- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
sen nasıl içiyorsunnnnn bebeğim çayınııı limonlu iç çok gzl :))))eveeeeeeeeeeeeeeeeeettttt :119:
ayy bizimdeee varmış yarın vedaaa yemeği herkes birşey yapacakmış gitmek istemiyorum o yüzden dayanamam yerimmm hemdeee sınav öbür gün çalışmam lazım başımdaaaa belalı bir komşu varr geleceksin ha geleceksin hocaya söz verdim gel helallik allll yaaa diyorum hakkımı helal ediyorum oda ederrrr yok geleceksinnnn nefret ediyorum böyle iki arada kalmaktannnn nedne insanların fikrine önem vermeyizzz kendimizinkini diretiriz kiiikızlar ben acayip yoruldum bugün, sabahtan akşama kadar bir koşturmacanın içindeyim, şuan yorgunluktan elim ayağım şişti resmendaha da işim bitmiş değil, yarın öğleden sonra rahatım inşALLAH , öğrencilerime söz vrdim sütlü tatlı yapıcam onlara son günleri diye, daha belge dolduracam.......... oyyyy anaaaam oyyyyy
evet tatlım listede yer almayacaksınnnn ama alışman adapte olman açısından bildirim yapacaksınnnn
ben yeşil çayımı öğleden sonra 2. ara olarak içiyorum siz nasıl içiyosunuz
ayy varyaaa onu bana deee :))))) 1 haftalık yedim bugünnn :)bilseydim bugün çok az yerdim :)
kızlar ben acayip yoruldum bugün, sabahtan akşama kadar bir koşturmacanın içindeyim, şuan yorgunluktan elim ayağım şişti resmendaha da işim bitmiş değil, yarın öğleden sonra rahatım inşALLAH , öğrencilerime söz vrdim sütlü tatlı yapıcam onlara son günleri diye, daha belge dolduracam.......... oyyyy anaaaam oyyyyy
valla ben gün içinde canım ne zaman isterse yapıyorum saatsiz olduğu için menümde hiç belirtmiyorum çaylarımı
şekerim ben bergamot otlu olan yeşil çayı içiyorum çaykurun, çok güzel tadı var, limonla denemedim hiç ama sadesi güzel olur diye düşünüyorum :)) ama yinede denemk lazımsen nasıl içiyorsunnnnn bebeğim çayınııı limonlu iç çok gzl :))))
ayy bizimdeee varmış yarın vedaaa yemeği herkes birşey yapacakmış gitmek istemiyorum o yüzden dayanamam yerimmm hemdeee sınav öbür gün çalışmam lazım başımdaaaa belalı bir komşu varr geleceksin ha geleceksin hocaya söz verdim gel helallik allll yaaa diyorum hakkımı helal ediyorum oda ederrrr yok geleceksinnnn nefret ediyorum böyle iki arada kalmaktannnn nedne insanların fikrine önem vermeyizzz kendimizinkini diretiriz kiii
ben yeşil çayımı öğleden sonra 2. ara olarak içiyorum siz nasıl içiyosunuz
şekerim ben bergamot otlu olan yeşil çayı içiyorum çaykurun, çok güzel tadı var, limonla denemedim hiç ama sadesi güzel olur diye düşünüyorum :)) ama yinede denemk lazımsen nasıl içiyorsunnnnn bebeğim çayınııı limonlu iç çok gzl :))))
ayy bizimdeee varmış yarın vedaaa yemeği herkes birşey yapacakmış gitmek istemiyorum o yüzden dayanamam yerimmm hemdeee sınav öbür gün çalışmam lazım başımdaaaa belalı bir komşu varr geleceksin ha geleceksin hocaya söz verdim gel helallik allll yaaa diyorum hakkımı helal ediyorum oda ederrrr yok geleceksinnnn nefret ediyorum böyle iki arada kalmaktannnn nedne insanların fikrine önem vermeyizzz kendimizinkini diretiriz kiii
canım ben genelde akşamları içiyorum ama gün içerisinde de içtiğim oluyoben yeşil çayımı öğleden sonra 2. ara olarak içiyorum siz nasıl içiyosunuz
ayy varyaaa onu bana deee :))))) 1 haftalık yedim bugünnn :)
evet canım
yok yokk menünnnnn bana yetişememişşş canım merak etmeeee :))))
yokk kız bozma moraliniBence sen çok yememişinki.bu gün kaçamak günümüz oldu işte fenamı bana diyetisyen haftada 1 gün izin vermişti
