slm kızlar nasılsınız bakalım bu gün gelemedim sabahtan.
bu gün arkadaş bizdeydi. o da bu soruyu sordu çok şükür bi şeyim yok bulantım geçti dedim. onlar gitti miğdem alt üst oldu. kendi kendime nazar değdirdim.hoş birazda aç gözlülüğümün kurbanı oldum galiba. kısır yapmıştık biraz fazla kaçırdım galiba
kız allah seni napsın o hava yastıkları genelde düşüş için değil de genelde kalabalıkta yer açmakta daha çok işe yarıyo
kızına çok geçmiş olsun ben geçen yaz yaptırdım oğlumu. çok şükür 1 günde eski haline döndü. hatta o gece öyle rahat yattıki. keşke önce yaptırsaydık dedik. inşallah senin kızında görmemiş gibi olur. ayrıca ailene çok geçmiş olsun. yine ucuz atlatmışsın.
kız bunun adı çingen salatasımı. ayyyyy ne lezzetli bişe o. kahvaltıda muhteşem oluyo. tabi tatil günü olması lazım. biraz sabah sabah soğanla fazla haşır neşir olunuyoama kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ben kaçta anlayamadım
zil çaldıııııı toplanın kızlaaaaaar.
selam kızlar nasılsınızzz wallaaa koştur koştur geldimmm ev taşıma telaşına düşüyorum yavaş yavaşş
slm kızlar uzun zaman oldu yazmayalı topiğe,e malum hamile olunca yazamadım,mazeretimi de bildireyim hemen.beni hatırlayan varmı canlar.
hoşgeldin canm nasılsın bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?