80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla biz çingen salatası diyoz ama çingen pilavı diyeni de duydum :) ama her ne ise güzel bence deeee :) ben iş yerine bugun ögle yemeği olarak getircektim ama unuttum sabah :) artık hafif akşam yemegi olarak yemeyi planlıyorum :)

mrb milletr nasılsınız bakalım bugün pek bi gelişme yok heralde bugün akşam toplantıyı yapıyoz değilmi

nasılsınız canlar,
dışarda şakır şakır yağmur yağıyor,çok güzel çok seviyorum yağmuru
eeee hep hanımlarmı baharmı temizliği yapcak ,doga da bahar temizliği yapıyor her yer pırıl pırıl mis oldu ,,hele kokusu pencerelerim akşama kadar açık yağmur kukusu girsin diye,allah ne güzellikler yaratmış.çok şükür rabbime

selam kızlar nasılsınızzz wallaaa koştur koştur geldimmm ev taşıma telaşına düşüyorum yavaş yavaşş

slm kızlar uzun zaman oldu yazmayalı topiğe,e malum hamile olunca yazamadım,mazeretimi de bildireyim hemen.beni hatırlayan varmı canlar.

bende çocukları doyurdum kocada yolda işallah pc sorun çıkarmazda rahat rahat yazışırız

kızlar ben 90 ile başlamıştım topiğe devam ederken 88 oldum,sonra spora gittim 85 oldum,sonra birden pat hamile olduğumu öğrendim.spora gidemiyorum ama zaten hamilelikten önce tatile girmişti hoca spora ara vermiştim.o arada 87 oldum ve işte hamileliğin ilk ayında 1 kilo daha aldım.son iki ayda 90 geldim tartıda,ama iki haftadır mide bulantım var 2 kilo daha vermişim.spor yapamıyorum,yürüyüş de yapamıyorum şu günlerde bir şey yemeyince halsizlik var.ama az yediğim için vermilşim galiba.artık elimden geldiğince takipteyim sizi ve devam etmeye çalışacağım diyete.bana destek olun ne olur.hiç istemi,yordum bu kiloyyla hamilelik ama oldu işte,napiyim en az zararla (kiloyla)doğum yapabilirsem inşallah.

ayy baya bi antremansız kaldık .nerde o eski topik işallah toparlanırız nazar deydi bize nazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…