Piknik değil de moralim çok bozuk canım yaaa işin kötüsü vicdan azabıda duymuyorummmm korkarım eskiye dönüyorummm :))) amaaa çok yedim diye kızıyorum da kendimeeee :))) ay ne dengesizimmmm iyisimi ben bir yeşil çay daha içeyimmm :))) kızzz limonla çokkk gzl oluyooooo sade mi içiyorsun limonlumu :)
geçen yıl tarçınla çok içerdimmmm fakat bende gastrit var tarçın mideme vurduuu ama yinede vaz geçemiyorummm ara ara çaylarıma atarım çok seviyorummmm yaa ben bitkilerin hepsini çok seviyorum acayip haz alıyorummm içerken :)))) zencefili de limonlu içerim ama hiç yeşil çayla denemedim bir haftaa da yeşilçay zencefil yapalım aklımızda olsun bulamam amaaradan sonra akşama kadar acıkıyorum 2 bardak o zaman içiyorum yatıştırıyo açlığımı
kızlar yeşil çayın içine çubuk tarçın ve bulabilirseniz taze zencefil çok yakışıyo tabi limonla birlikte yeşil çayı limonsuz içemiyorum tuhaf tadıyo
inşallahhh yarın kapıya dayanmazsa iyi :))) sade aldığın zaman limonla dene canımmm bence beğenirsin :)şekerim ben bergamot otlu olan yeşil çayı içiyorum çaykurun, çok güzel tadı var, limonla denemedim hiç ama sadesi güzel olur diye düşünüyorum :))
:)) o komşunu salla sen, gerekirse hocanı arar helalik alırsın, sınavın varmış zaten, zaten yazında kurs var gerekirse yaz döneminde gider görürsün , sen dersine çalış canım, yarın benimde yemekli olcak bakalım ne olcak, kaçırmamaya çalışıcam ama hocayım ya yemezsemde darılıyolar,az az artık idare edicem
ayyyy dimi ben daha gelinlik giyeceğim ( inşallah yani 4 yıl sonra filan :) tamam gitmiyorum bir yere bırakmak yok pes etmek yok ohhhh hayat bizee güzel bende aynı durumdayım :)))) gerçi duşa girmem lazım ama sizi de yeşil çayıda bırakamıyorum :) girsem oda bir spor aslında ne gitse kar yarına kadar :)sakınn nyır nolamaz bırakmam seni ..sakın dönme eskiye meskiye vericeksin kiloları Hem sen genç kızsın daha gayretli olman lazım:13: 1 gün yedin diye vaz mı geçicen
Yeşil çayı ben sade içiyorum şekerim,şu andada elimde yeşil çayım ustümde pijamam var
ne kadar güzelbende talebe :))))
bana dayanır gibime geliyor ama hadi hayırlısıinşallahhh yarın kapıya dayanmazsa iyi :))) sade aldığın zaman limonla dene canımmm bence beğenirsin :)
geçen yıl tarçınla çok içerdimmmm fakat bende gastrit var tarçın mideme vurduuu ama yinede vaz geçemiyorummm ara ara çaylarıma atarım çok seviyorummmm yaa ben bitkilerin hepsini çok seviyorum acayip haz alıyorummm içerken :)))) zencefili de limonlu içerim ama hiç yeşil çayla denemedim bir haftaa da yeşilçay zencefil yapalım aklımızda olsun bulamam amaburada yok malesef
ayyyy dimi ben daha gelinlik giyeceğim ( inşallah yani 4 yıl sonra filan :) tamam gitmiyorum bir yere bırakmak yok pes etmek yok ohhhh hayat bizee güzel bende aynı durumdayım :)))) gerçi duşa girmem lazım ama sizi de yeşil çayıda bırakamıyorum :) girsem oda bir spor aslında ne gitse kar yarına kadar :)
öğretmenmisin öğrencimisin yoksa çocuk mu okula gidiyor :)Napiyosunuz kızlar valla benim canım sıkılıyor salih kuşu diye bir dizi var ona bakıyorum bu hafta sanki geçmek bilmedi benim için memlekete gidicez okul kapanınca ondan sabırsızlaniyorum galiba :)))
:))) offff bana da öyle geliyor :) bizde böyle sarmaş dolaş içelim kol kola :) gel yamacıma yavrummm :)ne kadar güzelALLAH daim etsin canım
bana dayanır gibime geliyor ama hadi hayırlısılimonu severim :)) bence de ben beğenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?