80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar hayırlı sabahlar herkese....

sabah erkenden çocuklar uyurken eczaneye gidip gebelik testi aldım..
ve yaptım
sonuç negatif
yani hamile değilim
ohh rahatladım
tabi regl gecikmesi yüzünden gerginim
bugün idrar tahlili yaptıracağım sanırım enfeksiyon var..

valla kız ne çektim ben ,daha ne çekicem kim bilir .ayda 1 servise gitmese içi rahat etmiyor .nebu aklı anası evinde kalmış yeni gelin gibi.gidip gidip geliyor ..dilerim allahdan gidişi olsunda gelişi olmasın .aldığımız ay hartdiski değişti.şimdide rem değişmiş .toğ,ptan değiştirip hem bizi hem pc yi kurtarsalarya...ahh ahhh ne çekti kız bu pc ne çekti.o deyil yollarda başına bi iş gelicek .kötü yola düşecek.

aman nasıl bir haftaydı bu
allaha şükür bitti ..geçen hafta banyoda ayağım kaydı ve totomun üstüne düştüm .kuyruk kemiğim eyilmiş oturamıyom ...o kadarda besledim büyüttüm düşüşlerde beni korurlar sandım ama nankör hava yastıkları hiç işe yaramadıperşembe günde benim 3.5 yaşında ki kızım geniz eti ameliyatı oldu .oluncaya kadar hastane bizi baya uğraştırdı git gel in çık.neyse şükür oldu ama bünyesi zayıf olduğundanmı bilmem,5 gün kustu bişeyde yiyemedi baya halsiz kaldı.ama bu gün iyi gibi ...ay bide dün zehirlendik ailece eşim ağaçlara ilaç atmıştı .alşama etliekmek yaptıralım dedik misafirde var geçmiş olsun diye geldiler.biraz maydanoz aldım unuttum ilacı..ağaçların yakınında maydanozlarda,,,akşam bi diyet miyet dinlemeden bi yedim bi yedim eşim bemden beter çokda güzel olmuş ...ay bide yetmez gibi komşuyada verdim ..ayyy sorammadımda misafire komşuya.sabah hepimizim alttan ustten gidiyor akşama kadar tuvalet ve lavabo ya taşındık .sabahdan akşama kadar yattık .aman ne kötü şeymiş ateş biyandan titreme bi yandan:2: kaynanamgilde hastalanmış milleti kendimi zehirledim bilmeden:18:

aman tutmayın beni
pc bozulmadan
sayfalar dolusu
yazmak
yazmak
yazmak
yazmak
yazmak
veeeee
yazmak
istiyorum

çok geçmiş olsun canım bu haftayı hep hastalıkla geçirmişsiniz, dün allahtan sadece tuvalete taşınmışsınız allah korumuş daha fenasından

Kızlarr merhabaa :)
geçen hafta liste sonu olup güzel de bi haftasonu geçirdikten sonra dün tam gaz başladım motivasyona. Geçen hafta aldıgım yarım kiloyu ve üstüne de vermem gerek. Dün akşam spora gittim yarım saat yürüşy-koşu 20 dk bisiklet 20 dk eliptik yaptım üstüne de çok az agırlıklar yaptım kol ve bacaklar için 100 de mekik. valla bir iyi hissettim ekndimi inanamazsınız :)

dünkü menüm de şöyle,

sabah, 1 yumurta 1 domates 1 salatalık 1 biber 1 dilim ekmek
öglen, çingen salatası
ara, 1 lokma cezerye
akşam, havuçlu yogurt, 2 dilim ekmek, 1 domates 1 salatalaık biraz peynir

2 litre su.

haydi bakalım bu hafta artık tembelliğimden arınmaya karar verdim. erkek arkdaşımla iş çıkışı görüşelim hergn die soru savsaklıodum işime de geliodu temeblliğimden, ama artık yeter 2 ileri 1 geri gidiyorum :) artıkk tam gaz ileri olma zamanııııııı :) 88.9dum geçen hafta amacım temmuz sonu 79 olmak! kendi kendine de olmuo bunlar

Canım valla ben bayılıyorum. içindekiler, çökelek, domates, salatalık, biber, taze sogan.

