- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
asma suratını sana gülmek yakışıyor şekerim
hem gül deyip hemde bunlarıııı gün yüzüne çıkarmanın anlamı varmııı bebeğim :)))))))))))))))))))))) ben yaptım bildirimi sıra sende :)NEYSE KORKUNUN FAYDASI YOK TARTILCAZ MECBURRR :18: NE ÇEKTİ KIZ BU BASKÜLLER NE ÇEKTİ.ÜSTÜNÜ İNE BİNE CANINI ÇIKARDIK ZAVALLILARIN.O DEYİL HAFİF OLSAK NEYSEDE MAŞŞALLAH HEPİMİZ 80 CİVARIYIZ.NEYSE BU KONUYUDA AÇİKLIKLIK GETİRDİM
günaydın kızlar hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrr ayyy bugün bildirim günü değil miiiiiiii(((
Düşündüğüne göre yinede güzel gitmiş kilocugun canım darısı başıma bu arada ev hanimiyim 2çocuğum var onları bekliyoruz memlekete gitmek için:)))
başlangıç: 82
geçen hafta:80.5
bu hafta:80
giden: 500gr
toplam giden:2000gr
hedef:65
spor: yok[/Q
KUTLARIM ELMAMŞEKERİMÇOK GÜZEL ÇOKKK AYDA 2 KİLO EDER ÇOK GÜZEL DURMAK YOK YOLA DEVAM :13:
AYRICA YENİ ÇİZELGEN ÇOK ŞİRİN OLMUŞ YAKIŞMIŞ SANA
çooooooooooooook tşk ederişm birtanem benimmmmmmmmmmmmmmmmbaşlangıç: 82
geçen hafta:80.5
bu hafta:80
giden: 500gr
toplam giden:2000gr
hedef:65
spor: yok[/Q
KUTLARIM ELMAMŞEKERİMÇOK GÜZEL ÇOKKK AYDA 2 KİLO EDER ÇOK GÜZEL DURMAK YOK YOLA DEVAM :13:
AYRICA YENİ ÇİZELGEN ÇOK ŞİRİN OLMUŞ YAKIŞMIŞ SANA
günaydın çizelge nasıl yapılır bana yardımcı olurmusunuz
vavvvvvvvvvvv süpersinnnnnnn bebeğimmmm maşallah maşalllahhhhbildirim
başlangıç.86
geçen hafta.75.5
bu hafta.74.2
giden.1.300
toplam giden.11.8
hedef.65
spor. Koşturmaca
bildirim
başlangıç.86
geçen hafta.75.5
bu hafta.74.2
giden.1.300
toplam giden.11.8
hedef.65
spor. Koşturmaca
TEŞEKKÜR EDERİM DATLIM GIYMATLIM O SENİN SÜPERLİĞİNvavvvvvvvvvvv süpersinnnnnnn bebeğimmmm maşallah maşalllahhhhbiliyordum amaaa güveniyordum sanaaaaaa :))) tbrk ederim canımmm
tebrik ederim inşallah bize de kısmet olur maşallah da diyeyim :))
teşekkürler deneme yapayım:)http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html buraya bak canım üstte yazı altta resimli anlatım varr takıldığın yer olursa sorarsın yeniden
olduuuuuuuuuuuu hadi güle güle kullannnn canım benimmmmmmm :)teşekkürler deneme yapayım:)
başlangıç: 89
bu hafta: 76,6
geçen hafta: 76,6
gelen: 0,2
toplam giden: 12,4
hedef: 60
spor: 3 saat yürüyüş
dün 77,2 çıkmıştım biraz bağırsaklarım çalışmaya başladı da geçen haftaki kilomu gördüm bugün
tebriklerr 3 saat nasıl yürüyosunuz hava da çok sıcakk ama çok güzel vermşsiniz darısı başımıza
canım 3 saati bir günde değil 1 haftada yürüdüm günde 45 dk evde koşu bandında yürüdüğüm için sıcak hava pek etkilemiyo
bende spor salonuna üyeyim ama gidemiyorummsürekli kredi kartımda ödenen taksiti gördükçe sinir oluyorum neyse yazın yüzmeye giderim açık havuzu var çıkarırım acısını dimi teselli edeyim kendimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?