VALLA KUSURA BAKTIM CECO
İNSAN Bİ ARAR HABER VERİR BEN İYİYİM MERAK ETMEYİN DER AŞK OLSUN
BENİ HİÇ DÜŞÜNMEDİNMİ.Bİ BEYAZ VAR AĞLARMI CANI SIKILIRMI
AŞK OLSUN TEKRAR
HEM BİZDE OLMAYIP ONLARDA OLAN NE SÖYLE, BİZİM NEYİMİZ EKSİK
TABİİ BAYA Bİ KADRO EKSİKTİ AMA TOPARLANIYORUZ BİRAZ BİRAZ.
SEN KOCANI BIRAK BANA GEL BEN BAKARIM SANA CECO
SEN UNUTULACAK KADINMISIM
İZ BIRAKTIN TOPİKTE
BİRDE DUYUM VAR İZ BIRAKAN İZİ VAR KENDİ YOK OLDU EN SON PC SİNE SU DÖKÜLMÜŞTÜ Bİ DAHA GÖREN OLMADI
ben the mentaliste benzettim ama onu izlemesi daha keyifli bence sende ona mı benzettin yoksa başka benzer dizi varmı
Neyse ben yazdım yazacağımı üşenirim şimdi aynı şeyleri yazmaya zaten tek parmak tık tık yazıyom
anlayana sivri sinek saz
anlamayana davul zurna az
sen unutulacak kadınmısın ceco nere gitsen arar bulurum seni
sen topluyonnn kuzummmm maşallahhh :))))Gel kız şeker gel aradığım kayıpı buldum
Sen yokken gelmişti arkdaş sen gelmeden 1 gün önce kayıplş ekerim bi sen gidiyon bi başkası olmaz böyle canım toparlanamıyoz ne yapsak bilmemki
bravo sana valla kendim okuyamadım yazdığımımübarek yazı sanki davincinin şifresi gibiydiAradan yazılarını çıkarınca bu çıktı ve mesaj alındı
Güzel sözlerin için tekrar teşekkür ederim
Ne zaman gelsem kimseyi bulamıyordum pek ya birde bir sürü yere birden dadanınca insan yetişemiyordu
şu ara ama fazla uzanmıyorum her yere
Iki hafta sonra annemlerin yanına 15 günlüğüne gidiyorum
Gidişim belki suskun olucak ama dönüşüm muhteşem olucakAllahın izniyle bayramda inşallah 8li hanelerin ortalarını bile görmüş olucağım tabi sizlerinde desteğiyle
Motivasyonumda bir ara düşüş yaşadım ama şimdi çok daha iyiyimşu 9lu hanelerden de kurtulursam tam süper olucak
Yarın mutfak alışverişimide yapayım 14 günlük ondan sonra gidene kadar en azından bir iki üç kilo daha veririm inşallah
Bu arada bundan sonra seni diyet koçum ilan ediyorum o zamanBeni sık sık uyarıcak birine ihtiyacım var yoksa motivasyon kaçıveriyor
Dedektiv Monk diye bir dizi vardı ben Almancasını izlemiştim oda aynı takıntılı bir karakteri canlandırıyordu ama mentalistede benziyor şimdi sen söyleyince anımsadım onuda
Aramana gerek yok canım dizinin dibindeyimsen kovalamadığın sürecek tabi
sen topluyonnn kuzummmm maşallahhh :))))
bravo sana valla kendim okuyamadım yazdığımızaten ben gizemli kadınım çözemezsin beni
Beni koç mu işlan ediyon :44:
Ayy kendimi şovalye ilan edilmiş gibi hissettim :111::111:sende benim koçumsun yürü be kim tutar seni
MAŞŞALAHHEeee sen aşağılara doğru indikçe benimde yavaş yavaşda olsa peşinden gelmem lazım
Bir sonraki doğum günümde senin kilonda olmayı çok istiyorumyani şubat sonuna kadar
Gayet mantıklı bir süre diye düşünüyorum ama sizcede becerebilirmiyim :44:
estağfurullah bu güzel topiği kim bırakabilir şeker kız..bırakmaz bıraktırmayız kız ben seni niye bu kadarçok seviyom
çünkü ben seni çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk seviyoruuuuuuuuuummmmmmmmmmm ondannnnnnnnnnnnn :)
BU KADINLAR KULUBÜ NÜ KİM KURDUYSA ALLAH RAZI OLSUN:13:
DİLENCİ DUASI GİBİ OLDU AMA:26: ,ÖYLEÇOK İYİ GELİYOR BANA İLAÇ GİBİ RADYO DİYOR YABİZİMKİDE İLAÇ GİBİ TOPİK
ZAYIFLAMAYA YARDIMCI STRESE BİREBİR YELNIZLIGIN BEZGİNLİĞİN DEPRESYONUN İLACI GEL VATANDAŞ GEL MUTLULUĞUM İLACI BURDA:94::128:
gerçektende öyle
Ben hep diyorum kkya deng gelmeseydim herhalde 120den de yukarlara doğru giderdi kilom
Keşke çok daha evvel bulsaydım burayı :44:
Yine şükürler olsun ki geç olmadan burayı buldukta çok daha güzel kilolar verdik ve vermeye devam edeceğiz
ayyyyyyyyy inşallah inşallahhh allah sesini duysunn canım benimmmmmmmmmmmmmmkız şeker hayırlısıyla işallah konya ya gelin olursunda konşu oluruz senle
ayyyyyyyyy inşallah inşallahhh allah sesini duysunn canım benimmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?