80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben kaçıyorum çocukları yatıracağım..
öpüldünüzzzzzz....
hala kocadan tık yok sinir oldumm

kizlar face de bir yazi okudum süperdi dur aynen yazayim

KADINLAR SUSARAK GIDER DEMIS CEMAL SÜREYYE
BIR KADINI CILDIRT BAKALIM
SUSARAKMI GIDIYOR YOKSA BÜTÜN NEFRETINI KUSRAKMI

süper demi

naber millet nasilsiniz bakalim
beni özledinizmi hi hi

ne tickerimi degismisim n Zaman degismisim valla ben birsey yapmadim...ben masumum..arada bir birilernde gicip aliyorsamda alllahim suna 20 kilocuk yükle desemde masumum yani
cenazemiz var canim

hosbuldum canim..sorma ya bol is bol SIKINTI bol gözyasi derken sizide ihmal ettim.. ama mecburdum

hoş geldin duyum gözlerim yollarda aklım sende kaldı hoooooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşş geldin.başında sağolsun canım.,,
ben ne şanssız bi kadınım duyumu gördüm benim pc gitti baya uğraştım gelmek içim

hosbuldum canim benim..iste geldim burdayim ben bu iste ustayiiiiiiiiiiiiiiiiim hadi ya...benim pcde bayagi nazli ama kör topalgidiyor cok sükür..heifte türkiyede..simdi tam bozulsa kalirim ortada anlamamda bu teknolojikislerden..beim eime küregi harci vercen ancak

menüm
sabah
1 yumurta
5 zeytin 2dlm ekmk domates
öğlen
6 kşk bulgur pilavı
ara
1 dlm ekmek peynir
akşam
4 çatal patates kızartma yoğurt 1 gofret
gece
çilek
4 lt su

aman arkadaşım totonu kaşı nazar deymesin elinden bi uçan bide kaçan kurtulur.sen nerden öğrendin bunları yapmayı her babayiğidin harcı deyl

aman arkadaşım totonu kaşı nazar deymesin elinden bi uçan bide kaçan kurtulur.sen nerden öğrendin bunları yapmayı her babayiğidin harcı deyl

heriften heriften kiz Burda birileri kitahminim benim görümceler dedikodu cikrmis..türkiyede bu islerin okulunuokudu diye..dedim külliyen yalan evet üniversite bitirdim ama harc yaparak degil

kızlar hüremi toplantı yapcaz fdiye kaydetmiştim oturup onu izliycem

bizim toplantı fosss çıktı gönüllü de çıkmadı eski tas eski hamam devammmm

heyecan yaptım bak
diziyi anlatmayın sakın:)

heriften heriften kiz Burda birileri kitahminim benim görümceler dedikodu cikrmis..türkiyede bu islerin okulunuokudu diye..dedim külliyen yalan evet üniversite bitirdim ama harc yaparak degil

güldürdün beni wallla kız sen bunların arasında yaşlanmaman lazım maşşşalh pek bi eğlenceliler:)))

ne gazozu kiz busaatte...söyle form cayi olsun..hadi acil bana hadi hadi..yoksa yoksa aaa beni seviyorsun demi seni yere bakan yürek yaka seni

seviiiiiiyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm ulllllllllllllllleeeeeeeennnnnnnnnnn seviyorummm varmı ötesi biliyorum imkansız ama ben imkansız aşklar için yaratılmişim

güldürdün beni wallla kız sen bunların arasında yaşlanmaman lazım maşşşalh pek bi eğlenceliler:)))

valla öle..bu gün ortanca görümcemin evindeydimkarnima agrilar girdi gülmekten...simdi cenaze sebebiyle esim vede aile büyükleri birde erkekler türkiyeye gitti..su aralarda ailenin enbüyügü ben kaldim iclerinde..topladim bunlari o gece dedimherkes gitti..büyügünüz olarak ben kaldim.kizim demezmi yani anne sen o zamn vezir oluyrsun satranc oyunundaki gib..dedimevet ben vezirim...neyse bu gün tasinan görümceme gittm..allahim ortalikbir daginik bir beter anlatamam.ikigörmcem vede kocalarievde ama bii balkonda cekirdek yiyordigeri kahve iciyor..dedim bu ne hal...kalkin Cabuk..sen sunu yap ben bunu derken 2 saatte ev evebenzedi..benim matrakgörümc demezmi valla yenge vezirgeldi piyonlar sira Durdu..neyse orad görümcemin matrakliklari beni kahkahaya bögdu valla..bu kiz gercekten cok matrak..
dur birini daha anlatayim cenazeortamindan hemde

seviiiiiiyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm ulllllllllllllllleeeeeeeennnnnnnnnnn seviyorummm varmı ötesi biliyorum imkansız ama ben imkansız aşklar için yaratılmişim

üzgünüm sekrim gec kaldin beni sevmeye ...ben artik 4 cocuk bir kazma sahibi löp löp yagli bir kocakariyim..geckaldin geeeeeec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…