- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
bi bakayım canım hiç denk gelemdi d.bakırda pek tüketilen birşey değil ancak drog şeklinde bulabilirimben hiç bilmezdim zencefili bigün markette gördüm kokusu hoşuma gitti internette baktım çayını yapıp içiyolarmış senin dediğin gibi ama ben pek çay içmediğim için hepsini karıştırdım tadı güzel oldu şimdi hep böyle içiyorum
burda 2 markette var birindeki bozulmuş sıcak havada diğerinin ki yeniydi yarım kilo alıp buzluğa attım yaz boyu yetsin diye kışın soğuk algınlığı için alıyolarmış yazın bulmak zor olabilir oturduğun yerde 5m migros veya onun gibi büyük market varsa oraya bak ben migrostan aldım
sorr kız sorrr senden mi esirgeyeceğim :))) canımmm tabi hiç belli olmaz nasip kısmet işi bu bakarsın bekledik bekledik birbirimize yazılmamışızdırrr o kadar emek çöpee :))) ama şimdi askere gidecek bu ayyyo zaman 4 yıla kadar sen kuğu gibi olursun canım benim, çokta stres yapma kendineayyyy şaka kız hem 4 yıl niye canım ,gerçi sorulmaz bu gibi şeyler ama sordum galiba
yeşil çay iççççççççççç :))))))))))) atsınnn şişliklerinii ayyy vallaaa yarına kadar ne yapıp edip yediklerimizi ödemlerimizi atmamız lazım :)Kızlarben yorulunca davul gibi şişiyorum hareket edip kilo vereceğime davul gibi uyanıyorum sabah ayaklarımı basamıyorum şişlikden
bi bakayım canım hiç denk gelemdi d.bakırda pek tüketilen birşey değil ancak drog şeklinde bulabilirimama severimmm o haliniii çok hoşumaaa giderrr evet her haftaa bitki deneyeceğiz ya allah nasip ederseee faydalarını da yazmayı düşünüyorummm zatennn böylelikleee gripde fln ne yapacağımız hakkında da fikrimiz olur grup olarak zencefilide yazarım inşallah diğer faydalarını da
sorr kız sorrr senden mi esirgeyeceğim :))) canımmm tabi hiç belli olmaz nasip kısmet işi bu bakarsın bekledik bekledik birbirimize yazılmamışızdırrr o kadar emek çöpee :))) ama şimdi askere gidecek bu ayyy(((( offff yine aklıma geldii oradan dönüşde önümüze ikinci engel çıkacak iş sorunu bide onu bekleyeceğiz işe girer girmez tabiki olmazz bu işler bir yılda çeyizdi birikimdi derkennnn bi bakacağızz 4 yıl geçmiş :)
yeşil çay iççççççççççç :))))))))))) atsınnn şişliklerinii ayyy vallaaa yarına kadar ne yapıp edip yediklerimizi ödemlerimizi atmamız lazım :)
inşallah canım herşey hakkında az da olsa bilgi edinmek iyidir
sizi bilmem ama ben korkuyorum yarınki tartıdan bugün artıdaydım inşallah yarın hiç değilse geçen haftaki kiloma dönsem onada razıyım ya yememi artırmadım ama kilom düşeceğine artıyo anlamadım
öğretmenmisin öğrencimisin yoksa çocuk mu okula gidiyor :)
:))) offff bana da öyle geliyor :) bizde böyle sarmaş dolaş içelim kol kola :) gel yamacıma yavrummm :)
o zaman bir miktar arttır canımmm menünü, geçen yıl diyetisyene giden bir arkadaşımız vardı aynı sorundan dert yanıyordu doktoru onu ilk günki yani biraz daha + olan menüsüne döndürmüşdü
gece gece ne tatlısı canım misafirinmi var?bu arada sen çalışıyormuydun?oyyyy anam oyy daha kalkıp tatlı yapıcam (yalancı profitörol ) çok üşeniyorum ama söz verdim yapmam lazım , yeşil çay içiyorum uykumu açsın diye ama tık yok
ben size demiyormuyum bu kadar yazmayın diye. oh ne güzel içmişsiniz yeşil çayları oturmuşsunuz. cumanız mübarek olsun. dün pikniğe gittik. ama benim etle pek aram olmadığı için genellikle yeşillikle haşır neşir oluyorum. bide üstüne sadece meyve yedim. ekmek çok az. oh ne mutlu bana. şimdi bildirim zamanı.
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82
bu hafta: 82
giden: 0
toplam giden: 3500
spor: yok
hedef: yok
günaydın kızlar hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrr ayyy bugün bildirim günü değil miiiiiiii(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?