ne gazozu kiz busaatte...söyle form cayi olsun..hadi acil bana hadi hadi..yoksa yoksa aaa beni seviyorsun demi seni yere bakan yürek yaka seni
üzgünüm sekrim gec kaldin beni sevmeye ...ben artik 4 cocuk bir kazma sahibi löp löp yagli bir kocakariyim..geckaldin geeeeeec
kuslarmigel ben sana form çayı da yaparım ama sen gelmez oldum taşlaramı döndü kalbin gelmedin kuşlar geldi gitti sen gelmez oldunn
ben sesi her halinle severim canım seni sen olduğun için seviyorum yağlarını hiçç görmüyor gözüm
simd erkekle bahcede kadinlaricrde Yas tutuyoruz..adami cok taimasamda 7 yilin hatirina aci cektim agladim herkeskadar..neyse biz bu arada bumatrak görümceyle fisildasiyoruz 30-40 kadinin icinde..neyse ben egildimki kadina birsey diim..oda ayni anda egilince kafamiz tokusmadimi..allahim o ne aciydiöyle..ama daha beteri düstügümüz durum icle acisi..milleti Aldi bir gülme..ama nsl gülme..sairsin agliyorlar ama belli belli gözleri parliyor keyiflerinden..tabi benid seytan dürtüp duruyor...kendimi mutfaga zor atttim..sanki dogumyapacak gibi nefes alip veriyorumki gülesim gitsin...
korseyi cikarayimda gör
kuslarmiaylar geldi gecti degilmiydi kiz o kismi....
tamam bekle cocuklari evereyim herifide göndereyim gelicem bekle beni
ay sorma ya böyle durumlarda seytanmi dürtüyor nedir bazen aksine o Kadar komik seyler oluyrki anlatamam..bu kizda matrak zaten..bir yandan agliyor ki dayisi olur ..bir yandanda yenge söyledir böyledir diyerek güldürüyor adami...sinav gibi bir sey yanisen beni güldürdün allahda seni güldürsün emi....ama sizdekide iyi numara baktınız ağlayamadınız kafa atıp acısıyla ağlarız ddeediniz ama işler tersine döndü
yok ne olur çıkarma ben seni hayalimdeki duyum olarak hatırlamak istiyorum yıkma hayallerimi
yatana kadarmibeklersinben seni yatana kadar beklerim yatınca uykum ağır uyanamıyom ama yarın yona beklerim hep beklerim.... aman ben ne biliyim küuşmu ayımı bişey geçti ama
ben bu kadrcik yesem bitkisel hayata girerdim herhaldeBugünkü menüm
Sabah.1 buçuk dilim çavdar ekmeği 1haşlanmış yumurta domates zeytin peynir çay
Ogle.biraz meyve biraz sarı leblebi 3.5fındık
Akşam.2kaşık yağsız makarna 3.4parça ciğer kızartması zeytinyağlı çoban salata
Küçücük parça helva
3litre su
sanada iyi gecele canimDuyumcum ve beyazcan arkadaşlarım ii geceler allah muhabbetinizi arttirsin ben yatmaya gidiyorum musadenizle ruyanizda tatli görmeniz dileğiyle:))
he vallabiz reklam arası hatırlancak gurupmuyuz aşk olsun size
yatana kadarmibeklersinbu ne derin askk böyle gözlerim yasardi
ben bu kadrcik yesem bitkisel hayata girerdim herhalde
ama ben yatmıyomkiiii hep seni bekliyorummm aşkımmmanaaben ne diyorum
hadi hadi utanma saklaa duygularini herkes ögrendi iste...ama dedigim gibi sen bei daha cok beklersin..benim basim belali anam..gittigim yere gözyasi götürürüm...bak iyi düsün iyi karar ver yazikolur gencligine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?