çok şükürrr kuzummmm, aminnnnn sendeee en az 1000 gr vermiş ol inşallahhhhhhhhhhh :) anladım tatlımm az kaldı zaten az daha sabır :)
ahhh canım benim ahhhh hiç sorma gece gece ne tatlısı bu ama işte söz verdim öğrencilerime o yüzden yaptım, çalışyorum canım , bu gün itibariyle tatildeyim 3 hafta kadar tabi araya seminer sokmazlarsagece gece ne tatlısı canım misafirinmi var?bu arada sen çalışıyormuydun?
canımcım sağolasın seninde cuman mubarek olsun
amin canım seninde cuman mubarek olsun , bende üşenmedim o kadar yğunluğun arasına soktum kürü :)) içtim limonlu limonluÖncelikle cumaniz mübarek olsun hayırlara vesile olsun .Kocaman bir günaydın Hadi kürumuzu yapalım içelim sifamiz olsun inşallah:)))
bildirim
başlangıç.86
geçen hafta.75.5
bu hafta.74.2
giden.1.300
toplam giden.11.8
hedef.65
spor. Koşturmaca
bildirim
başlangıç.86
geçen hafta.75.5
bu hafta.74.2
giden.1.300
toplam giden.11.8
hedef.65
spor. Koşturmaca
kızlar bugün sabah ve öğle yemeğini bir saydım , kursumuzn son günüydü o yüzden yemekler vardı yani yemek derken pasta - börek :26: ölçülü yemeye çalıştım çok kaçırmadım ama akşama toparlarım inş. , yarın kilo bildirimi yapıcam inş. artı çıkmam , korkuyorum çünkü yorgunlukta vücudum şişti, yeşil çay ve maydanoz kürü içiyorum ama faydası yarına kadar olmaz sanırım:44:
afiyet olsun canım bari bugün tartılsaydın pasta-börek kilonun üstüne eklenmeseydi
hiç öyle düşünemedim canım ya ama canım çok ödemliyim dün sabahtan akşama kadar ayak üstüydüm, bugünde böyle tempoyla başladım sabah, yarın a düzelirim inş. olmadı belki pazar bile bildirim yapabilirim akşama kalmadan, anca toparlarım diye düşünüyorum
kızzzzzz bende gittim vedayaaaa 1 kere bana ulaşamayınca annemi aradıkdan ve ben banyodaykende 2 kere çocuklarını yolladıktan sonra komşumuzzz mecbur gittim :))) neyse sağolsun helalik aldımmm veeeee işin acı kızmııı bende pasta yedimmmmkızlar bugün sabah ve öğle yemeğini bir saydım , kursumuzn son günüydü o yüzden yemekler vardı yani yemek derken pasta - börek :26: ölçülü yemeye çalıştım çok kaçırmadım ama akşama toparlarım inş. , yarın kilo bildirimi yapıcam inş. artı çıkmam , korkuyorum çünkü yorgunlukta vücudum şişti, yeşil çay ve maydanoz kürü içiyorum ama faydası yarına kadar olmaz sanırım:44:
GÜLAYIM KUTLARIM SENİ:13: PİKNİKDE PEK İYİ OLMUŞŞ OOOOHHHHHH SEFAN OLSUN YARASIN BEBİŞE.AMA SEN ARTIK GİDEN YAZMA BUNDAN SONRA DÜZENLİ GELMESİ LAZIM GELEN YAZSAN OLUR 3 AYLIK OLDU SANIRIM BİZİM BEBİŞ
Yemek saati geldi ama benim canım yemek istemiyo ne yapsam bilmem yarim Saat sonrami yesem ufff yaaa 4.5kaşık dondurma 3adette mavi yeşil ligt bisküvi yedim ondan oldu neyapacagim şimdi
canım yarım saat ya da 1 saat sonra ye günler uzun olmadı ara yapmazsın ama ana öğünü atlama[/QU OTE]
Sağol canim hergün 18.00 da yiyodum bugün 19.00yedim Canim bende öyle düşündüm önerin için çok sağol
3 hafta izinliyim ama inş. tam aksi olmaz çünkü evde olmayacam, nasipse önce kardeşimin yanına sonrada istanbul düşünüyorum, haftaya 1. liği sanmıyorum ama inş. olur :))olsun canım bu hafta biraz fazla çıksa da haftaya birinci olursun belki çok kafana takma hem 3 hafta izinliymişsin yeme alışkalığını düzenleyip daha rahat kilo verirsin inşallah
kızzzzzz bende gittim vedayaaaa 1 kere bana ulaşamayınca annemi aradıkdan ve ben banyodaykende 2 kere çocuklarını yolladıktan sonra komşumuzzz mecbur gittim :))) neyse sağolsun helalik aldımmm veeeee işin acı kızmııı bende pasta yedimmmm((( bende öğlen yemeği ve araya saydım 1 tatlı 1 tuzlu yedim kuralı bozmadım yani :) şimdi içerim bi bitki çayımııı o kurtarıur beni :)
ayy önceden 80 olsam göbek atarım diyordum şükür 74 oldum ama hiçde göbek attığım yok,insan verdikçe veresi geliyor işallah hepimiz tığ gibi oluruzMaşallah canım ikimiz aynı rakamlardayiz bakalım benimki ne alemde bu hafta:)
ayyüzlüm o zaman cinsiyeti belli olmuştur kontrole gidince öğreniriz işallahİşte ne zamana kadar gelmezse şükredecem. Şimdi çok komik görünüyorum. Rahim genişledikçe bagırsakları yukarı itiyo ya yemek yedikce karnımın üst tarafı şişiyo resmen tümleşiyom. Üç buçuk ay oldugebelikte. Ben son adet tarihine göre hesaplıyom. Dr ultrasona göre konuşuyo o da bir hafta fazla gösteriyo. Onlara göre dört ayı doldurdum. Aman inşallah çok kilo almadan bitiririmde yola devam ederim.
ahhh canım benim ahhhh hiç sorma gece gece ne tatlısı bu ama işte söz verdim öğrencilerime o yüzden yaptım, çalışyorum canım , bu gün itibariyle tatildeyim 3 hafta kadar tabi araya seminer sokmazlarsa
canımcım sağolasın seninde cuman mubarek olsun
amin canım seninde cuman mubarek olsun , bende üşenmedim o kadar yğunluğun arasına soktum kürü :)) içtim limonlu limonluyarasın şifa olsun
hayatım harika vermişsin bu hafta, tebrik ediyorum seni, devamı hiç acı çektirmeden gelir inşALLAH
çpk teşekkür ederim canım benim,inşallah hepimiz bi avazda kurtuluruz şu kilolardan.yıllardır yapışıp kaldılar üstüme kilo verebilirsem benim için bir ilk olucak çocukluğumdan beri hep şişmanım
rica ederin hayatım,ne güzel bak çoğu gitti azı kaldı inş.bende kendimi bildim bileli çiroz olmadım ergenlikten sonra :)) bi ara zayıflamıştım çok ama isteksiz 52 lerdeydim, gören tanıyamıyordu ama sonra ben birden kilo almaya başladım son 3 senedir de durduramadım ALLAH beterinden saklasın inş., neyseki, yavaşta olsa gidiyo kilolar, amaaaaaaaaaaannn canım gitsdinde yeterki yavaş olsun akmasada damlar hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?