tuz bile ekmene gerek yok çökeleği ben tuzsuz da alıyorum yine de ihtiyacın olmuo. yarım kaşık da zeytinyağı koy tadından yenmez :)az da maydanoz ekliyorum.

kızzzz .çingen salatası nasıl bişey

Eklentiler

• $cingen_pilavi.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 29

Ayyyy gülmekten yere yıkıldım hava yastıklarına ama aşağı doğru okuduğumda çok ucuz atlatmissiniz gelmiş geçmiş olsun allah beterinden korusun ilaclamay çok dikkat etmeliyiz valla allah korumuş canım kizcazinada çok geçmiş olsun genizeti bazen zor olabiliyor

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 yumurta
1 bardak meyve çayı
Ara
1 elma
1 dilim kek ( şeker yerine pekmez, yağ yerine de tahin var içinde )
Öğle
1 fırında uskumru
2 dilim ekmek
salata
Ara
2 dilim ekmek arasına azıcık peynirle domatesli yeşillikli sandviç
yeşil çay
5 kayısı
Akşam
1 kase yarmalı yoğurt çorbası
Ara
1 bardak salep
Bugün aldığım kalori 1600

slm kızlar nasılsınız bakalım bu gün gelemedim sabahtan.

geçmiş olsun canım..
senin hamilelik ne durumda?bulantın yok sanırım

bu gün arkadaş bizdeydi. o da bu soruyu sordu çok şükür bi şeyim yok bulantım geçti dedim. onlar gitti miğdem alt üst oldu. kendi kendime nazar değdirdim. hoş birazda aç gözlülüğümün kurbanı oldum galiba. kısır yapmıştık biraz fazla kaçırdım galiba

kız allah seni napsın o hava yastıkları genelde düşüş için değil de genelde kalabalıkta yer açmakta daha çok işe yarıyo
kızına çok geçmiş olsun ben geçen yaz yaptırdım oğlumu. çok şükür 1 günde eski haline döndü. hatta o gece öyle rahat yattıki. keşke önce yaptırsaydık dedik. inşallah senin kızında görmemiş gibi olur. ayrıca ailene çok geçmiş olsun. yine ucuz atlatmışsın.

kız bunun adı çingen salatasımı. ayyyyy ne lezzetli bişe o. kahvaltıda muhteşem oluyo. tabi tatil günü olması lazım. biraz sabah sabah soğanla fazla haşır neşir olunuyo ama kesinlikle tavsiye ediyorum.

ay o salatadan eltimde yapiyordu ama adını bilmiyodum şimdi söylesem senin salata çingen salatasıymış diye şaka maka anlamaz sürgün eder beni

çok geçmiş olsun canım bu haftayı hep hastalıkla geçirmişsiniz, dün allahtan sadece tuvalete taşınmışsınız allah korumuş daha fenasından

çok teşekkür ederim arkadaşlar ..az kalsın ailece gidiyorduk..o deyil sağ kalsam hapislerde sürünürüm kasıtlı yapmış gibi:26:

menüm
sabah
1 poğoça
öğlen
6 kşk bulgur pilavı
ara
karpuz
akşam
6.7 yaprak sarma 1 kpçe yoğurt çorbası
4 lt su

Bugünkü menüm
Sabah.2dilim çavdar ekmeği
Zeytinyağında yumurta kekikli pulbiberli zeytin peynir dom.çay
.
Öğle.ağaçtan kırmızı dut yedim
Sonrada 4gibiydi 1kase yoğurtlu eriste

Akşam.1but tavuk 2parça patates
2.5litre su

çok geçmiş olsun canım..komedi filmi gibi anlatıyorsun da zor olmuştur..

Ayy budiziler insanı strese sokuyor bugün yürüyüşede çıkmadım vijdan azabı çekiyorum
Kızlar size birşey danisacam göbek problemim var acaba yürüyerek göbeğimi giderebilirmiyim bana herkes yürüyerek gitmez diyo sizce bana fikir verin

güünayyyyyyydıııııııııııııııııın kızlar. anam ne yağmur var dışarda. allahtan dışarı çıkamıyom

yürümek kalori yaktırır ancaaaaaak göbek için mekik te çekmek gerekiyo malesef. nette 8 minutes abs var 8 dakika çalışıyosun sadece ama etkili oluyo. onu dene derim ben canım. ben yapıyodum. biraz yorucu ama bir süre sonra alışıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…