80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi bakayım canım hiç denk gelemdi d.bakırda pek tüketilen birşey değil ancak drog şeklinde bulabilirim ama severimmm o haliniii çok hoşumaaa giderrr evet her haftaa bitki deneyeceğiz ya allah nasip ederseee faydalarını da yazmayı düşünüyorummm zatennn böylelikleee gripde fln ne yapacağımız hakkında da fikrimiz olur grup olarak zencefilide yazarım inşallah diğer faydalarını da
o zaman 4 yıla kadar sen kuğu gibi olursun canım benim, çokta stres yapma kendine ayyyy şaka kız hem 4 yıl niye canım ,gerçi sorulmaz bu gibi şeyler ama sordum galiba
sorr kız sorrr senden mi esirgeyeceğim :))) canımmm tabi hiç belli olmaz nasip kısmet işi bu bakarsın bekledik bekledik birbirimize yazılmamışızdırrr o kadar emek çöpee :))) ama şimdi askere gidecek bu ayyy (((( offff yine aklıma geldii oradan dönüşde önümüze ikinci engel çıkacak iş sorunu bide onu bekleyeceğiz işe girer girmez tabiki olmazz bu işler bir yılda çeyizdi birikimdi derkennnn bi bakacağızz 4 yıl geçmiş :)
Kızlarben yorulunca davul gibi şişiyorum hareket edip kilo vereceğime davul gibi uyanıyorum sabah ayaklarımı basamıyorum şişlikden
yeşil çay iççççççççççç :))))))))))) atsınnn şişliklerinii ayyy vallaaa yarına kadar ne yapıp edip yediklerimizi ödemlerimizi atmamız lazım :)

inşallah canım herşey hakkında az da olsa bilgi edinmek iyidir
sizi bilmem ama ben korkuyorum yarınki tartıdan bugün artıdaydım inşallah yarın hiç değilse geçen haftaki kiloma dönsem onada razıyım ya yememi artırmadım ama kilom düşeceğine artıyo anlamadım

o zaman bir miktar arttır canımmm menünü, geçen yıl diyetisyene giden bir arkadaşımız vardı aynı sorundan dert yanıyordu doktoru onu ilk günki yani biraz daha + olan menüsüne döndürmüşdü

o zaman bir miktar arttır canımmm menünü, geçen yıl diyetisyene giden bir arkadaşımız vardı aynı sorundan dert yanıyordu doktoru onu ilk günki yani biraz daha + olan menüsüne döndürmüşdü

canım 1 hafta daha bekliyim de yeme düzenimi değiştirdim öğle çorba+sebze akşam baklagil+ salata deniycem bu hafta haftaya da değişmezse dediğin gibi 1600-1700 arası ayarladığım menümü 1900-2000 e kadar çıkarmayı denerim

oyyyy anam oyy daha kalkıp tatlı yapıcam (yalancı profitörol ) çok üşeniyorum ama söz verdim yapmam lazım , yeşil çay içiyorum uykumu açsın diye ama tık yok

GÜNAYDIIIN GÜNAYDIIIIN ÇITIR HATUNLAARRR

hemen dünkü menümü yazayım

sabah
yumurta
2 d.ekmek
zeytin
ara
yeşil çay
azıcık leblebi üzüm
öğlen
sebze yemeği
bulgur pilavı
yoğurt
salata
ara
dondurma
akşam
öğle yemeğinin yarısını yedim
ara
3-4 yaprak sarma(misafirlikte mecbur kaldım)

spor:20 dk plates 20 dk yürüyüş

Bugün çok işim var yemeğimi yapıp çıkmam lazım..bildiirmimi yapayım..

başlangıç: 93
geçen hafta: 81.7
bu hafta: 80.1
giden: 1.600 gr

toplam giden: 13
hedef: 67
spor: 70 dk

Öncelikle cumaniz mübarek olsun hayırlara vesile olsun .Kocaman bir günaydın Hadi kürumuzu yapalım içelim sifamiz olsun inşallah:)))

günaydın kızlarr
hadi bakalım tartılara :18:. ben korkuyorum bu gün dünkü ediklerimden sonra ama tartılıcam.yinede.
birinci belli oldu sanki ama neyse 2. sonuncuda lazım eranisa kutlarım seni ne güzel vermişin bu hafta

ben size demiyormuyum bu kadar yazmayın diye. oh ne güzel içmişsiniz yeşil çayları oturmuşsunuz. cumanız mübarek olsun. dün pikniğe gittik. ama benim etle pek aram olmadığı için genellikle yeşillikle haşır neşir oluyorum. bide üstüne sadece meyve yedim. ekmek çok az. oh ne mutlu bana. şimdi bildirim zamanı.

başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82
bu hafta: 82
giden: 0
toplam giden: 3500
spor: yok
hedef: yok

GÜLAYIM KUTLARIM SENİ:13: PİKNİKDE PEK İYİ OLMUŞŞ OOOOHHHHHH SEFAN OLSUN YARASIN BEBİŞE.AMA SEN ARTIK GİDEN YAZMA BUNDAN SONRA DÜZENLİ GELMESİ LAZIM GELEN YAZSAN OLUR 3 AYLIK OLDU SANIRIM BİZİM BEBİŞ

Son düzenleme:
NEYSE KORKUNUN FAYDASI YOK TARTILCAZ MECBURRR :18: NE ÇEKTİ KIZ BU BASKÜLLER NE ÇEKTİ .ÜSTÜNÜ İNE BİNE CANINI ÇIKARDIK ZAVALLILARIN.O DEYİL HAFİF OLSAK NEYSEDE MAŞŞALLAH HEPİMİZ 80 CİVARIYIZ.NEYSE BU KONUYUDA AÇİKLIKLIK GETİRDİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…