ay ne güzel kaptancım ya bendede tam tersi bi duygu var inş yarın artı çıkmamyürüyüşümü yaptım mekikler de tamam akşam olmasına rağmen tartıda güzelll benden mutlusu yokkk
ne çektin be beyazcım bu pc den , ama napacan mecbuuurrrkafalarına çalsan iyiydi o pc yi bu ne kardeşim yaw, bi rahat rahat kullanamıyosan ne anlamı var, sanki dokununca kemikleri kırılacakmış gibbi hassasiyetle yaklaşıyosundur pc ye bozulcak diye , bir an önce sağlıklı bir pc ye kavuşman duasıyla be beyazcım
aman nasıl bir haftaydı bu
allaha şükür bitti ..geçen hafta banyoda ayağım kaydı ve totomun üstüne düştüm .kuyruk kemiğim eyilmiş oturamıyom ...o kadarda besledim büyüttüm düşüşlerde beni korurlar sandım ama nankör hava yastıkları hiç işe yaramadıperşembe günde benim 3.5 yaşında ki kızım geniz eti ameliyatı oldu .oluncaya kadar hastane bizi baya uğraştırdı git gel in çık.neyse şükür oldu ama bünyesi zayıf olduğundanmı bilmem,5 gün kustu bişeyde yiyemedi baya halsiz kaldı.ama bu gün iyi gibi ...ay bide dün zehirlendik ailece eşim ağaçlara ilaç atmıştı .alşama etliekmek yaptıralım dedik misafirde var geçmiş olsun diye geldiler.biraz maydanoz aldım unuttum ilacı..ağaçların yakınında maydanozlarda,,,akşam bi diyet miyet dinlemeden bi yedim bi yedim eşim bemden beter çokda güzel olmuş ...ay bide yetmez gibi komşuyada verdim ..ayyy sorammadımda misafire komşuya.sabah hepimizim alttan ustten gidiyor akşama kadar tuvalet ve lavabo ya taşındık .sabahdan akşama kadar yattık .aman ne kötü şeymiş ateş biyandan titreme bi yandan:2: kaynanamgilde hastalanmış milleti kendimi zehirledim bilmeden :18:
kızzzz .çingen salatası nasıl bişey
allaha şükür bitti ..geçen hafta banyoda ayağım kaydı ve totomun üstüne düştüm .kuyruk kemiğim eyilmiş oturamıyom ...o kadarda besledim büyüttüm düşüşlerde beni korurlar sandım ama nankör hava yastıkları hiç işe yaramadıperşembe günde benim 3.5 yaşında ki kızım geniz eti ameliyatı oldu .oluncaya kadar hastane bizi baya uğraştırdı git gel in çık.neyse şükür oldu ama bünyesi zayıf olduğundanmı bilmem,5 gün kustu bişeyde yiyemedi baya halsiz kaldı.ama bu gün iyi gibi ...ay bide dün zehirlendik ailece eşim ağaçlara ilaç atmıştı .alşama etliekmek yaptıralım dedik misafirde var geçmiş olsun diye geldiler.biraz maydanoz aldım unuttum ilacı..ağaçların yakınında maydanozlarda,,,akşam bi diyet miyet dinlemeden bi yedim bi yedim eşim bemden beter çokda güzel olmuş ...ay bide yetmez gibi komşuyada verdim ..ayyy sorammadımda misafire komşuya.sabah hepimizim alttan ustten gidiyor akşama kadar tuvalet ve lavabo ya taşındık .sabahdan akşama kadar yattık .aman ne kötü şeymiş ateş biyandan titreme bi yandan:2: kaynanamgilde hastalanmış milleti kendimi zehirledim bilmeden :18:
geçmiş olsun canım..
senin hamilelik ne durumda?bulantın yok sanırım
Canım valla ben bayılıyorum. içindekiler, çökelek, domates, salatalık, biber, taze sogan.
tuz bile ekmene gerek yok çökeleği ben tuzsuz da alıyorum yine de ihtiyacın olmuo. yarım kaşık da zeytinyağı koy tadından yenmez :)az da maydanoz ekliyorum.
slm kızlar nasılsınız bakalım bu gün gelemedim sabahtan.
bu gün arkadaş bizdeydi. o da bu soruyu sordu çok şükür bi şeyim yok bulantım geçti dedim. onlar gitti miğdem alt üst oldu. kendi kendime nazar değdirdim.hoş birazda aç gözlülüğümün kurbanı oldum galiba. kısır yapmıştık biraz fazla kaçırdım galiba
kız allah seni napsın o hava yastıkları genelde düşüş için değil de genelde kalabalıkta yer açmakta daha çok işe yarıyo
kızına çok geçmiş olsun ben geçen yaz yaptırdım oğlumu. çok şükür 1 günde eski haline döndü. hatta o gece öyle rahat yattıki. keşke önce yaptırsaydık dedik. inşallah senin kızında görmemiş gibi olur. ayrıca ailene çok geçmiş olsun. yine ucuz atlatmışsın.
çok sağol canım benimşu gnlerde aksilikler hep beni buluyor..zaten huyum kurusun çekerim üstüme üstüme.. kızın ameliyatı iyi oldu rahat nefes alıyor artık ama işte midebulantısı olmasa...:
kız bunun adı çingen salatasımı. ayyyyy ne lezzetli bişe o. kahvaltıda muhteşem oluyo. tabi tatil günü olması lazım. biraz sabah sabah soğanla fazla haşır neşir olunuyoama kesinlikle tavsiye ediyorum.
çok geçmiş olsun canım bu haftayı hep hastalıkla geçirmişsiniz, dün allahtan sadece tuvalete taşınmışsınız allah korumuş daha fenasından
Ayyyy gülmekten yere yıkıldım hava yastıklarına ama aşağı doğru okuduğumda çok ucuz atlatmissiniz gelmiş geçmiş olsun allah beterinden korusun ilaclamay çok dikkat etmeliyiz valla allah korumuş canım kizcazinada çok geçmiş olsun genizeti bazen zor olabiliyor
çok geçmiş olsun canım..komedi filmi gibi anlatıyorsun da zor olmuştur..aman nasıl bir haftaydı bu
Ayy budiziler insanı strese sokuyor bugün yürüyüşede çıkmadım vijdan azabı çekiyorum
Kızlar size birşey danisacam göbek problemim var acaba yürüyerek göbeğimi giderebilirmiyim bana herkes yürüyerek gitmez diyo sizce bana fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?