80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başlangıç: 82
geçen hafta:80.5
bu hafta:80
giden: 500gr
toplam giden:2000gr
hedef:65
spor: yok

Son düzenleyen: Moderatör:
asma suratını sana gülmek yakışıyor şekerim

hem gül deyip hemde bunlarıııı gün yüzüne çıkarmanın anlamı varmııı bebeğim :)))))))))))))))))))))) ben yaptım bildirimi sıra sende :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşündüğüne göre yinede güzel gitmiş kilocugun canım darısı başıma bu arada ev hanimiyim 2çocuğum var onları bekliyoruz memlekete gitmek için:)))

çok şükürrr kuzummmm, aminnnnn sendeee en az 1000 gr vermiş ol inşallahhhhhhhhhhh :) anladım tatlımm az kaldı zaten az daha sabır :)

Son düzenleme:
bildirim
başlangıç.86
geçen hafta.75.5
bu hafta.74.2
giden.1.300
toplam giden.11.8
hedef.65
spor. Koşturmaca

buarada menümü yazayım dün akşamdan bu saate kadar..

akşam fırında kaşarlı mantar yedim 6 tane
bir dlim mısır ekmeği
ve bir çörek tam buğday unundan
akşam 8 de bir dilim karpuz yedim

45 dk yürüdüm dolmuştan inince:))

bu sabah 1 domates-salatalık
1kibrit kutusu peynir
1 etiform
ara 1 kase çilek

öğleye köfte-piyaz yemeyi düşünüyorum inşallah ekmek fazla yemem :)

vavvvvvvvvvvv süpersinnnnnnn bebeğimmmm maşallah maşalllahhhh biliyordum amaaa güveniyordum sanaaaaaa :))) tbrk ederim canımmm
TEŞEKKÜR EDERİM DATLIM GIYMATLIM O SENİN SÜPERLİĞİN
tebrik ederim inşallah bize de kısmet olur maşallah da diyeyim :))

TAŞEKKÜR EDRİM KAANİA SEN BIRAKMA BURAYI HEP GEL EMİN OL ÇOK MOTİVE OLUYORSUN VE BÜYÜK BİR HEVES DUYURSUN CANIN BENDE SENİ TEBRİK EDERİM TOPİĞİMİZE KATILDIĞIN İÇİN .BURDA OLMAK BÜYÜK ŞANS BENCE:13:

başlangıç: 89
bu hafta: 76,6
geçen hafta: 76,6
gelen: 0,2
toplam giden: 12,4
hedef: 60
spor: 3 saat yürüyüş
dün 77,2 çıkmıştım biraz bağırsaklarım çalışmaya başladı da geçen haftaki kilomu gördüm bugün

tebriklerr 3 saat nasıl yürüyosunuz hava da çok sıcakk ama çok güzel vermşsiniz darısı başımıza

canım 3 saati bir günde değil 1 haftada yürüdüm günde 45 dk evde koşu bandında yürüdüğüm için sıcak hava pek etkilemiyo

bende spor salonuna üyeyim ama gidemiyorumm sürekli kredi kartımda ödenen taksiti gördükçe sinir oluyorum neyse yazın yüzmeye giderim açık havuzu var çıkarırım acısını dimi teselli edeyim kendimi:)

canım bende spor salonuna gidiyorum bu hafta misafirlerim var diye gidemedim pazartesi tekrar başlıyorum işe gider gibi mecbur hissettir kendini hem orda hocalar eşliğinde daha güzel sıkılaşarak verirsin kilolarını hemde boşuna para vermezsin benim gittiğim yerde havuz yok yüzerek daha kolay verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…