrası ilk işim şuanki Halimi ölçmek önceden yapıyorduk ay sonunda nekadar gitmiş görmek
Birde buz dolabının üzerine şuanki Şişko durumu mu gözümün önüne koyacağım bakalım nekadar işe yarayacak kızım fotoğrafımı çekmiş arkadan görünce bu benmiyim demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?