80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Neyse ben yazdım yazacağımı üşenirim şimdi aynı şeyleri yazmaya zaten tek parmak tık tık yazıyom
anlayana sivri sinek saz
anlamayana davul zurna az
sen unutulacak kadınmısın ceco nere gitsen arar bulurum seni

Mübarek yazı sanki davincinin şifresi gibiydi aradan yazılarını çıkarınca bu çıktı ve mesaj alındı
Güzel sözlerin için tekrar teşekkür ederim
Ne zaman gelsem kimseyi bulamıyordum pek ya birde bir sürü yere birden dadanınca insan yetişemiyordu
Şu ara ama fazla uzanmıyorum her yere
İki hafta sonra Annemlerin yanına 15 günlüğüne gidiyorum
Gidişim belki suskun olucak ama dönüşüm muhteşem olucak Allahın izniyle Bayramda inşallah 8li hanelerin ortalarını bile görmüş olucağım tabi sizlerinde desteğiyle
Motivasyonumda bir ara düşüş yaşadım ama şimdi çok daha iyiyim şu 9lu hanelerden de kurtulursam tam süper olucak

Yarın mutfak alışverişimide yapayım 14 günlük ondan sonra gidene kadar en azından bir iki üç kilo daha veririm inşallah

Bu arada bundan sonra seni diyet koçum ilan ediyorum o zaman Beni sık sık uyarıcak birine ihtiyacım var yoksa motivasyon kaçıveriyor

Gel kız şeker gel aradığım kayıpı buldum
Sen yokken gelmişti arkdaş sen gelmeden 1 gün önce kayıplş ekerim bi sen gidiyon bi başkası olmaz böyle canım toparlanamıyoz ne yapsak bilmemki

Son düzenleme:
ben the mentaliste benzettim ama onu izlemesi daha keyifli bence sende ona mı benzettin yoksa başka benzer dizi varmı

Dedektiv Monk diye bir dizi vardı ben Almancasını izlemiştim oda aynı takıntılı bir karakteri canlandırıyordu ama mentalistede benziyor şimdi sen söyleyince anımsadım onuda

Aramana gerek yok canım dizinin dibindeyim sen kovalamadığın sürecek tabi

bravo sana valla kendim okuyamadım yazdığımı zaten ben gizemli kadınım çözemezsin beni
Beni koç mu işlan ediyon :44:
Ayy kendimi şovalye ilan edilmiş gibi hissettim :111::111:sende benim koçumsun yürü be kim tutar seni

doğru monk diye bi dizi vardı ama ben onu izlemedim belki ikisinden de esinlenerek yapmışlardır

Eeee sen aşağılara doğru indikçe benimde yavaş yavaşda olsa peşinden gelmem lazım
Bir sonraki doğum günümde senin kilonda olmayı çok istiyorum yani şubat sonuna kadar
Gayet mantıklı bir süre diye düşünüyorum ama sizcede becerebilirmiyim :44:

MAŞŞALAHH SENDE BU GAYRET BU AZİM OLDUKCASEN 60 LARI GÖRÜRSÜN DOĞUM GÜNÜNDE İŞALLAH BANU

BU KADINLAR KULUBÜ NÜ KİM KURDUYSA ALLAH RAZI OLSUN:13:
DİLENCİ DUASI GİBİ OLDU AMA:26: ,ÖYLEÇOK İYİ GELİYOR BANA İLAÇ GİBİ RADYO DİYOR YA BİZİMKİDE İLAÇ GİBİ TOPİK
ZAYIFLAMAYA YARDIMCI STRESE BİREBİR YELNIZLIGIN BEZGİNLİĞİN DEPRESYONUN İLACI GEL VATANDAŞ GEL MUTLULUĞUM İLACI BURDA:94::128:

Gerçektende öyle
Ben hep diyorum KKya deng gelmeseydim herhalde 120den de yukarlara doğru giderdi kilom
Keşke çok daha evvel bulsaydım burayı :44:
Yine Şükürler olsun ki geç olmadan burayı buldukta çok daha güzel kilolar verdik ve vermeye devam edeceğiz

evet gerçekden öyle Bende tesadüfen gördüm diyet guruplarını Internetten bişey araştırırken hep bakarım kk yorumlara ve çok önemserim ç ünkü hepsi gerçek ama kendimi ç ok sanslı görüyorum buraya geldiğim için dediğin gibi yoksa kilo alır başını giderdi.şahsen benim hiç de kilo veresim falan yoktu ,birden bi şimşek çaktı ve burdaki muhabbet sayesinde motive oldum ve şükürler olsun kilo vermeye başladım.çok mutluyum çok

Neyse Kızlar sizlere doyum olmaz ama ben ufaktan kaçayım

Baya geç oldu felaket uyku bastırdı
Herkesi kocaman öpüyorum

Hayırlı gecelerrrrrrrrrrrr
İlk fırsatta damlarım yarın

elmam şekerim başbaşa kaldık
Hadi bizde gidelim uyuyalım.iyi geceler tatlı rüyalar şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…