80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bengeldim yeni gördüm özür kaptancim
hoşgeldin canımmm
ayy baya bi antremansız kaldık .nerde o eski topik işallah toparlanırız nazar deydi bize nazar
kesin kesim elemtere fiş kem gözlere şişşşş
ayy çok sevindim sen beni hatırladın dimi .bebiş iyi canım ama ben kiloyu fazlaca takmaya başladım yine.sen nasılsın.

hatırlamaz mıyım canım kayıtların duruyo hala seni bekliyoruzzz

aman sağlıkla kucağına al da mühim olan o ... hatırlarsın sende belki senin yerinde olabilmek için çok çalıştım kısmet değilmiş bebişi oolmayanlara bol bol dua et kucağına al bebişi kap gel buraya:)))

hatırlamaz mıyım canım kayıtların duruyo hala seni bekliyoruzzz

aman sağlıkla kucağına al da mühim olan o ... hatırlarsın sende belki senin yerinde olabilmek için çok çalıştım kısmet değilmiş bebişi oolmayanlara bol bol dua et kucağına al bebişi kap gel buraya:)))[/QUOTE]

canım benim inşallah en kısa zamanda allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eder sana da,isteyen herkese de.valla ben bebeği bkjlemeyi düşünmüyorum elimden geldiğince size uymaya çalışacağım inşşalh.

kurtlu kiraz slm kaç aylık bebiş nasıl gidiyo hamilelik canım? ben 12 haftalık oldum ve 82 ile hamile kaldım.

slm canım ben 88 ile başladım ikinci hamilelğim ve 14+3 olduk bugün.sen devam ediyor musun diyete,kilo verebildin mi canım.

ben yeni yeni almaya başladım bu hafta 400 gr kadar geldi. gebelik öncesi yapıyodum sporumu. ama etkisi hala devam ediyo galiba. ama şimdi düşük tehlikem var üç haftadır yatıyom.

valla ya ben topiğe yeni geldiğimde pc yle yatıyordum gece bileuykum kaçıp buraya bakıyodum gelen varmı diye çoğu zaman kahkaha atıyor a-evde deli deli muamelesi görüyodum

ayyy o zamanlar eşim ne kızıyodu bana yeter artık diye. duyumun muhabbetlerini özledim. elmaşekerim kayıp offf offfffffff hoş ceco aratmıyo duyumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…