herkes duysun zaten seviyorum arkadaş..ben seni yağlarınla ve herşeyinle internet elverdiği pc bozulmadığı kocam homurdanmadığı sürece bekliycem
Ne oluyor ulen bi saat gittim topik aşiklarla dolmuş. Benim koca bilgisayari aldi. Tlf dan giriyom ama ilk fırsatta bilgisayara el koyacam geri.
bak son kisimda kocam homurdanmadigi demissin ya haiste o hali pek iyi bilirim-..seninki ne sekil homurdaniyr bilmem ama benimki pek bir cins..Internet basinda gördügü dakkada basliyor homurdanmaya..yok evle okadar ilgilensem bal dök yalaolurmus yok onunla bunn yarisikadarilgilensem kedi olurmus..yok suymus yok buymus..bir hafta konusur,...be pc basindayken eve geldiginde sanki iceri Adam atmisimda yakalanmisim gibi sucluluk ysiyorum ya varmi böylebirsey
sorma ya platonigim varmis haberim yokmusNe oluyor ulen bi saat gittim topik aşiklarla dolmuş. Benim koca bilgisayari aldi. Tlf dan giriyom ama ilk fırsatta bilgisayara el koyacam geri.
he giii kocislerde yok..eve hirsiz girsebelasini bulmus olur....dolap bile tamtakir Halime acir bir 50 lik verirgibi bir his var icimdehem bak kader ağlarını örmüş senin kocada yok benim kocada yokişallah eve hırsız girmez
sorma ya platonigim varmis haberim yokmusne dedimseikna edemedim hatunu...benden vazgec benim basim belali birsürü eniklerim var yaglarim var dedimsede iii illede sen diyor..simarsammi ne
he giii kocislerde yok..eve hirsiz girsebelasini bulmus olur....dolap bile tamtakir Halime acir bir 50 lik verirgibi bir his var icimde
Anam dilin tatli hatun napsin
yani arkadasim 3 kurusluk keyfim vardi onuda sen aldin...aklimdan cikivermisti10 dakkaligina..bir an kendimimutlu basarili kaygisiz bir anne gibi hissetmistim uyandirdin beni...saka bir yanadanasil olsun kadersizim herzamanki gibibasinda azrail kilikli bir baba laktoz ve glukoz derdinden sancili ....ama beni teselli eden tek sey derslri iyi gidiyor b aralar..Bizimki dersane binasını değiştiriyor. Çok borca giriyo. Şimdi hesap yapıyo galiba alamayacam pc yi. Duyum kıvırcık nasıl?
valla benzer şeyler .ben o gelince pc yi dolaba saklıyom daha heyecanlı oluyo
hee kız özlemişim valla bide elmaşeri çıksa ortaya..aman sende kendine mukayyet ol kaybolma bide seni aramayalım
yani arkadasim 3 kurusluk keyfim vardi onuda sen aldin...aklimdan cikivermisti10 dakkaligina..bir an kendimimutlu basarili kaygisiz bir anne gibi hissetmistim uyandirdin beni...saka bir yanadanasil olsun kadersizim herzamanki gibibasinda azrail kilikli bir baba laktoz ve glukoz derdinden sancili ....ama beni teselli eden tek sey derslri iyi gidiyor b aralar..
valla iy fikir kiz..bende sehpanin altina korum bu durumda
ya simarayim mi simarayimmi....özledim ben simarmayi yaaaaaaaAnam dilin tatli hatun napsin
tabi canim..öyle bos göndilirmi...acelesi vars bir türk kahvesi iciyoruz..vakti varsa daha saatgeceyarisi olmamissa yemek yiyoruz Tatli falan....hatta söyle bir aksam sporu yapiyoruz..cok Görgülü bir milletiz coookniye kız sizin orda hırsıza yemekmi ikram ediyonuz dolabı ne yapsın :26:
valla benimde..ne diim allahim korusun yavrumu..bu dünyda bu ettiklrini gercek dünyada nasil verecek hesabini acaba...bu kadr incitti yavrumu ...allahtan afdilermi diyorum...pisman olurmu...hatta icin icin diliyorumki onun sevgisine muhtac kalsin...ama vardir mevlamin bi bildigi..benim bu dünyada sinavlarim bitmiyorki ...Allah daha beterinden korusun diyorum..hepsi bu olsun diyorum...cocuklarimin iyi günlerini saglikli mutlu yarinlarini göstersin bana diyorum...diyorum ama.....Canım ya allah yardım etsin aklım hep kızında ne yalan söylim
ya simarayim mi simarayimmi....özledim ben simarmayi yaaaaaaa
tabi canim..öyle bos göndilirmi...acelesi vars bir türk kahvesi iciyoruz..vakti varsa daha saatgeceyarisi olmamissa yemek yiyoruz Tatli falan....hatta söyle bir aksam sporu yapiyoruz..cok Görgülü bir milletiz coook
benim kocazaten hep şehir dışında ,1 ay yok nerdeyse gelir 3.5 gün kalır gider ..o varken saklı geliyorum.ama hain pc izin vermiyorki hep servistekoca yolda pc seviste.eee bende depresyonda
valla benimde..ne diim allahim korusun yavrumu..bu dünyda bu ettiklrini gercek dünyada nasil verecek hesabini acaba...bu kadr incitti yavrumu ...allahtan afdilermi diyorum...pisman olurmu...hatta icin icin diliyorumki onun sevgisine muhtac kalsin...ama vardir mevlamin bi bildigi..benim bu dünyada sinavlarim bitmiyorki ...Allah daha beterinden korusun diyorum..hepsi bu olsun diyorum...cocuklarimin iyi günlerini saglikli mutlu yarinlarini göstersin bana diyorum...diyorum ama.....
kız çay kahve anlarımda akşam sporu yapmana izin verememyapıcaksan git kocanla yap sporunu özellikle akşam olanını
desen pc yenileme Zamani geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?