80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne gazozu kiz busaatte...söyle form cayi olsun..hadi acil bana hadi hadi..yoksa yoksa aaa beni seviyorsun demi seni yere bakan yürek yaka seni

gel ben sana form çayı da yaparım ama sen gelmez oldum taşlaramı döndü kalbin gelmedin kuşlar geldi gitti sen gelmez oldunn

simd erkekle bahcede kadinlaricrde Yas tutuyoruz..adami cok taimasamda 7 yilin hatirina aci cektim agladim herkeskadar..neyse biz bu arada bumatrak görümceyle fisildasiyoruz 30-40 kadinin icinde..neyse ben egildimki kadina birsey diim..oda ayni anda egilince kafamiz tokusmadimi..allahim o ne aciydiöyle..ama daha beteri düstügümüz durum icle acisi..milleti Aldi bir gülme..ama nsl gülme..sairsin agliyorlar ama belli belli gözleri parliyor keyiflerinden..tabi benid seytan dürtüp duruyor...kendimi mutfaga zor atttim..sanki dogumyapacak gibi nefes alip veriyorumki gülesim gitsin...

sen beni güldürdün allahda seni güldürsün emi....ama sizdekide iyi numara baktınız ağlayamadınız kafa atıp acısıyla ağlarız ddeediniz ama işler tersine döndü

kuslarmi aylar geldi gecti degilmiydi kiz o kismi....
tamam bekle cocuklari evereyim herifide göndereyim gelicem bekle beni

ben seni yatana kadar beklerim yatınca uykum ağır uyanamıyom ama yarın yona beklerim hep beklerim.... aman ben ne biliyim küuşmu ayımı bişey geçti ama

Bugünkü menüm
Sabah.1 buçuk dilim çavdar ekmeği 1haşlanmış yumurta domates zeytin peynir çay

Ogle.biraz meyve biraz sarı leblebi 3.5fındık

Akşam.2kaşık yağsız makarna 3.4parça ciğer kızartması zeytinyağlı çoban salata

Küçücük parça helva
3litre su

sen beni güldürdün allahda seni güldürsün emi....ama sizdekide iyi numara baktınız ağlayamadınız kafa atıp acısıyla ağlarız ddeediniz ama işler tersine döndü
ay sorma ya böyle durumlarda seytanmi dürtüyor nedir bazen aksine o Kadar komik seyler oluyrki anlatamam..bu kizda matrak zaten..bir yandan agliyor ki dayisi olur ..bir yandanda yenge söyledir böyledir diyerek güldürüyor adami...sinav gibi bir sey yani

yok ne olur çıkarma ben seni hayalimdeki duyum olarak hatırlamak istiyorum yıkma hayallerimi

hicmi cikarmayayim..yani hep korseylemi görcen...tamam ben hayllerini yikmayacagim...

Duyumcum ve beyazcan arkadaşlarım ii geceler allah muhabbetinizi arttirsin ben yatmaya gidiyorum musadenizle ruyanizda tatli görmeniz dileğiyle:))

ben seni yatana kadar beklerim yatınca uykum ağır uyanamıyom ama yarın yona beklerim hep beklerim.... aman ben ne biliyim küuşmu ayımı bişey geçti ama
yatana kadarmibeklersin bu ne derin askk böyle gözlerim yasardi

ben bu kadrcik yesem bitkisel hayata girerdim herhalde

ya varya insan düsmanina bile alisirmis bundan emin oldum..birak düsmani bende bir koca var 3 gün gitsede hatta 3 hafta hatta 3 yil hatta 3asir ..söyle kafayi dinlesem diyordum..ay ilk geceden benibnalimlar basti...yok anam yok be buadam olmadan yasayamazmisim bunu anladm..rezillik sinir sitres gözyasi beni salaklastirmis olmali resmen belaya kasiniyrum..adam gelsede söyle eskisi gibi dögüssek tartissak günlerce konusmasak birbirimize laf soksak diye canim gidiyor...

ama ben yatmıyomkiiii hep seni bekliyorummm aşkımmm anaaben ne diyorum

hadi hadi utanma saklaa duygularini herkes ögrendi iste...ama dedigim gibi sen bei daha cok beklersin..benim basim belali anam..gittigim yere gözyasi götürürüm...bak iyi düsün iyi karar ver yazikolur gencligine

hadi hadi utanma saklaa duygularini herkes ögrendi iste...ama dedigim gibi sen bei daha cok beklersin..benim basim belali anam..gittigim yere gözyasi götürürüm...bak iyi düsün iyi karar ver yazikolur gencligine

herkes duysun zaten seviyorum arkadaş ..ben seni yağlarınla ve herşeyinle internet elverdiği pc bozulmadığı kocam homurdanmadığı sürece bekliycem

Ne oluyor ulen bi saat gittim topik aşiklarla dolmuş. Benim koca bilgisayari aldi. Tlf dan giriyom ama ilk fırsatta bilgisayara el koyacam geri.

hem bak kader ağlarını örmüş senin kocada yok benim kocada yok işallah eve hırsız girmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…