düşük tehlikesi var ondan yatıyom. öncekilerde de olmuştu. bunda olmaz dedim ama kaderimin oyunu.
bana kaderimin bir oyunumu bu aldı gençliğimi verdi zulümüüüüü
sen kocadan nden tik bekliyorsunki anlamadim:44::44::44::44::44: hele hele benimki gibi ö.z se hiiiiiiiiiiic beklemekızlar ben kaçıyorum çocukları yatıracağım..
öpüldünüzzzzzz....
hala kocadan tık yok sinir oldumm
naber millet nasilsiniz bakalim
beni özledinizmi hi hi
ne tickerimi degismisim n Zaman degismisim valla ben birsey yapmadim...ben masumum..arada bir birilernde gicip aliyorsamda alllahim suna 20 kilocuk yükle desemde masumum yani
cenazemiz var canim
hosbuldum canim..sorma ya bol is bol SIKINTI bol gözyasi derken sizide ihmal ettim..ama mecburdum
hosbuldum canim benim..iste geldim burdayim ben bu iste ustayiiiiiiiiiiiiiiiiimhoş geldin duyum gözlerim yollarda aklım sende kaldıhoooooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşş geldin .başında sağolsun canım.,,
ben ne şanssız bi kadınım duyumu gördüm benim pc gitti baya uğraştım gelmek içim
hosbuldum canim benim..iste geldim burdayim ben bu iste ustayiiiiiiiiiiiiiiiiimhadi ya...benim pcde bayagi nazli ama kör topalgidiyor cok sükür..heifte türkiyede..simdi tam bozulsa kalirim ortada anlamamda bu teknolojikislerden..beim eime küregi harci vercen ancak
aman arkadaşım totonu kaşı nazar deymesin elinden bi uçan bide kaçan kurtulur.sen nerden öğrendin bunları yapmayı her babayiğidin harcı deyl
ayy herkes nerde körmü oldum göremiyom
kızlar hüremi toplantı yapcaz fdiye kaydetmiştim oturup onu izliycem
bizim toplantı fosss çıktı gönüllü de çıkmadı eski tas eski hamam devammmm
heyecan yaptım bak
diziyi anlatmayın sakın:)
hepsi gitti valla..basbasa kaldik..diyorumki birde mummu yaksak söyleortaya
heriften heriftenkiz Burda birileri kitahminim benim görümceler dedikodu cikrmis..türkiyede bu islerin okulunuokudu diye..dedim külliyen yalan evet üniversite bitirdim ama harc yaparak degil
zaten sana açılmayı istiyordum bende iyi oldu başbaşa kaldık gazoz içermişin bebeğim
ne gazozu kiz busaatte...söyle form cayi olsun..hadi acil bana hadi hadi..yoksa yoksa aaa beni seviyorsun demi seni yere bakan yürek yaka seni
güldürdün beni wallla kız sen bunların arasında yaşlanmaman lazım maşşşalh pek bi eğlenceliler:)))
seviiiiiiyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm ulllllllllllllllleeeeeeeennnnnnnnnnn seviyorummm varmı ötesibiliyorum imkansız ama ben imkansız aşklar için yaratılmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?